Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

55 λεπτά πριν, tsiro7 είπε

3 πίτσες βγάζει? 

Κατέβασε αυτό και θα έχεις ένα μπούσουλα.

https://play.google.com/store/apps/details?id=fisico.pizzapp

Αλλιώς αν θες να κάνεις καλή ζύμη ακολούθησε το βίντεο αυτό. Σου επισυνάπτω και το excel για τις δόσεις γιατί στο βίντεο είναι για 10 πίτσες. Δοκιμασμένη και πολύ πετυχημένη.

 

 

Copy-of-Vito-pizza-calculator.xlsx

  • Like 3
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 20,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2245

  • ilpapacha

    2028

  • sndev

    1100

  • ηνίοχος

    586

1 ώρα πριν, tsiro7 είπε

3 πίτσες βγάζει? 

Nαι 3 πιτσες βγαζει .Συμβουλη....Γενικα αν κανεις συνταγη του Vito που βγαινουν ΟΛΕΣ κ ειναι κορυφη ο τυπος(τον βλεπω 4-5 χρονια στο youtube) κανε τις μπαλες λιγο μεγαλυτερες απ οτι λεει.Αυτος κανει μπαλες 200γρ που βγαζει πιτσα ατομικη σε μεγεθος.Παιξε κοντα στα  250 γρ με 300,δουλευεται πιο ευκολα στο ανοιγμα κ βγαζει κανονικη πιτσα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γύρω στα 280 τις κάνω συνήθως. Το πρόβλημα είναι ότι η ψησταριά έχει δύναμη αλλά μόνο από κάτω και ο φούρνος μου δεν ανεβάζει την πλάκα πάνω από 300. Οπότε η λύση είναι ο συνδυασμός. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, alimentas είπε

Nαι 3 πιτσες βγαζει .Συμβουλη....Γενικα αν κανεις συνταγη του Vito που βγαινουν ΟΛΕΣ κ ειναι κορυφη ο τυπος(τον βλεπω 4-5 χρονια στο youtube) κανε τις μπαλες λιγο μεγαλυτερες απ οτι λεει.Αυτος κανει μπαλες 200γρ που βγαζει πιτσα ατομικη σε μεγεθος.Παιξε κοντα στα  250 γρ με 300,δουλευεται πιο ευκολα στο ανοιγμα κ βγαζει κανονικη πιτσα.

Έχεις δοκιμάσει κάποια συνταγή του με ζύμωμα σε μίξερ? Πρέπει να κάνω απόσβεση τα λεφτά που έδωσα 😋

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδω εισαι.Κορυφαιο ζυμαρι κ αυτο,το δειχνει με μιξερ.Βασικα ολα που δειχνει γινονται κ σε μιξερ απλα επειδη εμενα μ αρεσει το ζυμωνα οταν δεν βαριεμαι τα κανω στο χερι...(εχω κανα 2 εβδομαδες να το βαλω μπρος το οοni γιατι εχει βαλει κρυο κ εγω ειμαι σε μπαλκονι.Επισης θελω να του φτιαξω ψηλο τραπεζι κ ψαχω ξυλα για την κατασκευη😂)

 

Επεξ/σία από alimentas
  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 ώρες πριν, alimentas είπε

Εδω εισαι.Κορυφαιο ζυμαρι κ αυτο,το δειχνει με μιξερ.Βασικα ολα που δειχνει γινονται κ σε μιξερ απλα επειδη εμενα μ αρεσει το ζυμωνα οταν δεν βαριεμαι τα κανω στο χερι...(εχω κανα 2 εβδομαδες να το βαλω μπρος το οοni γιατι εχει βαλει κρυο κ εγω ειμαι σε μπαλκονι.Επισης θελω να του φτιαξω ψηλο τραπεζι κ ψαχω ξυλα για την κατασκευη😂)

 

Α το αναβεις συχνα εσυ! Εγω μια φορα το μηνα και αν... Αυτος εχει τοσες πολλες μεθοδους για πιτσα που αν δεις πολλα βιντεο σε μπερδευει. Με biga, με poolish, με cold ferment, με direct κλπ κλπ. Αυτη παντως που εδωσες φαινεται καλη και ειναι και 75%, οποτε πιστευω θα βγει τρομερη. Θα την δοκιμασω την επομενη φορα σιγουρα.

Btw ειδα σε μια ομαδα στο facebook για koda οτι κανουν κατι πατεντες και βαζουν ενα μοτερακι να περιστρεφει μια στρογγυλή πετρα για πιτσα για να μην χρειαζεται να γυρνας μονος σου την πιτσα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ακολουθω τον Vito καιρο τωρα και οτι εχω φτιαξει εχει επιτυχια! Σε οικιακο φουρνο βεβαια με οτι αυτο συνεπαγεται σε χρονους και ποιοτητα ψησιματος. δες αυτο, το εκανα προσφατα και απλα ηταν αψογο το αποτελεσμα. (μια μερα στο ψυγειο)

 

Επεξ/σία από duke21gr
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Btw ειδα σε μια ομαδα στο facebook για koda οτι κανουν κατι πατεντες και βαζουν ενα μοτερακι να περιστρεφει μια στρογγυλή πετρα για πιτσα για να μην χρειαζεται να γυρνας μονος σου την πιτσα.

Tην εχω δει την πατεντα αλλα εχω την εντυπωση οτι λογω τρυπας για να κουμπωσει το μοτερ χανει παρα πολυ σε θερμοκρασια κ αποδοση.Αμα τσεκαρεις βιντεο οσων εχουν κανει την πατεντα το ψησιμο τους διαρκει γυρω στα 5 λεπτα.Δεν μπορει να δωσει χρωμα πιο γρηγορα.Οποτε κατεληξα στ οτι ή δεν ξερουν αυτοι να ψηνουν ή καπου χανει γιατι χωρις πειραγμα το koda ναπολιτανα ψηνει σ ενα λεπτο max.To ειχα σκεφτει  κ εγω αλλα μ εβαλε σε σκεψεις ο χρονος.

Επεξ/σία από alimentas
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 14/1/2021 στις 11:57 ΠΜ, gdeli είπε

Παιδες, εχει παρει κανεις κάλλυμα για Rogue 425 αλλο απο το αυθεντικό?

Επίσης υπάρχει καποια πρόταση για βούρτσα καθαρισμού της σχαρας?

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

23 ώρες πριν, tsiro7 είπε

Η ναπολιτάνικη θέλει 60% υγρασία ή με παραπάνω γίνεται καλύτερη σε οικιακό φούρνο και bbq? 

65% πιστευω ειναι καλα. Αν μπορεις να το πας 70 τοτε ακομα καλυτερα, θα εχεις πιο αερατο στεφανι γυρω γυρω.

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, tsounis είπε

 

καλησπέρα εγώ δεν έχω υπόψιν μου κάτι άλλο πέραν του αυθεντικού.

εγώ έχω πάρει το αυθεντικό και είμαι πολύ ικανοποιημένος μέχρι στιγμής καθώς είναι πολύ ανθεκτικό και έχει μπροστά και άνοιγμα για να μπορείς να παίρνεις τα αξεσουάρ ή να κλείνεις την φιάλη χωρίς να χρειάζεται να ξεσκεπάσεις όλο το bbq.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρεπό σήμερα και ειπαμε να ρίξουμε στο bbq χοιρινά ribs τα οποία με λίγη υπομονή βγήκαν τα καλύτερα που έχω κάνει ποτέ

Τα ξεκίνησα με έμμεσο στους 250 βαθμους από δεκα λεπτά κάθε πλευρά. Στη συνέχεια άναψα και τον μεσαίο καυστήρα και τους έβαλα όλους στη μεση της έντασής για περίπου 7 λεπτά από την πλευρά του ψαχνού και 5 περίπου λεπτά από την πλευρά του κόκκαλου.

Το αποτέλεσμα ήταν απίστευτο. πριν τα ψήσω δεν εκανα μαριναδα παρά μόνο αλάτισμα και από τις δύο πλευρές ενα μισάωρο πριν τα ρίξω στη φωτιά.

 

ribs1.jpg

ribs2.jpg

  • Like 13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπράβο! Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο τρόπο ψησίματος, συνήθως αυτές οι κοπές γίνονται low and slow, με rubs κλπ. Βγήκαν μαλακά; Πάντως από ζουμί και εμφάνιση σκίζουν!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...