@pnea1973 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 40 λεπτά πριν, zanskou είπε πες μου κι εμενα τον τρόπο ρε μπαγάσα που έχω κολλήσει στην Αθηνα Εξαιτίας της δουλειάς μου μπορώ ααν Ελ. Επαγγελματίας μπορώ να πάω... Την επόμενη εβδομάδα θα σου πω κάτι αν πιάσει και για μένα για την σύζυγο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 8 ώρες πριν, ηνίοχος είπε οχι ακριβώς , για μένα το προπάνιο είναι καλύτερη λύση χειμώνα καλοκαίρι , απλά το καλοκαίρι μπορείς να εχεις και μείγμα η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη ενω τον χειμώνα ειδικά σε περιοχές με χαμηλές θερμοκρασίες το μείγμα παγώνει ειδικά απο τα μισά και κάτω εδώ προπάνιο είναι καλύτερη λύση Απ ότι είδα ανέβασε θερμοκρασία πιο γρήγορα, αλλά η μέγιστη που έπιασε στη μισή ώρα ήταν 325C με εξωτερική θερμοκρασία 7C. Σε πιο ζεστή μέρα με το μείγμα έχω πιάσει 340-350C. Η φλόγα ήταν πιο καλή, μπλε κυρίως με λίγο κίτρινο. Με το μείγμα είχε πιο πολύ κίτρινο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdeli Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 30 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Η φλόγα ήταν πιο καλή, μπλε κυρίως με λίγο κίτρινο. Με το μείγμα είχε πιο πολύ κίτρινο. Αυτό ακριβώς έλεγε στο troubleshooting section του manual της παλιάς ψησταριάς, η λύση στο "πρόβλημα" της κίτρινης φλόγας ήταν η φιάλη προπανίου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ηνίοχος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 9 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Απ ότι είδα ανέβασε θερμοκρασία πιο γρήγορα, αλλά η μέγιστη που έπιασε στη μισή ώρα ήταν 325C με εξωτερική θερμοκρασία 7C. Σε πιο ζεστή μέρα με το μείγμα έχω πιάσει 340-350C. Η φλόγα ήταν πιο καλή, μπλε κυρίως με λίγο κίτρινο. Με το μείγμα είχε πιο πολύ κίτρινο. Μια χαρά είσαι , με μεγαλύτερη εξωτερική θερμοκρασία θα ανέβει ποίο ψηλά , νομίζω ότι δεν χρησιμοποιησεις ξανά μείγμα , Νομίζω ότι η ψησταριά σου έχει προδιαγραφές βόρειας Ευρώπης και εκεί χρησιμοποιούν μόνο προπάνιο Όσο για τις διαφορές που είδες στη θερμοκρασία καλύτερα να μην μπούμε στο κόπο να αναλύσουμε , Μόλις τώρα, ηνίοχος είπε Μια χαρά είσαι , με μεγαλύτερη εξωτερική θερμοκρασία θα ανέβει ποίο ψηλά , νομίζω ότι δεν θα χρησιμοποιησεις ξανά μείγμα , Αν θυμάμαι καλά η ψησταριά σου έχει προδιαγραφές βόρειας Ευρώπης και εκεί χρησιμοποιούν μόνο προπάνιο Όσο για τις διαφορές που είδες στη θερμοκρασία καλύτερα να μην μπούμε στο κόπο να αναλύσουμε , 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k.perdikoulis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Καλημέρα σε όλους, γνωρίζει κάποιος καλή συνταγή, προετοιμασία κλπ και τρόπο - χρόνους ψησίματος για χοιρινό κότσι? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ηνίοχος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 36 λεπτά πριν, k.perdikoulis είπε Καλημέρα σε όλους, γνωρίζει κάποιος καλή συνταγή, προετοιμασία κλπ και τρόπο - χρόνους ψησίματος για χοιρινό κότσι? Ευχαριστώ https://youtu.be/bH2IY1zWBE0 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, k.perdikoulis είπε Καλημέρα σε όλους, γνωρίζει κάποιος καλή συνταγή, προετοιμασία κλπ και τρόπο - χρόνους ψησίματος για χοιρινό κότσι? Ευχαριστώ. Δες κι εδώ μια του παππού... Και μια για σούβλα... Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2021 από ilpapacha 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Με ενδιαφερει και μενα, μολις το βγαλαμε απο την καταψυξη και ειχαμε πει να το βαλουμε φουρνο αλλα και η ψησταρια με... ψηνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdeli Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δοκιμασμένη πολλές φορές και πετυχαίνει πάντα, είναι το επίκεντρο του τραπεζιού https://caruso.gr/kotsi-xoirino/ Αν δεν έχει το δέρμα του όμως καλύτερα κάνε άλλη συνταγή. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2021 από gdeli 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasiour Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Για όποιον ενδιαφέρεται βρήκα χθές στο Μαρτ Αργυρούπολης Australian wagyu σε προσφορα γυρω στα 50/κιλό, ενω το εχει κανονικά γύρω στα 70 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsounis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τελικά πήρα την 425 SIB, και μόλις τελείωσα το στήσιμο. Πολύ στιβαρή κατασκευή, ενώ το μοταρισμα μου πήρε 1.30 ώρα στο χαλαρό γιατί έχει και κρυο😁. Δε θα έλεγα ότι δυσκολεύτηκα κάπου, αφού οι οδηγίες είναι πολύ κατατοπιστικές και τα εξαρτήματα πολύ ομαδοποιημένα. Αργότερα θα κάνω και seasoning, οπότε οποιαδήποτε συμβουλή καλοδεχούμενη. Αύριο θα πέσουν τα μπριζολικα πάνω και θα σας μεταφέρω εντυπώσεις. Παρεμπιπτόντως, τι θερμοκρασία θα πρέπει να πιάσω και σε τι χρόνο για να θεωρηθεί ότι δουλεύει άψογα? Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2021 από tsounis 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@pnea1973 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Λοιπόν έτοιμη και η 425xt..Φωτο από μπριζόλες αύριο... Η θερμοκαμερα μου μετράει μέχρι 400 οπότε δεν έχω ακριβή θερμοκρασία.. 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε Λοιπόν έτοιμη και η 425xt..Φωτο από μπριζόλες αύριο... Η θερμοκαμερα μου μετράει μέχρι 400 οπότε δεν έχω ακριβή θερμοκρασία.. Την λαμπάδιασες! Ωραίος! Στην δίαιτα σήμερα... Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2021 από ilpapacha 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pyrosvestis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, @pnea1973 είπε Λοιπόν έτοιμη και η 425xt..Φωτο από μπριζόλες αύριο... Η θερμοκαμερα μου μετράει μέχρι 400 οπότε δεν έχω ακριβή θερμοκρασία.. Με γεια!! Να τη χαρείς τέρμα!! Ερώτηση... Με τι βούρτσα θα τρίβεις τη μαντεμενια σχάρα? Ορειχάλκινη η ανοξείδωτη? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@pnea1973 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, Pyrosvestis είπε Με γεια!! Να τη χαρείς τέρμα!! Ερώτηση... Με τι βούρτσα θα τρίβεις τη μαντεμενια σχάρα? Ορειχάλκινη η ανοξείδωτη? Έχω μια ανοξείδωτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα