laskos0 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 13 ώρες πριν, gdeli είπε Όταν έστηνα την Napoleon παρατήρησα αυτό που λες. Πρώτα έστησα την βάση της και μετά απλώς ακούμπησα επάνω την ψησταριά και την βίδωσα. Εκτιμώ ότι και οι άλλες έτσι θα είναι. Αν πιάνουν τα χέρια σου δεν πιστεύω να έχεις κάποιο πρόβλημα να την εγκαταστήσεις σε κάποιο σταθερό πάγκο. Θέλει κενό όμως από κάτω για να βάλεις το ταψί για τα λίπη, να παίρνει αέρα, κλπ. Εγώ θα έφτιαχνα τον πάγκο μου με πρόβλεψη να χωρέσει ακριβώς η ψησταριά με την κανονική της βάση όμως, χωρίς τα πλαϊνά ράφια, για να μπορώ να την βγάλω εύκολα αν χρειαστεί πχ, να έχω και τα ντουλάπια της και να είμαι σίγουρος για θέματα ασφαλείας. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Στις 13/1/2021 στις 5:37 ΜΜ, Nico_las είπε Καλησπέρα παιδιά. Ερώτηση προς τους κατόχους Napoleon 425, έχει πάρει κάποιος κάλυμμα εκτός απ’αυτό της ίδιας της εταιρίας; Προσωπικά δεν έχω βάλει κάποιο κάλυμμα. Η ψησταριά είναι στο μπαλκόνι, κάτω από τέντα και επίσης την χρησιμοποιώ καθημερινά σχεδόν. Από κει και πέρα έχουν αναφέρει κάποια παιδιά από δω ότι έχουν πάρει κάλυμμα από το Leroy Merlin, όχι απαραίτητα για το μοντέλο που αναφέρεις, αλλά δεν έχει να κάνει, σημασία έχουν οι διαστάσεις. Λογικά μπορείς να βρεις και σε άλλα καταστήματα. Επίσης μπορείς να ρίξεις μια μάτια κι εδώ https://amzn.to/3oPO0kT. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SKOKMAN Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 8 ώρες πριν, SKOKMAN είπε Λεω να κανω παω ενα σκαλί πιο πάνω απο μια κινεζική που εχω (300ων ευρω) και να παω σε κατι καλύτερο Λεω για μια απο αυτες https://bbq.gr/rogue-525-black-napoleon https://www.center-gas.gr/index.php?route=product/product&product_id=28&skr_prm=WyJmYTA1NjkzYy1mZDJhLTQ5ZjUtOTgwOC0xMDljMDk5YjBkYzciLDE2MTA2NjQzODA3MzAseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 https://www.psistis.gr/GENESIS-II-E-310-GBS-WEBER-61011175?skr_prm=WyJmYTA1NjkzYy1mZDJhLTQ5ZjUtOTgwOC0xMDljMDk5YjBkYzciLDE2MTA2NjM5MzczMDgseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 εχει κανενας εμπειρία με ψησταριες υγραεριου? Το μεγαλο μου προβλημα με αυτη που εχω ειναι οτι μπροστά η σχαρα δεν πιανει την θερμοκρασια που εχει στην πισω μερια Καμια αλλη προταση? Ευχαριστω εχουν και αυτες το προβλημα με την διαφορα θερμοκρασίας μπροστα με πισω? Ψηνω με ανοιχτή την ψησταρια ( γιατι οποτε προσπαθησα να την κλεισω .....φωτια) με αποτελεσμα να χρησιμοποιώ μονο την μιση επιφανια . Μπροστα εχει σχεδον μιση θερμοκρασια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 11 ώρες πριν, ηνίοχος είπε Και πολύ καλά έκανες ειδικά για τωρα τον χειμώνα Το προπάνιο σε σχέση με το μείγμα έχει χαμηλότερη θερμοδυναμική απόδοση , κάτι που μπορεί κανείς να το διαπιστώσει το καλοκαίρι με γεμάτες φιάλες , σε αντιπαράθεση έχει ποίο σταθερή απόδοση και πολύ καλύτερη συμπεριφορά στις χαμηλές θερμοκρασίες Αρα προτεινεις προπανιο το χειμωνα και μειγμα το καλοκαιρι; Παντως εγω ειχα καταλαβει οτι το προπανιο ειναι πιο δυνατο απο το μειγμα. Θα την αναψω αποψε και θα γραψω εντυπωσεις. Ποσο γρηγορα φτανει 300C και ποσο το μεγιστο. Επισης θα συγκρινω και ποσο "καλη" φαινεται η φλογα. Οσο για τον ρυθμιστη δεν πηρα αλλον. Εχω εναν σταθερό 37 mbar 1.5kg, αν δεν κανω λαθος αυτον εδω. Τον ειχα αγορασει βαση του μαμα ρυθμιστη που ειχε ερθει η ψησταρια απο UK αλλα δεν εκανε για τις εδω μπουκαλες. Πηρα ενα δλδ με τα ιδια νουμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aenaos15 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, SKOKMAN είπε Λεω να κανω παω ενα σκαλί πιο πάνω απο μια κινεζική που εχω (300ων ευρω) και να παω σε κατι καλύτερο Λεω για μια απο αυτες https://bbq.gr/rogue-525-black-napoleon https://www.center-gas.gr/index.php?route=product/product&product_id=28&skr_prm=WyJmYTA1NjkzYy1mZDJhLTQ5ZjUtOTgwOC0xMDljMDk5YjBkYzciLDE2MTA2NjQzODA3MzAseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 https://www.psistis.gr/GENESIS-II-E-310-GBS-WEBER-61011175?skr_prm=WyJmYTA1NjkzYy1mZDJhLTQ5ZjUtOTgwOC0xMDljMDk5YjBkYzciLDE2MTA2NjM5MzczMDgseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 εχει κανενας εμπειρία με ψησταριες υγραεριου? Το μεγαλο μου προβλημα με αυτη που εχω ειναι οτι μπροστά η σχαρα δεν πιανει την θερμοκρασια που εχει στην πισω μερια Καμια αλλη προταση? Ευχαριστω Οποια και να παρεις απο τις 3 θα δεις το φως το αληθινο στο ψησιμο!!! Εγω θα προτιμουσα την 1 η τη 2. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2021 από aenaos15 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SKOKMAN είπε εχουν και αυτες το προβλημα με την διαφορα θερμοκρασίας μπροστα με πισω? Ψηνω με ανοιχτή την ψησταρια ( γιατι οποτε προσπαθησα να την κλεισω .....φωτια) με αποτελεσμα να χρησιμοποιώ μονο την μιση επιφανια . Μπροστα εχει σχεδον μιση θερμοκρασια. στο 95% των περιπτωσεων ψηνουμε με κλειστο καπακι. Εγω ανοιχτο εχω ψησει μονο το Πασχα που ειχα βαλει σουβλα αρνι και ηθελα να το κανω οσο πιο παραδοσιακα γινεται και αν εχω καμια πολυ λεπτη μπριζολα και θελω να κανω εξωτερικη κρουστα χωρις να παραψηθει εσωτερικα. Για αυτες που ανεφερες εχω φυσικα εμπειρια μονο απο genesis. Θα σου πω τα αρνητικα της και κρινεις εσυ καταλληλα βαση των αναγκων σου. 1. εχει μικρο χωρο για σουβλα, γυρω στα 11-12 εκατοστα απο τη σουβλα μεχρι τους ανακλαστηρες. Οποτε σε περιοριζει οταν θες να βαλεις κατι μεγαλυτερο, πχ κανενα γουρουνοπουλο. Εχω την εντυπωση δλδ οτι οι broil king εχουν περισσοτερο ανεση σε αυτο το κομματι. 2. δεν εχει πορτακια μπροστα. Στην αρχη ελεγα οτι δεν με ενδιαφερει, αλλα θα ηθελα να μην φαινεται ολη η σαβουρα που εχω ακουμπησει στη σχαρα απο κατω 3. με δυσκολευει στο γενικο βαθυ καθαρισμα που θα κανω καθε 2 μηνες. Δεν εχω εμπειρια απο αλλα μοντελα, αλλα εχει πολλες μικρες γωνιες και εγκοπες που αν θες να κανεις γενικο βαθυ καθαρισμο σε δυσκολευει αρκετα. Επισης η επιφανεια εσωτερικα ειναι σαγρε, οποτε καθαριζει παλι δυσκολα αν αφησεις και πιασει καλα η "βρωμια". (edit: ειδα βιντεο απο ναπολεον και ειναι και αυτη γεματη με μικρες εγκοπες, οποτε ολες ιδια δυσκολια θα εχουν πανω κατω. Επισης μην δινεις σημασια σε αυτο που λεει στο βιντεο για το πως αναβουν οι καυστηρες σε καθε μια) Στα θετικα τα κλασικα. Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης, 10 χρονια εγγυηση weber με φουλ ανταλλακτικα κλπ, ψηνει πολυ καλα και ομοιομορφα (ακομα και πιτσα), ζεσταινει σχετικα γρηγορα και φτανει 350 μεγιστη θερμοκρασια, κανει καλο searing, κραταει καλα σταθερη θερμοκρασια κλπ κλπ. Βασικα οτι και να παρεις σε αυτα τα χρηματα απο αυτες τις 3 εταιριες θα το υπερευχαριστηθεις. Οποτε για μενα δες τι εξτρα θες και κανε την αγορα σου. Αν θες ντουλαπακι, υπερυθρες, 3 ή 4 καυστηρες, μεγαλο χωρο για σουβλα, εμφανισιακα ποια σου αρεσει κλπ. Εγω αν αγοραζα παντως τωρα και ειχα τετοιο μπατζετ θα πηγαινα σε καποια Ναπολεον με ντουλαπακι και sizzle zone με υπερυθρες. Οταν εψαχνα ηθελα να δωσω γυρω στα 300€. Μετα το σκεφτηκα καλυτερα και εκανα μια επενδυση που δεν εχω μετανιωσει. Γι αυτο, αν θελεις καποια πραγματα που θα τα βρεις σε ενα μοντελο που εχει 100-150ευρω παραπανω, εγω σε συμβουλευω αν μπορεις να τα μαζεψεις να τα δωσεις γιατι ειναι κατι που θα κρατησεις πολλα χρονια και θα σου κανει σιγουρα αποσβεση. Οποτε παρε κατι καλο και πληρες απο την αρχη να το ευχαριστηθεις! Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2021 από SagoniasSlutRos 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SKOKMAN Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 51 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε στο 95% των περιπτωσεων ψηνουμε με κλειστο καπακι. Εγω ανοιχτο εχω ψησει μονο το Πασχα που ειχα βαλει σουβλα αρνι και ηθελα να το κανω οσο πιο παραδοσιακα γινεται και αν εχω καμια πολυ λεπτη μπριζολα και θελω να κανω εξωτερικη κρουστα χωρις να παραψηθει εσωτερικα. Για αυτες που ανεφερες εχω φυσικα εμπειρια μονο απο genesis. Θα σου πω τα αρνητικα της και κρινεις εσυ καταλληλα βαση των αναγκων σου. 1. εχει μικρο χωρο για σουβλα, γυρω στα 11-12 εκατοστα απο τη σουβλα μεχρι τους ανακλαστηρες. Οποτε σε περιοριζει οταν θες να βαλεις κατι μεγαλυτερο, πχ κανενα γουρουνοπουλο. Εχω την εντυπωση δλδ οτι οι broil king εχουν περισσοτερο ανεση σε αυτο το κομματι. 2. δεν εχει πορτακια μπροστα. Στην αρχη ελεγα οτι δεν με ενδιαφερει, αλλα θα ηθελα να μην φαινεται ολη η σαβουρα που εχω ακουμπησει στη σχαρα απο κατω 3. με δυσκολευει στο γενικο βαθυ καθαρισμα που θα κανω καθε 2 μηνες. Δεν εχω εμπειρια απο αλλα μοντελα, αλλα εχει πολλες μικρες γωνιες και εγκοπες που αν θες να κανεις γενικο βαθυ καθαρισμο σε δυσκολευει αρκετα. Επισης η επιφανεια εσωτερικα ειναι σαγρε, οποτε καθαριζει παλι δυσκολα αν αφησεις και πιασει καλα η "βρωμια". (edit: ειδα βιντεο απο ναπολεον και ειναι και αυτη γεματη με μικρες εγκοπες, οποτε ολες ιδια δυσκολια θα εχουν πανω κατω. Επισης μην δινεις σημασια σε αυτο που λεει στο βιντεο για το πως αναβουν οι καυστηρες σε καθε μια) Στα θετικα τα κλασικα. Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης, 10 χρονια εγγυηση weber με φουλ ανταλλακτικα κλπ, ψηνει πολυ καλα και ομοιομορφα (ακομα και πιτσα), ζεσταινει σχετικα γρηγορα και φτανει 350 μεγιστη θερμοκρασια, κανει καλο searing, κραταει καλα σταθερη θερμοκρασια κλπ κλπ. Βασικα οτι και να παρεις σε αυτα τα χρηματα απο αυτες τις 3 εταιριες θα το υπερευχαριστηθεις. Οποτε για μενα δες τι εξτρα θες και κανε την αγορα σου. Αν θες ντουλαπακι, υπερυθρες, 3 ή 4 καυστηρες, μεγαλο χωρο για σουβλα, εμφανισιακα ποια σου αρεσει κλπ. Εγω αν αγοραζα παντως τωρα και ειχα τετοιο μπατζετ θα πηγαινα σε καποια Ναπολεον με ντουλαπακι και sizzle zone με υπερυθρες. Οταν εψαχνα ηθελα να δωσω γυρω στα 300€. Μετα το σκεφτηκα καλυτερα και εκανα μια επενδυση που δεν εχω μετανιωσει. Γι αυτο, αν θελεις καποια πραγματα που θα τα βρεις σε ενα μοντελο που εχει 100-150ευρω παραπανω, εγω σε συμβουλευω αν μπορεις να τα μαζεψεις να τα δωσεις γιατι ειναι κατι που θα κρατησεις πολλα χρονια και θα σου κανει σιγουρα αποσβεση. Οποτε παρε κατι καλο και πληρες απο την αρχη να το ευχαριστηθεις! Σε ευχαριστω το sizzle zone τι ειναι και που το χρειαζομαι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 11 λεπτά πριν, SKOKMAN είπε Σε ευχαριστω το sizzle zone τι ειναι και που το χρειαζομαι ? Eιναι το πλαινο ματι υπερυθρων που εχει σε καποια μοντελα η ναπολεον και πιανει πολυ μεγαλες θερμοκρασιες. Το χρησιμοποιεις ειτε για να κανεις γρηγορα μια πολυ καλη κρουστα στις μπριζολες ειτε για να βαλεις ενα τηγανι/κατσαρολα και να φτιαξεις κατι εξτρα στο πλαι χωρις να το επηρεαζει ο αερας, οπως το απλο ματι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PGP737ng Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Καλο μεσημερι! με τι τρόπο τις καθαρίζεται? 1)μετά από το ψήσιμο. 2)ανα τακτά διαστήματα. 3)ολική καθαριότητα της ψησταριάς. (να γίνει σαν καινούργια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 21 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Eιναι το πλαινο ματι υπερυθρων που εχει σε καποια μοντελα η ναπολεον και πιανει πολυ μεγαλες θερμοκρασιες. .. Τέτοιο μάτι έχει και η Broil King στα μεγάλα μοντέλα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 15 λεπτά πριν, PGP737ng είπε Καλο μεσημερι! με τι τρόπο τις καθαρίζεται? 1)μετά από το ψήσιμο. 2)ανα τακτά διαστήματα. 3)ολική καθαριότητα της ψησταριάς. (να γίνει σαν καινούργια) 1. ειτε μετα το ψησιμο ειτε πριν το επομενο, αφηνουμε να καψει καλα η σχαρα να καρβουνιασει τα υπολείμματα και τριβουμε με βουρτσα. 2. αν θες να την κρατησεις σαν κανουρια, προτεινω ανα 3-4 ψησιματα να βγαινουν οι σχαρες και να καθαριζεις μεσα τον καδο με πλαστικη σπατουλα, βουρτσα και καποιο φυσικο λιποδιαλυτικο. 3. αν κανεις το 2. δεν χρειαζεται να κανεις κατι εδω. Αν κανεις μονο το 1. και γενικο καθαρισμο καθε 2μηνο+, τοτε δυσκολα να μεινει σαν καινουρια και δυσκολα να καθαρισει τελειως. Η δικη μου δλδ που εχει φτασει σε τετοιο σημειο, πιστευω θελει τριψιμο καλο (ισως με ψιλο γιαλοχαρτο να φυγει η καμενη στρωση λιπους που εχει πιασει τα τοιχωματα). Ειναι καθαρα αισθητικο το κομματι. Δεν επηρεαζει στο ψησιμο, μιας και εχει γινει ενα με τα τοιχωματα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Να κανω μια ερωτηση καθως αδειασε η μπουκαλα, χρησιμοποιω τις κλασικες 10κιλες. Ειδα διαφημιση για τις coral prime, αξιζουν? Περιλαμβανει τον ρυθμιστη πιεσης? Γνωριζει καποιος τιμη γιατι στο site τους δεν εχουν? Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2021 από imr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabbit30 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, imr είπε Να κανω μια ερωτηση καθως αδειασε η μπουκαλα, χρησιμοποιω τις κλασικες 10κιλες. Ειδα διαφημιση για τις coral prime, αξιζουν? Περιλαμβανει τον ρυθμιστη πιεσης? Γνωριζει καποιος τιμη γιατι στο site τους δεν εχουν? Εγω δεν εχω προβλημα με την συγκεκριμένη, κάποιοι φιλοι απο εδω μεσα έχουν ομως οποτε δεν ξέρω τι παιζει. Οχι ο ρυθμιστής πωλείται ξεχωριστά και ειναι στα 15€ Η μπουκαλα μαζι με την εγγύηση παει στα 40€ ή 45€, δεν θυμαμαι ακριβως. Παντως μπορείς να παρεις τηλέφωνο σε ενα πρατήριο Shell που εχει μπουκαλες και θα σου μπουν ακριβως τις τιμες. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2021 από Rabbit30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xsaviola28 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Ο ρυθμιστής κοστίζει 10 ευρώ, εγώ άλαξα μια παλιά μπουκάλα που είχα με prime και πλήρωσα μόνο το περιεχόμενο, ευχαριστημένος είμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, PGP737ng είπε Καλο μεσημερι! με τι τρόπο τις καθαρίζεται? 1)μετά από το ψήσιμο. 2)ανα τακτά διαστήματα. 3)ολική καθαριότητα της ψησταριάς. (να γίνει σαν καινούργια) Παναγιώτη εσύ είσαι? Εαν ναι και έχεις την baron, τότε έχε υπόψη σου ότι η ακάθαρτη ψησταριά δεν αντέχεται. Καπνίζει, μυρίζει και ψησιμο με ψήσιμο γίνεται και χειρότερη η κατάσταση. Ανάλογα με τα λίπη που της ρίχνεις, νομίζω θέλει ολική καθαριότητα ανα 4-5 ψησίματα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα