sndev Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 ίδιο θέμα έχω με τη campigaz δε ξεπερναει κ φτανει με το ζόρι 250 βαθμούς ,έχω αλλαξει 2 μπουκάλες κανονικες , δεν νομίζω ότι φταίει αυτό άλλα τα υλικά κατασκευής. βέβαια ας λέει 250.. μια χαρά ψήνει
paylidis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 σε παρομοια περιπτωση που ειχα δει σε camping gas φιλου το προβλημα ηταν στο ρυθμιστη πίεσης, του έβαλα ενα δικο μου παλιό και δουλευε καλυτερα απο πριν αμέσως 1
sndev Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, paylidis είπε σε παρομοια περιπτωση που ειχα δει σε camping gas φιλου το προβλημα ηταν στο ρυθμιστη πίεσης, του έβαλα ενα δικο μου παλιό και δουλευε καλυτερα απο πριν αμέσως ούτε που πηγε το μυαλό μου, πρέπει να μου περισσεύει ενας απο τη παλιά - αν δε το πέταξα- θα πειραματιστώ το βράδυ
paylidis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 12 λεπτά πριν, sndev είπε ούτε που πηγε το μυαλό μου, πρέπει να μου περισσεύει ενας απο τη παλιά - αν δε το πέταξα- θα πειραματιστώ το βράδυ κι ομως... επισης σημαντικη παραμετρος ειναι να μην εχετε καμια 10 μετρα σωλήνα. Μαξιμουμ 1.5μ προκειμένου η πιεση που στελνει ο ρυθμιστης να φτανει στους καυστηρες 1
Maroutas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 10 λεπτά πριν, paylidis είπε σε παρομοια περιπτωση που ειχα δει σε camping gas φιλου το προβλημα ηταν στο ρυθμιστη πίεσης, του έβαλα ενα δικο μου παλιό και δουλευε καλυτερα απο πριν αμέσως Λες να είναι και σε εμένα κάτι τέτοιο?
paylidis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 25 λεπτά πριν, Maroutas είπε Λες να είναι και σε εμένα κάτι τέτοιο? δεν αποκλειεται... σε εκεινον ήταν ελαττωματικος εξαρχής απο ότι φαινεται... κινεζικοι ειναι τι ψαχνεις; καλυτερα βεβαια βρες εναν δανεικο πρώτα μην αγοραζεις ασκοπα
Maroutas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, paylidis είπε δεν αποκλειεται... σε εκεινον ήταν ελαττωματικος εξαρχής απο ότι φαινεται... κινεζικοι ειναι τι ψαχνεις; καλυτερα βεβαια βρες εναν δανεικο πρώτα μην αγοραζεις ασκοπα Αν δοκιμάσω χωρίς επειδή έχει μέσα και η Μπουκάλα της coral gas υπάρχει πρόβλημα?
paylidis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 20 λεπτά πριν, Maroutas είπε Αν δοκιμάσω χωρίς επειδή έχει μέσα και η Μπουκάλα της coral gas υπάρχει πρόβλημα? η μπουκαλα δεν εχει ρυθμιστη πιεσης εχει βαλβιδα flv που μπλοκαρει τυχον διαρροη ειναι τελειως αλλο πραγμα... οποτε οχι μη το δοκιμάσεις... βρες απο κάπου εναν ρυθμιστη πιεσης 1
aenaos15 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 6 ώρες πριν, Maroutas είπε https://www.georgakopoulosg.gr/BORMANN-Ψησταριά-υγραερίου-BBQ4100-019114 Σε πρωτη φαση παρε αλλη μπουκαλα , την κλασσικη της πετρογκαζ... Δοκιμασε την και βλεπουμε πως θα παει.... Αν εξακολουθει και δεν σου ανεβαζει γρηγορα θερμοκρασια τοτε ισως πρεπει να μιλησεις με την εταιρεια .....
Maroutas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, aenaos15 είπε Σε πρωτη φαση παρε αλλη μπουκαλα , την κλασσικη της πετρογκαζ... Δοκιμασε την και βλεπουμε πως θα παει.... Αν εξακολουθει και δεν σου ανεβαζει γρηγορα θερμοκρασια τοτε ισως πρεπει να μιλησεις με την εταιρεια ..... Οκ σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου
giorgos_76 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 το χειμώνα με το κρύο εμένα, σε 15 λεπτά φτάνει με το ζόρι 230-240...το καλοκαίρι άνετα 250...Δεν νομίζω να είναι απο την μπουκάλα, αλλά απο την κατασκευή των υλικών της ψησταριάς...
sargus Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Παιδιά, ψάχνοντας λίγο 2-3 πραγματάκια έμαθα ότι το ελαιόλαδο έχει σημείο καπνίσματος γύρω ή κάτω από τους 200 βαθμούς κελσίου. Αυτό σημαίνει (από ότι καταλαβαίνω με τις λίγες μου γνώσεις) ότι δεν κάνει για χρήση στις σχάρες της ψησταριάς (που ανεβάζουν πολύ υψηλή θερμοκρασία). Ποια η γνώμη των πιο ειδικών; Τι κάνετε εσείς γενικά; Ποιο λάδι χρησιμοποιείτε; 1
phanispal Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Όντως τα σπορέλαια έχουν μεγαλύτερο σημείο καπνού απ' το ελαιόλαδο. Αλλά μπαίνει στο παιχνίδι και το σημείο αλλοίωσης, όπου εκεί φαίνεται ότι υπερτερεί σημαντικά το ελαιόλαδο έναντι των υπολοίπων.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Απ' όσο ξέρω και γω το ελαιόλαδο είναι το λιγότερο καρκινογόνο. Απ ότι μου έχουν πει, δεν το έχω ψάξει.
Skatzivas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα. Αν ξέρει κανείς. Έχω την campingaz σειρά τρία και από δικό μου λάθος έτριψα κατέστρεψα τα εμαγιε στις σχάρες. Όσο κι αν κοιτάω στο επίσημο σάιτ δεν βρίσκω μαντεμια να τις αλλάξω. Δείχνουν πάντα εξαντλημένες. Έχει βρει κανείς άλλες σχάρες αλλού;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα