Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Pyrosvestis είπε

Μια ερώτηση μιας και βρίσκομαι σε αναζήτηση weber η broil με πλαϊνό μάτι για καμιά τηγανιά πατάτες η κανένα κολοκυθακι. Θα την κάνει τη δουλειά του σωστά η με τα χίλια ζόρια? Αξίζει δηλαδή η αγορά ψησταριας με πλαϊνό μάτι η όχι?

μια χαρα θα την κάνει. εγώ το έχω μετανοιώσει που πήρα μοντέλο που δεν έχει. η πρώτη που είχα είχε πλαϊνό μάτι και ήταν άριστο (και μιλάμε για ψησταρια της πλάκας) πόσο μάλλον αν πάρεις και κάποιο καλό μοντέλο.

  • Απαντ. 20,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2245

  • ilpapacha

    2029

  • sndev

    1100

  • ηνίοχος

    586

Δημοσ.
Στις 14/12/2020 στις 10:43 ΜΜ, costas_ είπε

Παίδες, είναι απλά τα πράγματα : Παίρνεις έναν μαγνήτη και τον ακουμπάς στην σχάρα. Εαν μαγνητίζεται είναι καράμα σιδήρου, εαν όχι είναι αλουμήνιο ή inox. Εαν είναι κράμα σιδήρου, πρόσεξε να μην αφαιρέσεις με τα τριψήματα την εμαγέ επίστρωση γιατί θα σκουριάσει αμέσως.

  

Στις 14/12/2020 στις 9:51 ΜΜ, SagoniasSlutRos είπε

Δεν καταλαβαινω τι ειναι, δεν φαινεται για μαντεμι παντως.

Δοκιμασε με βρεγμενο πρασινο σφουγγαρακι κουζινας σιγα σιγα σε καμια ακρη να δεις πως θα γινει. Αν δεις οτι χαλαει κανε με το μαλακο μερος.

Εβαλα μαγνητη που ειχε αναφερθει και δεν μαγνητιζει, αρα δεν ειναι σιδηρου;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mech_eng είπε

Καλη Χρονιά σε όλους. Πριν λίγες ημέρες αγοράστηκε στις Μαγικές Τιμές γνωστής αλυσίδας η Weber 310 στα 544.

Εναλλακτική επιλογή για αλουμινενια ταψάκια μιας χρήσης εκτός της Weber υπάρχουν; και αν ναι ποια; 

Επίσης αναζητώ οικονομικότερη εναλλακτική επιλογή για σουβλα ανοξείδωτη (όχι χρωμίου) με αντίβαρο που να ταιριάζει στην ψησταριά εκτός της επισημης. Έχετε κάτι να προτείνετε; 

Καλή Χρονιά, καλορίζικη! Τσάμπα είναι η τιμή!

 

Δημοσ.

Πήγα σε εναν φίλο σήμερα που αγόρασε την unimac 661315,του πήγα εγώ φιάλη σαν αυτή που βάζω στην δικιά μου ψησταριά (outdoorchef australia 425)και ενώ σε εμενα πιάνει 350-380 βαθμούς στο 10 λεπτο,σρου φίλου μου δεν μπόρεσε να πιάσει πάνω απο 290 βαθμούς.  Δεν ξέρω αν φταίει ο ρυθμιστής ή η ψησταριά...αν έχει κανείς την ίδια ψησταριά να μας πει αν εκει είναι το ταβάνι της στην θερμοκρασία...δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα απο άποψη ψησίματος...εχει ένα σημείο μπροστά που ανεβάζει πολύ μικρή θερμοκρασία και δεν μπορείς ν ψήσεις τίποτα!το μάτι δεν το χρησιμοποιήσαμε για να δούμε και εκει τι γίνεται...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Pyrosvestis είπε

Μια ερώτηση μιας και βρίσκομαι σε αναζήτηση weber η broil με πλαϊνό μάτι για καμιά τηγανιά πατάτες η κανένα κολοκυθακι. Θα την κάνει τη δουλειά του σωστά η με τα χίλια ζόρια? Αξίζει δηλαδή η αγορά ψησταριας με πλαϊνό μάτι η όχι?

Τηγανητές πατάτες, σε Napoleon, με πλαϊνό μάτι infrared

image.jpeg.d81d960048d2ece2804dbcd08ca96679.jpegimage.jpeg.7a6c6f6d5ef1f2469c6d6438380b4b70.jpeg
 

Μπορείς να ψήσεις ότι θα έψηνες και στα μάτια της κουζίνας.

  • Like 6
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Pyrosvestis είπε

Μια ερώτηση μιας και βρίσκομαι σε αναζήτηση weber η broil με πλαϊνό μάτι για καμιά τηγανιά πατάτες η κανένα κολοκυθακι. Θα την κάνει τη δουλειά του σωστά η με τα χίλια ζόρια? Αξίζει δηλαδή η αγορά ψησταριας με πλαϊνό μάτι η όχι?

Αν θες να τηγανίζεις χωρίς να έχεις θέμα με το αν φυσάει ή όχι και να τηγανίζεις με πραγματική δύναμη σαν να είναι κεραμική κουζίνα τότε δεν κάνει καμία από τις 2.πρέπει να πας σε Napoleon και δε σε μοντέλο με υπέρυθρο πλαϊνό καυστήρα.τι budget διαθέτεις;

  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Instructor1182 είπε

Αν θες να τηγανίζεις χωρίς να έχεις θέμα με το αν φυσάει ή όχι και να τηγανίζεις με πραγματική δύναμη σαν να είναι κεραμική κουζίνα τότε δεν κάνει καμία από τις 2.πρέπει να πας σε Napoleon και δε σε μοντέλο με υπέρυθρο πλαϊνό καυστήρα.τι budget διαθέτεις;

Με το υπέρυθρο τηγανίζεις δηλαδή κανονικά??? Δε θέλω να ξεπεράσω τα 1000 γιατί θα ακολουθήσουν κουκούλες, θερμόμετρα κτλ... Σε συγκρίσεις που είδα πάντως στο εξωτερικό τις napoleon τις έχει κάτω από weber και broil..

1 ώρα πριν, ilpapacha είπε

Τηγανητές πατάτες, σε Napoleon, με πλαϊνό μάτι infrared

image.jpeg.d81d960048d2ece2804dbcd08ca96679.jpegimage.jpeg.7a6c6f6d5ef1f2469c6d6438380b4b70.jpeg
 

Μπορείς να ψήσεις ότι θα έψηνες και στα μάτια της κουζίνας.

Δεν είχα ξαναδεί τηγάνισμα με υπέρυθρες! Εντυπωσιακό! Ποια έχεις αν επιτρέπεται? Είσαι ευχαριστημένος?

  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Pyrosvestis είπε

Με το υπέρυθρο τηγανίζεις δηλαδή κανονικά??? Δε θέλω να ξεπεράσω τα 1000 γιατί θα ακολουθήσουν κουκούλες, θερμόμετρα κτλ... Σε συγκρίσεις που είδα πάντως στο εξωτερικό τις napoleon τις έχει κάτω από weber και broil..

Δεν είχα ξαναδεί τηγάνισμα με υπέρυθρες! Εντυπωσιακό! Ποια έχεις αν επιτρέπεται? Είσαι ευχαριστημένος?

Έχω την Prestige Pro 500. Η δύναμη του infrared είναι εντυπωσιακή. Από τότε που την έχω πάρει , δεν έχουμε ανάψει την κουζίνα για να κάνουμε φαγητό. Προσωπικά την χρησιμοποιώ καθημερινά σχεδόν. Το πλαϊνό infrared το έχει από την σειρά rogue xt και πάνω.

https://www.skroutz.gr/c/447/gas_barbeque/m/7877/Napoleon.html?keyphrase=rogue+xt&o=napoleon+rogue+xt&order_by=pricevat&order_dir=asc
 

Ένα πολύ καλό νέο είναι η αλλαγή στις εγγυήσεις, που θα ισχύει για όσους αγοράσουν το 2021

https://www.napoleon.com/en/us/grills/support/napoleon-warranty

 

  • Like 1
Δημοσ.

Ενδιαφέρον, άρχισα να το ψάχνω ήδη! Για την εγγύηση φαντάζομαι θα ισχύει και στην Ελλάδα! Δε την βλέπω πουθενά ετοιμοπαραδωτη όμως... Δουλεύει και με προπάνιο απ'οτι είδα! 

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Pyrosvestis είπε

Ενδιαφέρον, άρχισα να το ψάχνω ήδη! Για την εγγύηση φαντάζομαι θα ισχύει και στην Ελλάδα! Δε την βλέπω πουθενά ετοιμοπαραδωτη όμως... Δουλεύει και με προπάνιο απ'οτι είδα! 

Θα σου πρότεινα να μιλήσεις απευθείας με την επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα (https://homing.gr), όσον αφορά την εγγύηση και την διαθεσιμότητα. Ζήτησε να μιλήσεις με τον Νικόλα.

Επεξ/σία από ilpapacha
  • Like 2
Δημοσ.
15 ώρες πριν, mech_eng είπε

Καλη Χρονιά σε όλους. Πριν λίγες ημέρες αγοράστηκε στις Μαγικές Τιμές γνωστής αλυσίδας η Weber 310 στα 544.

Εναλλακτική επιλογή για αλουμινενια ταψάκια μιας χρήσης εκτός της Weber υπάρχουν; και αν ναι ποια; 

Επίσης αναζητώ οικονομικότερη εναλλακτική επιλογή για σουβλα ανοξείδωτη (όχι χρωμίου) με αντίβαρο που να ταιριάζει στην ψησταριά εκτός της επισημης. Έχετε κάτι να προτείνετε; 

Απο ποια αλυσιδα το πηρες τοσο; Γιατι δεν ειδα προσφορες τωρα τα Χριστουγεννα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dakangr είπε

Απο ποια αλυσιδα το πηρες τοσο; Γιατι δεν ειδα προσφορες τωρα τα Χριστουγεννα.

Φαντάζομαι αναφέρεται στον Κωτσόβολο και στις «Μαγικές Τιμές», όπου για κάποιες ώρες έπαιζαν προσφορές σε συγκεκριμένα προϊόντα.

image.png.d830823c9b3c9c56eb50255fbfca5006.png

  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ilpapacha είπε

Φαντάζομαι αναφέρεται στον Κωτσόβολο και στις «Μαγικές Τιμές», όπου για κάποιες ώρες έπαιζαν προσφορές σε συγκεκριμένα προϊόντα.

image.png.d830823c9b3c9c56eb50255fbfca5006.png

Αυτα τα γραφουμε στο φορουμ να ενημερωνεται ο λαος!! Οκ ευχαριστω, δυστυχως δεν το πηρα χαμπαρι, και οι τιμες πλεον εχουν παρει την ανιουσα δυστυχως.

  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilpapacha είπε

Θα σου πρότεινα να μιλήσεις απευθείας με την επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα (https://homing.gr), όσον αφορά την εγγύηση και την διαθεσιμότητα. Ζήτησε να μιλήσεις με τον Νικόλα.

Ευχαριστώ πολύ,είσαι πολυ κατατοπιστικός! Μια τελευταία ερώτηση όσο αφορά τον καθαρισμό της, είναι εύκολος η έχει ιδιαιτεροτητες?

  • Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, arxontas2323 είπε

Πήγα σε εναν φίλο σήμερα που αγόρασε την unimac 661315,του πήγα εγώ φιάλη σαν αυτή που βάζω στην δικιά μου ψησταριά (outdoorchef australia 425)και ενώ σε εμενα πιάνει 350-380 βαθμούς στο 10 λεπτο,σρου φίλου μου δεν μπόρεσε να πιάσει πάνω απο 290 βαθμούς.  Δεν ξέρω αν φταίει ο ρυθμιστής ή η ψησταριά...αν έχει κανείς την ίδια ψησταριά να μας πει αν εκει είναι το ταβάνι της στην θερμοκρασία...δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα απο άποψη ψησίματος...εχει ένα σημείο μπροστά που ανεβάζει πολύ μικρή θερμοκρασία και δεν μπορείς ν ψήσεις τίποτα!το μάτι δεν το χρησιμοποιήσαμε για να δούμε και εκει τι γίνεται...

Κατι δεν παει καλα σιγουρα

Εχω την ιδια και στο χαμηλο πιανει ~170. Στο τερμα με ολες τις εστιες πιανει 400 στο 10λεπτο ευκολα

 

Θα ελεγα οτι πιανει και παρα πολυ ψηλη θερμοκρασια γιατι δεν μπορω να ψησω λιπαρα κρεατα εκτος του minimum λογω αναφλεξεων

Τι φιαλη εβαλες? εγω με τις κλασικες και εναν ρυθμιστη της πλακας εχω τα παραπανω

Σε εμενα οι τερμα δεξια εστιες πιανουν λιγο χαμηλοτερη θερμοκρασια αλλα οχι σημαντικα. Με μια αλλαγη τα κρεατα αριστερα -δεξια στην μεση ειμαι οκ

 

Για τα λεφτα της ειναι παρα πολυ τιμια ψησταρια. Μηπως εχει καποιο θεμα ο ρυθμιστης? 

 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...