@pnea1973 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Εγώ δεν μπορώ να κάνω την κρουστά.. Να φταίει το κρέας.. Σημερινό κόμμα φιλέτο.. Στην αρχή 4 από την μία και 4 από Την άλλη πλευρά κια μετά σε έμμεσο μέχρι να πιάσει θςρμοκρα2.... Αλλά κρούστα δεν.. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, @pnea1973 είπε Εγώ δεν μπορώ να κάνω την κρουστά.. Να φταίει το κρέας.. Σημερινό κόμμα φιλέτο.. Στην αρχή 4 από την μία και 4 από Την άλλη πλευρά κια μετά σε έμμεσο μέχρι να πιάσει θςρμοκρα2.... Αλλά κρούστα δεν.. Την είχες ζεστάνει στο φουλ? Από τις γραμμές φαίνεται να ήταν σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία, κάπου 180-200°C
@pnea1973 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στο φουλ την είχα... Και οι 2 καυστήρες στο φουλ.. Φτάνει θερμοκρασία σύμφωνα με το θερμόμετρο της 270 βαθμούς... Αλλά και εμένα αυτό μου φαινεται.. Ότι δεν έχει θερμοκρασία.. Αύριο θα δω τους καυστήρες, στο φουλ πως καίνε.. Λογικά πρέπει να έχουν μπλε φλόγα, σαν φλογιστρο σωστά? Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2020 από @pnea1973
aenaos15 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, @pnea1973 είπε Εγώ δεν μπορώ να κάνω την κρουστά.. Να φταίει το κρέας.. Σημερινό κόμμα φιλέτο.. Στην αρχή 4 από την μία και 4 από Την άλλη πλευρά κια μετά σε έμμεσο μέχρι να πιάσει θςρμοκρα2.... Αλλά κρούστα δεν.. Φιλε αν αφησες φιλετο 4+4 σε 270 βαθμουσ δεν θα εβρισκες τιποτα!!!! Κατι αλλο συμβαινει με τις θερμοκρασιες σου. 2
gdeli Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Περίεργο. Μήπως έψηνες με ανοικτό καπάκι; Τι φιάλη έχεις; 1
Krasomak Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, @pnea1973 είπε Στο φουλ την είχα... Και οι 2 καυστήρες στο φουλ.. Φτάνει θερμοκρασία σύμφωνα με το θερμόμετρο της 270 βαθμούς... Αλλά και εμένα αυτό μου φαινεται.. Ότι δεν έχει θερμοκρασία.. Αύριο θα δω τους καυστήρες, στο φουλ πως καίνε.. Λογικά πρέπει να έχουν μπλε φλόγα, σαν φλογιστρο σωστά? Ενδέχεται να έχει παρουσιάσει σφάλμα κι ο μειωτής της πίεσης υγραερίου. Πριν τρέχετε σε service κλπ., δοκιμάστε με κάποιον άλλον εάν είναι εφικτό ή αγοράστε έναν καινούριο. Προσφάτως είχα παρόμοιο πρόβλημα. Τον άλλαξα και η ψησταριά πήρε τα πάνω της. 1
@pnea1973 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, aenaos15 είπε Φιλε αν αφησες φιλετο 4+4 σε 270 βαθμουσ δεν θα εβρισκες τιποτα!!!! Κατι αλλο συμβαινει με τις θερμοκρασιες σου. 270 είχε φθάσει πριν βάλω μέσα το φιλέτο.. Πάντα σύμφωνα με το θερμόμετρο στο καπάκι. 41 λεπτά πριν, gdeli είπε Περίεργο. Μήπως έψηνες με ανοικτό καπάκι; Τι φιάλη έχεις; Όχι. Δεν είχα ανοικτό καπάκι.. Φιάλη έχω coral gas.. 30 λεπτά πριν, Krasomak είπε Ενδέχεται να έχει παρουσιάσει σφάλμα κι ο μειωτής της πίεσης υγραερίου. Πριν τρέχετε σε service κλπ., δοκιμάστε με κάποιον άλλον εάν είναι εφικτό ή αγοράστε έναν καινούριο. Προσφάτως είχα παρόμοιο πρόβλημα. Τον άλλαξα και η ψησταριά πήρε τα πάνω της. Θα δω σήμερα που θα κάνω δοκιμές, και αύριο θα δοκιμάσω καινούργιο... Ποιον πήρες? Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2020 από @pnea1973 1
tsiro7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Αν δεν εχει λιπος να καψει επιφανειακα μην περιμενετε κρουστα.Βεβαια αυτο στη φωτο φαινεται σαν βραστο αλλα και παλι ... 2
gdeli Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Είναι και αυτό μια εξήγηση. Αν είχες έστω και λίγο λίπος να κάνει μερικές αναφλέξεις θα έκανες και κρούστα. Από την άλλη, μπορεί να λέει το θερμόμετρο 270 και να μην είναι τόσο επάνω στην σχάρα; Περισσότερο πρέπει να είναι.
Krasomak Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, @pnea1973 είπε 270 είχε φθάσει πριν βάλω μέσα το φιλέτο.. Πάντα σύμφωνα με το θερμόμετρο στο καπάκι. Όχι. Δεν είχα ανοικτό καπάκι.. Φιάλη έχω coral gas.. Θα δω σήμερα που θα κάνω δοκιμές, και αύριο θα δοκιμάσω καινούργιο... Ποιον πήρες? Δεν είχα τη δυνατότητα επιλογής και λόγω καθυστέρησης των κούριερ, πήρα τον πρώτο που βρήκα διαθέσιμο σε κατάστημα της περιοχής μου. Ευτυχώς είναι ΙΤΑΛΙΚΗΣ κατασκευής. Ο συγκεκριμένος έχει και ρυθμιστή πίεσης. Μου ανεβάζει πολύ περισσότερο την θερμοκρασία από τον κινεζικό που είχα αρχικά και μου κράτησε έναν χρόνο. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2020 από Krasomak
Instructor1182 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, @pnea1973 είπε 270 είχε φθάσει πριν βάλω μέσα το φιλέτο.. Πάντα σύμφωνα με το θερμόμετρο στο καπάκι. Όχι. Δεν είχα ανοικτό καπάκι.. Φιάλη έχω coral gas.. Θα δω σήμερα που θα κάνω δοκιμές, και αύριο θα δοκιμάσω καινούργιο... Ποιον πήρες? Είναι η φιάλη! Μην χρησιμοποιείται φιάλη coral gas στα bbq.έχουν μια επιπλέον εσωτερική βαλβίδα και μπλοκάρουν καμία φορά και δεν δίνουν αρκετή δύναμη.το bbq σου θα είχε ανεβάσει στην αρχή όντως θερμοκρασία,μετά θα μπλόκαρε η φιάλη και ο θερμός αέρας υπήρχε μέσα στον θάλαμο (πάντα πάει προς τα πάνω η ζέστη) αλλά δεν έδινε άλλη δύναμη. ο ρυθμιστής που έχει εσωτερικά το bbq είναι της cavagna (η καλύτερη εταιρία για τους ρυθμιστές). αλλαξε φιάλη και μην βάλεις coral gas παλι βαλε petrogaz και δεν θα έχεις θέματα. 1
aenaos15 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, Instructor1182 είπε Είναι η φιάλη! Μην χρησιμοποιείται φιάλη coral gas στα bbq.έχουν μια επιπλέον εσωτερική βαλβίδα και μπλοκάρουν καμία φορά και δεν δίνουν αρκετή δύναμη.το bbq σου θα είχε ανεβάσει στην αρχή όντως θερμοκρασία,μετά θα μπλόκαρε η φιάλη και ο θερμός αέρας υπήρχε μέσα στον θάλαμο (πάντα πάει προς τα πάνω η ζέστη) αλλά δεν έδινε άλλη δύναμη. ο ρυθμιστής που έχει εσωτερικά το bbq είναι της cavagna (η καλύτερη εταιρία για τους ρυθμιστές). αλλαξε φιάλη και μην βάλεις coral gas παλι βαλε petrogaz και δεν θα έχεις θέματα. Το εχουμε ξαναπει για τις coral. Χρησιμοποιειστε petrogaz η την μεταλλικη η την πλαστικη για να βλεπετε και ποσο αεριο εχει μεινει. 2
sndev Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) εγω παλι είμαι αντίθετος. αν κ ακομα ειμαι στη πρώτη μπουκαλα coral για να πω οτι εχω ασφαλή συμπεράσματα η ψησταριά ειναι πολυ καλύτερα στην απόδοση σε θερμοκρασίες. επισης πριν κάνεις καπoια αλλαγή δοκίμασε την επόμενη να ψήσεις στο κέντρο direct χωρίς ανακλαστήρα κ πες μας αποτέλεσμα. φυσικά το λίπος δίνει bonus για τη κρουστά κ να γρκινιαξω λιγο μου φαινετε λογικο οτι δε σου κανε κρουστα απο τη πανω πλευρα διχνει διαγώνιες χαραγματιες που σημαινει άνοιξες καπακι μες το κρυο 2 φορες για τη πανω πλευρα κ 2 για τη κατω σε κρεας που αφηνεις μεσα 5 -7 λεπτα κ ενω δεν εχει κ λιπος? κ το κανεις στις ακρες που στο άνοιγμα ειναι το πρωτο μερος που κρυώνει anyway ολα παιζουν ρολο αλλα το οτι η ψησταρια εχει 270 δεν φταιει κατα τη ταπινη μου γνώμη η μπουκάλα επιπλεον κρινοντας απο τη φλογα στο δεξι καυστήρα μια χαρα ενταση εχεις η φυσαει κ μπαζει κ παει δεξια τι φλογα.. πραγμα το οποιο ειναι κακο αυτο εινια με coral σε μια ποταπη campingaz σε ελληνικο μοσχάρι χωρις πολλα λιπαρά η τεχνική ομως είναι χωρις ανακλαστήρα direct κ γυρισμα 1 φορα κ μόνο Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2020 από sndev 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Χωρίς ανακλαστηρα δεν πέφτουν όλα τα ζουμιά και λίπη μέσα στις τρύπες του καυστήρα??
Rabbit30 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπερα και Χρόνια πολλά στην παρεα. Επιβεβαιώνω και γω παντως, οτι με την καινουρια την coral prime δεν εχω κανενα προβλημα, η φλόγα και η ένταση είναι όπως πρέπει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα