Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 19/12/2020 στις 11:00 ΜΜ, @pnea1973 είπε

Εγώ διάλεξα την napoleon. Αλλά Δευτέρα θα μου την στείλουν οπότε μόλις παραλάβω θα σου πω ότι θέλεις. 

Καλησπέρα, παρέλαβες Δευτέρα τελικά?

  • Like 1
  • Απαντ. 20,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2245

  • ilpapacha

    2029

  • sndev

    1100

  • ηνίοχος

    586

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα παρέλαβα και μόλις τελείωσα το στήσιμο της Rogue 365.

1η μου υγραερίου. 

Θα σας πώ τις εντυπώσεις απο την συναρμολόγηση.

Γενικά είναι πάρα πολύ εύκολή. Εχει τα πάντα που χρειάζεσαι, μέχρι και για τις βίδες κατσαβιδάκι.

Η ποιότητα και η συναρμογή είναι άψογη, και δεν με δυσκόλεψε πουθενά.

Οι σχάρες είναι ωραίες που είναι κυματιστές. Εχει θέση για την μπουκάλα εσωτερικά.

Αυριο θα κάνω το 1ο κάψιμο και το 1ο ψήσιμο. Θα δοκιμάσω κάτι απλό για να την μάθω.

Το μόνο "αρνητικό" είναι οτι όπως σχεδόν τα πάντα είναι made in China.

 

20201223_162721.jpg

20201223_162651.jpg

20201223_162632.jpg

20201223_162611.jpg

Επεξ/σία από @pnea1973
  • Like 7
Δημοσ.
7 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Νομίζω και οι Weber made in China είναι τα τελευταία χρόνια. Γενικά τα πάντα...

Εκτός από broil king. 
Made in Canada!!!

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Νομίζω και οι Weber made in China είναι τα τελευταία χρόνια. Γενικά τα πάντα...

Αυτό ισχύει για τις πιο οικονομικές σειρές. Οι υπόλοιπες κατασκευάζονται στον Καναδά.

2 ώρες πριν, aenaos15 είπε

Εκτός από broil king. 
Made in Canada!!!

Όλη η γκάμα της κατασκευάζεται στον Καναδά;

Επεξ/σία από ilpapacha
  • Like 2
Δημοσ.

Και πες στον χασάπη να το περάσει μόνο μια φορά, από την χοντρή διατομή, και να μην το πιέσει πολύ.

  • Like 1
Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα την Napoleon Rogue 525!! Είναι στο κουτί της και περιμένει να την συναρμολογήσω, ελπίζω να προλάβω αύριο! Άψογη εξυπηρέτηση από την αντιπροσωπεία έχω να πω. Περισσότερα όταν την γνωρίσω κι εγώ καλύτερα!

  • Like 5
Δημοσ.

επειδη εχω διαβασει ολες τις απόψεις και δεν εχω κατασταλάξει. το καλύτερο μπιφτέκι για burger ειναι τελικά σκέτος κιμάς μονο με λιγο αλατοπίπερο ή με προσθήκη διαφόρων υλικών όπως πχ ψωμιου ;

 

 

Δημοσ.

καλησπερα στο team

εχω παρει κατι kebab για ψησιμο στη weber... εχει δοκιμασει κανεις να κανει κατι παρομοιο ?

στους ποσους βαθμους και για ποση ωρα τα ψησατε ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zanskou είπε

επειδη εχω διαβασει ολες τις απόψεις και δεν εχω κατασταλάξει. το καλύτερο μπιφτέκι για burger ειναι τελικά σκέτος κιμάς μονο με λιγο αλατοπίπερο ή με προσθήκη διαφόρων υλικών όπως πχ ψωμιου ;

 

 

Εγω διαφωνω.Αν θες ατοφια γευση κρεατος παρε μια μπριζολαρα ,ψησ΄την κ βαλτη σε ψωμι.Εγω δεν μπορω να καταλαβω την λογικη την στιγμη που ο κιμας περναει απο μηχανη κ ειναι σε τελειως διαφορετικη κατασταση απο ενα κομματι κρεας να μην του δινεις κατι εξτρα με μπαχαρικα κτλ.Για μενα ζυμωμα αλλα με μετρο.

Το πιο νοστιμο burger για μενα που μπορεις να φας σε μαγαζι ειναι του juicy.Το μπιφτεκι του ειναι ζυμωμενο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...