skskre Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Στις 19/12/2020 στις 11:00 ΜΜ, @pnea1973 είπε Εγώ διάλεξα την napoleon. Αλλά Δευτέρα θα μου την στείλουν οπότε μόλις παραλάβω θα σου πω ότι θέλεις. Καλησπέρα, παρέλαβες Δευτέρα τελικά? 1
@pnea1973 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σήμερα παρέλαβα και μόλις τελείωσα το στήσιμο της Rogue 365. 1η μου υγραερίου. Θα σας πώ τις εντυπώσεις απο την συναρμολόγηση. Γενικά είναι πάρα πολύ εύκολή. Εχει τα πάντα που χρειάζεσαι, μέχρι και για τις βίδες κατσαβιδάκι. Η ποιότητα και η συναρμογή είναι άψογη, και δεν με δυσκόλεψε πουθενά. Οι σχάρες είναι ωραίες που είναι κυματιστές. Εχει θέση για την μπουκάλα εσωτερικά. Αυριο θα κάνω το 1ο κάψιμο και το 1ο ψήσιμο. Θα δοκιμάσω κάτι απλό για να την μάθω. Το μόνο "αρνητικό" είναι οτι όπως σχεδόν τα πάντα είναι made in China. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2020 από @pnea1973 7
SagoniasSlutRos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Νομίζω και οι Weber made in China είναι τα τελευταία χρόνια. Γενικά τα πάντα... 2
aenaos15 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Νομίζω και οι Weber made in China είναι τα τελευταία χρόνια. Γενικά τα πάντα... Εκτός από broil king. Made in Canada!!! 1
ilpapacha Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Νομίζω και οι Weber made in China είναι τα τελευταία χρόνια. Γενικά τα πάντα... Αυτό ισχύει για τις πιο οικονομικές σειρές. Οι υπόλοιπες κατασκευάζονται στον Καναδά. 2 ώρες πριν, aenaos15 είπε Εκτός από broil king. Made in Canada!!! Όλη η γκάμα της κατασκευάζεται στον Καναδά; Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2020 από ilpapacha 2
costas_ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Ολες οι Broil King κατασκευάζονται στον Καναδά
lostregr123 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 για burger τι κομματι κρεατος πρωτείνεται; να χει λίπος
SagoniasSlutRos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, lostregr123 είπε για burger τι κομματι κρεατος πρωτείνεται; να χει λίπος Ελια ή για πιο πολυ λιπος λαπα. 1
gdeli Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Και πες στον χασάπη να το περάσει μόνο μια φορά, από την χοντρή διατομή, και να μην το πιέσει πολύ. 1
aenaos15 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, costas_ είπε Ολες οι Broil King κατασκευάζονται στον Καναδά Ακριβως!!!!
gdeli Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις παρέλαβα την Napoleon Rogue 525!! Είναι στο κουτί της και περιμένει να την συναρμολογήσω, ελπίζω να προλάβω αύριο! Άψογη εξυπηρέτηση από την αντιπροσωπεία έχω να πω. Περισσότερα όταν την γνωρίσω κι εγώ καλύτερα! 5
zanskou Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 επειδη εχω διαβασει ολες τις απόψεις και δεν εχω κατασταλάξει. το καλύτερο μπιφτέκι για burger ειναι τελικά σκέτος κιμάς μονο με λιγο αλατοπίπερο ή με προσθήκη διαφόρων υλικών όπως πχ ψωμιου ;
gdeli Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Για εμένα το πρώτο, αρκεί να είναι καλό το κρέας
ritualistic Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 καλησπερα στο team εχω παρει κατι kebab για ψησιμο στη weber... εχει δοκιμασει κανεις να κανει κατι παρομοιο ? στους ποσους βαθμους και για ποση ωρα τα ψησατε ?
alimentas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, zanskou είπε επειδη εχω διαβασει ολες τις απόψεις και δεν εχω κατασταλάξει. το καλύτερο μπιφτέκι για burger ειναι τελικά σκέτος κιμάς μονο με λιγο αλατοπίπερο ή με προσθήκη διαφόρων υλικών όπως πχ ψωμιου ; Εγω διαφωνω.Αν θες ατοφια γευση κρεατος παρε μια μπριζολαρα ,ψησ΄την κ βαλτη σε ψωμι.Εγω δεν μπορω να καταλαβω την λογικη την στιγμη που ο κιμας περναει απο μηχανη κ ειναι σε τελειως διαφορετικη κατασταση απο ενα κομματι κρεας να μην του δινεις κατι εξτρα με μπαχαρικα κτλ.Για μενα ζυμωμα αλλα με μετρο. Το πιο νοστιμο burger για μενα που μπορεις να φας σε μαγαζι ειναι του juicy.Το μπιφτεκι του ειναι ζυμωμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα