SagoniasSlutRos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, Elderman_19730 είπε 180 φορες εχουμε πει πως α) υπαρχει ρυθμιζομενος 30-50mbar απο gok ή reka β) διαφορα σοβαρη υπαρχει στα 50mbar της Γερμανιας. Στα 30 Ελλαδας με 29 και 37 Αγγλίας δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ διαφορα και δεν χρειάζεται αλλαγη ουτε καν το στομιο του καυστηρα. Οποιος δει διαφορα να με χέσει, συμφωνει και ο τεχνικος μου. γ) ανταπτορες θες για μπουκαλες οχι για συσκευές και πουλαει το αμαζον οσους θες Γράψε 181. Αυτό είπα και εγώ 1
Petyrion Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Μου ήρθε και μένα το Inkbird θερμομετράκι από Ali σε 4 (!!!) εργάσιμες (σε άλλη παραγγελία με ACS έχω φτάσει τις 10 και δεν έχει έρθει ακόμα).
panos_ace Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, Petyrion είπε Μου ήρθε και μένα το Inkbird θερμομετράκι από Ali σε 4 (!!!) εργάσιμες (σε άλλη παραγγελία με ACS έχω φτάσει τις 10 και δεν έχει έρθει ακόμα). Είναι καλό, θα σε βοηθήσει αρκετά. Θα ήθελα βέβαια να έχει και "τσιρότα" σιλικόνης στα probes του για να μπορείς να τα πιάνεις όταν είναι καυτά, αλλά οκ ζούμε και έτσι!
Rabbit30 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 38 λεπτά πριν, Petyrion είπε Μου ήρθε και μένα το Inkbird θερμομετράκι από Ali σε 4 (!!!) εργάσιμες (σε άλλη παραγγελία με ACS έχω φτάσει τις 10 και δεν έχει έρθει ακόμα). εγω το περιμενω ακομα!☹️....Μολις ηρθε Ελλάδα
james9tito Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Επεσε στα χερια μου απο σποντα η συγκεκριμενη την οποια χρησιμοποιω καθε ΣΚ από την 1η καραντινα και επειτα. Εννοειται οτι οσο ψηνω τοσο βελτιωνομαι αλλα βοηθαει και η ψησταρια. Την Κυριακη ενω εψηνα εφτιαξα και σπετζοφαι στο πλαινο ματι αν και φοβομουν οτι δεν θα εχει τη δυναμη. Το αντιθετο εγινε φανταστικο! Φυσικα θεωρω οτι ειμαι αρχαριος ακομα διαβαζοντας περι θερμομετρων και διαφορων τεχνικων εδω μεσα, απλα θελω να πω οτι χρειαζεται μια καλη ψησταρια για να σε βοηθησει να εξελιχθεις. Να κραταει θερμοκρασια πχ που ειναι βασικο. Οποτε τωρα που ψαχνομαι για δικια μου θα προτιμησω να πληρωσω κατιπαραπανω παρα να γλυτωσω 50-100 ευρω και να χασω κατι απο την ποιοτητα. 3
mech_eng Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, james9tito είπε Επεσε στα χερια μου απο σποντα η συγκεκριμενη την οποια χρησιμοποιω καθε ΣΚ από την 1η καραντινα και επειτα. Εννοειται οτι οσο ψηνω τοσο βελτιωνομαι αλλα βοηθαει και η ψησταρια. Την Κυριακη ενω εψηνα εφτιαξα και σπετζοφαι στο πλαινο ματι αν και φοβομουν οτι δεν θα εχει τη δυναμη. Το αντιθετο εγινε φανταστικο! Φυσικα θεωρω οτι ειμαι αρχαριος ακομα διαβαζοντας περι θερμομετρων και διαφορων τεχνικων εδω μεσα, απλα θελω να πω οτι χρειαζεται μια καλη ψησταρια για να σε βοηθησει να εξελιχθεις. Να κραταει θερμοκρασια πχ που ειναι βασικο. Οποτε τωρα που ψαχνομαι για δικια μου θα προτιμησω να πληρωσω κατιπαραπανω παρα να γλυτωσω 50-100 ευρω και να χασω κατι απο την ποιοτητα. Από την εν λόγω είσαι ευχαριστημένος. Τι κοιτάς για αγορά αν επιτρέπεται; Τι ζητάς να έχει επιπλέον;
Rabbit30 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Να ρωτήσω τους παλαιότερους, θέλω να κάνω ολόκληρο κοτόπουλο στην ψησταριά, το έχει κάνει κάνεις μαζί με πατάτες? Για το indirect του κοτόπουλου την γνωρίζω την διαδικασία αλλα με τις πατάτες τη γίνεται? Ποια είναι η διαδικασία ?τις πάω όπως στον ηλεκτρικό φουρνο?
james9tito Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, mech_eng είπε Από την εν λόγω είσαι ευχαριστημένος. Τι κοιτάς για αγορά αν επιτρέπεται; Τι ζητάς να έχει επιπλέον; Δεν έχω εμπερία με άλλη οπότε ναι είμαι 100% ευχαριστημένος τόσο που μπορεί να πάρω ακριβώς την ίδια. Έχω κάποια θέματα με αναφλέξεις αλλά θα πάρω και πλάκα για κάποια λιπαρά κρέατα. Επίσης έχω να το λέω ότι ανεβάζει θερμοκρασία σε 5' και κρατάει την θερμοκρασία όσο κρατάς κλειστό το καπάκι . Δεν ξερω τι αλλο μπορεί να λειπει ειλικρινα. Εχει 4 burners(καλα τα λεω) και εχω ψησει για 10 ατομα ανετα χωρις καθυστερησεις.
james9tito Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, mech_eng είπε Ποια ψάχνεις να αγοράσεις; Κοιτουσα για webber και Broil αλλα δεν ξερω θα δω στο αποτελεσμα τη διαφορα που εχουν στην τιμη
koklas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 21 ώρες πριν, Elderman_19730 είπε 180 φορες εχουμε πει πως α) υπαρχει ρυθμιζομενος 30-50mbar απο gok ή reka β) διαφορα σοβαρη υπαρχει στα 50mbar της Γερμανιας. Στα 30 Ελλαδας με 29 και 37 Αγγλίας δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ διαφορα και δεν χρειάζεται αλλαγη ουτε καν το στομιο του καυστηρα. Οποιος δει διαφορα να με χέσει, συμφωνει και ο τεχνικος μου. γ) ανταπτορες θες για μπουκαλες οχι για συσκευές και πουλαει το αμαζον οσους θες ΕΡΩΤΗΣΗ. Σε ψησταριά που δουλεύει με 30 mbar μπορούμε να βάλουμε ρυθμιστή για 50 mbar η θα έχει πρόβλημα;;
panos_ace Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Στις 15/12/2020 στις 3:24 ΜΜ, greenroadrunner είπε Από το ίδιο κατάστημα που έχει και την αντιπροσωπεία της Napoleon την παρήγγειλα. Μου είπαν ότι εντός της εβδομάδας θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες εισαγωγής κοντέινερ που παρέλαβαν και θα προχωρήσουν άμεσα στην αποστολή. Με διαβεβαίωσαν ότι θα την έχω πριν τα Χριστούγεννα... ίδωμεν... Σύμφωνα με το site της αντιπροσωπείας ο καυστήρας της σούβλας είναι και αυτός υπέρυθρης τεχνολογίας. Εννοείται θα ανεβάσω τις εντυπώσεις το συντομότερο! Για σούβλα δεν ήθελα να δώσω +200€ στη Napoleon και υπολόγιζα στο kit του Leroy κάνοντας ιδιοκατασκευή στο λαμάκι της βάσης. Βλέπω όμως ότι είναι παντού εξαντλημένη όπως λέει και ο @panos_ace. Περιμένω πως και πως να κάνω σούβλες αλλά μάλλον θα πάει λίγο πίσω το θέμα αυτό. Έχει μιλήσει κανείς με Leroy για το αν και πότε θα παραλάβουν τις συγκεκριμένες; Στο κατάστημα της Πειραιώς έχει απόθεμα 4 τεμαχίων!!! Τρέξε! 1
@pnea1973 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, panos_ace είπε Στο κατάστημα της Πειραιώς έχει απόθεμα 4 τεμαχίων!!! Τρέξε! Για σούβλα πρέπει να έχεις οπίσθιο καυστήρα η δεν παίζει ρόλο?
panos_ace Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Είναι nice to have αλλά οχι προαπαιτούμενο. Εγώ την πήρα χωρίς να έχω οπίσθιο καυστήρα. 1
Elderman_19730 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, koklas said: ΕΡΩΤΗΣΗ. Σε ψησταριά που δουλεύει με 30 mbar μπορούμε να βάλουμε ρυθμιστή για 50 mbar η θα έχει πρόβλημα;; O χοντρος κανονας ειναι πως ολες οι "χαμηλης" πιεσης θα κουτσοδουλεψουν σχεδον ιδια. Ο "προσεκτικός" κανονας ομως ειναι αν βαλεις λιγοτερη πιεση δεν θα αναβει καλα και αν βαλεις μεγαλυτερη προκαλεις μεγαλη φλογα και κινδυνο οχι τοσο να καψεις τα φαγητα (προφανως) αλλα κυρίως να κανεις "μπουμ" αν το καζανι απο κατω είναι της πλακας και δεν αεριζεται καλα να εκτονώνεται καπου ο καυτος αερας. Δεν χωνουμε μιγμα "παρε να χεις" σε ενα λαμαρινένιο βαρελι. Λογικο δεν ειναι? Τυπικα μαλιστα στα 30 και στα 50 εκτος απο ρυθμιστη, αλλαζεις και τα orifice (δεν ξερω πως τα λενε ελληνικα-τα μπρουτζινα στομια τελος παντων) να εχουν αλλο ανοιγμα τρυπας να εχεις ιδια ροη με αυτη που ηθελε ο κατασκευαστης. Ομοιως κανουμε και οταν μια ψησταρια γκαζιου την μετατρεπουμε σε φυσικου αεριου δεπα κλπ. Σε αυτο που ρωτας ομως δεν καταλαβαινω γιατι απλα να μην βαλεις ρυθμιζομενο 30-50 και να ησυχασεις. ΔΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ (πανω κατω). Εσυ για ποιο ρημαδη λογο σε 30 ψησταρια (ελληνικη) θες να βαλεις 50 Γερμανικό? Τι σε έπιασε? Βαλε κανονικο του θεου.... Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2020 από Elderman_19730 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα