Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Elderman_19730 είπε

180 φορες εχουμε πει πως 
α) υπαρχει ρυθμιζομενος 30-50mbar απο gok ή reka
β) διαφορα σοβαρη υπαρχει στα 50mbar της Γερμανιας. Στα 30 Ελλαδας με 29 και 37 Αγγλίας δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ διαφορα και δεν χρειάζεται αλλαγη ουτε καν το στομιο του καυστηρα. Οποιος δει διαφορα να με χέσει, συμφωνει και ο τεχνικος μου.
γ) ανταπτορες θες για μπουκαλες οχι για συσκευές και πουλαει το αμαζον οσους θες

 

Γράψε 181. Αυτό είπα και εγώ

  • Like 1
  • Απαντ. 20,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2245

  • ilpapacha

    2029

  • sndev

    1100

  • ηνίοχος

    586

Δημοσ.

Μου ήρθε και μένα το Inkbird θερμομετράκι από Ali σε 4 (!!!) εργάσιμες (σε άλλη παραγγελία με ACS  έχω φτάσει τις 10 και δεν έχει έρθει ακόμα).

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Petyrion είπε

Μου ήρθε και μένα το Inkbird θερμομετράκι από Ali σε 4 (!!!) εργάσιμες (σε άλλη παραγγελία με ACS  έχω φτάσει τις 10 και δεν έχει έρθει ακόμα).

Είναι καλό, θα σε βοηθήσει αρκετά.

Θα ήθελα βέβαια να έχει και "τσιρότα" σιλικόνης στα probes του για να μπορείς να τα πιάνεις όταν είναι καυτά, αλλά οκ ζούμε και έτσι! 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Petyrion είπε

Μου ήρθε και μένα το Inkbird θερμομετράκι από Ali σε 4 (!!!) εργάσιμες (σε άλλη παραγγελία με ACS  έχω φτάσει τις 10 και δεν έχει έρθει ακόμα).

εγω το περιμενω ακομα!☹️....Μολις ηρθε Ελλάδα

Δημοσ.

Επεσε στα χερια μου απο σποντα η συγκεκριμενη την οποια χρησιμοποιω καθε ΣΚ από την 1η καραντινα και επειτα. 

Εννοειται οτι οσο ψηνω τοσο βελτιωνομαι αλλα βοηθαει και η ψησταρια. Την Κυριακη ενω εψηνα εφτιαξα και σπετζοφαι στο πλαινο ματι αν και φοβομουν οτι δεν θα εχει τη δυναμη. Το αντιθετο εγινε φανταστικο!

Φυσικα θεωρω οτι ειμαι αρχαριος ακομα διαβαζοντας περι θερμομετρων και διαφορων τεχνικων εδω μεσα, απλα θελω να πω οτι χρειαζεται μια καλη ψησταρια για να σε βοηθησει να εξελιχθεις. Να κραταει θερμοκρασια πχ που ειναι βασικο. Οποτε τωρα που ψαχνομαι για δικια μου θα προτιμησω να πληρωσω κατιπαραπανω παρα να γλυτωσω 50-100 ευρω και να χασω κατι απο την ποιοτητα. 

 

  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, james9tito είπε

Επεσε στα χερια μου απο σποντα η συγκεκριμενη την οποια χρησιμοποιω καθε ΣΚ από την 1η καραντινα και επειτα. 

Εννοειται οτι οσο ψηνω τοσο βελτιωνομαι αλλα βοηθαει και η ψησταρια. Την Κυριακη ενω εψηνα εφτιαξα και σπετζοφαι στο πλαινο ματι αν και φοβομουν οτι δεν θα εχει τη δυναμη. Το αντιθετο εγινε φανταστικο!

Φυσικα θεωρω οτι ειμαι αρχαριος ακομα διαβαζοντας περι θερμομετρων και διαφορων τεχνικων εδω μεσα, απλα θελω να πω οτι χρειαζεται μια καλη ψησταρια για να σε βοηθησει να εξελιχθεις. Να κραταει θερμοκρασια πχ που ειναι βασικο. Οποτε τωρα που ψαχνομαι για δικια μου θα προτιμησω να πληρωσω κατιπαραπανω παρα να γλυτωσω 50-100 ευρω και να χασω κατι απο την ποιοτητα. 

 

Από την εν λόγω είσαι ευχαριστημένος. 

Τι κοιτάς για αγορά αν επιτρέπεται; 

Τι ζητάς να έχει επιπλέον; 

Δημοσ.

Να ρωτήσω τους παλαιότερους, θέλω να κάνω ολόκληρο κοτόπουλο στην ψησταριά, το έχει κάνει κάνεις μαζί με πατάτες?
Για το indirect του κοτόπουλου την γνωρίζω την διαδικασία αλλα με τις πατάτες τη γίνεται? Ποια είναι η διαδικασία ?τις πάω όπως στον ηλεκτρικό φουρνο?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mech_eng είπε

Από την εν λόγω είσαι ευχαριστημένος. 

Τι κοιτάς για αγορά αν επιτρέπεται; 

Τι ζητάς να έχει επιπλέον; 

Δεν έχω εμπερία με άλλη οπότε ναι είμαι 100% ευχαριστημένος τόσο που μπορεί να πάρω ακριβώς την ίδια. Έχω κάποια θέματα με αναφλέξεις αλλά θα πάρω και πλάκα για κάποια λιπαρά κρέατα. Επίσης έχω να το λέω ότι ανεβάζει θερμοκρασία σε 5' και κρατάει την θερμοκρασία όσο κρατάς κλειστό το καπάκι . Δεν ξερω τι αλλο μπορεί να λειπει  ειλικρινα. Εχει 4 burners(καλα τα λεω) και εχω ψησει για 10 ατομα ανετα χωρις καθυστερησεις. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mech_eng είπε

Ποια ψάχνεις να αγοράσεις; 

Κοιτουσα για webber και Broil αλλα δεν ξερω θα δω στο αποτελεσμα τη διαφορα που εχουν στην τιμη

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Elderman_19730 είπε

180 φορες εχουμε πει πως 
α) υπαρχει ρυθμιζομενος 30-50mbar απο gok ή reka
β) διαφορα σοβαρη υπαρχει στα 50mbar της Γερμανιας. Στα 30 Ελλαδας με 29 και 37 Αγγλίας δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ διαφορα και δεν χρειάζεται αλλαγη ουτε καν το στομιο του καυστηρα. Οποιος δει διαφορα να με χέσει, συμφωνει και ο τεχνικος μου.
γ) ανταπτορες θες για μπουκαλες οχι για συσκευές και πουλαει το αμαζον οσους θες

 

ΕΡΩΤΗΣΗ. Σε ψησταριά που δουλεύει με 30 mbar μπορούμε να βάλουμε ρυθμιστή για 50 mbar η θα έχει πρόβλημα;; 

Δημοσ.
Στις 15/12/2020 στις 3:24 ΜΜ, greenroadrunner είπε

Από το ίδιο κατάστημα που έχει και την αντιπροσωπεία της Napoleon την παρήγγειλα. Μου είπαν ότι εντός της εβδομάδας θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες εισαγωγής κοντέινερ που παρέλαβαν και θα προχωρήσουν άμεσα στην αποστολή. Με διαβεβαίωσαν ότι θα την έχω πριν τα Χριστούγεννα... ίδωμεν...

  

Σύμφωνα με το site της αντιπροσωπείας ο καυστήρας της σούβλας είναι και αυτός υπέρυθρης τεχνολογίας.

Εννοείται θα ανεβάσω τις εντυπώσεις το συντομότερο! Για σούβλα δεν ήθελα να δώσω +200€ στη Napoleon και υπολόγιζα στο kit του Leroy κάνοντας ιδιοκατασκευή στο λαμάκι της βάσης. Βλέπω όμως ότι είναι παντού εξαντλημένη όπως λέει και ο @panos_ace. Περιμένω πως και πως να κάνω σούβλες αλλά μάλλον θα πάει λίγο πίσω το θέμα αυτό. Έχει μιλήσει κανείς με Leroy για το αν και πότε θα παραλάβουν τις συγκεκριμένες;

Στο κατάστημα της Πειραιώς έχει απόθεμα 4 τεμαχίων!!! Τρέξε!

  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, panos_ace είπε

Στο κατάστημα της Πειραιώς έχει απόθεμα 4 τεμαχίων!!! Τρέξε!

Για σούβλα πρέπει να έχεις οπίσθιο καυστήρα η δεν παίζει ρόλο? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, koklas said:

ΕΡΩΤΗΣΗ. Σε ψησταριά που δουλεύει με 30 mbar μπορούμε να βάλουμε ρυθμιστή για 50 mbar η θα έχει πρόβλημα;; 

O χοντρος κανονας ειναι πως ολες οι "χαμηλης" πιεσης θα κουτσοδουλεψουν σχεδον ιδια. Ο "προσεκτικός" κανονας ομως ειναι αν βαλεις λιγοτερη πιεση δεν θα αναβει καλα και αν βαλεις μεγαλυτερη προκαλεις μεγαλη φλογα και κινδυνο οχι τοσο να καψεις τα φαγητα (προφανως) αλλα κυρίως να κανεις "μπουμ" αν το καζανι απο κατω είναι της πλακας και δεν αεριζεται καλα να εκτονώνεται καπου ο καυτος αερας. Δεν χωνουμε μιγμα "παρε να χεις" σε ενα λαμαρινένιο βαρελι. Λογικο δεν ειναι?
Τυπικα μαλιστα στα 30 και στα 50 εκτος απο ρυθμιστη, αλλαζεις και τα orifice (δεν ξερω πως τα λενε ελληνικα-τα μπρουτζινα στομια τελος παντων) να εχουν αλλο ανοιγμα τρυπας να εχεις ιδια ροη με αυτη που ηθελε ο κατασκευαστης. Ομοιως κανουμε και οταν μια ψησταρια γκαζιου την μετατρεπουμε σε φυσικου αεριου δεπα κλπ. Σε αυτο που ρωτας ομως δεν καταλαβαινω γιατι απλα να μην βαλεις ρυθμιζομενο 30-50 και να ησυχασεις. ΔΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ (πανω κατω). Εσυ για ποιο ρημαδη λογο σε 30 ψησταρια (ελληνικη) θες να βαλεις 50 Γερμανικό? Τι σε έπιασε? Βαλε κανονικο του θεου....

Επεξ/σία από Elderman_19730
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...