tsiro7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Εγώ πάντως μια φορά έψησα πρόβατο και κοίταγα τον ουρανό για canadair.
sndev Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) παιζει ρολο κ ποσο καθαρη ειναι απο προηγούμενα ψησίματα για το μέγεθος των αναφλεξεων σε τετοια κρέατα. κ φυσικα το ιδιο ισχύει εκτος απο το καδο κ για τους ανακλαστηρες. εμενα πηρε μπουρλοτο το ταψακι κατω με με 2 μπιφτεκια ανγκους για burger 🤣. εχω κανει κ σε καθαρη monarch 320 5 κιλα παιδακια προβατινας κ ηταν ολα πολυ κομπλε Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2020 από sndev 1
gdeli Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Παίζει ρόλο και η ποιότητα της ψησταριάς. Η δική μου είναι επίπεδη σχεδόν κάτω από τους καυστήρες οπότε λίμνασε εκεί το λίπος και κάποια στιγμή έγινε μπουρλότο. Και ας την είχα καθαρίσει αμέσως πριν ψήσω. Αυτό σε μία Genesis πχ δεν θα γινόταν.
vforvaggelis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Cast iron = μαντεμι Απλα καποιες εχουν πανω μια επιστρωση που δεν πρεπει να χαλασει, οποτε δεν μπορεις να βαλεις σκληρη βουρτσα. Οι πιο καλες που ειναι "καθαρο" μαντεμι τις τριβεις με οτι θες, αλλα δεν βαζεις καθολου χημικα. Βαλε καμια κοντινη φωτογραφια, ισως καταλαβουμε τι ειναι.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε Δεν καταλαβαινω τι ειναι, δεν φαινεται για μαντεμι παντως. Δοκιμασε με βρεγμενο πρασινο σφουγγαρακι κουζινας σιγα σιγα σε καμια ακρη να δεις πως θα γινει. Αν δεις οτι χαλαει κανε με το μαλακο μερος.
ilpapacha Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 37 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε Στο φυλλάδιο της εταιρείας αναφέρεται ως εμαγιέ Εδώ αναφέρει κάποιες συμβουλές https://www.sikato.gr/2019/03/13/εμαγιέ-σκεύη-τι-είναι-και-πώς-τα-χρησιμ/
costas_ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παίδες, είναι απλά τα πράγματα : Παίρνεις έναν μαγνήτη και τον ακουμπάς στην σχάρα. Εαν μαγνητίζεται είναι καράμα σιδήρου, εαν όχι είναι αλουμήνιο ή inox. Εαν είναι κράμα σιδήρου, πρόσεξε να μην αφαιρέσεις με τα τριψήματα την εμαγέ επίστρωση γιατί θα σκουριάσει αμέσως. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2020 από costas_ 1
@pnea1973 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Να κάνω και εγώ με την σειρά μου 2 ερωτήσεις. Η Napoleon που πήρα έχει μαντεμενια σχάρες με εποσμαλτωση πορσελάνης. Άρα δεν καθαρίζεται με ζέσταμα τρίξιμο και επάλειψη με λάδι? Θα πάρω φιάλη υγραερίου μίγματος ή προπανιου?
gdeli Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Καλύτερα και για τα 2 ρώτα στην αντιπροσωπεία, θα ξέρουν σίγουρα. 1
ilpapacha Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 25 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε Να κάνω και εγώ με την σειρά μου 2 ερωτήσεις. Η Napoleon που πήρα έχει μαντεμενια σχάρες με εποσμαλτωση πορσελάνης. Άρα δεν καθαρίζεται με ζέσταμα τρίξιμο και επάλειψη με λάδι? Θα πάρω φιάλη υγραερίου μίγματος ή προπανιου? Για τον καθαρισμό, δες το παρακάτω βίντεο Για την φιάλη, καλύτερα να ρωτήσεις την αντιπροσωπεία 2
@pnea1973 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, ilpapacha είπε Για τον καθαρισμό, δες το παρακάτω βίντεο Για την φιάλη, καλύτερα να ρωτήσεις την αντιπροσωπεία Άρα δεν θέλει τρίψιμο με συρματενια βούρτσα μετά από κάθε τρίψιμο? Αυτό αν κατάλαβα είναι για να διατηρήσει το seasoning η σχάρα. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2020 από @pnea1973
zeys13 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, costas_ είπε Είναι εντελώς ακατάλληλα για ψηστριά υγραερίου. Εκτός από τις συνεχείς αναφλέξεις, δημιουργούν λεπτές στρώσεις λίπους σε όλο τον κάδο και δεν βγαίνει με τίποτα. Οσο για τους ανακλαστήρες των καυστήρων, αυτοί είναι σχεδιασμένοι για την ατμοποίηση των σταγόνων (vaporization) και όχι για να γλυστρούν τα λίπη που πέφτουν από την σχάρα. Αυτό θέλω να πω ότι ο σχεδιασμός της broil δεν είναι σωστός για τα δικά μου γούστα, αν θες να ψήσεις χοιρινες ή λουκάνικα. Το αναφέρω για μελλοντικούς αγοραστές. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2020 από zeys13 2
Instructor1182 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 29 λεπτά πριν, zeys13 είπε Αυτό θέλω να πω ότι ο σχεδιασμός της broil δεν είναι σωστός για τα δικά μου γούστα, αν θες να ψήσεις χοιρινες, οι λουκάνικα. Το αναφέρω για μελλοντικούς αγοραστές. συμφωνώ. αυτός ήταν ο κύριος λόγος που άλλαξα την broil king baron 440 που είχα. 3 θέματα είχα, οι αναφλέξεις ήταν καταστροφικές σε πολλά φαγητά μου, ο πολύ δύσκολος καθαρισμός (δεν κατάφερα ποτέ να την καθαρίσω όπως ήθελα και τέλος έσταζε λίπη από τον κάδο κάτω και μου είχαν πει να βάλω σιλικόνη ανθεκτική στην θερμοκρασία για να το μονώσω και να μην στάζει.
drg1974 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Instructor1182 είπε συμφωνώ. αυτός ήταν ο κύριος λόγος που άλλαξα την broil king baron 440 που είχα. 3 θέματα είχα, οι αναφλέξεις ήταν καταστροφικές σε πολλά φαγητά μου, ο πολύ δύσκολος καθαρισμός (δεν κατάφερα ποτέ να την καθαρίσω όπως ήθελα και τέλος έσταζε λίπη από τον κάδο κάτω και μου είχαν πει να βάλω σιλικόνη ανθεκτική στην θερμοκρασία για να το μονώσω και να μην στάζει. Την άλλαξες με ποια? Τώρα έχεις θέματα με αναφλέξεις?
imr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Σε εμενα παντως στην unimac trend θελει ψησιμο μονο στο χαμηλο ακομα και για χοιρινες. Αλλιως το λιπος αρπαζει ευκολα. Αρνι εχω ψησει αρκετες φορες ευκολα στο χαμηλο και εχουν βγει τελεια. Το προβλημα ειναι οτι εχει πααρα πολυ λιπος μετα και θελει καλο καθαρισμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα