invisiblesurfer Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 7 ώρες πριν, nikpar00 είπε Δεν είναι πολύ μεγάλα 3 με 4 πόντοι. Τα συμπιέζω πολύ, στη φωτογραφία ειναι ψημένο και δεν φαίνεται. Πολύ ωραίο αλλά δεν έχεις συνέχεια flare ups? Ή ψήνεις με δίσκο από κάτω;
aenaos15 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Εγω προσωπικα παντα ψηνω με δισκο απο κατω για να τα αποφυγω , κι οχι μονο για αυτο. Ριχνω και λιγο κρασι στο δισκο για να παρει αρωματα οπως ψηνεται το κοντοσουβλι.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Στις 19/2/2020 στις 6:57 ΜΜ, xeni είπε λόγω χώρου στο μπαλκόνι στρέφομαι πιο πολυ προς την 210 νομιζώ κ για 4 ατομα λογικα επαρκεί? πόσος ειναι ο χρονος ψησίματος( άμεσος) Αν σκεφτεσαι ακομα την 210, την εχει το αμαζον £230. Επειδη δεν θα τη στειλει Ελλαδα, φτιαξε ενα λογαριασμο στο eshopwedrop και με ενα 50αρι περιπου θα στη φερει Ελλαδα. https://www.amazon.co.uk/Weber-Spirit-Gourmet-Barbecue-System/dp/B07X5MDHCY https://www.eshopwedrop.gr/sign-up Εγω απο UK πηρα τη δικη μου genesis 310 που σε μεγεθος το κουτι παιζει να ειναι διπλασιο απο αυτη. Στις 23/2/2020 στις 12:17 ΜΜ, moure είπε Δεν θα δυσκολευτείς να ψήσεις μια μοσχαρίσια μπριζόλα και μάλιστα με καλά αποτελέσματα.Αν όμως σκοπεύεις να βάζεις πανσέτες,παϊδακια,λουκάνικα και αλλα λιπαρά κρέατα θα απογοητευτείς από τις πολλές αναφλέξεις. Θεωρητικα ο καλος σχεδιασμος της ψησταριας μειωνει πολυ τις αναφλεξεις. Παντα θα εχεις, αλλα αναλογα ο σχεδιασμο θα ειναι λιγοτερες. Αυτο που εχω παρατηρησει εγω ειναι οτι οσο πιο πολυ τα κουνας τα κρεατα, τοσο πιο πολλες εχεις. Προχτες εψησα πρωτη φορα παϊδακια προβατο και περιμενα να γινει πανικος, αλλα ολα καλα. Ειχα λιγες αναφλεψεις αλλα σε λογικα πλαισια. Βγηκαν φοβερα.
aenaos15 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Λιγες;;;;; Ποσο λιγες δηλαδη;;;;; Γιατι σε μενα σε αρνι παιδακι εγινε της ποπης και μη μου πεις για σχεδιασμο ψησταριας .....
nikpar00 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 9 ώρες πριν, invisiblesurfer είπε Πολύ ωραίο αλλά δεν έχεις συνέχεια flare ups? Ή ψήνεις με δίσκο από κάτω; Με δίσκο από κάτω και ανάλογα τι έχω στη σουβλα είναι τα υγρά του δίσκου.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, aenaos15 είπε Λιγες;;;;; Ποσο λιγες δηλαδη;;;;; Γιατι σε μενα σε αρνι παιδακι εγινε της ποπης και μη μου πεις για σχεδιασμο ψησταριας ..... 5 😜 Τι πόσο λίγες? Χαχα! Τι να σου πω? Έχω την εντύπωση ότι όσο τα κουνάς αρχίζει η φλόγα. Και σε κοτόπουλο μπούτι με πέτσα βγάζει αν το κουνάς πάνω στη σχάρα συνέχεια.
giorgos_76 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 έψησα προχθές σεφταλιά και έγινε της πόπης 😋...Τα άφησα τελευταία όμως και έτσι μικρό το κακό..Όσο πιο πολύ πάχος έχει το κρέας , τόσο περισσότερες αναφλέξεις...Για να μην έχεις πολλές αναφλέξεις , καλό είναι η ψησταριά να είναι καθαρή κάθε φορά που ψήνεις, έτσι ώστε τα κρέατα να μην παίρνουν μυρωδιά από προηγούμενα ψησίματα και απο καμμένα λίποι..Επίσης να μην γυρνάς συχνά τα κρέατα και να μην παρα γεμίζεις την σχάρα, έτσι ώστε να μετακινείς εκεί που δεν υπάρχει ανάφλεξη.. 1
aenaos15 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 8 ώρες πριν, giorgos_76 είπε έψησα προχθές σεφταλιά και έγινε της πόπης 😋...Τα άφησα τελευταία όμως και έτσι μικρό το κακό..Όσο πιο πολύ πάχος έχει το κρέας , τόσο περισσότερες αναφλέξεις...Για να μην έχεις πολλές αναφλέξεις , καλό είναι η ψησταριά να είναι καθαρή κάθε φορά που ψήνεις, έτσι ώστε τα κρέατα να μην παίρνουν μυρωδιά από προηγούμενα ψησίματα και απο καμμένα λίποι..Επίσης να μην γυρνάς συχνά τα κρέατα και να μην παρα γεμίζεις την σχάρα, έτσι ώστε να μετακινείς εκεί που δεν υπάρχει ανάφλεξη.. Παχος εννοεις το λιπος προφανως!!! Σιγουρα η ψησταρια πρεπει να ειναι οσο γινεται πιο καθαρη. Και παλι ομως δεν γλυτωνεις τις αναφλεξεις. Προ ημερων δοκιμασα το κρυο καπνισμα με τυρια !!! Το αποτελεσμα εκπληκτικο και πολυ πανω απο αυτο που περιμενα!!! Σας το συνιστω ανεπιφυλακτα!!! Επισης δοκιμασα κι εψησα ψαρια πανω στην αντικολλητικη επιφανεια της Cookina. Πολυ ικανοποιητικο αποτελεσμα!!!
SagoniasSlutRos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, aenaos15 είπε Παχος εννοεις το λιπος προφανως!!! Σιγουρα η ψησταρια πρεπει να ειναι οσο γινεται πιο καθαρη. Και παλι ομως δεν γλυτωνεις τις αναφλεξεις. Προ ημερων δοκιμασα το κρυο καπνισμα με τυρια !!! Το αποτελεσμα εκπληκτικο και πολυ πανω απο αυτο που περιμενα!!! Σας το συνιστω ανεπιφυλακτα!!! Επισης δοκιμασα κι εψησα ψαρια πανω στην αντικολλητικη επιφανεια της Cookina. Πολυ ικανοποιητικο αποτελεσμα!!! Τι ξυλο/πελλετ χρησιμοποιησες και σε ποιο τυρι; Σκεφτομουν και γω να κανω μερικες δοκιμες. Επισης ποσες μερες τα αφησες σε vacuum μετα?
aenaos15 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Τι ξυλο/πελλετ χρησιμοποιησες και σε ποιο τυρι; Σκεφτομουν και γω να κανω μερικες δοκιμες. Επισης ποσες μερες τα αφησες σε vacuum μετα? Ροκανιδια απο μηλια ειναι. Ετοιμα τα αγοραζω απο γνωστο καταστημα. Εχω παρει και το cold smoke generation της proq και το αποτελεσμα ηταν εντυπωσιακο. Τυρια καλο ειναι να καπνισουμε σκληρα εως ημισκληρα , οχι μαλακά. Την επομενη φορα θα δοκιμασω και βουτυρο - μελιτζανες και πιπεριες αλλα και σκορδα. Τα εβαλα σε συσκευασια vacuum και τα εχω ηδη 15 ημερες στη συντηρηση. Θα δειξει ποσο θα αντεξουν . 1
filippos_kar Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Στις 24/2/2020 στις 4:01 ΜΜ, aenaos15 είπε Λιγες;;;;; Ποσο λιγες δηλαδη;;;;; Γιατι σε μενα σε αρνι παιδακι εγινε της ποπης και μη μου πεις για σχεδιασμο ψησταριας ..... Εψησα τσικνοπέμπτη 3.5 κιλά παιδάκια αρνί και κάτι αλλά ψιλά και δεν άναψε φλόγα ούτε γι'αστειο!! Περίμενα και γω φωτιές αλλά...
aenaos15 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Την επόμενη φορά ανέβασε βίντεο να δούμε... 1
ManLion Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Είμαι σε δίλημμα για να αρχίσω να ψήνω σε υγραέριο αλλά αρχικά αποφάσισα και λόγω οικονομικών σκεφτομαι να ξεκινήσω με μία οικονομική ψησταριά όπως https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-kenton-naterial-62209595/ αλλά δεν ξέρω αν θα με καλύψει η ισχύς των 7 Kw , σκέφτομαι να πάω στην https://www.skroutz.gr/s/8962206/Vanward-Majesty-S.html τις έχει κάποιος και αν μπορεί να μου κάτι για αυτές?
filippos_kar Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχουμε κανένα δοκιμασμένο καθαριστικό για weber? Για τον κάδο βασικά.. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2020 από filippos_kar
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα