Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε

Λοιπόν, επειδή ήμουν κι εγώ στο ίδιο δίλημμα, διάβασε τι έγινε.

 

Εγώ κι ένας φίλος ψαχνόμασταν για ψησταριά. Αυτός για αλλαγή αυτής που είχε κι εγώ για 1η. Περίμενα κι εγώ την BF με 50% στις Campingaz να πάρω τη Series 3 ή την Weber spirit II στα 555€. Ο φίλος ήθελε μια καλή και θα πήγαινε στη Weber spirit II στα 555€.

Εν τέλει, εγώ πήρα την Campingaz κι ο φίλος τη Weber. Η διαφορά στα υλικά αξίζει την υπέρβαση απ'τα 290€ στα 555€. Μπορεί η campingaz να καθαρίζει πιο εύκολα γιατί έχει τα αποσπώμενα μέρη αλλά ύστερα από τη γενική σύγκριση μεταξύ τους, αξίζει να περιμένεις για πτώση τιμής στη Weber.

Μάλιστα....Οπότε εσύ που έχεις δεί, μου λές ναπεριμένω Weber....Στό ψήσιμο πως είναι σε σχέση με την campin?

 

Η Napoleon που αναφέρθηκε πιο πάνω? Βέβαια ξεφεύγουμε σε τιμή....και προφανώς μπαίνουν και άλλες εναλλακτικές τότε..Απλά θα ήθελα να είμαι σταο 500 πάνω κάτω, γιατί μετά πας στα 600 αντε και μετά ενα 50αρικο παραπάνω κλπ κλπ....

  • Απαντ. 20,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2245

  • ilpapacha

    2029

  • sndev

    1100

  • ηνίοχος

    586

Δημοσ.

αν ειναι να ξεφυγεις σε κοστος θα πας στη ναπολεον. τα σχεδον 450 της campingaz δεν αξίζουν μπροστά στα 555 της weber. στα 300 αξιζει η campingaz με χιλια αλλα δεν εχει τοσο πλεον κ δε προβλέπεται να εχει μεχρι το επομενο bf 

  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, @pnea1973 είπε

Μάλιστα....Οπότε εσύ που έχεις δεί, μου λές ναπεριμένω Weber....Στό ψήσιμο πως είναι σε σχέση με την campin?

 

Η Napoleon που αναφέρθηκε πιο πάνω? Βέβαια ξεφεύγουμε σε τιμή....και προφανώς μπαίνουν και άλλες εναλλακτικές τότε..Απλά θα ήθελα να είμαι σταο 500 πάνω κάτω, γιατί μετά πας στα 600 αντε και μετά ενα 50αρικο παραπάνω κλπ κλπ....

Στο ψήσιμο η weber είναι καλύτερη γιατί κάνει όντως ομοιόμορφο ψήσιμο σε όλη την επιφάνεια ενώ η campingaz δεν κάνει. Βέβαια, 2 φορές έχουμε ψήσει αμφότεροι αλλά για την campingaz είμαι σίγουρος ότι προς τα έξω δεν ψήνει το ίδιο με μέσα.

  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, @pnea1973 είπε

Δηλαδή αν κάνω την υπέρβαση και φτάσω 600 πάω napoleon? 

Ούτε weber ούτε broil κι ας έχει 2 καυστήρες η rogue? 

Εγω παντως θα προτιμουσα τους 3 καυστηρες των weber or broil king.

  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, aenaos15 είπε

Εγω παντως θα προτιμουσα τους 3 καυστηρες των weber or broil king.

Συμφωνώ και γω! Με 3 καυστηρες έχεις πολλές περισσότερες δυνατότητες. Γενικά νομίζω ότι στα 550-600€ η spirit δεν έχει αντίπαλο. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε

Συμφωνώ και γω! Με 3 καυστηρες έχεις πολλές περισσότερες δυνατότητες. Γενικά νομίζω ότι στα 550-600€ η spirit δεν έχει αντίπαλο. 

Μάλιστα...Αρα "αναγκαστικά" πάμε στην επιλογή της Weber ..

Δημοσ.
13 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Νέα δοκιμή σήμερα σε ζύμη πίτσας 65% hydration με caputo blue αλεύρι, ψημένη σε ooni koda. Ακόμα ψάχνω τον τέλειο τρόπο ψησίματος.

 

Screenshot_20201212_221842.jpg

Caputo 😮 ?? από που αν επιτρέπετε 

6 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Μάλιστα...Αρα "αναγκαστικά" πάμε στην επιλογή της Weber ..

Σε τρεις καυστήρες έχεις αυτή την επιλογή από Napoleon https://www.skroutz.gr/s/23018769/Napoleon-Rogue-425-R425PK-1.html είναι στην καλύτερη δυνατή τιμή της, η Weber πέφτει συχνά στα 555€ αν δεν βιάζεσαι είναι η καλύτερη επιλογή στα συγκεκριμένα χρήματα όταν δεν παίζει πρόσφορα όμως όπως τώρα (εκτός και αν βάλει κάτι το praktiker που βλέπω ότι απ τα μεγάλα είναι το μοναδικό που έχει απόθεμα) είναι μονόδρομος ο Ναπολέοντας τώρα από απόθεμα δεν γνωρίζω δεν χάνεις να κάνεις ένα τηλέφωνο στα μαγαζιά που αναφέρονται στο skroutz  

  • Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Moorer7 είπε

Caputo 😮 ?? από που αν επιτρέπετε 

Σε τρεις καυστήρες έχεις αυτή την επιλογή από Napoleon https://www.skroutz.gr/s/23018769/Napoleon-Rogue-425-R425PK-1.html είναι στην καλύτερη δυνατή τιμή της, η Weber πέφτει συχνά στα 555€ αν δεν βιάζεσαι είναι η καλύτερη επιλογή στα συγκεκριμένα χρήματα όταν δεν παίζει πρόσφορα όμως όπως τώρα (εκτός και αν βάλει κάτι το praktiker που βλέπω ότι απ τα μεγάλα είναι το μοναδικό που έχει απόθεμα) είναι μονόδρομος ο Ναπολέοντας τώρα από απόθεμα δεν γνωρίζω δεν χάνεις να κάνεις ένα τηλέφωνο στα μαγαζιά που αναφέρονται στο skroutz  

Αυτό είναι που θέλω να αποφύγω, οτι ανεβαίνεις πάς και σε πολύ περισσότερες επιλογές!!!!!

Αυτή η Gem 340 που έχει και το πλευρικό μάτι??

 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, @pnea1973 είπε

Αυτό είναι που θέλω να αποφύγω, οτι ανεβαίνεις πάς και σε πολύ περισσότερες επιλογές!!!!!

Αυτή η Gem 340 που έχει και το πλευρικό μάτι??

 

Την gem 340 την είχε το Plaisio bf 479 δεν ξέρω αν είναι καλή ή κακή προσωπικά όταν ξέρω ότι ένα προϊόν έχει σε προσφορά μια άλφα τιμή και για τους χψ λόγους την έχασα μετά μου είναι αρκετά δύσκολο να το αγοράσω στην ''πραγματική του αξία''

Δημοσ.

Σωστά τα λές...Απλά δεν νομίζω να ξαναβγούν σε τέτοιες προσφορές μέχρι το επόμενο bf....

Και δυστυχώς φέτος που περίμενα την campingaz δεν είχε το μοντέλο που γράφω παραπάνω οπότε έχασα περιμένοντας!!

 

Δημοσ.

Μετά από 3 βδομάδες κάτοχος weber spirit II 310, και πρώτη φορά στο υγραέριο (μεγάλη εμπειρία στο κάρβουνο βέβαια), και μετά από σχεδόν καθημερινή χρήση(αλλά και πολύ διάβασμα στο φόρουμ εδω μέσα)θα πω τα εξής μήπως βοηθήσει κάποιους υποψήφιους.

1. Είναι πραγματικά πανεύκολη η καθημερινή χρήση και στο άψε σβήσε εχεις βγάλει φαγητό στην οικογένεια (5 άτομα). Σε 6 λεπτά έχει προθερμάνει, βάζεις υλικό και τέλος. 

2. Δε μου έχει λείψει το κάρβουνο καθόλου. Απο γεύση είναι σχεδόν τα ίδια και σε κάποια  ψητά πολύ καλύτερη. 

3. Η συγκεκριμένη (spirit310) είναι πανεύκολη στο καθάρισμα γιατί έχει ενιαίο θάλαμο οπότε με σπάτουλα πετάς τα υπολείμματα μέσα στο συλλέκτη και είσαι κομπλέ. 

4. Είναι μια επένδυση που για όποιον του αρέσει το σπορ, αξίζει τα λεφτά της. Το κομπόδεμα του καθενός βέβαια διαφέρει αλλά αν φτάνεις να το σκέφτεσαι...μην...αξίζει.

5. Μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί σαν φούρνος όπως του σπιτιού σου. Από φαγητά ταψιού μέχρι σούβλες.

Αυτά που έχω ψήσει μέχρι στιγμής είναι. : σουβλάκια κάθε είδους και μορφής (άψογα), μπριζόλες κάθε μορφής(άψογα), φιλέτα κοτόπουλα, πανσέτες, μπιφτέκια κάθε μορφής/μεγέθους/κρέατος(άψογα). Λαχανικά, ψωμιά...τα πάντα...και περιμένω βέβαια να έρθει η ώρα για τα πιο γκουρμέ. Χρησιμοποιώ από την πρώτη μέρα coral gas prime(μου την πρότεινε φίλος με broil king) και δεν έχω χρησιμοποιήσει άλλη για να κρίνω. 

Ελπίζω να βοήθησα οποιονδήποτε είναι υποψήφιος αγοραστής. 

  • Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αυριο θα πάρω τα μέτρα για να κάνω με το πεθερό την παρακάτω κατασκευή για τη monarch 340. Πίσω η ψησταρια έχει κενό 4 πόντους αν δεν κάνω λάθος ανάμεσα σε πίσω μέρος καπάκι το θάλαμο. Το έχει για εκτόνωση? Γιατί αν είναι μπορώ να σηκώσω το επάνω χείλος της λαμαρίνας λίγο να το κλείσω για κρατάω περισσότερη θερμότητα.ποια η γνώμη σας???

Screenshot_20201213-203859_Samsung Internet.jpg

Screenshot_20201212-151207_Samsung Internet.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...