bjj-p Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Πολύ ωραία φαίνεται, αλλά δεν είναι Neapolitan. Άλλο στυλ πίτσα. Παρόμοιο ψήσιμο είχα πετύχει όταν έψησα στη Weber με πέτρα. Τι ειναι η ναπολιταν; Και γιατι ειναι τοσο διαφορετικη και καλυτερη; 16 λεπτά πριν, Moorer7 είπε Με τοσο λιγο ψησιμο μερικα λεπτα που βλεπω να προτεινουν, το μπεικον ειναι ασφαλες; Δεν το βλεπω να εχει ψηθει.
sndev Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 δεν είναι θεμα καλύτερης η χειρότερης, εχει διαφορετικη γεύση εγώ ειχα φαει στη νεα υορκη κ κολησα κ εδω δε βρισκω πουθενά κατι παρόμοιο σε αλλους αρεσουν οι χοντρες ζύμες πχ. το φαγητό ειναι ωραίο τι να κάνουμε😍
SagoniasSlutRos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, bjj-p είπε Τι ειναι η ναπολιταν; Και γιατι ειναι τοσο διαφορετικη και καλυτερη; Η Neapolitan είναι από ζυμάρι που έχει φουσκώσει τουλάχιστον 24 ώρες. Η πίτσα βγαίνει με λεπτό ζυμάρι στη βάση και φουσκωτό, αφράτο και αερατο στεφάνι, όχι τραγανό. Έχει ελάχιστα υλικά και ψήνεται στους 460-500°C για 90". Μέσα σε τόσο λίγο χρόνο ψήνεται και το ζυμάρι γίνεται όπως περιγράφω πιο πάνω και το χρώμα που παίρνει είναι σαν λεοπάρδαλη. Για το αν είναι καλύτερη, είναι ξεκάθαρα θέμα γούστου. Για μένα είναι. Δυστυχώς δεν είναι διαδεδομένη στην Ελλάδα, οπότε δύσκολα θα βρεις καλή. Πολύ καλή κάνει στα Εξάρχεια η valtezianna. https://instagram.com/valteziana_pizzeria?igshid=y9h4d52fsyk0 Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από SagoniasSlutRos
Moorer7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Η Neapolitan είναι από ζυμάρι που έχει φουσκώσει τουλάχιστον 24 ώρες. Η πίτσα βγαίνει με λεπτό ζυμάρι στη βάση και φουσκωτό, αφράτο και αερατο στεφάνι, όχι τραγανό. Έχει ελάχιστα υλικά και ψήνεται στους 460-500°C για 90". Μέσα σε τόσο λίγο χρόνο ψήνεται και το ζυμάρι γίνεται όπως περιγράφω πιο πάνω και το χρώμα που παίρνει είναι σαν λεοπάρδαλη. Για το αν είναι καλύτερη, είναι ξεκάθαρα θέμα γούστου. Για μένα είναι. Δυστυχώς δεν είναι διαδεδομένη στην Ελλάδα, οπότε δύσκολα θα βρεις καλή. Πολύ καλή κάνει στα Εξάρχεια η valtezianna. https://instagram.com/valteziana_pizzeria?igshid=y9h4d52fsyk0 Μετά από αρκετά ποστ κατάλαβα τι θες και πιο είναι το σωστό πάω πάσο και ναι το λεοπαρ δεν γίνεται με τίποτα να το πετύχεις σε οικιακό φούρνο αλλά την γεύση μπορείς και για μένα εκεί είναι η ουσία το οπτικό το έχω βρει σε μαγαζια αρκετές φορές και σχεδόν πάντα υστερούσε στην γεύση θες η ξεκούραση που αναφέρεις και δεν γινόταν θες τα υλικά δεν ξέρω στην γεύση πάντως το έχω φτάσει αρκετά . Υ.Γ. Η συγκεκριμένη στην φωτογραφία ψήθηκε στην πέμπτη μέρα κρύας ωρίμανσης 26 λεπτά πριν, bjj-p είπε Τι ειναι η ναπολιταν; Και γιατι ειναι τοσο διαφορετικη και καλυτερη; Με τοσο λιγο ψησιμο μερικα λεπτα που βλεπω να προτεινουν, το μπεικον ειναι ασφαλες; Δεν το βλεπω να εχει ψηθει. Ναι δεν έχεις να φοβάσαι Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από Moorer7 1
Ψιτ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 2 hours ago, SagoniasSlutRos said: Τι είναι το pizza pan? Ταψί πίτσας? Ναι
SagoniasSlutRos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Ψιτ είπε Ναι Δεν κάνει το ταψί
plasTOST Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Χαιρετώ την παρέα. Στον καθαρισμό κάνετε καμία προθέρμανση για να μαλακώσουν οι βρομιές στον κάδο ώστε να φεύγουν ποιο γρήγορα?
ritualistic Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, plasTOST είπε Χαιρετώ την παρέα. Στον καθαρισμό κάνετε καμία προθέρμανση για να μαλακώσουν οι βρομιές στον κάδο ώστε να φεύγουν ποιο γρήγορα? ναι ναι κ αμα εχεις και μια σπατουλα σε χρονο dt εχεις τελειωσει με το καθαρισμα του καδου 1
plasTOST Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, ritualistic είπε ναι ναι κ αμα εχεις και μια σπατουλα σε χρονο dt εχεις τελειωσει με το καθαρισμα του καδου Σχάρες και bars να φανταστώ ζεστό νερό με λίγο σαπούνι σε λεκάνη και τρίψιμο ελαφρύ με το σκληρό από το σφουγγάρι?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, plasTOST είπε Σχάρες και bars να φανταστώ ζεστό νερό με λίγο σαπούνι σε λεκάνη και τρίψιμο ελαφρύ με το σκληρό από το σφουγγάρι? Σχαρες ετσι μονο αν εχεις ανοξειδωτες. Στο μαντεμι οχι σαπουνι. 3
ritualistic Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 28 λεπτά πριν, plasTOST είπε Σχάρες και bars να φανταστώ ζεστό νερό με λίγο σαπούνι σε λεκάνη και τρίψιμο ελαφρύ με το σκληρό από το σφουγγάρι? οχι σαπουνι στο μαντεμι οπως λεει και ο @SagoniasSlutRos. προσωπικα ουτε το νερο ειδα να κανει δουλεια οποτε θα ελεγα απλως καλο τριψιμο με την βουρτσα εκτος αν εχει να προτεινει αλλος κατι καλυτερο.
Mpiftekis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα!!! Κάποιος είχε προτείνει ένα σετ από leroy με βούρτσα κλπ. Αυτό είναι;
plasTOST Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε Καλησπέρα!!! Κάποιος είχε προτείνει ένα σετ από leroy με βούρτσα κλπ. Αυτό είναι; Νομίζω ότι έχω πάρει βούρτσα 1 και επίσης βουρτσα 2 1
gdeli Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, ritualistic είπε οχι σαπουνι στο μαντεμι οπως λεει και ο @SagoniasSlutRos. προσωπικα ουτε το νερο ειδα να κανει δουλεια οποτε θα ελεγα απλως καλο τριψιμο με την βουρτσα εκτος αν εχει να προτεινει αλλος κατι καλυτερο. Ποτέ καθαριστικά κανενός είδους στο μαντέμι, όπως λέει και ο @SagoniasSlutRos. Φροντίζω πάντα να έχουν καλό seasoning οπότε δεν κολλάει τίποτα (ακόμα και το ψάρι βάζω κόντρα για να το γυρίσω). Αν παρ' ελπιδα κολλήσει κάτι το διώχνω προσεκτικά με την σπάτουλα εκείνη την στιγμή. Δεν κάνω πυρόλυση για να μην μου χαλάσει και το seasoning και δεν χρησιμοποιώ βούρτσα παρά μόνο σε πολύ δύσκολες περιπτώσεις (π.χ. κολλημένες μαρινάδες κλπ). Αν χρησιμοποιήσω βούρτσα, μετά λαδώνω ένα πανί και περνάω τα μαντέμια μέχρι να φύγει η μαυρίλα που αφήνει η βούρτσα. Στην συνέχεια περνάω πάλι ένα φιλμάκι λάδι και ανοίγω στο χαμηλό τους καυστήρες για κανένα τέταρτο ή μέχρι να καπνίσει το λάδι, ώστε να ξανακάνω την πατίνα που έχει αφαιρέσει η βούρτσα. 4
dimitris557 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Στις 7/12/2020 στις 11:54 ΠΜ, Rabbit30 είπε Ευχαριστώ! link δεν μπόρεσα να ανεβάσω, μονο φωτό... αυτό είναι το zipy.gr δεν έχω διαβάσει καλά σχόλια παντός και έμενα θα με ενδιέφερε 1 inkbird άλλα από που?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα