slk200gr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 26 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Το ηλεκτρικο νομιζω καπου 600-700€, αλλα ειναι πιο μεγαλο https://pizzaunited.co.uk/products/effeuno-p134h-professional-pizza-oven-for-home το ηλεκτρικο παντως φαιβεται πολυ καλη φαση
gtheodor Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Εμένα οι πίτσες δεν μου καίγονται και ψήνονται ομοιόμορφα, θέλει προθέρμανση στους 250 και ψήσιμο 5-6 λεπτά. (Ιταλική ζήμη, λεπτή) Δουλεύω με μια πλάκα πέτρας της broil king, αλλά δεν νομίζω να πέζει αυτό ρόλο. Α, και κάτω απο την πίτσα βάζω μπόλικο σιμιγδάλι. Τελικά βγαίνει κάπως έτσι... Συνταγή για ζυμάρι κάνω αυτή, δέν θέλει κάν mixer... 3
SagoniasSlutRos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 24 λεπτά πριν, slk200gr είπε το ηλεκτρικο παντως φαιβεται πολυ καλη φαση Και αυτο απ οτι ειδα θελει γυρισμα παντως. Γενικα ειναι θεμα εξασκησης και θα το βρεις. Απλα το θεμα με την πιτσα ειναι οτι αν κανεις μια φορα το μηνα, δυσκολο να κανεις σωστη εξασκηση. Ενω με τα κοψιδια που ψηνουμε 2-3 φορες τη βδμαδα το βρισκουμε πιο ευκολα. 10 λεπτά πριν, gtheodor είπε Εμένα οι πίτσες δεν μου καίγονται και ψήνονται ομοιόμορφα, θέλει προθέρμανση στους 250 και ψήσιμο 5-6 λεπτά. (Ιταλική ζήμη, λεπτή) Δουλεύω με μια πλάκα πέτρας της broil king, αλλά δεν νομίζω να πέζει αυτό ρόλο. Α, και κάτω απο την πίτσα βάζω μπόλικο σιμιγδάλι. Τελικά βγαίνει κάπως έτσι... Συνταγή για ζυμάρι κάνω αυτή, δέν θέλει κάν mixer... Τελειως διαφορετικο ψησιμο και φιλοσοφια η Neapolitan pizza. Δεν γινεται σε απλο φουρνο ή σε bbq γιατι δεν πιανουν την απαιτουμενη θερμοκρασια. 1
Rabbit30 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Καλημέρα, @SagoniasSlutRos να σε ρωτήσω, το inbird το θερμόμετρο είναι καλό? Είσαι ικανοποιημένος? Το έχει στο Ali σε έκπτωση από Γερμανία και λέω να το τσιμπήσω .
SagoniasSlutRos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Rabbit30 είπε Καλημέρα, @SagoniasSlutRos να σε ρωτήσω, το inbird το θερμόμετρο είναι καλό? Είσαι ικανοποιημένος? Το έχει στο Ali σε έκπτωση από Γερμανία και λέω να το τσιμπήσω . Ναι μια χαρα ειναι! Εχω αυτο με τις 4 θεσεις. Το μετρησα και πριν καμια βδομαδα σε βραστο νερο και εδειχνε σωστα θερμοκρασια. Και το BT εχει πολυ καλη εμβελεια. Το προτεινουν σε ενα αμερικανικο γκρουπ με weber. Ποσο το βρισκεις; βαλε ενα λινκ. Νομιζω καπου 40λιρες το ειχα αγορασει εγω. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από SagoniasSlutRos 1
Rabbit30 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 22 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Ναι μια χαρα ειναι! Εχω αυτο με τις 4 θεσεις. Το μετρησα και πριν καμια βδομαδα σε βραστο νερο και εδειχνε σωστα θερμοκρασια. Και το BT εχει πολυ καλη εμβελεια. Το προτεινουν σε ενα αμερικανικο γκρουπ με weber. Ποσο το βρισκεις; βαλε ενα λινκ. Νομιζω καπου 40λιρες το ειχα αγορασει εγω. Ευχαριστώ! link δεν μπόρεσα να ανεβάσω, μονο φωτό... 1
alimentas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Mε μιξερ το εφτιαξες; Δεν εχω παει πανω απο 60% γιατι δεν εχω μιξερ και δεν μπορω να το ζυμωσω σωστα. Κοιτουσα να παρω ενα, αλλα απο τα 250€ που ειχα βαλει μπατζετ, εκατσε μια προσφορα στα 500€ απο Ισπανια για Kenwood Chef XL Titanium, αρχισα να το σκεφτομαι, και τελικα απο την πολυ σκεψη την εχασα την προσφορα. Τωρα περιμενω τα χριστουγεννα. Εχω το κmix το οποιο ειναι σκυλι το πολεμου αλλα ζυμαρια για πιτσα συνηθως παιζω με το χερι.Τα μιξερ ενω κανουν καλη δουλεια εχω την εντυπωση οτι ζυμονουν υπερβολικα τα ζυμαρι κ δεν δινει αυτο το λειο αποτελεσμα που δινει το χερι.Ετσι κ αλιως μετα απο ενα σημειο ειδικα σε ζυμαρια με μεγαλη υγρασια πρεπει να βαλεις χερι. Για ζυμες οτι θες εδω,ο τυπος δεν υπαρχει.Ειδικα οι συταγες που εχει με το polish(πρακτικα σαν προζυμι μια ημερας ειναι οτι πιο νοστιμο εχω δοκιμασει σε ζυμαρι).... https://www.youtube.com/channel/UCopxVPFM021dpp8L6euX-qA Ετσι ζυμωσα εγω,απλα με αλλη συνταγη κ ξερη μαγια Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από alimentas 1
Ψιτ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Ρε αδερφε, με την πίτσα που πρέπει να τη γυρίζεις. Γιατι δεν αγοράζεις ένα pizza pan, και με μισό κύκλο spin, είναι στη θέση που τη θες σε δευτερολεπτα;
SagoniasSlutRos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Ψιτ είπε Ρε αδερφε, με την πίτσα που πρέπει να τη γυρίζεις. Γιατι δεν αγοράζεις ένα pizza pan, και με μισό κύκλο spin, είναι στη θέση που τη θες σε δευτερολεπτα; Τι είναι το pizza pan? Ταψί πίτσας?
Moorer7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Και αυτο απ οτι ειδα θελει γυρισμα παντως. Γενικα ειναι θεμα εξασκησης και θα το βρεις. Απλα το θεμα με την πιτσα ειναι οτι αν κανεις μια φορα το μηνα, δυσκολο να κανεις σωστη εξασκηση. Ενω με τα κοψιδια που ψηνουμε 2-3 φορες τη βδμαδα το βρισκουμε πιο ευκολα. Τελειως διαφορετικο ψησιμο και φιλοσοφια η Neapolitan pizza. Δεν γινεται σε απλο φουρνο ή σε bbq γιατι δεν πιανουν την απαιτουμενη θερμοκρασια. Πως μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία για να δεις αν βγαίνει σε οικιακό φούρνο ? όταν πάω να ανεβάσω φωτογραφία αναφέρει ότι υπήρξε ένα πρόβλημα και να επικοινωνήσω τους Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από Moorer7
sndev Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Moorer7 είπε Πως μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία για να δεις αν βγαίνει σε οικιακό φούρνο ?
Moorer7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, gtheodor είπε Εμένα οι πίτσες δεν μου καίγονται και ψήνονται ομοιόμορφα, θέλει προθέρμανση στους 250 και ψήσιμο 5-6 λεπτά. (Ιταλική ζήμη, λεπτή) Δουλεύω με μια πλάκα πέτρας της broil king, αλλά δεν νομίζω να πέζει αυτό ρόλο. Α, και κάτω απο την πίτσα βάζω μπόλικο σιμιγδάλι. Τελικά βγαίνει κάπως έτσι... Συνταγή για ζυμάρι κάνω αυτή, δέν θέλει κάν mixer... Φιλτατε δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά αυτό δεν είναι πίτσα, προσπάθησε για αρχή το ζυμάρι Rustic απ το mypizzaproject για αρχάριους ότι καλύτερο 48 λεπτά πριν, sndev είπε DBA5F4FA-E9DE-4010-A7B0-EEB0E80D899E αντίγραφο.heic Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από Moorer7 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 29 λεπτά πριν, Moorer7 είπε Φιλτατε δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά αυτό δεν είναι πίτσα, προσπάθησε για αρχή το ζυμάρι Rustic απ το mypizzaproject για αρχάριους ότι καλύτερο ναι αυτό κάνω αλλά δεν την ανεβάζει βασικά τώρα είδα ότι η φωτογραφία είναι μεγαλύτερη από 2mb Επιτέλους τα κατάφερα 😅 DBA5F4FA-E9DE-4010-A7B0-EEB0E80D899E αντίγραφο.heic 897 kB · 3 downloads Δεν φαίνεται η φώτο. Κάνε screenshot και ανέβασε αυτό μετά.
Moorer7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, SagoniasSlutRos είπε Δεν φαίνεται η φώτο. Κάνε screenshot και ανέβασε αυτό μετά. 3
SagoniasSlutRos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, Moorer7 είπε Πολύ ωραία φαίνεται, αλλά δεν είναι Neapolitan. Άλλο στυλ πίτσα. Παρόμοιο ψήσιμο είχα πετύχει όταν έψησα στη Weber με πέτρα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα