koklas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα... Επειδή έχω μπερδευτεί... Βασικά θα είναι η πρώτη μου ψησταριά.... Μπορω να διαθέσω 700-800...υπάρχει κάποια ψησταριά υγραερίου που να έχει και πλαϊνό μάτι μαζί με σουβλα και βάση για πιτσα σε αυτά τα λεφτά;;;;
costas_ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Θα σου πρότεινα αυτό που έκανα και εγώ. Δηλαδή την Broil King Monarch 340, η οποία είναι ακριβώς αυτά που περιγράφεις. Με τις τρέχουσες τιμές που παραμένουν ακόμα με τις εκπτώσεις που ξεκίνησαν προ 10ημέρου, ναι μπορείς με αυτό το budget να την αγοράσεις και μάλιστα να πάρεις και κάποια αξεσουάρ καθως και την σούβλα. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2020 από costas_
SagoniasSlutRos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 25 λεπτά πριν, costas_ είπε Θα σου πρότεινα αυτό που έκανα και εγώ. Δηλαδή την Broil King Monarch 340, η οποία είναι ακριβώς αυτά που περιγράφεις. Με τις τρέχουσες τιμές που παραμένουν ακόμα με τις εκπτώσεις που ξεκίνησαν προ 10ημέρου, ναι μπορείς με αυτό το budget να την αγοράσεις και μάλιστα να πάρεις και κάποια αξεσουάρ καθως και την σούβλα. Kotsovolos 725€ monarch 340 Σούβλα από leroy 50€ Πέτρα πίτσας skroutz
mech_eng Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, SagoniasSlutRos είπε Kotsovolos 725€ monarch 340 Σούβλα από leroy 50€ Πέτρα πίτσας skroutz Η σουβλα του leroy ταιριάζει;
koklas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Επομένως η σουβλα μπορεί να είναι και άλλης εταιρίας;;; δν ειναι ανάγκη να είναι της broil? Από επιφανεία ψησιματοσ είναι αρκετή;
SagoniasSlutRos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, koklas είπε Επομένως η σουβλα μπορεί να είναι και άλλης εταιρίας;;; δν ειναι ανάγκη να είναι της broil? Από επιφανεία ψησιματοσ είναι αρκετή; Σούβλα βάζεις Ότι θες. Απλά ίσως χρειαστεί κάποια μικρή πατέντα αν θες να τη βιδωσεις. Από επιφάνεια ψησίματος είναι μια χαρά! 3 λεπτά πριν, mech_eng είπε Η σουβλα του leroy ταιριάζει; Έτσι έχουν πει κάποια παιδιά εδώ.
costas_ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 25 λεπτά πριν, koklas είπε Επομένως η σουβλα μπορεί να είναι και άλλης εταιρίας;;; δν ειναι ανάγκη να είναι της broil? Από επιφανεία ψησιματοσ είναι αρκετή; Μαζί με την ψησταριά θα παρεις και 3 λαμάκια στήριξης της σούβλας, δηλαδή 2 για την βέργα μια ένα για το μοτέρ. Τώρα η σούβλα με το μοτερ δεν αξίζει να την πληρώσεις διπλή τιμή στην General Gas. Θα πάρεις μια απο το Leroy Merlin και θα εξυπηρετηθείς μια χαρά. Οσο για την επιφάνεια ψησίματος αυτό εξαρτάται τα πόσα άτομα θες να καλύψεις. Πχ για μια 3-μελή ή 4-μελή οικογένεια είναι υπέρ αρκετή. Εαν τραπεζώνεις >5 άτομα .. τότε πράγματι θες κάτι μεγαλύτερο
sndev Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) το καλύτερο σπιτικο ψωμάκι burger που εχω φτιαξει γτ καλες οι ψησταριες κ οι κιμάδες αλλα το ψωμακι παίζει τεράστιο ρολού Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2020 από sndev 6 3
dimitris557 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Αν υπάρχει κάποιος που έχει πάρει σούβλα από Leroy ας μας πει αν ταιριάζει σε Broil King και ποιο μήκος πήρε γιατί ενδιαφέρομαι για monarch Φοτο ευπρόσδεκτη
costas_ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σήμερα δοκίμασα μεγάλες μπριζόλες για medium ψήσιμο. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2020 από costas_ 2
koklas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Τελικά παρήγγειλα την monarch 340... Γενικά χρησιμοποιείτε καμία μαντεμένια πλάκα η ψήνεται κατευθείαν;;;
vakol Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πήρα και εγώ την Monarch 390 από black friday!! Σήμερα είχαμε κοτόπουλο στην σούβλα και δοκίμασα να ψήσω μόνο με τον πίσω καυστήρα Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2020 από vakol 6
costas_ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 21 λεπτά πριν, koklas είπε Τελικά παρήγγειλα την monarch 340... Γενικά χρησιμοποιείτε καμία μαντεμένια πλάκα η ψήνεται κατευθείαν;;; Καλορίζικη και να τη ευχαριστηθείς. Το πλατό θα το πάρεις από την General Gas και αντικαθιστά την μία ή την άλλη σχάρα. Για όσους έχουν Broil King. Σκέπτομαι να πάρω ετούτο εδώ https://www.ebay.de/itm/Fettschiene-Broil-King-ROYAL-MONARCH-SIGNET-SOVEREIGN-Fett-Tropfschale-Tropfwann/153684489545?hash=item23c84f3549:g:-fkAAOSwpJJdpIo0 όμως, και αυτός που το πουλάει στο ebay πατέντα δικιά του είναι. Ελεγα λοιπόν να πάω να πατήσω στην στράτζα μια inox λαμαρίνα ... ποιό φθηνα δεν θα έλθει ? Ενδιαφέρεται κανείς άλλος?
gdeli Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, vakol είπε Πήρα και εγώ την Monarch 390 από black friday!! Σήμερα είχαμε κοτόπουλο στην σούβλα και δοκίμασα να ψήσω μόνο με τον πίσω καυστήρα Πώς έγινε τελικά; Αρκούσε ο πίσω καυστήρας ή στην πορεία άνοιξες και τους κάτω; Στείλε καμιά φωτό από το τελικό αποτέλεσμα!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα