Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Petyrion είπε

Καλησπέρα,

Μια ερώτηση από μένα σε όσους έχουν την Ooni Koda: έχω μπερδευτεί με το gas tank pressure που προτείνει για Ελλάδα (37mbar). Από την εμπειρία μου σε φιάλες οι περισσότερες είναι 30, μάλιστα ρώτησα πρόσφατα σε γνωστό κατάστημα της Θεσ/νίκης και μου είπαν ότι δύσκολα θα βρω φιάλη με 37 mbar.

Αναγκαστικα θα αλλαξεις ρυθμιστη.Πηγα σε ολα τα βενζιναδικα,δεν υπαρχουν εδω μπουκαλες που να μπαινει ο ρυθμιστης που δινει η ooni.

  • Απαντ. 20,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2246

  • ilpapacha

    2030

  • sndev

    1100

  • ηνίοχος

    586

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mech_eng είπε

Επομένως για να συνοψίσουμε 

Οπίσθιος καυστήρας στις ΒΚ υπάρχει στα μοντελα 90

Στις ΝΑΠ 425 και 525;

Στις Napoleon είναι τα εξής 

Rogue 425 SE

Rogue 525 SE

Rogue 625 SE

και μετά όλα τα Prestige και Prestige Pro.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε προηγούμενα ποστ εχω αναφέρει για εναν ρυθμιστή που κανει 20 ε κ εχει 30-50mbar ρυθμιζόμενο. βαριέμαι να ψαχνω πισω τωρα ,αν καιγετε κανεις ας παρει αυτον κ να τον βαλει στα 37mbar 

 

ειναι αυτος που δινει η campingaz τον οποιο τον τερματισα κ εγινε κολαση απο ζεστη νομιζα θα λιωσουν τα πλαστικα χερουλια της ψησταριας 😂

Επεξ/σία από sndev
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tsiro7 είπε

μπραβο!

 https://e-gas.com.gr/eksartimata-ygraeriou/rythmistis-xamilis-piesis/reca-rythmistis-xamilis-piesis-1-5kg-h-rythmizomenos 

αυτος ειναι, ζητατε απο το καταστημα να σας το ρυθμισει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο τέρμα ρυθμισμένος στη blackbull που είχα με 2 καυστήρες ο Κινέζος 300ριζε!!! 

Επεξ/σία από tsiro7
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Instructor1182 είπε

Το σωστό θωράκισμα γίνεται με αυτή την μέθοδο όσον αφορά τις υγραερίου. Ακριβώς αυτό το καραμέλωμα κάνει το sizzle zone.

Τότε η καλύτερη λύση είναι η Rogue 525 XT που σου δίνει και το μέγεθος που θες αλλά και το sizzle zone (όχι μόνο για θωράκισμα αλλά και για βράσιμο ή τηγάνισμα) . Γιατί εφόσον υπάρχουν όλα τα χαρακτηριστικα που θες σε ένα bbq να πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο? 

Έχεις δει πουθενά να λένε ότι κάνουν τέλειο θωράκισμα με genesis?

Όχι και ο λόγος είναι ότι αν και έχει κατασκευαστεί γι'αυτό δεν έχει το αποτέλεσμα που θέλουν.

Διάβασε reviews στο εξωτερικό που λένε για το sizzle zone να δεις ότι είναι αυτό που ψάχνεις. Η Napoleon φημίζεται για το θωρακισμά της.

Ξεφεύγει πάρα πολύ η τιμή, δεν μπορώ να ανέβω στην 525ΧΤ. Ακόμα και η 425ΧΤ είναι εκτός budget αλλά προσπαθώ να καταλάβω αν είναι απαραίτητο το sizzle zone. Αν μπορώ να καραμελώσω και χωρίς αυτό, έστω και σε περισσοτερο χρόνο, το προτιμώ φυσικά. Η Napoleon φημίζεται για το θωράκισμά της στο sizzle zone ή γενικώς στη σχάρα άραγε;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gdeli είπε

Ξεφεύγει πάρα πολύ η τιμή, δεν μπορώ να ανέβω στην 525ΧΤ. Ακόμα και η 425ΧΤ είναι εκτός budget αλλά προσπαθώ να καταλάβω αν είναι απαραίτητο το sizzle zone. Αν μπορώ να καραμελώσω και χωρίς αυτό, έστω και σε περισσοτερο χρόνο, το προτιμώ φυσικά. Η Napoleon φημίζεται για το θωράκισμά της στο sizzle zone ή γενικώς στη σχάρα άραγε;

Φημίζεται για το θωράκισμα που πετυχαίνει με το sizzle zone.

Πιστεύω πως μπορείς να κάνεις και με ανάλογο τρόπο με αυτόν που κάνεις τώρα στην δίκη σου.αν σε ενδιαφέρει το μέγεθος τότε πήγαινε στην Rogue 525 και κάνεις θωράκισμα με τον τρόπο που λες.

  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Instructor1182 είπε

 

Έχεις δει πουθενά να λένε ότι κάνουν τέλειο θωράκισμα με genesis?

Όχι και ο λόγος είναι ότι αν και έχει κατασκευαστεί γι'αυτό δεν έχει το αποτέλεσμα που θέλουν.

 

Μια χαρά searing κάνεις με genesis απλή, αν έχεις σωστά κομμένη μπριζόλα. Σίγουρα καλύτερο θα κάνεις στο sizzle zone ή στο searing station ή με φλωγοβολο. 

Προχθεσινό ψήσιμο rare, 4+4 λεπτά.

Screenshot_20201203_195657.jpg

  • Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, alimentas είπε

Αναγκαστικα θα αλλαξεις ρυθμιστη.Πηγα σε ολα τα βενζιναδικα,δεν υπαρχουν εδω μπουκαλες που να μπαινει ο ρυθμιστης που δινει η ooni.

Ευχαριστώ για την απάντηση (αν κατάλαβα καλά εσύ πήρες την έκδοση 37mbar, σωστά;). Πιο πολύ θα με ενδιέφερε να μάθω η έκδοση 30 mbar είναι συμβατή με φιάλες στην Ελλάδα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Μια χαρά searing κάνεις με genesis απλή, αν έχεις σωστά κομμένη μπριζόλα. Σίγουρα καλύτερο θα κάνεις στο sizzle zone ή στο searing station ή με φλωγοβολο. 

Προχθεσινό ψήσιμο rare, 4+4 λεπτά.

Screenshot_20201203_195657.jpg

Σε τι θερμοκρασία την εψησες? 250°?

ειναι η απορία που εχω τωρα με το κλειστό καπακι και το θερμόμετρο.

διαβασα για 230° με 250°, ισχύει?

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Petyrion είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση (αν κατάλαβα καλά εσύ πήρες την έκδοση 37mbar, σωστά;). Πιο πολύ θα με ενδιέφερε να μάθω η έκδοση 30 mbar είναι συμβατή με φιάλες στην Ελλάδα. 

Σ αυτο δεν μπορω να σου απαντησω με σιγουρια για να μην σε παρω στον λαιμο μου.Κ εγω το ιδιο θεμα ειχα με σενα,δεν βρηκα ακρη κ τελικα βρηκα σε προσφορα το 37αρι κ πηρα αυτο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Rabbit30 είπε

Σε τι θερμοκρασία την εψησες? 250°?

ειναι η απορία που εχω τωρα με το κλειστό καπακι και το θερμόμετρο.

διαβασα για 230° με 250°, ισχύει?

Φουλ θερμοκρασία με κλειστό καπάκι για 4 λεπτά κάθε πλευρά. Θερμοκρασία θα ήταν κάπου 300-320°C. 

  • Like 1
Δημοσ.

Πολύ άψητη για τα δικά μου γούστα ... αλλά αυτό είναι θέμα προτίμησης του καθενός. 

Εγώ έβαλα σήμερα στην ψησταριά λουκάνικα, χαλούμι, ψητά λαχανικά και πιτάκια και βγήκαν πολύ γρήγορα και νόστιμα.

 

1607179633382.jpg

  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...