Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πανόραμα Θεσσαλονίκης, Δημήτρης και υιός. Δεν είμαι από Θεσσαλονίκη αλλά έχω φίλους που μου έχουν πει τα καλύτερα. 

  • Like 1
  • Απαντ. 20,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2246

  • ilpapacha

    2030

  • sndev

    1100

  • ηνίοχος

    586

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Marinoslou είπε

Καλησπέραααα ... Υπάρχει κάποιος που μπορει να μου προτείνει ενα τιμιο barbeque υγραεριου στα 300 ευρω .. Γτ σε ολο το forum κατω απο 700 δεν εζει παρει κανενας 😜😜

https://www.skroutz.gr/s/4641455/Vanward-4207S.html

  • Thanks 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Marinoslou είπε

Καλησπέραααα ... Υπάρχει κάποιος που μπορει να μου προτείνει ενα τιμιο barbeque υγραεριου στα 300 ευρω .. Γτ σε ολο το forum κατω απο 700 δεν εζει παρει κανενας 😜😜

Κι εγω σ αυτα τα χρηματα κοιταζω και μαλλον θα καταληξω εδω https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-kenton-naterial-62209623

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Alex214 είπε

Κι εγω σ αυτα τα χρηματα κοιταζω και μαλλον θα καταληξω εδω https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-kenton-naterial-62209623

Δεν έχει πλαϊνό μάτι για τις πατατουλες ομως... 

11 λεπτά πριν, villasg είπε

Εχει ενας φιλος την majesty s κ μου χει πει τα καλυτερα, αυτη που εδειξες φαινεται πιο γερη ... 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Marinoslou είπε

Δεν έχει πλαϊνό μάτι για τις πατατουλες ομως... 

Στο χωρο που θα μπει δεν μου χρειαζεται , οποτε για μενα δεν ειναι στα μειον, αυτο που με ενδιαφέρει περισσοτερο ειναι να βρω ανταλλακτικα 

εαν χρειαστει 

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς μέχρι 300 ευρώ εκτός της naterial kenton παίρνει κάποια τη φιάλη από κάτω; 

Επεξ/σία από xsaviola28
Δημοσ.
15 ώρες πριν, sndev είπε

ιιισως κ να ταιριαζει..

image.png.70d5d8f2153450425a9b697727b340f3.png

αν κ για μενα πήγαινε με το ρυθμιστή κάπου που πουλάνε coral κ δες αν κουμπώνει σε κάποια επιστρεφόμενη μπουκάλα τους..

Γράφει πάνω τι διάμετρο έχει? 22 ή 27mm?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Moorer7 είπε

Δεν ξέρω τι αποτέλεσμα βγάζει γιατί δεν το έχω δουλέψει πάντως σε όσα βίντεο έχω δει το cornicione είναι πάντα καμένο στα περισσότερα σημεία τώρα σε ψησταριά υγραερίου είναι η πλήρης αποτυχία γιατί η πίτσα χρειάζεται θερμοκρασία και στο πάνω μέρος ...

Με το ooni μπορείς να πετύχεις leopard crust σαν αυτή εδώ

2010-1-15-Moto-finito.jpg

Στην ψησταριά που δοκίμασα με πέτρα, τέρμα θερμοκρασία όσο πάει και σβησιμο της κεντρικής εστίας μόλις έβαλα την πίτσα πάνω, βγήκε αρκετά τίμια, αλλά καμία σχέση με αυτή στη φωτο. Βγήκε πιο τραγανή γιατί ψηθηκε πιο πολύ ώρα και ήταν σαν τις πίτσες που παίρνεις στις πιο πολλές ελληνικές πιτσαρίες.

Και στο ooni βέβαια θέλει πολύ εξάσκηση και να βρεις τον τρόπο να την ψήσεις σωστά. Δεν το έχω βρει 100% ακόμα, αλλά είμαι σε καλό δρόμο. 

Btw βρήκα σήμερα σε Βασιλόπουλο αλεύρι caputo pizzeria το μπλε που είναι για φούσκωμα έως 24 ώρες. 

  • Like 3
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Έψαξα και για san marzano, αλλά εντάξει, μην ζητάμε και πολλά!

Στο μυαλό μου είσαι, μόλις γύρισα από βασιλόπουλο με το αλεύρι και ήθελα να γράψω «αλεύρι βρήκαμε, να βρίσκαμε και San marzano θα ήταν σούπερ»  

  • Like 1
Δημοσ.

Eπειδη ειμαι λιγο Ελληναρας κ θεωρω οτι εχουμε τα καλυτερα τυρια,λαχανικα κ λαδι στο κοσμο ποτε δεν εχω καταλαβει την πετρια με προιοντας τυπου "ντοματα Σαν Μαρζανο'','' προσουτο Παρμας'',''Παρμεζανα Παρμας'' και οτι και καλα δεν υπαρχουν αντικαταστατες.Πραγματικα πρεπει να εχουμε σαν χωρα τουλαχιστον 5 με 10 τοπ εναλακτικες για καθε τετοιο προιον.Το ντοματακι Σαντορινης πχ ευκολα ειναι πιο νοστιμο απ το Σαν Μαρζανο.

Κουβεντα να γινεται το σχολιο.Απλα το σκεφτομαι χρονια οτι σαν χωρα παραγουμε τυρια κ καποια αλλα προιοντα που ειναι πραγματικα τοπ στον κοσμο και δεν τους δινουμε σημασια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, εντάξει. Φτιάχνουμε καλή φέτα, μιτζίθρα και γραβιέρα και αρσενικο αλλά Parmigiano Reggiano δεν μπορούμε να βγάλουμε. Και το σαβατιανό καλό, και το ξυνόμαυρο και το ασύρτικο αλλά άλλο πράγμα το merlot  και το cabernet sauvignon. Ετσι είναι οι πρώτες ύλες, κάθε τόπος έχει και την ευλογία του. Και εδώ που τα λέμε έχουμε εξαιρετικά προϊόντα αλλά να αναγνωρίζουμε και ότι και υπόλοιπος κόσμος παράγει τα δικά του εξαιρετικά ντόπια προϊόντα. Το ίδιο λίγο πολύ συμβαίνει ακόμα και με την ταπεινή ντομάτα. 

Επεξ/σία από costas_
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...