Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, aenaos15 είπε

Για αξιοπιστο καταστημα στη θεσσαλονικη που απευθυνομαι παιδια ?????

Και για αγορες αλλα και για συντηρηση το κυριοτερο.

για ριξε μια ματιά εδώ 

http://www.firestuff.gr/

τon  εχει στα επίσημα στο site της broil king 

https://broilkingbbq.com/el_gr/vreite_ta_shmeia_pwlhshs/

image.png.f5b19eb36acf4b1a39b88af6647e9854.png

 

 

αυτος πρεπει να ειναι ο ιδιος με αυτο https://www.ilovebbq.gr/

οπου όπως εχω πει παλιότερα μέσω nova αν εχεις παίρνεις κουπόνι για 10% σε αγορες - αν δεν εχεις πες να δοκιμάσω να σου στείλω κωδικό απο το δικο μου

Επεξ/σία από sndev
  • Like 1
  • Απαντ. 20,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2246

  • ilpapacha

    2030

  • sndev

    1100

  • ηνίοχος

    586

Δημοσ.

Μια ερώτηση γιατί βλέπω ότι υπάρχουν και λάτρεις της Pizza's στο forum, ο λόγος που μπαίνετε στην διαδικασία και αγοράζετε τα φουρνάκια της Ooni ποιος ακριβώς είναι γιατί προσωπικά με μια πέτρινη πλάκα που είχα αγοράσει απ τα lidl με 10 ευρώ και προθέρμανση στο μέγιστο για κανένα μισάωρο περίπου το αποτέλεσμα είναι εφάμιλλο με πιτσαρίας και ίσως καλύτερο από αυτές που έχω στην περιοχή που μένω...

  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Μόλις παρέλαβα την ψησταριά του praktiker που ήταν σε προσφορά αυτές τις μέρες. Επειδή είναι η πρώτη μου ψησταριά υγραερίου και έχω μπερδευτεί με αυτά που έχω διαβάσει, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με την επιλογή φιάλης; Επισυνάπτω εικόνα από το manual 

IMG_20201128_120246.jpg

Δημοσ.
23 hours ago, alimentas said:

ΗΡΘΕ.Ευχαριστω τον φιλο sagonia για την υποδειξη της προσφορα.Το καταστημα φουλ αξιοπιστο,σε 10 μερες ακριβως στο σπιτι με 250Ε λογω της προσφορας και με 37αρη ρυθμιστη (απ το site της ooni οι αποστολες για το 37αρι υπολογιζονται τελος Μαρτη!!!!!).Απο μπουκαλες τι παιζω??? Δεν εχω καμια ιδεα,πρωτη φορα δουλευω συσκευγ με αεριο που πρεπει να την συνδεσω εγω...

IMG-20201127-123901.jpg

IMG-20201127-124743.jpg

Καλορίζικη ! Έχεις link από το κατάστημα ?

 

 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Moorer7 είπε

Μια ερώτηση γιατί βλέπω ότι υπάρχουν και λάτρεις της Pizza's στο forum, ο λόγος που μπαίνετε στην διαδικασία και αγοράζετε τα φουρνάκια της Ooni ποιος ακριβώς είναι γιατί προσωπικά με μια πέτρινη πλάκα που είχα αγοράσει απ τα lidl με 10 ευρώ και προθέρμανση στο μέγιστο για κανένα μισάωρο περίπου το αποτέλεσμα είναι εφάμιλλο με πιτσαρίας και ίσως καλύτερο από αυτές που έχω στην περιοχή που μένω...

To ooni την ψηνει σε 1 λεπτο μιας και πιανει θερμοκρασιες 500C. Το bbq αντε να παει 360-370C οποτε θελει 3-4 λεπτα η πιτσα. Και ετσι θα βγει πολυ καλη, αλλα εχει αρκετη διαφορα απο την αλλη του λεπτου που ειναι Neapolitan style (μαλακο και αφρατο ζυμαρι γυρω γυρω).

Δημοσ.

Κοιτάω για ψησταριά για εξοχικό (έχω και κάρβουνο αλλα το θέω για πιο καθημερινή χρήση) και θέλω και να εχει και μάτι πλαινο καθως μαγειρευομε εξω. Επειδη ειναι για εξχικο δε θελω να ξεφυγει το 300αρι 

 

Εχω βρει αυτες τις δυο

 

https://gr.jardinitis.com/phournos-aeriou-2-seiras-exs-campingaz-bce5e/

https://ergalia.gr/barbeque/18511--4-1-.html

https://www.bestprice.gr/item/2155683018/bormann-bbq4100.html?qid=3pYvEy8TexR_ff196&seq=2&qo=υγραεριου+ψησταρια&from=search

 

Περιμενα μηπως βγαλουν προσφορά την 3αρα της campingaz με το ματι προσφορα αλλα βγαλαν μονο αυτη χωρις. 

Ποια απο τις δυο θα επθλεγατε και γιατι μηπως εχετε να προτεινετε κατι ακομα??

 

 

 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

To ooni την ψηνει σε 1 λεπτο μιας και πιανει θερμοκρασιες 500C. Το bbq αντε να παει 360-370C οποτε θελει 3-4 λεπτα η πιτσα. Και ετσι θα βγει πολυ καλη, αλλα εχει αρκετη διαφορα απο την αλλη του λεπτου που ειναι Neapolitan style (μαλακο και αφρατο ζυμαρι γυρω γυρω).

υπάρχει κάποιο tip για να μην καίγεται η βάση  ;

όσες φορές έχω κάνει έβαλα το bbq στο φουλ, την εριξα πάνω στο μαντεμι (δεν εχω πάρει πέτρα ακομη) αλλά άλλοτε λίγο και άλλοτε πολύ η βάση ήταν περισσότερο ψημένη απ'ότι θα έπρεπε. 

Το μόνο που δεν εχω δοκιμασει ειναι να την βαλω σε χαμηλότερη θερμοκρασια και να την αφησω να σιγοψηνεται για περισσότερη ώρα. 

2 λεπτά πριν, paokmaniak είπε

Κοιτάω για ψησταριά για εξοχικό (έχω και κάρβουνο αλλα το θέω για πιο καθημερινή χρήση) και θέλω και να εχει και μάτι πλαινο καθως μαγειρευομε εξω. Επειδη ειναι για εξχικο δε θελω να ξεφυγει το 300αρι 

Εχω βρει αυτες τις δυο

https://gr.jardinitis.com/phournos-aeriou-2-seiras-exs-campingaz-bce5e/

https://ergalia.gr/barbeque/18511--4-1-.html

https://www.bestprice.gr/item/2155683018/bormann-bbq4100.html?qid=3pYvEy8TexR_ff196&seq=2&qo=υγραεριου+ψησταρια&from=search

Περιμενα μηπως βγαλουν προσφορά την 3αρα της campingaz με το ματι προσφορα αλλα βγαλαν μονο αυτη χωρις. 

Ποια απο τις δυο θα επθλεγατε και γιατι μηπως εχετε να προτεινετε κατι ακομα??

σε αυτά τα λεφτά κοίτα και τη majesty-s της vanward. 

παίζει να ειναι η καλύτερη επιλογή από τις φασον κινέζικες και με αρκετά αξεσουάρ. 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, zanskou είπε

υπάρχει κάποιο tip για να μην καίγεται η βάση  ;

όσες φορές έχω κάνει έβαλα το bbq στο φουλ, την εριξα πάνω στο μαντεμι (δεν εχω πάρει πέτρα ακομη) αλλά άλλοτε λίγο και άλλοτε πολύ η βάση ήταν περισσότερο ψημένη απ'ότι θα έπρεπε. 

Το μόνο που δεν εχω δοκιμασει ειναι να την βαλω σε χαμηλότερη θερμοκρασια και να την αφησω να σιγοψηνεται για περισσότερη ώρα. 

σε αυτά τα λεφτά κοίτα και τη majesty-s της vanward. 

παίζει να ειναι η καλύτερη επιλογή από τις φασον κινέζικες και με αρκετά αξεσουάρ. 

Θερμόμετρο υπερύθρων, μετράς το μαντεμι μέχρι 320 όχι παραπάνω και βάζεις την πίτσα, κλείνεις την εστία κάτω από το μαντεμι και είσαι έτοιμος. 

  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε

To ooni την ψηνει σε 1 λεπτο μιας και πιανει θερμοκρασιες 500C. Το bbq αντε να παει 360-370C οποτε θελει 3-4 λεπτα η πιτσα. Και ετσι θα βγει πολυ καλη, αλλα εχει αρκετη διαφορα απο την αλλη του λεπτου που ειναι Neapolitan style (μαλακο και αφρατο ζυμαρι γυρω γυρω).

Δεν ξέρω τι αποτέλεσμα βγάζει γιατί δεν το έχω δουλέψει πάντως σε όσα βίντεο έχω δει το cornicione είναι πάντα καμένο στα περισσότερα σημεία τώρα σε ψησταριά υγραερίου είναι η πλήρης αποτυχία γιατί η πίτσα χρειάζεται θερμοκρασία και στο πάνω μέρος ...

Δημοσ.

Καλησπέραααα ... Υπάρχει κάποιος που μπορει να μου προτείνει ενα τιμιο barbeque υγραεριου στα 300 ευρω .. Γτ σε ολο το forum κατω απο 700 δεν εζει παρει κανενας 😜😜

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, alimentas είπε

Βεβαια κ παλι ειναι δυσκολο να ψηθει ομοιομορφα γιατι η φωτια στο bbq προερχεται αποκλειστικα απο κατω.

Για αυτό καλύτερα στο φούρνο στο ψηλότερο σημείο  με την αντίσταση από πάνω ανοιχτή, απλά  θέλει πολλή ώρα το μαντεμι να ζεσταθεί, σίγουρα μια ώρα και όταν την βάζεις να έχεις λίγο ανοιχτή την πόρτα για να πέσει η θερμοκρασία και να ανοίξει η αντίσταση από πάνω να την ψήσει. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, sndev είπε

για ριξε μια ματιά εδώ 

http://www.firestuff.gr/

τon  εχει στα επίσημα στο site της broil king 

https://broilkingbbq.com/el_gr/vreite_ta_shmeia_pwlhshs/

image.png.f5b19eb36acf4b1a39b88af6647e9854.png

αυτος πρεπει να ειναι ο ιδιος με αυτο https://www.ilovebbq.gr/

οπου όπως εχω πει παλιότερα μέσω nova αν εχεις παίρνεις κουπόνι για 10% σε αγορες - αν δεν εχεις πες να δοκιμάσω να σου στείλω κωδικό απο το δικο μου

Ειναι ο  μοναδικος μαλλον που ασχολειται με το αθλημα.

Οποτε οτι χρειαστει εκει θα απευθυνθω.

Τωρα παμε στο αλλο μεγαλο θεμα : κρεοπωλειο !!!!

Τι παιζει ???

Που θα κοιταξω για καλο μοσχαρι???

Αν γνωριζει κανεις φιλος απο θεσσαλονικη θα ειμαι ευγνωμων!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...