Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 21k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2257

  • ilpapacha

    2035

  • sndev

    1103

  • ηνίοχος

    586

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/2/2020 στις 3:38 ΜΜ, dfwk είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Από καιρό το είχα στο μυαλό μου για μία ψησταριά υγραερίου... Η μέρα έφτασε!

Σύντομα οι δοκιμές...

IMG_1234.jpg

Buy nice or buy twice!

Welcome to the weber family :P

Καλοριζικο το εργαλειο! Και φουλ εξτρα απ οτι βλεπω (sear station, side burner).

Θελω αμα δοκιμασεις μπριζολες να μας δειξεις συγκριση searing στο sear zone και στο απλο. Και αν εχεις και θερμομετρο να μετρησεις ποσο παει η σχαρα σε αυτα τα 2 σημεια, να δουμε ποσο παραπανω πιανει και αν οντως κανει ουσιαστικη διαφορα στο searing.

Στην δικη μου που ειναι απλη, απλα κανω το κολπο και ψηνω με ανοιχτο καπακι τις μπριζολες, ετσι ωστε να μπορεσω να τις κρατησω περισσοτερη ωρα πανω στη φωτια να κανουν κρουστα και χωρις να παραψηθουν στο εσωτερικο.

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Like 1
Δημοσ.

Να και γω!!! Πρώτη δοκιμή με σουβλάκια χοιρινά, μπιφτέκια, λουκάνικο, μοσχαρίσιες και τυράκι. 

Γενικά έχει δύναμη και ψήνει ομοιόμορφα. Ανεβάζει θερμοκρασία στους 200 στο πεντάλεπτο και στα 10 λεπτα

έχει κάψει το μαντέμι και είσαι έτοιμος.  Μου άναψε φλόγα με το λουκάνικο, ήταν βέβαια στο φουλ και κλειστό καπάκι, δεν ξερω πως

θα συμπεριφερθεί με πιο λιπαρά κρέατα όπως αρνί, πρόβατο κτλ.. Μες τη βδομάδα θα παίξω και ψάρια και ξανά κρέατα

την τσικνοπέμπτη. 

Για οικιακή φαίνεται αρκετά καλή και σας το λέει επαγγελματίας του χώρου που έχει ψήσει άπειρα πράγματα.

Θέλει καθάρισμα κάθε 2 χαλαρά ψησίματα. Θα επανέλθω μετά από κάνα δυο δοκιμές ακόμα γιατί τώρα και 

γω μαθαίνω χρόνους και πως ψήνει.

spirit22.jpg

spirit21.jpg

  • Like 8
Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες!! Είμαι στο τσακ να πάρω μια ψησταριά υγραερίου και είμαι ανάμεσα σε 2 μοντέλα. Την broil king gem 340 και την outdoorchef Australia 325g. Είναι και οι 2 πάνω κάτω στα ίδια χρήματα αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω. Ποια από τις 2 προτείνετε και γιατί; 

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, ManosBoch είπε

Καλησπέρα παίδες!! Είμαι στο τσακ να πάρω μια ψησταριά υγραερίου και είμαι ανάμεσα σε 2 μοντέλα. Την broil king gem 340 και την outdoorchef Australia 325g. Είναι και οι 2 πάνω κάτω στα ίδια χρήματα αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω. Ποια από τις 2 προτείνετε και γιατί; 

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!

Αν η outdoorshef δεν εχει μαντεμενιες σχαρες , η επιλογη της Broil King  ειναι  μονοδρομος.

Επεξ/σία από aenaos15
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, aenaos15 είπε

Αν η outdoorshef δεν εχει μαντεμενιες σχαρες , η επιλογη της Broil King  ειναι  μονοδρομος.

Για την ακρίβεια η outdoorchef δίνεται με μαντεμένια και με σχάρα με επισμάλτωση πορσελάνης. Ποιοτικά παίζουν στην ίδια κατηγορία;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ManosBoch είπε

Καλησπέρα παίδες!! Είμαι στο τσακ να πάρω μια ψησταριά υγραερίου και είμαι ανάμεσα σε 2 μοντέλα. Την broil king gem 340 και την outdoorchef Australia 325g. Είναι και οι 2 πάνω κάτω στα ίδια χρήματα αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω. Ποια από τις 2 προτείνετε και γιατί; 

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!

Πάνε στην broil king..πιο διαδεδομένη, πιο σίγουρη αγορά 

Δημοσ.

επειδη σκεφτομαι να παρω την weber || spirit 210 ποια η διαφορα της απο την 310 , εκτος απο τον ενα παραπανω καυστηρα?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xeni είπε

επειδη σκεφτομαι να παρω την weber || spirit 210 ποια η διαφορα της απο την 310 , εκτος απο τον ενα παραπανω καυστηρα?

Πάρε την 310 . Είναι μικρή η διαφορά. Έχει μεγαλύτερη επιφάνεια ψησίματος, είναι βασικό για μένα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, filippos_kar είπε

Πάρε την 310 . Είναι μικρή η διαφορά. Έχει μεγαλύτερη επιφάνεια ψησίματος, είναι βασικό για μένα.

λόγω χώρου στο μπαλκόνι στρέφομαι πιο πολυ προς την 210 νομιζώ κ για 4 ατομα λογικα επαρκεί? πόσος ειναι ο χρονος ψησίματος( άμεσος)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, xeni είπε

λόγω χώρου στο μπαλκόνι στρέφομαι πιο πολυ προς την 210 νομιζώ κ για 4 ατομα λογικα επαρκεί? πόσος ειναι ο χρονος ψησίματος( άμεσος)

Κλείνει από τη μια πλευρά νομίζω οπότε μπορείς να μετρήσεις να δεις αν σε παίρνει. Οι χρόνοι εξαρτώνται από το μέγεθος. Γενικά είναι γρήγορη. Εψησα σήμερα μια τσιπούρα 1,145kg σε 15 με 16 λεπτά. Μπιφτέκια μέτρια σε μέγεθος και χοιρινές γύρω στα 250gr σε 12' περίπου.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, xeni είπε

λόγω χώρου στο μπαλκόνι στρέφομαι πιο πολυ προς την 210 νομιζώ κ για 4 ατομα λογικα επαρκεί? πόσος ειναι ο χρονος ψησίματος( άμεσος)

100 Ευρώ παραπάνω είναι η 310 και τα αξίζει έχεις 3 καυστήρες αρα μεγαλύτερη ευελιξεία στο ψήσιμο και περισσότερο χώρο ψησίματος 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, iznodur είπε

100 Ευρώ παραπάνω είναι η 310 και τα αξίζει έχεις 3 καυστήρες αρα μεγαλύτερη ευελιξεία στο ψήσιμο και περισσότερο χώρο ψησίματος 

Συμφωνω και γω. Το εγραψα και πιο πανω, buy nice or buy twice.

Καλυτερα να δωσεις τωρα λιγο παραπανω και να σε καλυπτει σε περισσοτερες αναγκες ψησιματος. Εγω εχω παρει την genesis 310 που ειναι πιο μεγαλη απο τη spirit και το 90% των περιπτωσεων ψηνω μια μπριζολα για παρτη μου. Εχουν χρειαστει φορες ομως που εχω πει οτι και η 4πλη θα χρειαζοταν.

Πχ αυριο για Τσικνοσαββατο εχω σκοπο να ψησω κατι κοτοπουλα και μια tomahawk indirect και σκεφτομαι οτι θα ειναι στριμωγμενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...