tsiro7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πως ανεβάζουμε βίντεο ρε παιδιά 😁? Μετά την πρώτη επάλειψη με μέλι μουστάρδα. Εσωτερική 70, έχουμε ακόμα... Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2020 από tsiro7 2
Moorer7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Στο ερώτημα το δικό μου θα είχε κανείς την ευγενή καλοσύνη να απαντήσει μπας και προχωρήσω και εγώ σε αγορά τώρα που υπάρχει ακόμα διαθεσιμότητα 😕
tsiro7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 16 ώρες πριν, Moorer7 είπε Καλησπέρα στην ομάδα ξέρω θα καταντήσω γραφικός να αναφέρω ότι ενδιαφέρομαι και εγώ για την προσφορά που τρέχει στο Πλαισιο Broil King Gem 340 και Κωτσοβολος Weber Spirit II E 310, αρχάριος σε ψησταριές γενικότερα αλλά με εμπειρία στο μαντέμι και για να μην φλυαρώ ο προβληματισμός μου έχει να κάνει με το πλαϊνό ματι που έχει η Broil King πιστεύεται ότι έχει την δυνατότητα να τηγανίσει σωστά πατάτες γιατί απ το στενό οικογενειακό περιβάλλον οι περισσότεροι μου λένε ότι το συγκεκριμένο ματι με την δύναμη που αναγράφεται στα χαρακτηριστικά δεν έχει την δύναμη να τηγανίσει ίσως να βράσει μόνο.... σας παρακαλώ τα φώτα σας Για να τηγανισεις σωστά οτιδήποτε θες θερμοκρασία 180 μετά είναι σκέτος καρκίνος και κακώς τηγανιζει ο κόσμος με φουλ φωτιά. Οπότε θεωρώ ότι πολύ εύκολα θα τηγανισεις πατάτες με το πλαϊνό μάτι της bk. 1
Moorer7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, tsiro7 είπε Για να τηγανισεις σωστά οτιδήποτε θες θερμοκρασία 180 μετά είναι σκέτος καρκίνος και κακώς τηγανιζει ο κόσμος με φουλ φωτιά. Οπότε θεωρώ ότι πολύ εύκολα θα τηγανισεις πατάτες με το πλαϊνό μάτι της bk. Σ ευχαριστώ πολύ πιστεύω ότι αυτό το +1 μάτι θα είναι αρκετά λειτουργικό απλά είχα μπει σε σκέψεις γιατί αν δεν έχει δύναμη (2,7 Κw) η Weber φαίνεται να έχει καλύτερη ποιότητα και δεν θα ήθελα να το μετανιώσω σε δεύτερο χρόνο....αυτό που λένε ότι στις Weber ότι και να ψήσεις είναι πιο νόστιμο από άλλες ψησταριές ισχύει ή είναι μύθος ?
tsiro7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Ε προφανώς και είναι μύθος τη γεύση την κάνει η πρώτη ύλη , τα μυρωδικα, το σωστό ψήσιμο και το κάρβουνο 😅 4
temitis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 H προσφορά του Praktiker που ανέβασε ένα παιδί στην προηγούμενη σελίδα αξίζει ή πεταμένα λεφτά; https://www.praktiker.gr/p/psistaria-ygraeriou-me-4-kaystires-116990
SagoniasSlutRos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, Moorer7 είπε Σ ευχαριστώ πολύ πιστεύω ότι αυτό το +1 μάτι θα είναι αρκετά λειτουργικό απλά είχα μπει σε σκέψεις γιατί αν δεν έχει δύναμη (2,7 Κw) η Weber φαίνεται να έχει καλύτερη ποιότητα και δεν θα ήθελα να το μετανιώσω σε δεύτερο χρόνο....αυτό που λένε ότι στις Weber ότι και να ψήσεις είναι πιο νόστιμο από άλλες ψησταριές ισχύει ή είναι μύθος ? Ναι είναι πιο νόστιμο στο μυαλό σου γιατί έχεις πληρώσει πιο πολλά 🙈🙈 ΥΓ Weber έχω 1 λεπτό πριν, temitis είπε H προσφορά του Praktiker που ανέβασε ένα παιδί στην προηγούμενη σελίδα αξίζει ή πεταμένα λεφτά; https://www.praktiker.gr/p/psistaria-ygraeriou-me-4-kaystires-116990 Εξαρτάται. Την θες για συχνή χρήση ή μια φορά το μήνα? Αν είναι για μια φορά το μήνα θα κάνει δουλειά. Αν είναι για παραπάνω, επένδυσε σε κάτι καλύτερο να το ευχαριστηθείς. 4
paokmaniak Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Καλησπερα παιδια παιζει καμμια προσφορα με μαξ τα 300 γιατι τη θελω για εξοχικο? Ευχαριστώ πολυ
SagoniasSlutRos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, paokmaniak είπε Καλησπερα παιδια παιζει καμμια προσφορα με μαξ τα 300 γιατι τη θελω για εξοχικο? Ευχαριστώ πολυ Κοίτα μήπως βγάλει καμία προσφορά η camping gas, ή δες naterial από leroy.
temitis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Ναι είναι πιο νόστιμο στο μυαλό σου γιατί έχεις πληρώσει πιο πολλά 🙈🙈 ΥΓ Weber έχω Εξαρτάται. Την θες για συχνή χρήση ή μια φορά το μήνα? Αν είναι για μια φορά το μήνα θα κάνει δουλειά. Αν είναι για παραπάνω, επένδυσε σε κάτι καλύτερο να το ευχαριστηθείς. Σιγουρα για 1 φορά την εβδομάδα τουλάχιστον.. ευχαριστώ πάντως!!
tsiro7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Όπως τα υπολόγιζα 14.30 βγήκε . Συνολικά έκανε 4.30 ώρες μέχρι να φτάσει στους 92, την επόμενη φορά θα το βγάλω στους 85. 11
SagoniasSlutRos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, temitis είπε Σιγουρα για 1 φορά την εβδομάδα τουλάχιστον.. ευχαριστώ πάντως!! Πάρε κάτι καλύτερο θα έλεγα να την ευχαριστηθείς. Αν μπορείς φυσικά... Γιατί μπορεί σε ένα χρόνο να θες να την αλλάξεις όταν πορωθεις με το άθλημα, οπότε θα είναι χαμένα λεφτά αυτά που θα έχεις δώσει τώρα.
Daliar Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Πάρε κάτι καλύτερο θα έλεγα να την ευχαριστηθείς. Αν μπορείς φυσικά... Γιατί μπορεί σε ένα χρόνο να θες να την αλλάξεις όταν πορωθεις με το άθλημα, οπότε θα είναι χαμένα λεφτά αυτά που θα έχεις δώσει τώρα. Εγω ειχα ξεκινησει με μια των 80€ και μετα την άλλαξα με UNIMAC των 250€. Όσο ΄'εχω ευχαριστηθει την Weber E210 που εχω τώρα δεν ευχαριστήθηκα καμία. Και επειδή ψήνω με πολύ άνεση πλεον στην weber, θέλω να φτιάξω τα πάντα και να ψήνω κάθε μέρα. Δεν το μετανιωσα καθόλου και στην ουσία έχασα 350€ περίπου γιατι αν ειχα παρει την Weber απο την αρχη ακόμα θα είχα εγγύηση (10 έτη) 3
SagoniasSlutRos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 27 λεπτά πριν, Daliar είπε Εγω ειχα ξεκινησει με μια των 80€ και μετα την άλλαξα με UNIMAC των 250€. Όσο ΄'εχω ευχαριστηθει την Weber E210 που εχω τώρα δεν ευχαριστήθηκα καμία. Και επειδή ψήνω με πολύ άνεση πλεον στην weber, θέλω να φτιάξω τα πάντα και να ψήνω κάθε μέρα. Δεν το μετανιωσα καθόλου και στην ουσία έχασα 350€ περίπου γιατι αν ειχα παρει την Weber απο την αρχη ακόμα θα είχα εγγύηση (10 έτη) Αυτό ακριβώς εννοώ ότι αν έχει κάποιος σκοπό να τη χρησιμοποιεί αρκετά, καλύτερα να περιμένει μέχρι να μαζέψει λίγα παραπάνω να πάρει κάτι που να αξίζει μια και καλή. 2
plasTOST Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Αξίζει η αγορά της βάσης για ψήσιμο κοτόπουλου της weber στα 50 €? Είναι αυτή με το ταψάκι από κάτω.https://www.skroutz.gr/s/13854272/Weber-Αλουμινένιο-Στήριγμα-Κοτόπουλου-6731.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα