Ψιτ Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Τι εννοείς με τον ρυθμιστή πίεσης; Σε κάθε περίπτωση, προσωπικά προτείνω weber (Ναι είναι πολύ πιο ακριβές, αλλά όντως κάνουν αυτά που αναφέρουν). [Ακόμα και για κάρβουνο, weber προτείνω]. 1
leftermann Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 βέμπερ προτείνει ο άλλος από το Αμέρικα. Εδώ είναι ελλάντα φίλε, μνημόνιο ναούμ, πεντέμισι βασικούς μισθούς κοστίζει η βέμπερ. Μαίρη δεν ξέρω για τις φουφούδες του Πράκτικερ, λογικά ο ρυθμιστής πίεσης δεν περιλαμβάνεται (κάπου στο 20άρικο κοστίζει), εγώ αν αγόραζα φουφού πάντως θα πήγαινα να την δω από κοντά, να δω ποιότητα κατασκευής κυρίως στον καυστήρα, και θα έψαχνα διαθεσιμότητα-κόστος ανταλλακτικού καυστήρα.
Ψιτ Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Στα λόγια μου έρχεσαι αδερφέ: ποιότητα κατασκευής! Weber. 1
opera Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Θα προτιμούσα με πλάκα γιατί με τις πέτρες τα υποπροϊόντα της ατελούς καύσης του υγραερίου θα κολλάνε στα ψητά.
mary Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Ναι εννοειται θα παμε απο κοντα να τη δουμε, αλλά και αν ειχε καποιος αγορασμενη gas & grill να μας πει εμπειρια, καλά θα ηταν.
TEOKOS Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Την έχω και σαπίζει στο υπόγειο. Η κάρβουνα η την ηλεκτρική την προϊστορική με τις αντιστάσεις προτιμώ
groot Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Θα προτιμούσα με πλάκα What...???? Βγαίνουν ψησταριές που λένε ανέκδοτα;
parsifal Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Την έχω και σαπίζει στο υπόγειο. Η κάρβουνα η την ηλεκτρική την προϊστορική με τις αντιστάσεις προτιμώ TEOKOS, εννοείς αυτήν στο link που έδωσε η @mary; Για πες τα μείον της, αν θες. Thanks!
shrekakias Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 εχει να ριξει κανεις κανα λινκ για μια υγραεριου . value for money επιλογη περιπου στα 200ε πανω κατω !
Μεγακλής κ. Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά μια ερώτηση.Σε μια landmann υγραερίου χωρίς θέση για σούβλα υπάρχει τροπος με πατέντα να βάλω;
Michael_Apo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Παιδιά καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Είμαι στα πρόθυρα να αγοράσω ψησταριά υγραερίου, δίπλα θα έχω και αυτή με τα κάρβουνα, και λέω να πάρω αυτήν εδώ... http://www.isompes.gr/k2-categories/katigories/2014-03-25-00-44-48/bbq/vanward-majesty-s-detail Πέστε μου όσοι γνωρίζετε την άποψη σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
AristidisZ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Την ξανάφερε ε ; Ήταν για καιρό εκτός αποθέματος Την έχει φίλος, έχουμε φάει κάποιες φορές σπίτι και προσωπικά έμεινα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα (βέβαια δεν έχω μέτρο σύγκρισης σε αυτή την κατηγορία, ένας άλλος φίλος που ψήνουμε συχνά έχει μία πανάκριβη Weber)
Fotis13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Broil King και Weber μονοδρομος .Απεχουν ετη φωτος απο οποιαδηποτε αλλη . 4
AristidisZ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Broil King και Weber μονοδρομος .Απεχουν ετη φωτος απο οποιαδηποτε αλλη . Σα να ρωτάει κάποιος: Παιδιά λέει το fiat panda στα 12 χιλιάρικα ; Και να απαντάει κάποιος άλλος: Porsche & Ferrari είναι μονόδρομος, απέχουν έτη φωτός από τα άλλα.. 6 3 1
Michael_Apo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Ναι ρε παιδιά μαζί σας... Αλλά Porche και Ferrari δεν φτάνει το βαλάντιο ούτε στον ύπνο μου να τις δω ενώ το με το fiatακι κάτι γίνεται... Το ερώτημα είναι πρέπει να πάρω proche για να κάνω την δουλειά μου?? Γιατί εγώ με poundo που είχα παλιά μια χαρά γύρισα όλη την Ελλάδα... Και στην τελική με αυτή την ψησταριά που ανέβασα θα ψήνω το κρεατάκι μου? Επειδή είμαι νέος στο είδος έχουν ακουστεί αρνητικά σχόλια? Λογικά με την τιμή που έχει θα έχει πουληθεί αρκετά.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα