Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 hours ago, costas_ said:

Σήμερα ήταν ημέρα των accessories. Οπότε πήρα πλατο, πέτρα για την pizza και όλα τα εργαλεία !

1604668357395.jpg

Έτοιμος για καραντίνα 😄

• Like 2
  • Απαντ. 21,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2318

• ilpapacha

2065

• sndev

1107

• ηνίοχος

589

Δημοσ.
9 ώρες πριν, thomasIos είπε

Τι σκεύη (τηγάνι κλπ) μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πάνω από μάτι υπέρυθρων, όταν αυτό ανεβάζει τόσους πολλούς βαθμους?

Μέχρι στιγμής έχω χρησιμοποιήσει τα σκεύη, τηγάνι/κατσαρόλα κτλ, που χρησιμοποιώ και για την κεραμική εστία, χωρίς να έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Το μάτι δεν το είχα φουλ ανοιχτό όταν τα χρησιμποίησα, αν και ενδεχομένως να μην υπάρχει πρόβλημα ακόμα κι αν το βάλω στο φουλ.

https://www.coolblue.nl/en/advice/pans-per-heat-source.html

In short

Cooking technology Which pans are suitable?
Induction Magnetic radiation A pan with a magnetic bottom is suitable.
Ceramic Infrared radiation Every pan is suitable. With used pans, make sure that the bottom is not warped.
Electric Electricity Every pan is suitable.
Gas Open fire Every pan is suitable.
Oven Hot air This depends on the material of the pan.
  • Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, thomasIos είπε

Τι σκεύη (τηγάνι κλπ) μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πάνω από μάτι υπέρυθρων, όταν αυτό ανεβάζει τόσους πολλούς βαθμους?

Μαντεμι λογικά θα είναι οκ

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα. Μιας και θα είμαι στα mart σήμερα τι κομμάτι θα μπορούσα να διαλέξω για να κάνω κιμά για burger; Έχω μηχανή σπίτι

Δημοσ.
3 ώρες πριν, gsisr είπε

Καλημέρα. Μιας και θα είμαι στα mart σήμερα τι κομμάτι θα μπορούσα να διαλέξω για να κάνω κιμά για burger; Έχω μηχανή σπίτι

Ελιά ή αν θες πιο λιπαρό δες για λαπα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρεα αυτου του απίστευτου topic, το παρακολουθώ καιρό τώρα και εχω "καεί"😉. "Καρβουνιάρης" του λογου μου και λεω να κανω την μετάβαση στο υγραέριο και εχω μερικες ερωτήσεις για οποιον φιλο εχει διάθεση να απαντήσει.

1) είχε αναφερθεί ο @SagoniasSlutRos στην coral gas prime, την έχει δοκιμάσει κανεις? ειναι ενδιαφέρον το one click που εχει, οπως επισης οτι ειναι ποιο ελαφρια και θα ειναι ποιο εύκολη η μετακίνηση.Θα παω για καποια απο τις spirit και θα πρέπει να την μετακινω κανα 2 μετρο τι φορά.

2) Καποιοι φίλοι ειχατε αναφερθεί σε αυτο το θερμόμετρο

https://orange-shop.gr/product/digoo-dg-ft2203-smart-bluetooth-lcd-display-kitchen-thermometer-με-διπλούς-αισθητήρες/

ειναι καλο? την κανει την δουλεια του η μετράει οτι να' ναι?.

Καλή καραντίνα 🤪😀 και καλά ψησίματα.

Δημοσ.
Στις 3/11/2020 στις 7:24 ΜΜ, tsiro7 είπε

Εβαλα πρώτη φορά  να ψήσω κάτι κάστανα ελπίζω να βγουν καλά. Για αύριο έχω κάτι σαρδέλες αλλά δεν έχω σχάρα να τις βάλω, έχει δοκιμάσει κανείς να ψήσει τόσο ψιλό ψάρι απευθείας πάνω στο μαντεμι? 

IMG_20201103_191927.jpg

Βαλε άφοβα σαρδελα. Δεν κολλαει αμα τη λαδώσεις και αλατίσεις. Εγω βαζω συνέχεια 

Δημοσ.

Έβαλα σαρδέλα αλλά πήρα και σχάρα 😄

Τέλεια βγήκαν και όσες έβαλα πάνω στο μαντεμι αλλά πολλή ταλαιπωρία μια μια γύρισμα. 

IMG_20201104_171034.jpg

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Rabbit30 είπε

Καλησπέρα στην παρεα αυτου του απίστευτου topic, το παρακολουθώ καιρό τώρα και εχω "καεί"😉. "Καρβουνιάρης" του λογου μου και λεω να κανω την μετάβαση στο υγραέριο και εχω μερικες ερωτήσεις για οποιον φιλο εχει διάθεση να απαντήσει.

1) είχε αναφερθεί ο @SagoniasSlutRos στην coral gas prime, την έχει δοκιμάσει κανεις? ειναι ενδιαφέρον το one click που εχει, οπως επισης οτι ειναι ποιο ελαφρια και θα ειναι ποιο εύκολη η μετακίνηση.Θα παω για καποια απο τις spirit και θα πρέπει να την μετακινω κανα 2 μετρο τι φορά.

2) Καποιοι φίλοι ειχατε αναφερθεί σε αυτο το θερμόμετρο

https://orange-shop.gr/product/digoo-dg-ft2203-smart-bluetooth-lcd-display-kitchen-thermometer-με-διπλούς-αισθητήρες/

ειναι καλο? την κανει την δουλεια του η μετράει οτι να' ναι?.

Καλή καραντίνα 🤪😀 και καλά ψησίματα.

Η μπουκαλα καθεται πανω στην ψησταρια, οποτε μη σε νοιαζει στο θεμα μετακινησης. Θα πηγαινει μαζι με την ψησταρια που εχει ροδακια.

Δημοσ.

Σήμερα λειτούργησα την ψησταριά για πρώτη φορά και την έκαψα για 20λ και πλέον πάμε αυρίο για το πρώτο ψήσιμο

1604760464868.jpg

• Like 5
Δημοσ.

Σήμερα έψησα την καλύτερη μοσχαρίσια μπριζόλα στην μέχρι τώρα καριέρα μου. Βάρος 1.150 γρ., δεν ήταν ωρίμανσης, έβαλα χοντρό αλάτι, πιπέρι από το μύλο με τα 5 πιπέρια του ΑΒ, ελάχιστο ελαιόλαδο, την άφησα έξω από το ψυγείο 2-2.5 ώρες. Ψήσιμο 4.5 λεπτά από κάθε πλευρά . Το θερμόμετρο στην ψησταριά έδειχνε κατά τη διάρκεια του ψησίματος (250-270). Ξεκούραση ένα 10λεπτο. Τα αποτελέσματα από κάτω.

4.jpg.0fad40b5975281e049bdff88cbbcc769.jpg3.jpg.f28ebe59f873267aaa6e872bc9784558.jpg1.jpg.3217e26e8dce2c9eaa5feab91433bf96.jpg

• Like 7
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε

Η μπουκαλα καθεται πανω στην ψησταρια, οποτε μη σε νοιαζει στο θεμα μετακινησης. Θα πηγαινει μαζι με την ψησταρια που εχει ροδακια.

Μου άρεσε και το one click, φαίνεται πιο βολικό απο την κανονική μπουκαλα. Απλα δεν ξερω και απο αποδοση, κάποια παιδιά εδω έγραφαν οτι με την Coral είχαν πρόβλημα.

Θα το δω όταν έρθει η ωρα.

Σε ευχαριστώ.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Iamthagod είπε

Σήμερα έψησα την καλύτερη μοσχαρίσια μπριζόλα στην μέχρι τώρα καριέρα μου. Βάρος 1.150 γρ., δεν ήταν ωρίμανσης, έβαλα χοντρό αλάτι, πιπέρι από το μύλο με τα 5 πιπέρια του ΑΒ, ελάχιστο ελαιόλαδο, την άφησα έξω από το ψυγείο 2-2.5 ώρες. Ψήσιμο 4.5 λεπτά από κάθε πλευρά . Το θερμόμετρο στην ψησταριά έδειχνε κατά τη διάρκεια του ψησίματος (250-270). Ξεκούραση ένα 10λεπτο. Τα αποτελέσματα από κάτω.

4.jpg.0fad40b5975281e049bdff88cbbcc769.jpg3.jpg.f28ebe59f873267aaa6e872bc9784558.jpg1.jpg.3217e26e8dce2c9eaa5feab91433bf96.jpg

Μόνο 4,5 λεπτά ε?απίστευτο 

• Like 2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, tsiro7 είπε

Έβαλα σαρδέλα αλλά πήρα και σχάρα 😄

Τέλεια βγήκαν και όσες έβαλα πάνω στο μαντεμι αλλά πολλή ταλαιπωρία μια μια γύρισμα. 

IMG_20201104_171034.jpg

με την σχάρα εκλεινε το καπακι τις ψησταριας?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...