g_f Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 3 hours ago, costas_ said: Σήμερα ήταν ημέρα των accessories. Οπότε πήρα πλατο, πέτρα για την pizza και όλα τα εργαλεία ! Έτοιμος για καραντίνα 😄 2
ilpapacha Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, thomasIos είπε Τι σκεύη (τηγάνι κλπ) μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πάνω από μάτι υπέρυθρων, όταν αυτό ανεβάζει τόσους πολλούς βαθμους? Μέχρι στιγμής έχω χρησιμοποιήσει τα σκεύη, τηγάνι/κατσαρόλα κτλ, που χρησιμοποιώ και για την κεραμική εστία, χωρίς να έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Το μάτι δεν το είχα φουλ ανοιχτό όταν τα χρησιμποίησα, αν και ενδεχομένως να μην υπάρχει πρόβλημα ακόμα κι αν το βάλω στο φουλ. https://www.coolblue.nl/en/advice/pans-per-heat-source.html In short Cooking technology Which pans are suitable? Induction Magnetic radiation A pan with a magnetic bottom is suitable. Ceramic Infrared radiation Every pan is suitable. With used pans, make sure that the bottom is not warped. Electric Electricity Every pan is suitable. Gas Open fire Every pan is suitable. Oven Hot air This depends on the material of the pan. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, thomasIos είπε Τι σκεύη (τηγάνι κλπ) μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πάνω από μάτι υπέρυθρων, όταν αυτό ανεβάζει τόσους πολλούς βαθμους? Μαντεμι λογικά θα είναι οκ 1
gsisr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Καλημέρα. Μιας και θα είμαι στα mart σήμερα τι κομμάτι θα μπορούσα να διαλέξω για να κάνω κιμά για burger; Έχω μηχανή σπίτι
SagoniasSlutRos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, gsisr είπε Καλημέρα. Μιας και θα είμαι στα mart σήμερα τι κομμάτι θα μπορούσα να διαλέξω για να κάνω κιμά για burger; Έχω μηχανή σπίτι Ελιά ή αν θες πιο λιπαρό δες για λαπα. 1
Rabbit30 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα στην παρεα αυτου του απίστευτου topic, το παρακολουθώ καιρό τώρα και εχω "καεί"😉. "Καρβουνιάρης" του λογου μου και λεω να κανω την μετάβαση στο υγραέριο και εχω μερικες ερωτήσεις για οποιον φιλο εχει διάθεση να απαντήσει. 1) είχε αναφερθεί ο @SagoniasSlutRos στην coral gas prime, την έχει δοκιμάσει κανεις? ειναι ενδιαφέρον το one click που εχει, οπως επισης οτι ειναι ποιο ελαφρια και θα ειναι ποιο εύκολη η μετακίνηση.Θα παω για καποια απο τις spirit και θα πρέπει να την μετακινω κανα 2 μετρο τι φορά. 2) Καποιοι φίλοι ειχατε αναφερθεί σε αυτο το θερμόμετρο https://orange-shop.gr/product/digoo-dg-ft2203-smart-bluetooth-lcd-display-kitchen-thermometer-με-διπλούς-αισθητήρες/ ειναι καλο? την κανει την δουλεια του η μετράει οτι να' ναι?. Καλή καραντίνα 🤪😀 και καλά ψησίματα.
filippos_kar Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Στις 3/11/2020 στις 7:24 ΜΜ, tsiro7 είπε Εβαλα πρώτη φορά να ψήσω κάτι κάστανα ελπίζω να βγουν καλά. Για αύριο έχω κάτι σαρδέλες αλλά δεν έχω σχάρα να τις βάλω, έχει δοκιμάσει κανείς να ψήσει τόσο ψιλό ψάρι απευθείας πάνω στο μαντεμι? Βαλε άφοβα σαρδελα. Δεν κολλαει αμα τη λαδώσεις και αλατίσεις. Εγω βαζω συνέχεια
tsiro7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Έβαλα σαρδέλα αλλά πήρα και σχάρα 😄 Τέλεια βγήκαν και όσες έβαλα πάνω στο μαντεμι αλλά πολλή ταλαιπωρία μια μια γύρισμα.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, Rabbit30 είπε Καλησπέρα στην παρεα αυτου του απίστευτου topic, το παρακολουθώ καιρό τώρα και εχω "καεί"😉. "Καρβουνιάρης" του λογου μου και λεω να κανω την μετάβαση στο υγραέριο και εχω μερικες ερωτήσεις για οποιον φιλο εχει διάθεση να απαντήσει. 1) είχε αναφερθεί ο @SagoniasSlutRos στην coral gas prime, την έχει δοκιμάσει κανεις? ειναι ενδιαφέρον το one click που εχει, οπως επισης οτι ειναι ποιο ελαφρια και θα ειναι ποιο εύκολη η μετακίνηση.Θα παω για καποια απο τις spirit και θα πρέπει να την μετακινω κανα 2 μετρο τι φορά. 2) Καποιοι φίλοι ειχατε αναφερθεί σε αυτο το θερμόμετρο https://orange-shop.gr/product/digoo-dg-ft2203-smart-bluetooth-lcd-display-kitchen-thermometer-με-διπλούς-αισθητήρες/ ειναι καλο? την κανει την δουλεια του η μετράει οτι να' ναι?. Καλή καραντίνα 🤪😀 και καλά ψησίματα. Η μπουκαλα καθεται πανω στην ψησταρια, οποτε μη σε νοιαζει στο θεμα μετακινησης. Θα πηγαινει μαζι με την ψησταρια που εχει ροδακια.
costas_ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Σήμερα λειτούργησα την ψησταριά για πρώτη φορά και την έκαψα για 20λ και πλέον πάμε αυρίο για το πρώτο ψήσιμο 5
Iamthagod Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Σήμερα έψησα την καλύτερη μοσχαρίσια μπριζόλα στην μέχρι τώρα καριέρα μου. Βάρος 1.150 γρ., δεν ήταν ωρίμανσης, έβαλα χοντρό αλάτι, πιπέρι από το μύλο με τα 5 πιπέρια του ΑΒ, ελάχιστο ελαιόλαδο, την άφησα έξω από το ψυγείο 2-2.5 ώρες. Ψήσιμο 4.5 λεπτά από κάθε πλευρά . Το θερμόμετρο στην ψησταριά έδειχνε κατά τη διάρκεια του ψησίματος (250-270). Ξεκούραση ένα 10λεπτο. Τα αποτελέσματα από κάτω. 7
Rabbit30 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε Η μπουκαλα καθεται πανω στην ψησταρια, οποτε μη σε νοιαζει στο θεμα μετακινησης. Θα πηγαινει μαζι με την ψησταρια που εχει ροδακια. Μου άρεσε και το one click, φαίνεται πιο βολικό απο την κανονική μπουκαλα. Απλα δεν ξερω και απο αποδοση, κάποια παιδιά εδω έγραφαν οτι με την Coral είχαν πρόβλημα. Θα το δω όταν έρθει η ωρα. Σε ευχαριστώ.
villasg Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Broil King Baron 420 990€ στο Πλαισιο για 2 μερες Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2020 από villasg 1
slk200gr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, Iamthagod είπε Σήμερα έψησα την καλύτερη μοσχαρίσια μπριζόλα στην μέχρι τώρα καριέρα μου. Βάρος 1.150 γρ., δεν ήταν ωρίμανσης, έβαλα χοντρό αλάτι, πιπέρι από το μύλο με τα 5 πιπέρια του ΑΒ, ελάχιστο ελαιόλαδο, την άφησα έξω από το ψυγείο 2-2.5 ώρες. Ψήσιμο 4.5 λεπτά από κάθε πλευρά . Το θερμόμετρο στην ψησταριά έδειχνε κατά τη διάρκεια του ψησίματος (250-270). Ξεκούραση ένα 10λεπτο. Τα αποτελέσματα από κάτω. Μόνο 4,5 λεπτά ε?απίστευτο 2
Rabbit30 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 16 ώρες πριν, tsiro7 είπε Έβαλα σαρδέλα αλλά πήρα και σχάρα 😄 Τέλεια βγήκαν και όσες έβαλα πάνω στο μαντεμι αλλά πολλή ταλαιπωρία μια μια γύρισμα. με την σχάρα εκλεινε το καπακι τις ψησταριας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα