Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lambros είπε

Γνωστός ψάχνει για υγραερίου θέλει να δώσει 550€. Τι προτείνετε;;

Με μια γενναία έκπτωση πχ την Black Friday ή με την έκπτωση του Κωτσόβολου προ 10ημέρου, θα μπορούσε να κοιτά την Weber Spirit II E-310. Αλλιώς άνετα την Broil King GEM 320 / 340   

Επεξ/σία από costas_
  • Απαντ. 21,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2342

• ilpapacha

2079

• sndev

1109

• ηνίοχος

591

Δημοσ.

Καλησπερα και απο εμενα μαγκες! Ερωτηση υπαρχει καποια ενσταση στην παραγγελια μιας genesis ii 210?? Ειναι κομπλε για 5-6 ατομα και απο θεμα θερμοκρασιας λογω του οτι εχει δυο καυστηρες;; Σας ευχαριστω πολυ! Παρακολουθω το θεμα κανα 6μηνο τωρα και με εχει ενθουσιασει πολυ!

Δημοσ.
11 ώρες πριν, aenaos15 είπε

1) 3

2) Δεν ειναι  απαραιτητο

3) Ναι

4) Ναι 

Δεν μας λες το ποσο που θα διαθεσεις ομως.....

Ευχαριστώ πάρα πολύ όλα τα παιδιά που αφιέρωσαν χρόνο και μου απάντησαν... Λόγω των προβληματισμών μου σκέφτομαι να διαθέσω ένα πιο χαμηλό πόσο για να αγοράσω μια ψησταριά να δοκιμάσω το σπορ (γενικά η μαγειρική μου αρέσει πάρα πολύ και στο σπίτι εγώ μαγειρεύω) και αν χρειαστεί στο μέλλον να πάρω και κάτι καλύτερο. Οπότε θεωρώ ότι ένα ποσό γύρω στα 300€ είναι οκ...

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, koiliodoulos είπε

Καλησπερα και απο εμενα μαγκες! Ερωτηση υπαρχει καποια ενσταση στην παραγγελια μιας genesis ii 210?? Ειναι κομπλε για 5-6 ατομα και απο θεμα θερμοκρασιας λογω του οτι εχει δυο καυστηρες;; Σας ευχαριστω πολυ! Παρακολουθω το θεμα κανα 6μηνο τωρα και με εχει ενθουσιασει πολυ!

Μια χαρά είναι, απλά στην τιμή που θα την πάρεις στην Ελλάδα, μπορείς να φέρεις από εξωτερικό την 310. Εκτός αν σε περιορίζει το μέγεθος...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SagoniasSlutRos είπε

Μια χαρά είναι, απλά στην τιμή που θα την πάρεις στην Ελλάδα, μπορείς να φέρεις από εξωτερικό την 310. Εκτός αν σε περιορίζει το μέγεθος...

Ναι με περιοριζει πιγακι το μεγεθος της 310 γι αυτο παω στην 210! Απο θεμα ψησιματος θα ειναι κομπλε ετσι? Ομοιομορφα εννοω. Ρωταω ξαναλεω λογω δυο καυστηρων! Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρις να την έχω μελετήσει καλά, νομίζω ότι η Genesis II 210 εχει μεν περιορισμένες διαστάσεις αλλά στην δεξιά πλευρά η φιάλη είναι έξω από το ερμάριο. Επίσης τα πλαινά δεν κλείνουν πράγμα πολύ περιοριστικό όταν κριτήριο είναι οι εξωτερικές διαστάσεις. Σε άλλες ψησταριές που αφαιρούνται τα δεξια & αριστερά πατήματα, οι οφέλιμες διαστάσεις της ψησταριάς είναι πολύ καλύτερες, άσε που έχεις και 3 καυστήρες αντί για 2

Επεξ/σία από costas_
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, koiliodoulos είπε

Ναι με περιοριζει πιγακι το μεγεθος της 310 γι αυτο παω στην 210! Απο θεμα ψησιματος θα ειναι κομπλε ετσι? Ομοιομορφα εννοω. Ρωταω ξαναλεω λογω δυο καυστηρων! Ευχαριστω πολυ!

Ναι αψογη ειναι! την εχει ο κολλητος μου και ειναι φοβερη. Το μονο που σε περιοριζει ειναι αν θες να κανεις indirect οποτε εχεις περιορισμενο χωρο. Αλλα μια χαρα ειναι. Σκεψου οτι χωραει 2 κιλα παϊδακια σε μια φορα, γυρω στα 12 μπιφτεκια πολυ ανετα κλπ

Ισως σε δυσκολεψει λιγο στο θεμα σουβλας, αλλα υπαρχει λυση για ολα!

Επισης στην 210 κλεινει το αριστερο ραφι, ενω στην 310 που εχω εγω δεν κλεινει.

@costas_ η φιαλη τοποθετειται κατω απο το δεξι ραφι, οπως και στην 310 ακριβως. Λιγο δυσκολευει η διαφανη φιαλη της πετρογκας λογω του οτι εχει λιγο περιεργο πατο, αλλα με ενα ιμαντα/λαστιχο καθεται μια χαρα.

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
Δημοσ.
10 ώρες πριν, costas_ είπε

Με μια γενναία έκπτωση πχ την Black Friday ή με την έκπτωση του Κωτσόβολου προ 10ημέρου, θα μπορούσε να κοιτά την Weber Spirit II E-310. Αλλιώς άνετα την Broil King GEM 320 / 340   

Weber ή Broil??

Να περιμένει βblack Friday και πιο μοντέλο να κοιτάει ;;;

Χανιά αν την αγοράσουμε από Κωτσόβολος με την εγγύηση τι γίνεται αν πάθει κάτι;;;

Δημοσ.

Εαν πας στον Κωτσόβολο πρέπει να τις έχει και τις δυο ψησταριές, οπότε θα τις δεις δίπλα δίπλα για να πάρεις μια ιδέα. 

Και οι δυο έχουν εγγυήσεις και καλές αντιπροσωπείες, με διαθεσιμότητα ανταλλακτικών και πολλά accessories. Εγώ επέλεξα την Broil King. 

• Like 3
Δημοσ.

Ημουν χθες στον Κωτσοβολο επι της Πεντελης για μια δουλεια κ εκανα μια βολτα στις ψησταριες.

Ειχε αυτη https://www.kotsovolos.gr/kipos-ergaleia-spiti/psistaries-barbeque/psistaries-ugraeriou/213360-landmann-triton-pts-41-black

Ειναι η ακριβη σειρα της landmann κ γενικα επαθα πλακα με την ποιοτητα σε σχεση ειδικα με το φτηνο μοντελο που εχει και παιζει συχνα σε προσφορα,Ειναι αλλη ψησταρια.Πολυ καλη σχαρα ,βαριασαν κατασκευη κ γενικα επειδη την ειχε διπλα στην γνωστη weber και σε μια broil king νομιζω ειχε πολλα συν ειδικα αν αναλογιστεις οτι εχει πολυ μεγαλυτερη επιφανεια,συν εναν καυστηρα κ πλαινο ματι.Δεν ξερω τι παιζει απο καυστηρες στο συγκεκριμενο μοντελο κ πως ψηνει,δεν βρηκα κατι αλλα εδειχε οπλο.

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι παιδιά,

Επανέρχομαι με τα ευρήματα μου και περιμένω απαντήσεις. Αν και οι περισσότεροι από εδώ έχετε καλύτερες και πιο επώνυμες Ψησταριές.

Όπως είχα πεί και προηγουμένως οι ενδοιασμοί μου είναι 2:

- Μικρός χώρος
- Δεν ξέρω πόσο πολύ θα χρησιμοποιηθεί οπότε σκέφτομαι να μην διαθέσω και πολύ πολύ μεγάλο ποσό.

Έχω βρεί τα 3 παρακάτω μοντέλα, αν έχει κάποιος άποψη θα ήθελα πολύ να την ακούσω

1) https://www.skroutz.gr/s/8962206/Vanward-Majesty-S.html
Μικρότερη από όλες. Γενικά καλές κριτηκές την έχει ένας συνάδελφος και είναι ικανοποιημένος

2) https://www.skroutz.gr/s/18516883/Bormann-BBQ3100-015413.html
 Μεγάλες διαστάσης σχάρας. Δημοφιλής στο Skroutz. Δεν έχω βρεί διαστάσεις και περισσότερα πράγματα

3) https://www.skroutz.gr/s/20157797/Unimac-Trend-661314.html
 Μεσαία σε διαστάσεις σε σχέση με τις άλλες. Έχω διαβάσει αρκετά από χρήστος Unimac που ήταν ευχαριστημένοι. 

Δυστυχώς του Leroy Merlin που γράφτηκε πιο πίσω δεν έχουν πλευρική εστία...

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Μην κολας στην πλευρικη εστια κατα τη γνωμη μου. Ειναι καλο να υπαρχει, αλλα παιζει να τη χρησιμοποιησεις ελαχιστα. Οποτε μην θυσιασεις κατι πιο ουσιαστικο για την πλευρικη εστια.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Δεν είναι μικρές αυτές που κοιτάς πάντως... 

Είναι από τις πιο μικρές με 3 καυστήρες αν δεν κάνω λάθος. Εννοείται αν έχετε να προτείνετε οτιδήποτε άλλο είμαι εδώ να ακούσω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...