AristidisZ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, SagoniasSlutRos είπε Εξαρτάται το ζώο πάντα. Μπορεί να είναι και καλή. Αλλά γενικά έχω παρατηρήσει ότι τα ελληνικά θέλουν πολύ σίτεμα για να τρώγονται. Είπα να κάνω πρόβα πριν πάρω ολόκληρη black angus Anyway, θα δοκιμάσω όπως μου είπες, μέχρι τους 50 indirect, και τους τελευταίους 10 direct Έχω πάρει και ένα κοτόπουλο ρολό, οπότε το πολύ πολύ τρώμε από εκείνο και αφήνουμε τις σαλάτες στις γυναίκες Φωτογραφικό υλικό αύριο
SagoniasSlutRos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 12 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Είπα να κάνω πρόβα πριν πάρω ολόκληρη black angus Anyway, θα δοκιμάσω όπως μου είπες, μέχρι τους 50 indirect, και τους τελευταίους 10 direct Έχω πάρει και ένα κοτόπουλο ρολό, οπότε το πολύ πολύ τρώμε από εκείνο και αφήνουμε τις σαλάτες στις γυναίκες Φωτογραφικό υλικό αύριο Εγώ είπα κόψιμο χοντρές μπριζόλες πριν το ψήσιμο. Δεν έχω κάνει ποτέ ολόκληρη, αλλά πάλι έτσι θα την έκανα. Πρώτα indirect το λίπος πάνω, και μετά direct. Δες κανένα video του guga στο youtube που έχει πολλά με picanha 👌 1
k.perdikoulis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, εγώ αυτόν τον τρόπο ψησίματος ακολουθώ και πραγματικά βγαίνει καταπληκτική. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2020 από k.perdikoulis 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Τσιπούρες για απόψε γιατί αύριο θα καπνίσω pork baby back ribs.... 5
villasg Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Ενδιαφέρον https://www.facebook.com/nikolas.zogopoulos 3
SagoniasSlutRos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Smoked baby back pork ribs. Δεν μου βγηκαν πολυ καλα, ισως ηθελαν πιο ψηλη θερμοκρασια. Φαινεται και στο αποτελεσμα που δεν εχουν φανει πολυ τα κοκκαλα. Ωραια ηταν, "κρατουσαν" λιγο, αλλα θα ηθελα λιγο πιο ζουμερα. Μπορει να εφταιγε και το ζωο φυσικα. Εβγαλα μεμβρανη Εβαλα μια ελαφρια στρωση μουσταρδα Εβαλα μπολικο rub Aφησα στο ψυγειο ολο το βραδυ Καπνισα με πελετ κερασιας3 ωρες στους 230F/110C θερμοκρασια στην επιφανεια της σχαρας και καθε μιση ωρα ψεκαζα χυμο μηλο Τυλιξα σε αλουμινοχαρτο μαζι με χυμο μηλο, ζαχαρη, ελαχιστο βουτυρο και bbq sauce για 2 ωρες στην ιδια θερμοκρασια Τελειωσα στη σχαρα indirect φυσικα ιδια θερμοκρασια για αλλη μια ωρα με 2 περασματα bbq sauce Νομιζω ηθελε πιο ψηλη θερμοκρασια να μαγειρευτουν καλυτερα. O Aaron Fraklin λεει θερμοκρασια 270F/130C. Οποτε ημουν χαμηλοτερα... Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2020 από SagoniasSlutRos 9
sndev Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Ναι συμφωνώ πολυ λαχταριστά που να σου έβγαιναν κ καλυτέρα δλδ
costas_ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Με εχετε τρελάνει. Κάτσε να έλθει και η δική μου ψησταριά και θα σας δείξε κι εγώ μετά
sndev Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 αφού βαζετε τα χθεσινά, ας βαλω κ το δικο μου 4
thomasIos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Ερώτηση προς γνώστες, αξίζει να πάω στην σειρά Rogue XT της Napoleon, κυρίως για το μάτι υπερύθρων? Αξίζει η διαφορά χρημάτων, έναντι της SB σειράς?
Fotis_Greece Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Με εχει ζαλισει ενας που το παιζει ψηστης με τις μεμβρανες. Κανουν δουλεια? Τις εχει δοκιμασει κανεις σας https://stokostos.gr/cookina-barbecue.html Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2020 από Fotis_Greece
bjj-p Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 το σ/κ δοκιμασα το flat iron angus της devesa 500γρ σε medium ψησιμο με chimichurri sauce για συνοδεια. δεν μπορω να πω οτι εμεινα ευχαριστημενος απο τη γευση το κρεατος. μου φανηκε λιγο flat και η γευση του.Κατι που παρατηρησα θελει προσοχη στο κοψιμο γιατι εχει 2 ή 3 διαφορετικες κατευθυνσεις. ενα σημειο ηταν αρκετα σκληρο δεν ειναι ομοιομορφο το παχος του, δηλ στην μια ακρη λεπταινει και ετσι δεν μπορεις να πετυχεις ομοιομορφο ψησιμο. οι ακρες ηταν σιγουρα well done Τι κανετε με τη 10 λεπτη ξεκουραση;;; μετα τα 10', αν δεν φαγωθει στα επομενα 5' το κρεας κρυωνει και δεν ειναι ευχαριστο. γενικα με τα ψητα το λεω, οχι συγκεκριμενα για το flat iron. θα το ξαναδοκιμασω μαριναρισμενο αυτη τη φορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα