Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Σαν χοιρινες μοιάζουν πάντως

Όχι απλά σαν χοιρινές, αλλά σαν στεγνές χοιρινές.

Εκτός κι αν ξεγελά η φωτογραφία.

• Απαντ. 21,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2318

• ilpapacha

2065

• sndev

1107

• ηνίοχος

589

Δημοσ.
22 ώρες πριν, sndev είπε

δε τη ξερω δεν την εχω δει καν live αλλα μοιαζει πολυ καλη τιμή 321  για μέγεθος ,skroutz παιζει 500αρικο

https://www.kotsovolos.gr/kipos-ergaleia-spiti/psistaries-barbeque/psistaries-ugraeriou/199326-landmann-rexon-pts-41?adhocPriceActive=true

https://www.skroutz.gr/s/10914705/Landmann-REXON-PTS-4-1.html

Με 349 ευρώ πως φαίνεται? Δεν την έχει κάποιο μέλος ?Έχω τα κάρβουνα εξοχικό αλλά για το διαμέρισμα μια υγραερίου θα ήταν καλή.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δε τη ξερω φιλε μου σαν ψησταρια

στα + οπου διάβασα πιανει καλη θερμοκρασια, πλαινο ματι ,δοχείο για τα λιποι 

στα - δεν εχει μαντεμένιες σχάρες μεγάλη για διαμέρισμα

350 e για μεγεθος κ αυτα που λενε σαν τιμη μοιαζει πολυ καλη για τα χρηματα της αλλα οπως εχουμε πει πολλες φορες οι λεπτομεριες μετράνε πχ κραταει θερμοκρασία , ειναι ομοιόμορφη στις σχάρες , με αναφλεξεις τι γινετε δε βρισκω καπου αποσταση σχαρας ανακλαστήρα κ οι ανακλαστηρες τι κλιση εχουν?

τον αλλο μηνα υπαρχει κ black friday Μηπως παιξει κ εκει κατι?

πρωτα κ πριν το χρηματικο βασικά σκεψου χρειάζεσαι κατι τοσο μεγάλο?

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Με 349 ευρώ πως φαίνεται? Δεν την έχει κάποιο μέλος ?Έχω τα κάρβουνα εξοχικό αλλά για το διαμέρισμα μια υγραερίου θα ήταν καλή.. 

εγω αυτη θα σου προτεινα. ρωτησα παιδι που εχει broil king 1500e και γενικα το εχει ψαξει! τη συστησε σε γνωστο του και ειναι πολυ ευχαριστημενος(ο φιλος του). εγω δεν την προλαβα στα 349. τωρα βλεπω σηκωνει παζαρι

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, να ρωτήσω παρακαλώ. Στη Spirit Ε-320 classic Που έχω έχει εμαγιέ σχάρες (Porcelain enameled). Πωωως μπορώ να τις καθαρίσω χωρίς να τις καταστρέψω; Δεν έχω τα cleaning tools της weber και βούρτσες που έχει στο σουπερμαρκετ για ψησταριές μου φαίνονται πολύ σκληρές και φοβάμαι μην κάνω βλακεία αν καθαρίσω με τέτοια.

Κατά τα άλλα οφείλω να πω πως την Κυριακή έψησα γύρω στα 3 κιλά κρέας με απόλυτη επιτυχία. Ήρθε η κουνιάδα και ο άντρας της, ήταν δύσπιστος στην αρχή, ειδικά όταν του είπα πόσο κοστίζει η ψησταριά μου έλεγε πως με 200 ευρώ κάνεις τη δουλειά σου... Όταν είδε όμως πως μέσα σε ένα 20λεπτο τα ψήσαμε όλα κρέατα (πανσέτες, σουτζουκάκια, μπιφτέκια είχα μόνο) έμεινε αποσβολωμένος, και αυτός και η γυναίκα του η οποία άρχισε να το γλυκοκοιτάζει να πάρουν και δικιά τους χεχε! Από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει ποτέ μου!

• Like 4
Δημοσ.

Σταν + της landmann ειναι οτι ειναι πραγματικα τεραστια για τα λεφτα της ,αρκετα ποιοτικη κ οτι υπαρχει αντιπροσωπεια για ανταλακτικα κτλ

Στ αρνητικα αυτο .Στην πραξη βεβαια δεν ξερω ποσο προβλημα μπορει να δημιουργησει σε καποιον που εχει μια εμπειρια στο ψησιμο ωστε να μπορει να διαχειριστει τα διαφορα ανομοιομορφα σημεια ψησιματος κ δεν θελει κατι τρελο,παρα κανενα χαλαρο ψησιματακι που και που ωστε να παει σε μια ψησταρια μαρκας με 500 βαλε ευρω

• Like 2
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, spy_vlsi είπε

εγω αυτη θα σου προτεινα. ρωτησα παιδι που εχει broil king 1500e και γενικα το εχει ψαξει! τη συστησε σε γνωστο του και ειναι πολυ ευχαριστημενος(ο φιλος του). εγω δεν την προλαβα στα 349. τωρα βλεπω σηκωνει παζαρι

Στο παζάρι την αφήνει σίγουρα 349.

• Thanks 1
Δημοσ.

δε ξερω πολλους που εχουν κ κανουν χαλαρο ψησιματακι αλλα νομιζω σε καθε περίπτωση τη μαθαινεις κ τη διαχειριζεσαι κ ισχυει για ολες αλλα ρε σεις πολύ μεγάλη ανοιομορφια στη επιφάνια η πανω δεξια με τη κατω αριστερη γωνια παιζει να χουν 80 βαθμούς διαφορά

• Like 2
Δημοσ.

Όσον αφορά ατο θέμα μεγέθους θα μπει σε μεγάλο μπαλκόνι. 

Απο θέμα τιμής έλεγα, γιατί 350 είναι πολύ χαμηλή κια σε αυτά τα χρήματα τι μπορείς να πάρεις? 

Να περιμένουμε BF δηλαδή? 

Δημοσ.

Την πήρε ένας φίλος μου το καλοκαίρι. Το πρώτο μήνυμα που μου έστειλε ήταν αυτό: "να σου πω ρε το θερμόμετρο στο καπάκι όταν ψήνει θολώνει??"

Κατά τ άλλα είναι ευχαριστημένος, χωρίς να έχει βέβαια εμπειρία σε ψήσιμο κλπ και ούτε κάνει περίεργα reverse sear, slow cook κλπ.

Επίσης την έχει μόνο λίγους μήνες, οπότε δεν ξέρω τι θα γίνει μετά από δύο τρία χρόνια. 

Δεν την έχω δει από κοντά, οπότε σας μεταφέρω αυτά που μου είπε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, @pnea1973 είπε

Απο θέμα τιμής έλεγα, γιατί 350 είναι πολύ χαμηλή κια σε αυτά τα χρήματα τι μπορείς να πάρεις? 

vanward 4815s

Στις 17/10/2020 στις 11:18 ΠΜ, villasg είπε

Να πω και εγω τι εχω καταλάβει μεχρι τωρα .
Νεος στο άθλημα ειχα μια ψησταριά με κάρβουνο ( κομμενος θερμοσίφωνας στην μεση ) την κατάργησα και εψαχνα να παρω μια υγραεριου .
Το εψαξα πολυ ( δεν ειχα και μεγαλο Budget ) ρωτησα αρκετές φορές εδω μεσα για διάφορες μάρκες και ειχα καταληξει να παρω την Broil Royal 320 ή εαν επεφτε παλι στα 500+ απο 650 την weber 310 .
Μια μέρα πηγα σε ενα φίλο ο οποιος ειχε στην κατοχη του εδω και ενα χρονο την Vanward 4815S και ηταν πολυ ικανοποιημένος , ψήσαμε μαζι εκείνη την μερα και την ειδα σε λειτουργία .
Η τιμη ηταν πολυ καλή ( πηρα την "εκδοση" με ολα τα καλουδια "combo" με κουκουλα μοτερ σουβλα εργαλεια κλπ ) και επειδη πηγα απευθειας και την πηρα απο τον εισαγωγέα έπεσε κιαλο ... ουσιαστικά εδωσα 360€ .
Η εγγυηση ειναι 1 ετος και τελος αλλα επισης να πω οτι υπαρχουν ανταλλακτικα οτι ζητησεις απο οτι ειδα και ρωτησα  εκει στην αποθηκη του εισαγωγεα με πολυ χαμηλες τιμες
ΟΚ δεν εχει κάδο αλουμινίου , είναι σιδερένια ανοξείδωτη ολη , εχει δυνατο πλαινο ματι , εχει 4 καυστήρες με πυραμίδες απο πανω και μεγαλη επιφανεια να ψησεις .
Δεν εχει την ιδια θερμοκρασία σε ολη την επιφάνεια εγω βρήκα που "ποναει" απλα βάζοντάς μια στρώση φετες ψωμι του τοστ σε ολη την επιφάνεια και ψήνοντας για λιγη ωρα , γυρνωντας τες βλεπεις που "πονάει" και δεν ψηνει δυνατα .
Ευτυχώς δεν εχει μεγαλες διαφορές .
Γενικά για αρχή και για τα λεφτά που έδωσα είμαι αρκετά ικανοποιημένος .
Θα την κρατήσω οσο αντέξει , θα εκπαιδεύσω τον εαυτο μου στο να ψήνω οσο πιο καλα γίνετε και εαν ακομα μου αρεσει το σπορ οταν χαλασει θα παρω κατι πιο καλο ( Napoleon ισως )

Αυτα απο μενα τον αρχαριο ανιδεο με της υγραεριου

Και μερικες φωτο :

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

65gO9bS.jpgwnGyeXV.jpg7RKZ68q.jpgbWIT1WM.jpgHBi4iB0.jpgqmgKpSN.jpg3EmeJiD.jpg

Επεξ/σία από villasg
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εαν το budget σου είναι εκεί στα 300- 350 νομιζω ειναι εξαιρετικα,  εαν το βλέπεις απλα σαν προσφορά που αξίζει γτ απο 500 600 επεσε στα 350 κ σε περνει ισως κ μελλοντικα, να πας πιο ψηλά για weber στα 550 (όταν μπει σε προσφορά),  να μη τη παρεις . Αν σε περνει κ 700 περιμένεις την monarch σε προσφορά. κοινός μη θαμπωνεσε από τη τιμή επειδή έπεσε γτ πολύ απλα σε ολες θα κάνεις τη δουλειά  σου ειδικα αν εχεις γνώση απο κάρβουνο δε θα σε δυσκολέψει καμία οποτε καλυστα πας κ σε χαμηλότερη τιμή αλλης No name 

είδες τι εγραψε ο @Iamthagod παραπάνω με weber , βασικά με μια μικρότερη επώνυμης κάνεις παρόμοια δουλειά που κάνεις με μια πιο μικρης εταιριας που θελει 4ς καυστηρες γτ αυτές ψήνουν πιο σωστα αρα κ σε λιγοτερο χρονο για διάφορους λογους που εχουμε αναφερει

καθαρά γνωμη μου οι 4ς καυστηρες ειναι υπερβολή για διαμέρισμα - ειχα με 4ς κ πλέον εχω με 3ς -

περισυ black friday οι campingaz πέσανε 50% 

η αντιστοιχη με 4ς καυστηρες  https://www.bbq-campingaz.gr/product/ψησταριά-4-series-classic-ls-plus/ ηταν κάπου 330 ε αν θυμάμαι καλα. 

οι συγκριμένες είναι 1 -1,5 σκαλί πάνω από αυτή της προσφοράς κ 1 σκαλί κάτω από τις weber των 600. ανταλλακτικά θα βρεις σε ολες ακόμα κ after market. 

προφανως δε ξερω αν θα εχει προσφορες φετος οποτε δε μπορω να σε παρω στο λεμο μου να περιμενεις, ολα εχουν να κανουν με το budget σου αυτη τη στιγμή κ αν ειχα εγω αποκλειστικα 350 ε κ μονο , λογικά αυτη θα επερνα. Στα 290 παιζει κ αυτη του Leroy αλλα επειδη εχω τη μικρη η οποια για 1 ψησιμο στις 15 μερες τα καλοκαιρια ειναι μια χαρά στο εξοχικο, για καθημερινο δε θα παιρνα με τπτ τη μεγαλυτερη  https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-kenton-naterial-62209623/

Επεξ/σία από sndev
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατατοπιστικότατος...

Θα περιμένω μάλλον (αν και η μικρή του Κωτσόβολου που είναι βολικότατη την εχει https://www.kotsovolos.gr/ProductBazaar?catalogId=10551&productId=187004&langId=-24&storeId=10151  στα 269,00)

Στο διαμέρισμα την θέλω για ευκολία. Αλλά θα δούμε...

(Και για budget λόγω και του απο κάτω θέλω απο 250-350max)

Επίσης θέλω την άποψή σας σε κάτι. 

Θέλω στο εξοχικό το οποίο θα το νοικιάζω να βάλω μια ψησταριά. 

Το κάρβουνο το αποκλείω (την δική θα την έχω για μένα) εξαιτίας των κινδύνων που μπορεί ο ένοικος να μην προσέχει τις σπιθες κλπκλπ.

Να πάω σε ακριβή υγραερίου(θα εκτιμηθεί ή επειδή δεν θα την προσέχουν να πάω σε μία φθηνη αλλά με υποστήριξη), ή να βάλω μια ηλεκτρική 

Η ψησταριά θα τοποθετηθεί σε μεγάλη βεράντα σε κουζίνα η οποία θα κτιστεί.

Επεξ/σία από @pnea1973
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Κατατοπιστικότατος...

Θα περιμένω μάλλον (αν και η μικρή του Κωτσόβολου που είναι βολικότατη την εχει https://www.kotsovolos.gr/ProductBazaar?catalogId=10551&productId=187004&langId=-24&storeId=10151  στα 269,00)

Στο διαμέρισμα την θέλω για ευκολία. Αλλά θα δούμε...

Επίσης θέλω την άποψή σας σε κάτι. 

Θέλω στο εξοχικό το οποίο θα το νοικιάζω να βάλω μια ψησταριά. 

Το κάρβουνο το αποκλείω (την δική θα την έχω για μένα) εξαιτίας των κινδύνων που μπορεί ο ένοικος να μην προσέχει τις σπιθες κλπκλπ.

Να πάω σε ακριβή υγραερίου(θα εκτιμηθεί ή επειδή δεν θα την προσέχουν να πάω σε μία φθηνη αλλά με υποστήριξη), ή να βάλω μια ηλεκτρική 

Η ψησταριά θα τοποθετηθεί σε μεγάλη βεράντα σε κουζίνα η οποία θα κτιστεί.

προσωπικα δεν θα εβαζα ακριβη υγραεριου σε σπιτι που νοικιαζεται οσο και κυριλε να ειναι ο ενοικος...

θελει μερακι και προσοχη και οταν κατι δεν ειναι δικο σου ξερεις τι γινεται... για μενα βαλε μια ηλεκτρικη να εχεις το κεφαλι σου ησυχο αν θες να το προσφερεις σαν παροχη.

• Like 1
Δημοσ.

δε θα εκτιμηθεί κ θα στη καταστρέψουν, θέλει συχνά καθάρισμα δεν είναι όπως του κάρβουνου ποιος σου λεει οτι θα κάθετε να τρίβει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...