SagoniasSlutRos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Με το ορθιο κοτοπουλο μην τρελαινεσαι, δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο. Αλλα αν θες να το δοκιμασεις βαλτο απλα να κατσει ορθιο πανω στη σχαρα και ψησε το indirect. Και αν φοβασαι μην πεσει στερεωσε το με τπτ σουβλακια στο warming rack. 1
plasTOST Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 24 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Με το ορθιο κοτοπουλο μην τρελαινεσαι, δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο. Αλλα αν θες να το δοκιμασεις βαλτο απλα να κατσει ορθιο πανω στη σχαρα και ψησε το indirect. Και αν φοβασαι μην πεσει στερεωσε το με τπτ σουβλακια στο warming rack. Αυτό το τελευταίο με τα σουβλάκια και το warming rack ωραία ιδέα! Μπορώ απλά και με ένα σχοινί να το δέσω από εκεί και από κάτω ταψάκι με πατάτες ώστε να μαζευτούν τα υγρά. υ.γ. Ξανά έδωσες καλή ιδέα! Ευχαριστώ 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, plasTOST είπε Αυτό το τελευταίο με τα σουβλάκια και το warming rack ωραία ιδέα! Μπορώ απλά και με ένα σχοινί να το δέσω από εκεί και από κάτω ταψάκι με πατάτες ώστε να μαζευτούν τα υγρά. υ.γ. Ξανά έδωσες καλή ιδέα! Ευχαριστώ Ναι μπορείς με σπάγκο να το φτιάξεις. Και αν δεις ότι σου αρέσει έτσι το κοτόπουλο παίρνεις μετά ένα έτοιμο σύστημα να το βάζεις. Στη δική μου πχ μπορείς να βάλεις τις μικρές σούβλες να κάτσουν στο warning rack οπότε το στερεώνεις άνετα. 2
panos_ace Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Καλημέρα και καλή εβδομάδα παιδιά! Θα δοκιμάσω μπιφτεκια την Τετάρτη, δεν έχω πλάκα θα τα βάλω απευθείας στη σχάρα. Διαβάζοντας εδώ μου εχει δημιουργηθει η εντύπωση οτι το ψήσιμο των μπιφτεκιών είναι απο τα δύσκολα task. Καλοδεχούμενες οδηγίες και tips!
SagoniasSlutRos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, panos_ace είπε Καλημέρα και καλή εβδομάδα παιδιά! Θα δοκιμάσω μπιφτεκια την Τετάρτη, δεν έχω πλάκα θα τα βάλω απευθείας στη σχάρα. Διαβάζοντας εδώ μου εχει δημιουργηθει η εντύπωση οτι το ψήσιμο των μπιφτεκιών είναι απο τα δύσκολα task. Καλοδεχούμενες οδηγίες και tips! Πανευκολα ειναι. Να ειναι καθαρη η σχαρα, καυτή, και οταν τα ριξεις πανω αλειψε τα με λιγο λαδακι. Οταν ειναι ετοιμα να γυρισουν δεν θα κολλανε. 3
panos_ace Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε Πανευκολα ειναι. Να ειναι καθαρη η σχαρα, καυτή, και οταν τα ριξεις πανω αλειψε τα με λιγο λαδακι. Οταν ειναι ετοιμα να γυρισουν δεν θα κολλανε. Οκ thanks! Άμεση στους 200 C για κανά 15λεπτο πάνω κάτω; Το inkbird που πήρα σαν predefined θερμοκρασια για burgers έχει 75 C.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 23 λεπτά πριν, panos_ace είπε Οκ thanks! Άμεση στους 200 C για κανά 15λεπτο πάνω κάτω; Το inkbird που πήρα σαν predefined θερμοκρασια για burgers έχει 75 C. Tα μπεργκερ για να εισαι safe 100% πρεπει να τα κανεις well done. Πολλοι τα τρωμε και medium βεβαια, αρκει να ειναι φρεσκοκομμενος ο κιμας (της ιδιας μερας δλδ). Τωρα για το χρονο δεν θυμαμαι ακριβως. Εξαρταται το παχος και το μεγεθος σιγουρα ομως.
slk200gr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Ταπεινη ελληνική μοσχαρίσια, νόμιζα ότι μου βγήκαν λιγο στεγνές ομως τελικά ήταν τελειες,3 λεπτα καθε πλευρά στους 300 βαθμους και μετά κλείσιμο τις 2 εστίες στο χαμηλό η μια και βγάλσιμο στους 66 βαθμούς 3 1
plasTOST Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, slk200gr είπε Ταπεινη ελληνική μοσχαρίσια, νόμιζα ότι μου βγήκαν λιγο στεγνές ομως τελικά ήταν τελειες,3 λεπτα καθε πλευρά στους 300 βαθμους και μετά κλείσιμο τις 2 εστίες στο χαμηλό η μια και βγάλσιμο στους 66 βαθμούς Στο σιγανό για έμμεσο ψήσιμο πόση ώρα τις άφησες?
slk200gr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, plasTOST είπε Στο σιγανό για έμμεσο ψήσιμο πόση ώρα τις άφησες? Περίπου 10 λεπτα 1
g_f Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 15 hours ago, sndev said: δε τη ξερω δεν την εχω δει καν live αλλα μοιαζει πολυ καλη τιμή 321 για μέγεθος ,skroutz παιζει 500αρικο https://www.kotsovolos.gr/kipos-ergaleia-spiti/psistaries-barbeque/psistaries-ugraeriou/199326-landmann-rexon-pts-41?adhocPriceActive=true https://www.skroutz.gr/s/10914705/Landmann-REXON-PTS-4-1.html Την έβαλε τώρα στο "σηκώνει παζάρι". Όποιος ενδιαφερόμενος την παίρνει με 349. 1
Ψιτ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Έφτιαξα pulled pork για πρώτη φορά εχθές. Για κάτι λιγότερο από 2 κιλά ώμο (Boston butt) μου πήρε 5.5 ώρες. Όταν το χώριζα δεν έβαλα bbq sauce, δε μου αρέςουν ιδιαίτερα Εδώ σε σάντουιτς, και ο καθένας έβαζε sauce, μουστάρδα κλπ στο ψωμάκι του. Δε νομίζω να ξαναφτιάξω, εκτός αν έχουμε 5-6 άτομα που τους αρέσει το χοιρινό. 6
thomasIos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 32 λεπτά πριν, didaskalop είπε Την έβαλε τώρα στο "σηκώνει παζάρι". Όποιος ενδιαφερόμενος την παίρνει με 349. Αξιζει ομως?
g_f Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 1 hour ago, thomasIos said: Αξιζει ομως? Δεν έχω ιδέα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα