Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@SagoniasSlutRos Τι θα πει "ειναι καλή μαρκα"? Εξαρταται
Σαν  ψησταρια σκιζει και αντι αλλων σχολιων απλά διάβασε τι λενε οσοι την εχουν (google translate from german αν δεν ξερεις)
https://www.grillsportverein.de/forum/threads/test-mayer-grills-zunda-mgg362-master-edelstahl-gasi-mit-6-brennern-backburner-und-seitenkocher.289613/

Το "καλη εταιρεία" εχει να κανει με φερεγγυοτητα. ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ πρεπει να πας! Εχει να κανει με σερβις (θα εχεις μηδενικο στην Ελλάδα δεν στελνει ουτε ανταλλακτικα τιποτα αρα πρεπει να ΞΕΡΕΙΣ να τη φτιαχνεις μονος σου) εχει να κανει με ποιοτητα (ειναι εκπληκτικη), εχει να κανει με απο ποιο κινεζο αγοραζει που ειναι καλος (μην ξανακουσω μπουρδες ΟΛΟΙ-ΟΛΟΙ-ΟΛΟΙ αγοραζουν parts απο Κινα ακομη και οι weber-broil king-napoleon και συναρμολογουν. Η κινα εχει το 50% παραγωγης χάλυβα παγκοσμιως, ΟΛΑ εκει μηχανουργουνται ακομη και αν προκειται για σχεδιο μηχανολογου Αυστριακου που σχεδιαζει για Καναδεζικη κλπ). Ολα τα parts απο Κινα ερχονται. Οποιος διαφωνεί κουβέντα ειναι άσχετος!

Συμπερασμα, αν δεν ΞΕΡΕΙΣ να αλλάξεις ενα burner κλπ για σενα ΜΗΝ την παρεις. Αν ξέρεις πάρτην με κλειστα ματια. Θα πρεπει να ξέρεις ομως 5 πραματακια!
(πχ Γερμανια 50mbar Ελλαδα 30mbar, θες λοιπον αλλο regulator, θες adaptor φιαλης απο αμαζον θες να ρυθμισεις ροες ) .... κλπ κλπ! 
Αν ειναι για φιλο σου στη Γερμανια πες του απλά να διαβασει reviews και να την παρει με κλειστα ματια! 

Εγω φιλε μου για ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ την ανέφερα!
Για να δει ο κοσμος τι μπορεις να πάρεις με κατω απο χιλιαρικο και ποσο μας κλεβουν στην Ελλάδα οι "εισαγωγεις" των 3 γνωστων.
Οχι για να παρουν αναγκαστικα αυτην και να τους πρηξει ο Γερμανος στην αποστολη. Υπαρχουν και άλλες επιλογες πιο προσιτες με καλυτερη αποστολη και υποστηριξη με πιο ευκολο στησιμο κλπ.

Ας διαβασουμε τωρα τι μαγικα κανουν οι συναδελφοι απο συνταγες και μου τρέχουν τα σαλια με οσα βλεπω 

• Like 4
  • Απαντ. 21,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2318

• ilpapacha

2065

• sndev

1107

• ηνίοχος

589

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε συ @Elderman_19730 καλα ολα αυτά και ωραια τα εξηγείς αλλα πρεπει να γεμίσουμε κ τη κοιλίτσα μας με τα μαραφετια που έχουμε, χαλανε δε χαλανε οι burner, κινεζικες γερμανικες κ αυστραλεζικες ψησταριές ζητανε απεγνωσμένα τη συνταγή που μου ταξες! Δε πιστεύω να χει τοσα υλικα που ακομα τη γράφεις, μαλλον με ξέχασες 😭

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ.
Just now, sndev said:

Ρε συ @Elderman_19730 καλα ολα αυτά και ωραια τα εξηγείς αλλα πρεπει να γεμίσουμε κ τη κοιλίτσα μας με τα μαραφετια που έχουμε, χαλανε δε χαλανε οι burner, κινεζικες γερμανικες κ αυστραλεζικες ψησταριές ζητανε απεγνωσμένα τη συνταγή που μου ταξες! Δε πιστεύω να χει τοσα υλικα που ακομα τη γράφεις, μαλλον με ξέχασες 😭

αφου ρε στην εστειλα msg! δεν ηρθε? κατσε να ξαναστειλω

• Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Elderman_19730 είπε

@SagoniasSlutRos Τι θα πει "ειναι καλή μαρκα"? Εξαρταται
Σαν  ψησταρια σκιζει και αντι αλλων σχολιων απλά διάβασε τι λενε οσοι την εχουν (google translate from german αν δεν ξερεις)
https://www.grillsportverein.de/forum/threads/test-mayer-grills-zunda-mgg362-master-edelstahl-gasi-mit-6-brennern-backburner-und-seitenkocher.289613/

Το "καλη εταιρεία" εχει να κανει με φερεγγυοτητα. ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ πρεπει να πας! Εχει να κανει με σερβις (θα εχεις μηδενικο στην Ελλάδα δεν στελνει ουτε ανταλλακτικα τιποτα αρα πρεπει να ΞΕΡΕΙΣ να τη φτιαχνεις μονος σου) εχει να κανει με ποιοτητα (ειναι εκπληκτικη), εχει να κανει με απο ποιο κινεζο αγοραζει που ειναι καλος (μην ξανακουσω μπουρδες ΟΛΟΙ-ΟΛΟΙ-ΟΛΟΙ αγοραζουν parts απο Κινα ακομη και οι weber-broil king-napoleon και συναρμολογουν. Η κινα εχει το 50% παραγωγης χάλυβα παγκοσμιως, ΟΛΑ εκει μηχανουργουνται ακομη και αν προκειται για σχεδιο μηχανολογου Αυστριακου που σχεδιαζει για Καναδεζικη κλπ). Ολα τα parts απο Κινα ερχονται. Οποιος διαφωνεί κουβέντα ειναι άσχετος!

Συμπερασμα, αν δεν ΞΕΡΕΙΣ να αλλάξεις ενα burner κλπ για σενα ΜΗΝ την παρεις. Αν ξέρεις πάρτην με κλειστα ματια. Θα πρεπει να ξέρεις ομως 5 πραματακια!
(πχ Γερμανια 50mbar Ελλαδα 30mbar, θες λοιπον αλλο regulator, θες adaptor φιαλης απο αμαζον θες να ρυθμισεις ροες ) .... κλπ κλπ! 
Αν ειναι για φιλο σου στη Γερμανια πες του απλά να διαβασει reviews και να την παρει με κλειστα ματια! 

Εγω φιλε μου για ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ την ανέφερα!
Για να δει ο κοσμος τι μπορεις να πάρεις με κατω απο χιλιαρικο και ποσο μας κλεβουν στην Ελλάδα οι "εισαγωγεις" των 3 γνωστων.
Οχι για να παρουν αναγκαστικα αυτην και να τους πρηξει ο Γερμανος στην αποστολη. Υπαρχουν και άλλες επιλογες πιο προσιτες με καλυτερη αποστολη και υποστηριξη με πιο ευκολο στησιμο κλπ.

Ας διαβασουμε τωρα τι μαγικα κανουν οι συναδελφοι απο συνταγες και μου τρέχουν τα σαλια με οσα βλεπω 

Κατάλαβα, οπότε να του πω να πάρει Weber να είναι ήσυχος, γιατί δεν θα κάτσει να μαστορευει άμα χαλάσει τπτ. Μένει Γερμανία, αλλά έρχεται Ελλάδα το Φλεβάρη, οπότε καλό είναι να έχει και υποστήριξη αν χρειαστεί κάτι στο μέλλον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, SagoniasSlutRos said:

Κατάλαβα, οπότε να του πω να πάρει Weber να είναι ήσυχος, γιατί δεν θα κάτσει να μαστορευει άμα χαλάσει τπτ. Μένει Γερμανία, αλλά έρχεται Ελλάδα το Φλεβάρη, οπότε καλό είναι να έχει και υποστήριξη αν χρειαστεί κάτι στο μέλλον.

αν μενει Γερμανια να την παρει αυριο το πρωι!

@SagoniasSlutRos
Θα εχει ολα τα ανταλλακτικα σε 1 μέρα στην πόρτα του!! Εγω για Ελλάδα είπα οτι ειναι ζορικο να σου στειλουν εδω (ψησταρια κια ανταλλακτικα). Δεν ειπα για Γερμανια!
Και αν ερχεται Ελλάδα Φλεβάρη όπως λες....πες να αγοράσει τρεις!
μια γιαυτον, μια για σενα και μια για να πουλήσετε (και θα βρεθουν χιλιοι υποψήφιοι κι εγω μέσα!)!
Και να παρει και 4-5 ανταλλακτικα burner και μετα εισαι ΚΟΥΚΛΟΣ για πολλά χρόνια! 
Και να παρει κι ενα ρυθμιζομενο ρυθμιστη 30-50mbar που και εκει εχει και εδω Ελλαδα εχει (πχ Gok, Reka κλπ υπαρχουν παντου).
Τρελός είσαι? Βρήκες άνθρωπο Γερμανια και το συζητας? Μιλάμε για μηχανηματαρα!
Και να παει να δει και τις Roesle επισης αν θέλει (πολυ καλες αλλα ενα κλικ κατω απο αυτην , αλλα πιο "μεγαλη" εταιρεια με χρονια στο χωρο)!

Επεξ/σία από Elderman_19730
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χθεσινο  γευματακι 

το μπιφτέκι είναι με κιμα 10% απο τα καθαρίσματα οριμανσης που παρέλαβα ( για εξτρά γεύση μη πανε χαμένα) κ το 90 % από καπακι μπριζόλας αργεντινής 

1 μισή φέτα μπέικον καλης ποιότητας από μαγαζί με αλλαντικά που το παίρνεις κομμάτι ολόκληρο για καρμπονάρα

chendar 

πικλα σως παρόμοια με αυτή των goodys

ψωμάκι Lydia αυτά του δρακουλη τα βρικεις κ mart αμα είσαι τυχερος

το ψήσιμο σε μαντέμι πάνω στα υπολείμματα που εγινε το μπέικον , θερμοκρασία κρέατος 60 βαθμοί

burger.jpg.3d49269330d84b4a0d747c4514be6def.jpg

συνοδευτικέ από coca cola zero, φυσικά

Επεξ/σία από sndev
  • Like 15
Δημοσ.

Τα ψωμάκια αυτά τα φέρνει και το carnicero στο ψυχικό και στην Κηφισιά και είναι όντως τρομερά.

Τα υπολείμματα από την ωρίμανση του είπες και στα έκοψε στη μηχανή του κιμά? Όλα τα έβαλες? Και τα πολύ ξερά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε

Τα ψωμάκια αυτά τα φέρνει και το carnicero στο ψυχικό και στην Κηφισιά και είναι όντως τρομερά.

Τα υπολείμματα από την ωρίμανση του είπες και στα έκοψε στη μηχανή του κιμά? Όλα τα έβαλες? Και τα πολύ ξερά?

οχι .. εκατσα πανω απο το κεφαλι του κ του εξηγησα να κοψει  τα μαυρα ξερα κ το περίσσευμα που ηταν απο τη μεσα πλευρά να τα βαλει στη μηχανή μαζι με το κανονικο κιμα να αναμιχθούν

οταν το κόβει επισεις καθαρίζει μερος του λίπους γυρο απο τα κόκαλα κ αυτό πήγε μέσα

btw και τα ξερα τρώγονται το εχω τεστάρει απο angus δρακουλη  απλα δε μαρεσει η τόσο εντονη γεύση γτ θε θυμίζει ακριβός κρέας 

Επεξ/σία από sndev
  • Like 1
Δημοσ.

δε τη ξερω δεν την εχω δει καν live αλλα μοιαζει πολυ καλη τιμή 321  για μέγεθος ,skroutz παιζει 500αρικο

https://www.kotsovolos.gr/kipos-ergaleia-spiti/psistaries-barbeque/psistaries-ugraeriou/199326-landmann-rexon-pts-41?adhocPriceActive=true

https://www.skroutz.gr/s/10914705/Landmann-REXON-PTS-4-1.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βασικα ξανανεβηκε 450 στο κοτσοβολο , οταν το χα βαλει ηταν 321 ε.. ισως το χαν βαλει λαθος. 362 βλεπω ειχε τη προηγουμενη βδομαδα

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ.

Σάββατο έγινε ψήσιμο 3 κιλά ζυγούρι, 2 θηλιές λουκάνικο και κάτι περιφερειακά. Η spirit II 310 χώρεσε και τα 3 κιλά και αν τα είχα πιο κοντά τα παϊδάκια θα χωρούσαν ταυτόχρονα και τα περιφερειακά (σουβλάκια χοιρινά, κοτόπουλο κλπ). Ήθελα να δω πως θα συμπεριφερθεί στις αναφλέξεις. Είχα ελάχιστες. Είπα να δοκιμάσω με κλειστό καπάκι και δεν απογοητεύτηκα ούτε γευστικά, ούτε σε ποιότητα του ψησίματος. Έτσι για την τσίκνα στο τελείωμα άνοιξα το καπάκι :) 

Για κοτόπουλο όρθιο αντί για το κουτάκι της μπύρας μπορούμε να βάλουμε κάτι άλλο? Φοβάμαι το εξωτερικό περίβλημα που έχει χρώμα.

Αν έχει και κανείς καμία συνταγή ας ρίξει ένα ποστάρισμα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...