Mpiftekis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 12 λεπτά πριν, ritualistic είπε τοτε τα κομματια στα μισα της διαδρομης θα θελουν γυρισμα προς την πλευρα της φωτιας ωστε να ψηθουν ομοιομορφα. εξυπακουεται οτι θα χρειαστεις τον διπλασιο χρονο. Άρα, ψησταριά στους 200, σβήνω τον έναν απ'τους 2 και από πάνω του βάζω τα κομμάτια για 45 λεπτά. Ύστερα, τα γυρίζω και τα βάζω πάνω απ'τον αναμμένο καυστήρα και τα αφήνω για άλλα 30 λεπτα; Καλά το αντελήφθειν;
ritualistic Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 11 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε Άρα, ψησταριά στους 200, σβήνω τον έναν απ'τους 2 και από πάνω του βάζω τα κομμάτια για 45 λεπτά. Ύστερα, τα γυρίζω και τα βάζω πάνω απ'τον αναμμένο καυστήρα και τα αφήνω για άλλα 30 λεπτα; Καλά το αντελήφθειν; το κοτοπουλο θα μεινει στη μερια του σβηστου καυστηρα οπως και να εχει, απλα θα τα γυρισεις μερια να βλεπουν προς τη μερια της φωτιας για να ψηθουν και απο τις 2 μεριες το ιδιο
Mpiftekis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, ritualistic είπε το κοτοπουλο θα μεινει στη μερια του σβηστου καυστηρα οπως και να εχει, απλα θα τα γυρισεις μερια να βλεπουν προς τη μερια της φωτιας για να ψηθουν και απο τις 2 μεριες το ιδιο To πάνω-κάτω εννοείς; Το γνωστό γύρισμα, ε;
ritualistic Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 10 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε To πάνω-κάτω εννοείς; Το γνωστό γύρισμα, ε; εγω φταιω δεν το εξηγησα σωστα οχι πανω κατω. θα γυρισεις το καθε κομματι 180 μοιρες για να βρισκονται τον ιδιο χρονο κοντα στην φωτια.
Mpiftekis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 16 λεπτά πριν, ritualistic είπε εγω φταιω δεν το εξηγησα σωστα οχι πανω κατω. θα γυρισεις το καθε κομματι 180 μοιρες για να βρισκονται τον ιδιο χρονο κοντα στην φωτια. Ok, το έπιασα. Το σκέφτηκα κι αυτό αλλά είπα να το σιγουρέψω. Οπότε 45+45 λεπτά περίπου, γυρίζοντας τα κυκλικά 180 μοίρες. Θα βάλω το θερμόμετρο βέβαια έως τους 73 βαθμούς.
Iamthagod Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα ! Η ψησταριά ήρθε και συναρμολογήθηκε! Το πρόβλημα είναι πως αγόρασα μια φιάλη υγραερίου και δεν ταιριάζει το σπείρωμα με αυτό της ψησταριάς! Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση;;; 1
tsiro7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Απο εξωτερικο την πηρες ? Παρε ενα ρυθμιστη συμφωνα με τα ελληνικα προτυπα και βαλε τον πανω, 28-30 mbar . 1 1
sndev Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 καλοριζικη. αλλάζεις ρυθμιστη η μπουκαλα σωστη είναι 🤣 κανα 10αρικο κανει στα praktiker leroy 1
kyrios_patatas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα στην ομάδα! Κάτοχος Kenton Naterial με 4 καυστήρες. Ήθελα να ρωτήσω τους φίλους με Kenton, πώς καθαρίζετε μετά από ψήσιμο; Η ψησταριά έχει εμαγιέ σχαρες (αυτες εδω) και μια πλάκα (αυτη εδώ). Αυτό που κάνω είναι κάψιμο 10 λεπτά με φουλ καυστήρες, μετά από κάθε ψήσιμο - και μετά πέρασμα με λαδάκι. 1. Είναι οκ να τρίβω τα εμαγιέ με τέτοια βούρτσα, συρμάτινη; Φαντάζομαι όχι γιατι θα το διαλύσω. 2. Απ΄ότι διαβάζω (στις 265 προηγούμενες σελίδες), το νερό γενικά το αποφεύγουμε σε μαντέμια/εμαγιέ. Σωστό;
AristidisZ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, kyrios_patatas είπε Καλησπέρα στην ομάδα! Κάτοχος Kenton Naterial με 4 καυστήρες. Ήθελα να ρωτήσω τους φίλους με Kenton, πώς καθαρίζετε μετά από ψήσιμο; Η ψησταριά έχει εμαγιέ σχαρες (αυτες εδω) και μια πλάκα (αυτη εδώ). Αυτό που κάνω είναι κάψιμο 10 λεπτά με φουλ καυστήρες, μετά από κάθε ψήσιμο - και μετά πέρασμα με λαδάκι. 1. Είναι οκ να τρίβω τα εμαγιέ με τέτοια βούρτσα, συρμάτινη; Φαντάζομαι όχι γιατι θα το διαλύσω. 2. Απ΄ότι διαβάζω (στις 265 προηγούμενες σελίδες), το νερό γενικά το αποφεύγουμε σε μαντέμια/εμαγιέ. Σωστό; έχω την ίδια σε πιο μικρή Την σχάρα και εγώ την καίω και χρησιμοποιώ τέτοια βούρτσα 1 1/2 χρόνο τώρα και με μπόλικα ψησίματα (και άρα τριψίματα) δεν έχει πάθει κάτι Την πλάκα την πλένω με fairy και νεράκι, στεγνώνει καμιά ώρα και μετά τη βάζω στη ψησταριά και την ανάβω ίσα ίσα κάνα 5λεπτο να πάρει τις υγρασίες μετά λίγο λαδάκι γενικά νομίζω ότι και η πλάκα και η σχάρα είναι σε πολύ καλή κατάσταση
slk200gr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, AristidisZ είπε έχω την ίδια σε πιο μικρή Την σχάρα και εγώ την καίω και χρησιμοποιώ τέτοια βούρτσα 1 1/2 χρόνο τώρα και με μπόλικα ψησίματα (και άρα τριψίματα) δεν έχει πάθει κάτι Την πλάκα την πλένω με fairy και νεράκι, στεγνώνει καμιά ώρα και μετά τη βάζω στη ψησταριά και την ανάβω ίσα ίσα κάνα 5λεπτο να πάρει τις υγρασίες μετά λίγο λαδάκι γενικά νομίζω ότι και η πλάκα και η σχάρα είναι σε πολύ καλή κατάσταση Ιεροτελεστία 😄😄😄😄, Εγώ πάλι ρε παιδιά όταν ψήνω Την αφήνω μέχρι το επόμενο ψήσιμο μαζί με τα λίπη όταν ξεκινάω το καινούργιο ψήσιμο τότε την ανάβω και την καθαρίζω με βούρτσα και λεμόνι, Προς το παρόν είναι σε άριστη κατάσταση βλέπεις μετά τα ψησίματα το μυαλό μας είναι στο φαγητό και στο πιώμα όχι στον καθαρισμό 1
daPro Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, slk200gr είπε Ιεροτελεστία 😄😄😄😄, Εγώ πάλι ρε παιδιά όταν ψήνω Την αφήνω μέχρι το επόμενο ψήσιμο μαζί με τα λίπη όταν ξεκινάω το καινούργιο ψήσιμο τότε την ανάβω και την καθαρίζω με βούρτσα και λεμόνι, Προς το παρόν είναι σε άριστη κατάσταση βλέπεις μετά τα ψησίματα το μυαλό μας είναι στο φαγητό και στο πιώμα όχι στον καθαρισμό Κάπου διάβασα λεμόνια κτλ κάνουν ζημιά 1
plasTOST Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 13 ώρες πριν, Iamthagod είπε Καλησπέρα ! Η ψησταριά ήρθε και συναρμολογήθηκε! Το πρόβλημα είναι πως αγόρασα μια φιάλη υγραερίου και δεν ταιριάζει το σπείρωμα με αυτό της ψησταριάς! Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση;;; Μήπως βιδώνει με την ανάποδη φορά από ότι κανονικά? Δοκίμασες?
sot_pal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Καλημέρα ψήστες! Παρατήρησα το εξής: κάτοχος Kenton naterial από Leroy, την τελευταία φορά είπα να καθαρίσω πολύ καλά τη σχάρα και τους ανακλαστήρες (τα καλύμματα από τα φλόγιστρα). Τα έπλυνα πολύ καλά με βούρτσα και σαπούνι όποτε έφυγε κάθε ίχνος λίπους και λαδιού. Στο επόμενο ψήσιμο είχα άπειρες αναφλέξεις! Κάθε σταγόνα που έσταζε πάνω τους άρπαζε φωτιά.. οποτε καταλήγω ότι δε χρειάζεται τόσο πολύ καθάρισμα στα καλύμματα. Μόνο τρίψιμο με βούρτσα από δω κ πέρα.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, daPro είπε Κάπου διάβασα λεμόνια κτλ κάνουν ζημιά Το λεμονι διαλύει τα λιπη, οποτε χαλαει το seasoning του μαντεμιου. Αν εχεις ανοξειδωτη, τοτε βαλε οτι θες πανω. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2020 από SagoniasSlutRos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα