aenaos15 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Πως πεταει λαδι; Σε σπρευ ή ευθεια; Σε σπρευ
alimentas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 10 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Ενα που εχω παρει εγω απο κει, γυαλινο βεβαια, πεταει το λαδι σε ευθεια γραμμη και δεν βολευει. Ισως φταιει το οτι εχω βαλει ελαιολαδο και ειναι πιο παχυρευστο https://www.e-jumbo.gr/kouzina/apothikefsi-organosi-trofimon/apothikefsi-elies-ladi/docheia-ladiou-sprei/docheio-ladiou-sprey-130-ml_167198/ Eισαι σιγουρος οτι δεν ρυθμιζεται το ψεκασμα???Παιξε λιγο με το στομιο, Εγω εχω αυτο https://www.e-jumbo.gr/kouzina/apothikefsi-organosi-trofimon/apothikefsi-elies-ladi/docheia-ladiou-sprei/docheio-ladiou-sprei-170-ml._161669/ κ ρυθμιζει κανονικα απο ευθεια γραμμη μεχρι ψεκασμα.Εχω βαλει κ κροκους αραιωμενους μεσα φαντασου
Ψιτ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Εδώ η καραντίνα με έχει εκπαιδεύσει επιτυχημένα, tri-tip για την όρεξη. 7
sndev Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 13 λεπτά πριν, Ψιτ είπε Εδώ η καραντίνα με έχει εκπαιδεύσει επιτυχημένα, tri-tip για την όρεξη.
slk200gr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 16 ώρες πριν, AristidisZ είπε ΟΚ, συννενοηθήκαμε Ε αυτό που σου είπαν τα παιδιά, θέλει γκάζωμα στο τέλος στην αρχη θα ελεγα 2
Skatzivas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, Ψιτ είπε Εδώ η καραντίνα με έχει εκπαιδεύσει επιτυχημένα, tri-tip για την όρεξη. Ωωωω να σου γαμ...! Πρωί πρωί άνετα την χτύπαγα με τον καφέ! Ωραίος 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, Ψιτ είπε Εδώ η καραντίνα με έχει εκπαιδεύσει επιτυχημένα, tri-tip για την όρεξη. Παρα πολυ ωραιο κομματι και πολυ οικονομικο στο the mart. Και τρομερο ψησιμο!! 7 ώρες πριν, alimentas είπε Eισαι σιγουρος οτι δεν ρυθμιζεται το ψεκασμα???Παιξε λιγο με το στομιο, Εγω εχω αυτο https://www.e-jumbo.gr/kouzina/apothikefsi-organosi-trofimon/apothikefsi-elies-ladi/docheia-ladiou-sprei/docheio-ladiou-sprei-170-ml._161669/ κ ρυθμιζει κανονικα απο ευθεια γραμμη μεχρι ψεκασμα.Εχω βαλει κ κροκους αραιωμενους μεσα φαντασου Οχι δεν ρυθμιζεται! Εχει αλλωστε και μονο μια τρυπουλα στο κεντρο ο στομιο. Εσενα φαινεται να εχει πολλες γυρω γυρω.
slk200gr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, slk200gr είπε στην αρχη θα ελεγα καπως ετσι μου βγαινει εμενα αν γκαζωσω στην αρχη και μετα ψησιμο σε σιγανη φωτια,τερμα κατω ο ενας καυστηρας ,οι δυο κλειστη και το κρεας στην πανω σχαρα αντιθετα απο τον καυστηρα που αναβει (61βαθμους) 2
sndev Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) παιδιά εχει να κανει και τι ψησταριά είναι και τι σχάρες εχει αυτο με την αντίδραση μαιερ.. ναι στη weber k τις broil είναι πανεύκολο να γίνει σε άλλες είναι πολύ πιο δύσκολο κ σας το λεω εχοντας weber broil campingaz Κ εκείνη του leroy. τελείως διαφορετικη διαχείριση στη κάθε μια πραγματικά. μονο με δοκιμές μπορεί να το βρει και ξεκρίνοντας με full θερμοκρασία. επίσης παίζει πολύ μεγάλο ρολο ποσο λιπαρο είναι το κομμάτι για να βγει "Σωστα". Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από sndev 1 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Εγω σε κομματια παχους 2 δαχτυλα παιζω φουλ θερμοκρασια ολους τους καυστηρες για 4+4 λεπτα συνολικα για medium-rare προς medium. Kανει ωραια κρουστα, αλλα γραμμες δεν πετυχαινω. Νομιζω θελει πιο χαμηλη φωτια για τις γραμμες.
slk200gr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Εγω σε κομματια παχους 2 δαχτυλα παιζω φουλ θερμοκρασια ολους τους καυστηρες για 4+4 λεπτα συνολικα για medium-rare προς medium. Kανει ωραια κρουστα, αλλα γραμμες δεν πετυχαινω. Νομιζω θελει πιο χαμηλη φωτια για τις γραμμες. παντα μου βγαζει γραμμες,στους 300 βαθμους (καπου ειχα διαβασει να ειναι 280+) και 3 λεπτα απο την μια και 3 λεπτα απο την αλλη medium-rare η medium η well νομιζω δεν εχει σχεση με το γκαζωμα ειναι μονο για την κρουστα ,στο σιγοψησιμο μετα γινεται το medium-rare ,medium , well επισης λενε οτι το κρεας πρεπει να ειναι τουλαχιστον 3 cm Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από slk200gr
plasTOST Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, SagoniasSlutRos είπε Εγω σε κομματια παχους 2 δαχτυλα παιζω φουλ θερμοκρασια ολους τους καυστηρες για 4+4 λεπτα συνολικα για medium-rare προς medium. Kανει ωραια κρουστα, αλλα γραμμες δεν πετυχαινω. Νομιζω θελει πιο χαμηλη φωτια για τις γραμμες. Το θέμα είναι να είναι πυρωμένες οι σχάρες. Εγώ που ναι μεν την ανάβω, φτάνει 300 + και μετά βάζω τα κρέατα στην αρχή βγαίνουν οι γραμμές, μετά το 2-3 γυρίσματα εξαφανίζονται. Άρα λογικά σκέφτομαι να αφήνω περισσότερη διάρκεια στην αρχή στο άναμμα τις σχάρες να πυρώνουν για να δω αν θα δω αποτέλεσμα. υ.γ. Τώρα τι σου λέω και σένα που είσαι γκουρού σε αυτά αλλά κουβέντα να κάνουμε 😀
SagoniasSlutRos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, slk200gr είπε παντα μου βγαζει γραμμες,στους 300 βαθμους (καπου ειχα διαβασει να ειναι 280+) και 3 λεπτα απο την μια και 3 λεπτα απο την αλλη medium-rare η medium η well νομιζω δεν εχει σχεση με το γκαζωμα ειναι μονο για την κρουστα ,στο σιγοψησιμο μετα γινεται το medium-rare ,medium , well Εγω το εχω τερμα σε ολη τη διαρκεια του ψησιματος (οταν ψηνω direct) Μόλις τώρα, plasTOST είπε Το θέμα είναι να είναι πυρωμένες οι σχάρες. Εγώ που ναι μεν την ανάβω, φτάνει 300 + και μετά βάζω τα κρέατα στην αρχή βγαίνουν οι γραμμές, μετά το 2-3 γυρίσματα εξαφανίζονται. Άρα λογικά σκέφτομαι να αφήνω περισσότερη διάρκεια στην αρχή στο άναμμα τις σχάρες να πυρώνουν για να δω αν θα δω αποτέλεσμα. υ.γ. Τώρα τι σου λέω και σένα που είσαι γκουρού σε αυτά αλλά κουβέντα να κάνουμε 😀 Μονο γκουρου δεν ειμαι στις γραμμες. Μια δυο φορες τις εχω πετυχει. 1
slk200gr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Μονο γκουρου δεν ειμαι στις γραμμες. Μια δυο φορες τις εχω πετυχει. δοκιμασε 90 δευτερολεπτα στους 300 βαθμους γυρνας 90 μοιρες την ιδια πλευρα μετα αλαγη την πλευρα 90 παλι δευτερολεπτα ξανα γυρισμα 90 μοιρες και αν δεν σου κανει γραμμες θα βαλω τα μουτρα μου στην ψησταρια ο επνευστης μου,πατε μετα τα 8 λεπτα βιντεο Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από slk200gr
tsiro7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Για γραμμές στις weber γυρίστε τις σχάρες ανάποδα που είναι πιο λεπτές. Συνήθως βάζω και λίγο ελαιόλαδο στις μπριζόλες για αρπάξει και να μου τις μαυρίσει λίγο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα