sndev Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ti εννοείς τι έφταιξε ; Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από sndev
SagoniasSlutRos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Λογικα δεν του εκανε κρουστα εξωτερικα. Αυτη την αντιδραση "πως-τη-λενε" που μαυριζει και παιρνει γευση. Εγω προσωπικα για την κρουστα βαζω τερμα τα γκαζια, οσο παει η ψησταρια. Οι 180 βαθμοι θεωρω ειναι πολυ πολυ χαμηλα και λογικα θα βγει σαν βραστη. 2
aenaos15 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Αν ενδιαφέρεται κάποιος δίνω το σπρέι λαδιού από ανοξείδωτο χάλυβα της Broil King. Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας στείλει pm. https://www.psistis.gr/broil-king-σπρέι-λαδιου-60940
AristidisZ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 7 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Λογικα δεν του εκανε κρουστα εξωτερικα. Αυτη την αντιδραση "πως-τη-λενε" που μαυριζει και παιρνει γευση. Εγω προσωπικα για την κρουστα βαζω τερμα τα γκαζια, οσο παει η ψησταρια. Οι 180 βαθμοι θεωρω ειναι πολυ πολυ χαμηλα και λογικα θα βγει σαν βραστη. Αυτό κατάλαβα και εγώ, αλλά έγραψε "δεν κοκκίνισε", ενώ θα έπρεπε να γράψει "δεν μαύρισε"
plasTOST Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Εγώ παιδιά για όλα τα κρέατα, ακολουθώ την τακτική του να ανοίγω φουλ μέχρι τους 300 βαθμούς (τους πιάνει σε 10 λεπτά) και μετά πριν βάλω τα κρέατα τους βάζω και τους 3 καυστήρες στο τέρμα χαμηλό. Όταν θα βάλω 3-4 μπριζόλες η θερμοκρασία μέσα στην ψησταριά είναι πάνω από 200 με κλειστό καπάκι. Όταν όμως καλύψω το σύνολο της επιφανείας, το θερμόμετρο παίζει στους 150-170. Το κρέας γύρισμα κάθε 4 λεπτά περίπου. Το θερμόμετρο της Digoo που δοκίμασα απίστευτη ευκολία. Βέβαια όπως είπαν τα παιδιά κάνει ένα δυνατό θόρυβο!
slk200gr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 6 λεπτά πριν, plasTOST είπε Εγώ παιδιά για όλα τα κρέατα, ακολουθώ την τακτική του να ανοίγω φουλ μέχρι τους 300 βαθμούς (τους πιάνει σε 10 λεπτά) και μετά πριν βάλω τα κρέατα τους βάζω και τους 3 καυστήρες στο τέρμα χαμηλό. Όταν θα βάλω 3-4 μπριζόλες η θερμοκρασία μέσα στην ψησταριά είναι πάνω από 200 με κλειστό καπάκι. Όταν όμως καλύψω το σύνολο της επιφανείας, το θερμόμετρο παίζει στους 150-170. Το κρέας γύρισμα κάθε 4 λεπτά περίπου. Το θερμόμετρο της Digoo που δοκίμασα απίστευτη ευκολία. Βέβαια όπως είπαν τα παιδιά κάνει ένα δυνατό θόρυβο! αυτο κανω και εγω 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, aenaos15 είπε Αν ενδιαφέρεται κάποιος δίνω το σπρέι λαδιού από ανοξείδωτο χάλυβα της Broil King. Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας στείλει pm. https://www.psistis.gr/broil-king-σπρέι-λαδιου-60940 Πως πεταει λαδι; Σε σπρευ ή ευθεια;
alimentas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Aυτα τα μπουκαλακια τα εχει στο jumbo 3ε αν θυμαμαι καλα.Εγω απο κει τα εχω παρει.Ψεκαζει σε spray κ ρυθμιζεται κιολας το ψεκασμα.Τα ειχα παρει για να ψεκαζω ψωμια που ψηνω συχνα.Τι 20 ε για ενα μπουκαλι ,ειναι τρελοι????
skoudinio Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά. Δοκίμασα να κάνω μπούτια κοτοπουλο και μου κάηκαν τα έβαλα σε δυνατή φωτιά. Έχει κάνει κανένας συνάδελφος?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, alimentas είπε Aυτα τα μπουκαλακια τα εχει στο jumbo 3ε αν θυμαμαι καλα.Εγω απο κει τα εχω παρει.Ψεκαζει σε spray κ ρυθμιζεται κιολας το ψεκασμα.Τα ειχα παρει για να ψεκαζω ψωμια που ψηνω συχνα.Τι 20 ε για ενα μπουκαλι ,ειναι τρελοι???? Ενα που εχω παρει εγω απο κει, γυαλινο βεβαια, πεταει το λαδι σε ευθεια γραμμη και δεν βολευει. Ισως φταιει το οτι εχω βαλει ελαιολαδο και ειναι πιο παχυρευστο https://www.e-jumbo.gr/kouzina/apothikefsi-organosi-trofimon/apothikefsi-elies-ladi/docheia-ladiou-sprei/docheio-ladiou-sprey-130-ml_167198/ Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από SagoniasSlutRos
plasTOST Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Ενα που εχω παρει εγω απο κει, γυαλινο βεβαια, πεταει το λαδι σε ευθεια γραμμη και δεν βολευει. Ισως φταιει το οτι εχω βαλει ελαιολαδο και ειναι πιο παχυρευστο https://www.e-jumbo.gr/kouzina/apothikefsi-organosi-trofimon/apothikefsi-elies-ladi/docheia-ladiou-sprei/docheio-ladiou-sprey-130-ml_167198/ Δεν δοκιμάζεις να βγάλεις την δική του αντλία/ψεκαστήρι και ΑΝ ΕΧΕΙΣ να βάλεις (έτσι για δοκιμή) ένα από αυτά που έχουμε για νερό που είναι ρυθμιζόμενο να δούμε τι κάνει? Το σκεφτόμουν και εγώ για λάδωμα τις σχάρες γιατί με το πινέλο θέλει μεγάλη ποσότητα σε σχέση με ένα χαρτί που το ποτίζεις λάδι και κάνεις επάλειψη.
Mpiftekis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, AristidisZ είπε Τι εννοείς "δεν κοκκίνισε" ; 4 ώρες πριν, sndev είπε Ti εννοείς τι έφταιξε ; 3 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Λογικα δεν του εκανε κρουστα εξωτερικα. Αυτη την αντιδραση "πως-τη-λενε" που μαυριζει και παιρνει γευση. Εγω προσωπικα για την κρουστα βαζω τερμα τα γκαζια, οσο παει η ψησταρια. Οι 180 βαθμοι θεωρω ειναι πολυ πολυ χαμηλα και λογικα θα βγει σαν βραστη. 3 ώρες πριν, AristidisZ είπε Αυτό κατάλαβα και εγώ, αλλά έγραψε "δεν κοκκίνισε", ενώ θα έπρεπε να γράψει "δεν μαύρισε" Εννοώ ότι δεν έγινε έτσι: Όπως είπαν και πριν, ότι δεν κοκκίνισε η κρούστα απ'έξω. Δεν είπα να γίνει κάρβουνο (μαύρη) 😁
AristidisZ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 ΟΚ, συννενοηθήκαμε Ε αυτό που σου είπαν τα παιδιά, θέλει γκάζωμα στο τέλος 1
sndev Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) το γκαζωμα στο τελος ειναι σχετικο μπορει να ξεφεύγει πολυ η εσωτερική θερμοκρασία αμα δε ξέρεις τη ψησταριά σου για να γινει ετσι για εμένα , καφτη φουλ ψησταριά σε ολη τη διάρκεια , παγωμένο ψυγείου κρέας , θερμόμετρο κ παρακολουθείς για αναφλέξεις. με αυτο το τρόπο ομως εάν το θες 63 βαθμούς το αποσύρεις στους 60 μη πω 58 κ το αφήνεις 10 λεπτά Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από sndev 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα