Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 21,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2318

  • ilpapacha

    2065

  • sndev

    1107

  • ηνίοχος

    589

Δημοσ.

Λογικα δεν του εκανε κρουστα εξωτερικα. Αυτη την αντιδραση "πως-τη-λενε" που μαυριζει και παιρνει γευση.

Εγω προσωπικα για την κρουστα βαζω τερμα τα γκαζια, οσο παει η ψησταρια. Οι 180 βαθμοι θεωρω ειναι πολυ πολυ χαμηλα και λογικα θα βγει σαν βραστη.

  • Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Λογικα δεν του εκανε κρουστα εξωτερικα. Αυτη την αντιδραση "πως-τη-λενε" που μαυριζει και παιρνει γευση.

Εγω προσωπικα για την κρουστα βαζω τερμα τα γκαζια, οσο παει η ψησταρια. Οι 180 βαθμοι θεωρω ειναι πολυ πολυ χαμηλα και λογικα θα βγει σαν βραστη.

Αυτό κατάλαβα και εγώ, αλλά έγραψε "δεν κοκκίνισε", ενώ θα έπρεπε να γράψει "δεν μαύρισε" :D

 

Δημοσ.

Εγώ παιδιά για όλα τα κρέατα, ακολουθώ την τακτική του να ανοίγω φουλ μέχρι τους 300 βαθμούς (τους πιάνει σε 10 λεπτά) και μετά πριν βάλω τα κρέατα τους βάζω και τους 3 καυστήρες στο τέρμα χαμηλό. Όταν θα βάλω 3-4 μπριζόλες η θερμοκρασία μέσα στην ψησταριά είναι πάνω από 200 με κλειστό καπάκι. Όταν όμως καλύψω το σύνολο της επιφανείας, το θερμόμετρο παίζει στους 150-170. Το κρέας γύρισμα κάθε 4 λεπτά περίπου. Το θερμόμετρο της Digoo που δοκίμασα απίστευτη ευκολία. Βέβαια όπως είπαν τα παιδιά κάνει ένα δυνατό θόρυβο!

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, plasTOST είπε

Εγώ παιδιά για όλα τα κρέατα, ακολουθώ την τακτική του να ανοίγω φουλ μέχρι τους 300 βαθμούς (τους πιάνει σε 10 λεπτά) και μετά πριν βάλω τα κρέατα τους βάζω και τους 3 καυστήρες στο τέρμα χαμηλό. Όταν θα βάλω 3-4 μπριζόλες η θερμοκρασία μέσα στην ψησταριά είναι πάνω από 200 με κλειστό καπάκι. Όταν όμως καλύψω το σύνολο της επιφανείας, το θερμόμετρο παίζει στους 150-170. Το κρέας γύρισμα κάθε 4 λεπτά περίπου. Το θερμόμετρο της Digoo που δοκίμασα απίστευτη ευκολία. Βέβαια όπως είπαν τα παιδιά κάνει ένα δυνατό θόρυβο!

αυτο κανω και εγω

  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, aenaos15 είπε

Αν ενδιαφέρεται κάποιος δίνω το σπρέι λαδιού από ανοξείδωτο χάλυβα  της Broil King.

Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας στείλει pm.

https://www.psistis.gr/broil-king-σπρέι-λαδιου-60940

Πως πεταει λαδι; Σε σπρευ ή ευθεια;

 

Δημοσ.

Aυτα τα μπουκαλακια τα εχει στο jumbo 3ε αν θυμαμαι καλα.Εγω απο κει τα εχω παρει.Ψεκαζει σε spray κ ρυθμιζεται κιολας το ψεκασμα.Τα ειχα παρει για να ψεκαζω ψωμια που ψηνω συχνα.Τι 20 ε για ενα μπουκαλι ,ειναι τρελοι????

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Δοκίμασα να κάνω μπούτια κοτοπουλο και μου κάηκαν τα έβαλα σε δυνατή φωτιά. Έχει κάνει κανένας συνάδελφος? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, alimentas είπε

Aυτα τα μπουκαλακια τα εχει στο jumbo 3ε αν θυμαμαι καλα.Εγω απο κει τα εχω παρει.Ψεκαζει σε spray κ ρυθμιζεται κιολας το ψεκασμα.Τα ειχα παρει για να ψεκαζω ψωμια που ψηνω συχνα.Τι 20 ε για ενα μπουκαλι ,ειναι τρελοι????

Ενα που εχω παρει εγω απο κει, γυαλινο βεβαια, πεταει το λαδι σε ευθεια γραμμη και δεν βολευει. Ισως φταιει το οτι εχω βαλει ελαιολαδο και ειναι πιο παχυρευστο

https://www.e-jumbo.gr/kouzina/apothikefsi-organosi-trofimon/apothikefsi-elies-ladi/docheia-ladiou-sprei/docheio-ladiou-sprey-130-ml_167198/

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Ενα που εχω παρει εγω απο κει, γυαλινο βεβαια, πεταει το λαδι σε ευθεια γραμμη και δεν βολευει. Ισως φταιει το οτι εχω βαλει ελαιολαδο και ειναι πιο παχυρευστο

https://www.e-jumbo.gr/kouzina/apothikefsi-organosi-trofimon/apothikefsi-elies-ladi/docheia-ladiou-sprei/docheio-ladiou-sprey-130-ml_167198/

Δεν δοκιμάζεις να βγάλεις την δική του αντλία/ψεκαστήρι και ΑΝ ΕΧΕΙΣ να βάλεις (έτσι για δοκιμή) ένα από αυτά που έχουμε για νερό που είναι ρυθμιζόμενο να δούμε τι κάνει?

Το σκεφτόμουν και εγώ για λάδωμα τις σχάρες γιατί με το πινέλο θέλει μεγάλη ποσότητα σε σχέση με ένα χαρτί που το ποτίζεις λάδι και κάνεις επάλειψη.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Τι εννοείς "δεν κοκκίνισε" ; 

 

4 ώρες πριν, sndev είπε

Ti εννοείς τι έφταιξε ; 

 

3 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Λογικα δεν του εκανε κρουστα εξωτερικα. Αυτη την αντιδραση "πως-τη-λενε" που μαυριζει και παιρνει γευση.

Εγω προσωπικα για την κρουστα βαζω τερμα τα γκαζια, οσο παει η ψησταρια. Οι 180 βαθμοι θεωρω ειναι πολυ πολυ χαμηλα και λογικα θα βγει σαν βραστη.

 

3 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Αυτό κατάλαβα και εγώ, αλλά έγραψε "δεν κοκκίνισε", ενώ θα έπρεπε να γράψει "δεν μαύρισε" :D

 

Εννοώ ότι δεν έγινε έτσι:

spacer.png

 

Όπως είπαν και πριν, ότι δεν κοκκίνισε η κρούστα απ'έξω. Δεν είπα να γίνει κάρβουνο (μαύρη) 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το γκαζωμα στο τελος ειναι σχετικο μπορει να ξεφεύγει πολυ η εσωτερική θερμοκρασία αμα δε ξέρεις τη ψησταριά σου 

για να γινει ετσι για εμένα , καφτη φουλ ψησταριά σε ολη τη διάρκεια , παγωμένο ψυγείου κρέας , θερμόμετρο κ παρακολουθείς για αναφλέξεις.

με αυτο το τρόπο ομως εάν το θες 63 βαθμούς το αποσύρεις στους 60 μη πω 58 κ το αφήνεις 10 λεπτά 

 

Επεξ/σία από sndev
  • Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...