tsiro7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δοκίμασε επίσης να σηκώσεις το ταψί από τις σχάρες , βρες κάποιο τούβλο η κάτι παρόμοιο.
giannis170374 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, tsiro7 είπε Δοκίμασε επίσης να σηκώσεις το ταψί από τις σχάρες , βρες κάποιο τούβλο η κάτι παρόμοιο. Αυτό σκέφτηκα και εγώ γιατί αν ανάψω μόνο την μια όπως μου λέει ο φίλος , νομίζω δεν θα ψηθεί από πάνω και επειδή αναγκαστικά θα το έχω στο τέρμα πρέπει να ο γυρνάω συνέχεια. 10 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε E ναι, αν ειχε φωτια απο κατω, θα αρπαξε απο κει. Την επομενη φορα, αν βαλεις παλι μεγαλο ταψι, δοκιμασε να βαλεις το ταψι τερμα αριστερα και να εχεις αναμενο μονο το δεξι ματι. Απλα στη μεση του μαγειρεματος γυρισε το ταψι 180 μοιρες να εχεις σιγουρα ομοιομορφο ψησιμο. Ευχαριστώ γα την ιδέα αλλά ετσι νομίζω δεν θα ψηθεί απο πάνω και θα πρέπει να το γυρνάω συνέχεια για να μην αρπάξει από την μεριά που είναι αναμενο το μάτι στο φουλ
SagoniasSlutRos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μια χαρα θα ψηθει, απλα οπως σου ειπα θελει ενα γυρισμα στα μισα του μαγειρεματος για να εισαι σιγουρος. Εχω ψησει ετσι 5 racks ribs γιατι οπως καταλαβαινει δεν χωραγαν στο κεντρο. Ετσι επισης ψηνεις και σε ψησταρια με καρβουνα. Βαζεις στη μια μερια τη φωτια και στην αλλη το κρεας. Δεν θελει γυρω γυρω απαραιτητα. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2020 από SagoniasSlutRos 5
ritualistic Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 να ρωτησω εγω κατι... θελω να παρω ενα κουτι καπνισματος και βλεπω διαφορετικα σχηματα μαρκες κοστη κλπ... παιζει καποιο ρολο το σχημα ? πρεπει να αποφυγω η να προτιμησω κατι απο ολα αυτα που βλεπω ? Καλημερες
SagoniasSlutRos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, ritualistic είπε να ρωτησω εγω κατι... θελω να παρω ενα κουτι καπνισματος και βλεπω διαφορετικα σχηματα μαρκες κοστη κλπ... παιζει καποιο ρολο το σχημα ? πρεπει να αποφυγω η να προτιμησω κατι απο ολα αυτα που βλεπω ? Καλημερες Aυτο που εχω στη φωτο απο πανω ειναι για πελετ καπνισματος. Το πλεονεκτημα του πελετ ειναι οτι ειναι πολυ πιο φτηνο απο το τσιπς και κραταει πολυ περισσοτερο. Κοστιζει γυρω στα 20€ τα δεκα κιλα και ενα γεμισμα του σωληνα κραταει 2.5-3 ωρες. Τα τσιπς θελουν το αλλο κουτι που ειναι κλειστο απο κατω και στο πλαι και εχει τρυπες απο πανω μονο. Κοστιζει γυρω στα 12€ τα 700γρ και ενα γεμισμα του κουτιου κραταει το πολυ μια ωρα. Το πλεονεκτημα των τσιπς ειναι οτι βρισκεις πολλες περισσοτερες ποικιλιες ξυλων, σε αντιθεση με το πελλετ που αν δεν κανω λαθος φερνουν μονο traeger στην Ελλαδα και οχι ολα τα ξυλα. Εγω εχω και τα δυο, οποτε οι χρονοι που σου λεω ειναι με δοκιμες. Εχω παρει πελετ οξια και τσιπς ενα μιξ της weber για μοσχαρι. 3
ZAKKWYLDE Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 19/9/2020 στις 1:33 ΜΜ, Canvas είπε Ερώτηση: Όταν ψήνω σουβλάκια, το ξυλάκι/καλαμάκι γίνεται κάρβουνο. Πως το αποφεύγετε αυτό? Δεν ειναι ωραίο οπτικά, ενω και χρηστικά είναι σπαστικο, αφού θρυματιζεται. Προσοχη, το κρέας δεν το καιω, μια χαρα βγαίνει. Τι κανω λάθος? Εγώ τα ψήνω με ανοικτό καπάκι και το κομμάτι της λαβής είναι έξω απο την φωτιά. Στην μύτη δεν είχα ποτέ ιδιαίτερο πρόβλημα. Αν τα φτιάχνεις μόνος σου θα πρότεινα μεταλλικές βέργες.
ritualistic Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, ZAKKWYLDE είπε Εγώ τα ψήνω με ανοικτό καπάκι και το κομμάτι της λαβής είναι έξω απο την φωτιά. Στην μύτη δεν είχα ποτέ ιδιαίτερο πρόβλημα. Αν τα φτιάχνεις μόνος σου θα πρότεινα μεταλλικές βέργες. Θεωρητικα παιζουν ρολο οι θερμοκρασιες και οι αναφλεξεις που εχει ο καθενας οπως και η ποιοτητα του καλαμακιου. Εγω τα ψηνω παντα με κλειστο καπακι στους 200 βαθμους για 10 λεπτα απο την καθε μερια. Με ανοιχτο καπακι θεωρω πως θα βγουν στεγνα.
plasTOST Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Κάθε φορά που διαβάζω εδώ μέσα μου ανοίγει η όρεξη. Ετοιμάζω 2 spare ribs για μεζέ το βράδυ 😂 Παναθεμά σας.... 3
sndev Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 εγώ αυτή τη περίοδο εχω λιώσει στο να τρωω τις μπριζόλες του σαγονια απο τα μακρο 😅. Η συσκευασία που μου δώσανε ήταν 4 κιλα κ έβγαλε 10 ωραιότατα κομμάτια 3
plasTOST Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, sndev είπε εγώ αυτή τη περίοδο εχω λιώσει στο να τρωω τις μπριζόλες του σαγονια απο τα μακρο 😅. Η συσκευασία που μου δώσανε ήταν 4 κιλα κ έβγαλε 10 ωραιότατα κομμάτια Τις κορτεζίνες λες?
sndev Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, plasTOST είπε Τις κορτεζίνες λες? τσου ένα αργεντινικο χωρίς κόκκαλο 1
sndev Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Μαθενεις τη ψησταριά σου τις θέρμες εστιες και παίζεις ανάλογα τοποθέτηση κρέατος με ένταση θερμοκρασίας. εμπειρικά κ μόνο. επίσης οσο πιο καθαρή τόσο λιγότερες αναφλέξεις. 4
ritualistic Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Ετοιμαζομαι για τον πρωτο βαθυ καθαρισμο μεσα στην εβδομαδα... Οποιος εχει διαθεση ας γραψει τι καθαριστικα χρησιμοποιει για τον εσωτερικο αλλα και εξωτερικο καθαρισμο της ψησταριας του να τα εχουμε ολα μαζεμενα εδω Καλημερα σε ολους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα