gsisr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Για πανσετα μου φαίνεται πάρα για ribs. Ίσως φταίει η γωνία. Μέχρι 130 βαθμούς είσαι φουλ κομπλέ 1
ritualistic Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Ιδου η καταληξη, τελικως ηταν αρκετα χοντρα ribs, σαν ενα μεγαλο κομματι χοιρινου γευστικα ομως και το ψησιμο τους βγηκε πολυ καλο 3 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 13/9/2020 στις 10:24 ΠΜ, ritualistic είπε Καλημερα στο team Eχω ξεκινησει low & slow ribs σημερα, προσπαθω να κρατησω την θερμοκρασια με τον εναν καυστηρα χαμηλα στους 90 βαθμους για το πρωτο 3ωρο αλλα ειναι αδυνατον χωρις να ανοιγοκλεινω το καπακι γιατι ανεβαζει διαρκως πανω απο 100. Κανενα τιπ ? Κατοχος Weber Spirit II 90C ειναι πολυ λιγο, 125-135C ειναι μια χαρα για ribs. Ribs με πανσετα μαζι φαινεται να ηταν το κομματι σου. Λουκουμι θα εγινε!! Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2020 από SagoniasSlutRos 1
ritualistic Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε 90C ειναι πολυ λιγο, 125-135C ειναι μια χαρα για ribs. Ribs με πανσετα μαζι φαινεται να ηταν το κομματι σου. Λουκουμι θα εγινε!! Eγινε λουκουμι η αληθεια ειναι το εβγαλα στους 69 βαθμους, πηγαινες να το κοψεις με το μαχαιρι και τα υγρα κυριολεκτικα εσταζαν! Και θα το ηθελα σκετο ribs αλλα νεος ακομα στο αθλημα την επομενη φορα θα ειμαι πιο συγκεκριμενος στον χασαπη Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2020 από ritualistic
SagoniasSlutRos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, ritualistic είπε Eγινε λουκουμι η αληθεια ειναι το εβγαλα στους 69 βαθμους, πηγαινες να το κοψεις με το μαχαιρι και τα υγρα κυριολεκτικα εσταζαν! Και θα το ηθελα σκετο ribs αλλα νεος ακομα στο αθλημα την επομενη φορα θα ειμαι πιο συγκεκριμενος στον χασαπη Αναλογα την ορεξη... εγω τα εψαχνα πολλες φορες να ειναι μαζι με πανσετα και δεν τα εβρισκα.
plasTOST Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Προχτές έκανα μια.προβα σχετικά με σούβλα και μοτέρ. Είχα στην αποθήκη το παρακάτω σετ από τον γνωστό Κλαπακη. https://klapakis.gr/mixanismoi/10-14-detail Για το μοτέρ που έχει υποδοχή για 2 σούβλες φαίνεται σούπερ απλά θέλει ένα τακάκι για να είναι ευθεία και στο σωστό υψος. Όταν καταφέρω να το συνδυάσω θα ανεβάσω και φωτό. Πάντως είναι πολύ δυνατό το μοτέρ από ότι είδα
ritualistic Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, SagoniasSlutRos είπε Αναλογα την ορεξη... εγω τα εψαχνα πολλες φορες να ειναι μαζι με πανσετα και δεν τα εβρισκα. Στον Αγγελη στην Γλυφαδα τα πηρα αν ψαχνεσαι για επομενες φορες Βtw διαβασα οτι το σωστο θα ηταν να βγει το κομματι στους 63 βαθμους, υπαρχει περιπτωση να ηταν αψητο ? Γιατι στους 69 μιλαμε ετρεχε νερο απο τις ινες! 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, ritualistic είπε Στον Αγγελη στην Γλυφαδα τα πηρα αν ψαχνεσαι για επομενες φορες Βtw διαβασα οτι το σωστο θα ηταν να βγει το κομματι στους 63 βαθμους, υπαρχει περιπτωση να ηταν αψητο ? Γιατι στους 69 μιλαμε ετρεχε νερο απο τις ινες! 63 βλεπω και γω, οποτε αν πηρες θερμοκρασια απο το πιο χοντρο κομματι τοτε ησουν κομπλε
plasTOST Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 27 λεπτά πριν, slk200gr είπε Αυτα τα Ribs τι ειναι ρε παιδια? Είναι οι λεγόμενες κορτεζίνες ή σιδηρόδρομος. Τα πλευρά του χοιρινού είναι ουσιαστικά. Λίγοι κρεοπώλες το ξέρουν και όσοι το ξέρουν οι μισοί από αυτούς σου κόβουν μπριζόλες 1
slk200gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, plasTOST είπε Είναι οι λεγόμενες κορτεζίνες ή σιδηρόδρομος. Τα πλευρά του χοιρινού είναι ουσιαστικά. Λίγοι κρεοπώλες το ξέρουν και όσοι το ξέρουν οι μισοί από αυτούς σου κόβουν μπριζόλες και ζητας να στην κοψουν χοντρη γιατι στην φωτο την βλεπω πολυ μπαπατσικη (ας πουμε 3 cm?)
Kostasm45 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Αν έχω καταλάβει καλά τα ribs είναι το κομμάτι με κόκκαλο από την χοιρινή μπριζόλα , ο χασάπης το καρέ τι το κάνει ? Ή το παίρνεις όλο και το καρέ το μαγειρεύεις αλλιώς ? Με βάλατε στην πρίζα να το δοκιμάσω , αν και όντας μπουρτζόβλαχος , δεν είμαι και πολύ σίγουρος αν το γευστικό αποτέλεσμα θα μου αρέσει . Μα μέλια , κέτσαπ και μηλοζούμι στο κακόμοιρο το γουρουνάκι 😁😁😁
plasTOST Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 34 λεπτά πριν, slk200gr είπε και ζητας να στην κοψουν χοντρη γιατι στην φωτο την βλεπω πολυ μπαπατσικη (ας πουμε 3 cm?) Δεν έχω καταφέρει να ψήσω ακόμα για να έχω άποψη. Έχω φάει μόνο αρκετές σε 3 ψήφιο αριθμό Πήρα κάποιες από το ΜΑΡΤ και μέσα στην εβδομάδα θα τις δοκιμάσω. Η μία από αυτές είναι κάπως χοντρουτσικη οπότε θα έχω μια καλή εικόνα! 1 ώρα πριν, Kostasm45 είπε Αν έχω καταλάβει καλά τα ribs είναι το κομμάτι με κόκκαλο από την χοιρινή μπριζόλα , ο χασάπης το καρέ τι το κάνει ? Ή το παίρνεις όλο και το καρέ το μαγειρεύεις αλλιώς ? Με βάλατε στην πρίζα να το δοκιμάσω , αν και όντας μπουρτζόβλαχος , δεν είμαι και πολύ σίγουρος αν το γευστικό αποτέλεσμα θα μου αρέσει . Μα μέλια , κέτσαπ και μηλοζούμι στο κακόμοιρο το γουρουνάκι 😁😁😁 Υπήρχε ένα μαγαζί στην Αθήνα στην Αργυρούπολη το ΕΥ ΚΟΡΤΕΖΕΙΝ. Πλήρωνες 9-10 € και έτρωγες όσες κορτεζίνες άντεχες. Εκεί να δεις μάχες 1
ritualistic Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Το επομενο low & slow που θα κανω λεω να ειναι ωμος απο αρνι, αν το εχει δοκιμασει κανεις ας μας πει καμια συμβουλη η συνταγη!
ZAKKWYLDE Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, ritualistic είπε Eγινε λουκουμι η αληθεια ειναι το εβγαλα στους 69 βαθμους, πηγαινες να το κοψεις με το μαχαιρι και τα υγρα κυριολεκτικα εσταζαν! Και θα το ηθελα σκετο ribs αλλα νεος ακομα στο αθλημα την επομενη φορα θα ειμαι πιο συγκεκριμενος στον χασαπη Μη κολλάτε πάρα πολύ πολύ με την θερμοκρασία. Δεν είναι rib eye να το βγάλουμε medium :D. 69 να είναι λίγο ενδεχομένως. 89 θα μου φαινόταν πιο ρεαλιστικό. Το όλο θέμα εδώ είναι να διασπαστεί το λίπος που έχει απο πάνω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα