panosbant Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Καλημέρα παιδιά, επειδή σκέφτομαι να αγοράσω το παρακάτω θερμόμετρο https://www.banggood.com/Digoo-DG-FT2203-Smart-Bluetoorh-LED-LCD-Display-BBQ-Kitchen-Cooking-Thermometer-With-Double-Probes-p-1300450.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN μετά απο παρότρυνση αρκετών εδώ μέσα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε συναντήσει θέμα με το bluetooth και τη σύνδεση στο κινητό καθώς είδα στο play store ότι έχει πολύ κακές κρητικές σαν εφαρμογή και θεωρώ ότι είναι άχρηστο χωρίς τη σύνδεση στο κιν. Ευχαριστώ
AristidisZ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Εγώ πάντως έχω αγοράσει ένα του ΙΚΕΑ 12 ευρώ και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος Ανεβάζει γρήγορα θερμοκρασία και από όσο μπορώ να καταλάβω είναι αρκετά ακριβές Θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος για σύνδεση με κινητά κλπ, ανοίγεις καπάκι τσεκάρεις, γυρνάς βγάζεις 1
zanskou Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε Εγώ πάντως έχω αγοράσει ένα του ΙΚΕΑ 12 ευρώ και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος Ανεβάζει γρήγορα θερμοκρασία και από όσο μπορώ να καταλάβω είναι αρκετά ακριβές Θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος για σύνδεση με κινητά κλπ, ανοίγεις καπάκι τσεκάρεις, γυρνάς βγάζεις Ε δώσε κι ένα λινκ 🙂
AristidisZ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Είμαι από κινητό, συγγνώμη 9 ευρώ τελικά, έχει πέσει η τιμή https://www.ikea.gr/proioda/eidi-kouzinas/ergaleia-anameixis-kai-metrisis/fantast-thermometro-kreatos-xronodiakoptis/20103016 1
plasTOST Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Εγώ πάντως έχω αγοράσει ένα του ΙΚΕΑ 12 ευρώ και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος Ανεβάζει γρήγορα θερμοκρασία και από όσο μπορώ να καταλάβω είναι αρκετά ακριβές Θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος για σύνδεση με κινητά κλπ, ανοίγεις καπάκι τσεκάρεις, γυρνάς βγάζεις Ωραίο και αυτό και άμεση παραλαβή. Και το Diggoo μπορείς να το χρησιμοποιείς χωρίς κινητό!
panosbant Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Όντως αυτό στα ΙΚΕΑ φαίνεται τίμιο και ετοιμοπαράδοτο. Ίσως καταλήξω εκεί για αρχή .
SagoniasSlutRos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 H συνδεση με κινητο βοηθαει παντως. Ειδικα αν μαγειρευεις κατι για ωρα και θες να κανεις κατι αλλο ταυτοχρονα. Για να μην πω για περιπτωση low and slow που απλα βαζεις το κρεας και το ξεχνας. 3
gsisr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, panosbant είπε Καλημέρα παιδιά, επειδή σκέφτομαι να αγοράσω το παρακάτω θερμόμετρο https://www.banggood.com/Digoo-DG-FT2203-Smart-Bluetoorh-LED-LCD-Display-BBQ-Kitchen-Cooking-Thermometer-With-Double-Probes-p-1300450.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN μετά απο παρότρυνση αρκετών εδώ μέσα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε συναντήσει θέμα με το bluetooth και τη σύνδεση στο κινητό καθώς είδα στο play store ότι έχει πολύ κακές κρητικές σαν εφαρμογή και θεωρώ ότι είναι άχρηστο χωρίς τη σύνδεση στο κιν. Ευχαριστώ το θερμόμετρο είναι αρκετά ακριβές και πολύ γρήγορο. η εφαρμογή κάνει αυτά που υποτίθεται πως πρέπει να κάνει. σου δείχνει δηλαδή τη μέτρηση του θερμομέτρου και σε ειδοποιεί ανάλογα με το τί έχει ορίσει εσύ. τώρα για εμβέλεια μη περιμένεις θαύματα. μέχρι 8 μέτρα.
AristidisZ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε H συνδεση με κινητο βοηθαει παντως. Ειδικα αν μαγειρευεις κατι για ωρα και θες να κανεις κατι αλλο ταυτοχρονα. Για να μην πω για περιπτωση low and slow που απλα βαζεις το κρεας και το ξεχνας. Οκ, γνώμες είναι αυτές και σίγουρα δεν είναι κακό το ασύρματο Είναι και πως το βλέπει ο καθένας, εγώ που έκανα γιουβέτσι πχ στην γκαζιού έκατσα τρεις ώρες στο μπαλκόνι και ήμουν από πάνω από το φαγητό, όταν μαγειρεύω είμαι πάντα πλήρως αφοσιωμένος σε αυτή τη δουλειά Πάντως για τα κλασσικά ψητά αυτό του ΙΚΕΑ νομίζω είναι μια χαρά και ειδικά αν κάποιος μένει σε αστικό κέντρο το παίρνει σε μισή ώρα, δε μπλέκει με αποστολές κλπ Εξάλλου και να πάρεις και τα 2 δεν είναι και καμία τρελή δαπάνη...
SagoniasSlutRos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε Οκ, γνώμες είναι αυτές και σίγουρα δεν είναι κακό το ασύρματο Είναι και πως το βλέπει ο καθένας, εγώ που έκανα γιουβέτσι πχ στην γκαζιού έκατσα τρεις ώρες στο μπαλκόνι και ήμουν από πάνω από το φαγητό, όταν μαγειρεύω είμαι πάντα πλήρως αφοσιωμένος σε αυτή τη δουλειά Πάντως για τα κλασσικά ψητά αυτό του ΙΚΕΑ νομίζω είναι μια χαρά και ειδικά αν κάποιος μένει σε αστικό κέντρο το παίρνει σε μισή ώρα, δε μπλέκει με αποστολές κλπ Εξάλλου και να πάρεις και τα 2 δεν είναι και καμία τρελή δαπάνη... Nαι συμφωνω! Και γω στην αρχη ενα τετοιο ειχα. Απλα επειδη κανω αργα μαγειρεματα, προτιμω να το βλεπω απο το κινητο και να εχω ειδποιηση οταν ειναι ετοιμο ή ακομα και οταν ξεφυγει η θεμροκρασια της ψησταριας ειτε προς τα πανω ειτε προς τα κατω. Κανεις δλδ ανετα τη δουλεια σου με το απλο, απλα πρεπει να εισαι απο πανω. Το αλλο προσφερει απλα περισσοτερη ανεση και ευελιξία.
plasTOST Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Παιδιά για πλάκα ψησίματος σε weber spirit ii 310 θα υπάρξεθ πρόβλημα αν βάλουμε πάνω από την υπάρχουσα σχάρα αυτή? θα κάνει δουλειά? Γιατί σε μήκες δεν θα πατάει στις άκρες: https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/shara-plancha-81873761/
AristidisZ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 23 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Nαι συμφωνω! Και γω στην αρχη ενα τετοιο ειχα. Απλα επειδη κανω αργα μαγειρεματα, προτιμω να το βλεπω απο το κινητο και να εχω ειδποιηση οταν ειναι ετοιμο ή ακομα και οταν ξεφυγει η θεμροκρασια της ψησταριας ειτε προς τα πανω ειτε προς τα κατω. Κανεις δλδ ανετα τη δουλεια σου με το απλο, απλα πρεπει να εισαι απο πανω. Το αλλο προσφερει απλα περισσοτερη ανεση και ευελιξία. Με εψησες, θα παραγγείλω και εγώ ένα τέτοιο 😁 Ερώτηση: αφήνεις την μονάδα απέξω και και καρφώνεις το θερμόμετρο μέσα ενώ το καλώδιο τρεχει μεσα στη ψησταριά ;
slk200gr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 22 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Με εψησες, θα παραγγείλω και εγώ ένα τέτοιο 😁 Ερώτηση: αφήνεις την μονάδα απέξω και και καρφώνεις το θερμόμετρο μέσα ενώ το καλώδιο τρεχει μεσα στη ψησταριά ; ναι
sndev Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 38 λεπτά πριν, plasTOST είπε Παιδιά για πλάκα ψησίματος σε weber spirit ii 310 θα υπάρξεθ πρόβλημα αν βάλουμε πάνω από την υπάρχουσα σχάρα αυτή? θα κάνει δουλειά? Γιατί σε μήκες δεν θα πατάει στις άκρες: https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/shara-plancha-81873761/ δε θα έχεις πρόβλημα άλλα είμαι της γνώμης να μπεις σε έξοδα και να πάρεις κάτι που θα σου μείνει όπως τα lodge και ας έχει 3πλη 4πλη τιμη. @SagoniasSlutRos επειδη ψαχνω και δε μπορώ να το βρω με τπτ το ποστ καποια στιγμή πριν μηνες , είχες δώσει rib eye απο μακρο μια μάρκα , μπορείς αν σου είναι εύκολο να με βοηθήσεις και να ξαναποσταρεις τη φωτογραφία για να πάω για searching? 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Με εψησες, θα παραγγείλω και εγώ ένα τέτοιο 😁 Ερώτηση: αφήνεις την μονάδα απέξω και και καρφώνεις το θερμόμετρο μέσα ενώ το καλώδιο τρεχει μεσα στη ψησταριά ; Ναι εννοειται, η μοναδα μενει εξω. 6 λεπτά πριν, sndev είπε δε θα έχεις πρόβλημα άλλα είμαι της γνώμης να μπεις σε έξοδα και να πάρεις κάτι που θα σου μείνει όπως τα lodge και ας έχει 3πλη 4πλη τιμη. @SagoniasSlutRos επειδη ψαχνω και δε μπορώ να το βρω με τπτ το ποστ καποια στιγμή πριν μηνες , είχες δώσει rib eye απο μακρο μια μάρκα , μπορείς αν σου είναι εύκολο να με βοηθήσεις και να ξαναποσταρεις τη φωτογραφία για να πάω για searching? https://www.themart.gr/boeia-devesa-mprizola-aney-ostou-nwpi-se-vacuum-argentinis-2-25kg-2114729400060.html Αυτη η μαρκα ηταν, προελευση Αργεντινης. Δοκιμασα και Ιρλανδιας που ηταν λιγο πιο ακριβο, αλλα δεν ειδα καμια διαφορα. Αλλα επειδη ειναι ακριβο κομματι, ισως να το μοιραστεις με ενα φιλο σου, γιατι βγαζει 9-10 μπριζολες το κομματι των 3 κιλων. Σε καταψυξη που εβαλα μερικες, δεν ηταν το ιδιο καλες μετα, γιατι εχασαν καποια υγρα. Αποψε θα φτιαξω ενα tri-tip που ειχα παρει. Δεν το εχω ξανακανει, αλλα ειχε 10€ το κιλο μονο και βλεπω οτι το προτιμουν πολυ στην Αμερικη. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2020 από SagoniasSlutRos 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα