ZAKKWYLDE Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, slk200gr είπε Για 100 ε βρε αδερφε? Δεν έχεις και άδικο, εξαρτάται το budget του καθενός πάντα. 1
skoudinio Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Να υπολογίζετε μια κουκουλα, φιαλη μαζί με την εγγύηση και μια βουρτσα να την καθαρίζετε . Για μένα όσοι ψάχνετε για ψησταρια ένα θερμομετρο είναι απαραίτητο. Ολα αυτά κοστίζουν γύρω στα εκατό ευρώ ακόμα. Καλό είναι και ένα μανόμετρο μπαίνει στην Φιάλη και βλέπεις ποτέ τελειώνει. 1
PJK Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Το μανόμετρο είναι άχρηστο... Εντελώς... Θα αρχίσει να δείχνει μειωμένη πίεση όταν η φιάλη στεγνώσει. Δεν προλαβαίνεις αν είσαι στην μέση του ψησίματος. Η λύση είναι ή μία δεύτερη φιάλη καβάτζα, ή μία απλή ζυγαριά. 1
slk200gr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, PJK είπε Το μανόμετρο είναι άχρηστο... Εντελώς... Θα αρχίσει να δείχνει μειωμένη πίεση όταν η φιάλη στεγνώσει. Δεν προλαβαίνεις αν είσαι στην μέση του ψησίματος. Η λύση είναι ή μία δεύτερη φιάλη καβάτζα, ή μία απλή ζυγαριά. πραγματι ,μονο δευτερη φιαλη ειναι λυση ,πες και οτι βλεπεις χαμηλη πιεση θα πας να την αλαξεις νωριτερα?
skoudinio Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δεν έχω πάρει μανόμετρο. Λάθος μου. Εγώ πίστευα ότι έχει σαν ένδειξη και ξέρεις πότε τελειώνει. Συμφωνώ ότι η δεύτερη φιαλη είναι λύση αλλα προτιμάω να έρχεται ειδικός να την αλλάζει. Ξέρω δεν είναι δύσκολη διαδικασία αλλα το προτιμάω. Δηλαδή αυτό δεν θα δείχνει όταν θα τελειώνει https://www.you.gr/kipos-ergaleia-diy/psistaries-bbq/axesouar-barmpekiou-(1)/rythmistis-piesis-me-manometro-home-camp-ld-1031b
aenaos15 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν παιρνετε την διαφανη φιαλη και ασχολειστε με μανομετρα και ζυγαριες. 1
slk200gr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 11 λεπτά πριν, aenaos15 είπε Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν παιρνετε την διαφανη φιαλη και ασχολειστε με μανομετρα και ζυγαριες. δεν ηξερα οτι υπαρχει
aenaos15 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 25 λεπτά πριν, slk200gr είπε δεν ηξερα οτι υπαρχει Υπαρχει η διαφανη φιαλη της petrogaz. Τη δουλευω απο τη πρωτη στιγμη , ειναι λιγο πιο ακριβη ( περιπου 2 ευρω ) απο τη σιδερενια αλλα πιο ελαφρια. Ετσι βλεπω ακριβως ποτε τελειωνει και δεν χανω καθολου αεριο. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Παιδιά και διαφανή φιάλη να έχετε, χρειάζεστε δεύτερη. Αν έχετε μόνο μία και κοντεύει να τελειώσει τι θα κάνετε? Θα την αλλάξετε και θα χάσετε όλο το υπόλοιπο περιεχόμενο? Ή θα ρισκαρετε να μείνετε στη μέση του ψησίματος? 4 1
sndev Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 αυτό ακριβώς, η δεύτερη φιάλη είναι αξία ανεκτίμητη ακομα κ για τους περίεργους που στραγγίζουν τη μπουκαλα, εάν είναι στο 1/3 κ είναι χειμώνας κ δεν εχει την ίδια ένταση λόγο κρύου τι θα κάνετε θα την αφήσετε σε χαμηλή φλόγα να γίνουν βραστά? btw διάφανη στα νότια ψάχνω από το μαρτιο κ δε βρίσκω πουθενά είναι σε ελλειψη λένε όπου ρώτησα. 1
villasg Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, PJK είπε Η λύση είναι ή μία δεύτερη φιάλη καβάτζα, ή μία απλή ζυγαριά. ή ΔΕΙΚΤΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΦΙΑΛΩΝ GLI102 ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ
aenaos15 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, villasg είπε ή ΔΕΙΚΤΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΦΙΑΛΩΝ GLI102 ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ Δοκιμασμενο και δεν προτεινεται... 2
ZAKKWYLDE Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, aenaos15 είπε Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν παιρνετε την διαφανη φιαλη και ασχολειστε με μανομετρα και ζυγαριες. Που τη βρίσκουμε αυτή ρε παιδιά;
tsomby Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Και εγώ δεν βρίσκω στην περιοχή μου την διάφανη φιάλη, οπότε για να ζυγίζω αυτή που έχω πήρα απο τα jumbo μια ζυγαριά βαλίτσας και είμαι μια χαρά https://www.e-jumbo.gr/valitses-eidi-taxidiou-tsantes/axesouar-taxidiou/axesouar-valitsas/zygaria-valitsas-psifiaki-avec_275649/
aenaos15 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, ZAKKWYLDE είπε Που τη βρίσκουμε αυτή ρε παιδιά; Αν εισαι νοτια προαστια αττικης εδω : https://gasexpress.gr/dianomi-fialon-ygraeriou Ομοιως υπαρχουν φιαλες και στα βορεια και δυτικα του νομου Αττικης. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα