Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, κατι ασχετο, σε οικιακό γκάζι ποιος ειναι ο κατάλληλος ρυθμιστής πίεσης για τη φιάλη υγραερίου?

Εχω έναν που λέει 3-4 kg/h kai 30-50 mbar , δεν ξέρω αν πρέπει να τον βάλω.Εσείς τι λέτε?

  • Απαντ. 21,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2318

  • ilpapacha

    2065

  • sndev

    1107

  • ηνίοχος

    589

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ametanoitos είπε

οικιακό γκάζι

δλδ τι συσκευη ?? συνηθως εχουν ταμπελακι ολες οι συσκευες

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Ametanoitos είπε

"Ενδείκνυται ρυθμιστής υψηλ. πιέσεως 12kg/H 0-4bar"

Λεει εδω : https://doukasdrama.gr/index.php?route=product/product&path=79_193&product_id=156

1 ώρα πριν, Ametanoitos είπε

Εχω έναν που λέει 3-4 kg/h kai 30-50 mbar , δεν ξέρω αν πρέπει να τον βάλω.Εσείς τι λέτε?

Οχι γιατι δεν ειναι υψηλης πιεσης

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού έχω ψήσει με σχετική επιτυχία διάφορα κρεατικα και λαχανικά (σύντομα θα γινει δοκιμή και σε ψαρι), ήρθε η ώρα να επιχειρήσω και κάτι άλλο σε τυροειδη για να ευχαριστήσω και τη γυναίκα και τα μωρα που δεν τρώνε και πολύ κρέας.

 Έχω κάνει μανουρι που βγήκε αρκετά καλό.

Αλλά θέλω να κάνω κανένα σαγανάκι, κανένα μπουγιουρντί, κανένα χαλούμι, γενικά πράγματα που λιώνουν σχετικά πιο ευκολα. Θα δούλευε κανένα μαντεμενιο μικρό σκεύος για κάτι τέτοιο? Έχετε δοκιμάσει εσείς τίποτα?

Επεξ/σία από StormGr
Δημοσ.

Σε αναζήτηση μαντεμενιου σκεύους η πλάκας είμαι και εγώ. Έχω την Weber spirit ii e-310 gbs και έχω δει ότι υπάρχει το https://www.skroutz.gr/s/13854138/Weber-Τηγάνι-Μαντεμένιο-7421.html

αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να πάρω αυτό ή μια οποιαδήποτε πλάκα ψησίματος από τις 10αδες που υπάρχουν. Έχει κανείς δοκιμάσει το συγκεκριμένο τηγάνι η έχει να προτείνει κάποια δοκιμασμένη πλάκα; 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tsomby είπε

Σε αναζήτηση μαντεμενιου σκεύους η πλάκας είμαι και εγώ. Έχω την Weber spirit ii e-310 gbs και έχω δει ότι υπάρχει το https://www.skroutz.gr/s/13854138/Weber-Τηγάνι-Μαντεμένιο-7421.html

αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να πάρω αυτό ή μια οποιαδήποτε πλάκα ψησίματος από τις 10αδες που υπάρχουν. Έχει κανείς δοκιμάσει το συγκεκριμένο τηγάνι η έχει να προτείνει κάποια δοκιμασμένη πλάκα; 

Εγώ πήρα την πλάκα της  broil ,γιατί να πάρεις ένα τηγάνι όταν μπορείς να πάρεις μία πλάκα που έχει πολύ περισσότερο χώρο εφαρμόζει ακριβώς και είναι στα ίδια λεφτά περίπου?

Άντε να βάλω και κάποιες φωτογραφίες από το σημερινό ψήσιμο μιας μοσχαρίσιας μπριζόλας στους 61 βαθμούς με θερμόμετρο

20200718_134933.jpg

20200718_135109.jpg

20200709_213513.jpg

  • Like 6
Δημοσ.
10 ώρες πριν, sndev είπε

Ας βαλω κ γω μια σημερινή dry aged. 56 βαθμοί με θερμόμετρο. 

SmartSelect_20200809-225624_Photos.jpg

SmartSelect_20200809-225510_Photos.jpg

Από πού την πήρες φίλε; Βλέπω χώρα προέλευσης Ελλάδα, αλλά ένα τρομερό marbling που δε συνάδει με ελληνικά μοσχάρια.

Δημοσ.

κρεοπωλείο ο Μάκης παλαιά Φώκαια 

ισχύει αυτό με το marbling μόλις το είδα μου  έκανε κ μένα εντύπωση αλλά λέει ελληνική και βασικά είναι.. 27 ε το κιλό το ίδιο σε ξένο θα ήταν 40 ε το κιλό. 

παίρνω 4η φορά απο αυτόν ωρίμανσης (Έχει πολλά πράγματα εκεί μέχρι κ καρπατσιο με τρούφα) όλες τις φορες ήταν ετσι λιπαρά κ ας είναι ελληνικά. 

από τις 3ς φόρες όμως μόνο στη 4η (σε αυτή τη μπριζόλα) είπα WOW γευστικά 

  • Like 1
Δημοσ.

Καλημερα παιδια αγορασα μια vanward gd4815s, ξερουμε καποιο καταστημα που να κανει συναρμολογησεις?θελω πολλα να ρωτησω επειδη νεος στο χομπι τι μπουκαλα παιρνει?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lastgladiator είπε

Καλημερα παιδια αγορασα μια vanward gd4815s, ξερουμε καποιο καταστημα που να κανει συναρμολογησεις?θελω πολλα να ρωτησω επειδη νεος στο χομπι τι μπουκαλα παιρνει?

Δες τις οδηγιες και κανε την μονος σου. Δεν θα ειναι δυσκολο.

Μπουκαλα παρε μια μπλε πετρογκαζ.

  • Thanks 1
Δημοσ.

αναζητείται κάτοχος Broil King Royal 320 (824-253) να μας πει τις εντυπώσεις του και εάν τελικά είναι καλή επιλογή στα χρήματα αυτά (625€) ή είναι μονόδρομος η Weber Spirit II E-310 GBS 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Δες τις οδηγιες και κανε την μονος σου. Δεν θα ειναι δυσκολο.

Μπουκαλα παρε μια μπλε πετρογκαζ.

Κατι αλλο που θελω να ρωτησω,εχει μεγαλη διαφορα η μαντεμενια η σχαρα  με την πλακα ως προς την γευση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...