IoNik Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, Xorxhs! είπε μήπως ειναι για φυσικό αέριο ? Αναφέρει πως είναι είτε για μπουκάλες προπανίου είτε βουτανίου. Και βλέπω πως και οι πλαστικές μπουκάλες της Coral Gas έχουν τέτοιο συστημα.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 14 ώρες πριν, IoNik είπε Αναφέρει πως είναι είτε για μπουκάλες προπανίου είτε βουτανίου. Και βλέπω πως και οι πλαστικές μπουκάλες της Coral Gas έχουν τέτοιο συστημα. Μάλλον είναι το one click system που έχουν στην Αγγλία. Εδώ μόνο η go gas το έχει αλλά δεν συμφέρει οικονομικά, καθώς έχει ίδια τιμή με τη 10κιλη και αυτή είναι μόνο 5 κιλά. 1
iannis15 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Μπορούμε στην κλασική φιάλη που χρησιμοποιούμε να την γεμίζουμε με LPG (υγραέριο κίνησης) μιας και είναι καθαρότερο και με περισσότερα οκτάνια;
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα σας, είχα αγοράσει στο Black Friday μια campingaz xpert 100l στα 100€. Για τα χρήματά της είναι τίμια όμως θα ήθελα κάτι καλύτερο και πλέον σκέφτομαι μήπως την δώσω αυτή και αγοράσω μια καλύτερη. Τι έχετε να προτείνετε σαν VFM (σε τιμή κάτω των 400€)?
Xorxhs! Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 49 λεπτά πριν, iannis15 είπε Μπορούμε στην κλασική φιάλη που χρησιμοποιούμε να την γεμίζουμε με LPG (υγραέριο κίνησης) μιας και είναι καθαρότερο και με περισσότερα οκτάνια; Με αυτή τη λόγική θα βάζαμε κηροζίνη στα αυτοκίνητα. Μην παίζεται με τα καύσιμα και την ασφάλεια σας για μια μπριζόλα 4
zanskou Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Αδέρφια, σήμερα θα παίξει ψήσιμο rib-eye για πρώτη φορά. Χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη προσοχή-τεχνική; Το τι βαρος και μεγεθος θα ειναι θα το δω τελευταια στιγμη γιατι θα το φέρει η παρέα οπότε δεν εχω εικονα να σας δώσω
aenaos15 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, zanskou είπε Αδέρφια, σήμερα θα παίξει ψήσιμο rib-eye για πρώτη φορά. Χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη προσοχή-τεχνική; Το τι βαρος και μεγεθος θα ειναι θα το δω τελευταια στιγμη γιατι θα το φέρει η παρέα οπότε δεν εχω εικονα να σας δώσω Χωρις τα βασικα μην περιμενεις να σου δωσει ουσιαστικη βοηθεια καποιος. Δεν ξερουμε τι ψησταρια εχεις , πως σου αρεσει να τρως το rib , δεν ξερουμε βαρος και δεν ξερουμε τι παχος εχει...
zanskou Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Broil King Gem 320 Βαρος/παχος οπως εγραψα θα τα δω την τελευταία στιγμη δυστυχως. Η δική μου προτιμηση και των περισσοτέρων ειναι ενα κλικ παραπάνω από medium.
gsisr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Θερμόμετρο μόνο για να σαι σίγουρος. Βγαλτες στους 60 1
iannis15 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 4 ώρες πριν, Xorxhs! είπε Με αυτή τη λόγική θα βάζαμε κηροζίνη στα αυτοκίνητα. Μην παίζεται με τα καύσιμα και την ασφάλεια σας για μια μπριζόλα Με αυτή την "λογική" μετατρέπουμε σε υγραεριοκινητο αντί βενζίνης το αυτοκίνητο. Δεν είναι παράλογο αυτό που λέω απλά θα ήθελα μια τεκμηριωμένη απάντηση διότι το έχω δει στην πράξη από 2 γνωστούς μου με αποτέλεσμα να δίνει καλύτερη καύση φλόγας και μεγαλύτερη διάρκεια φιάλης.
joker99 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 καλησπερα παιδια μου εχει μπει να παρω ψησταρια υγραεριου γιατι με κουραζει η διαδικασια και ο χρονος να αναβω καρβουνα,χρηματα δεν περισευουν πολλα οποτε κοιταζω για κατι οικονομικο.εχω δει αυτες. UNIMAC 661313 UNIMAC 661314 της εχει καποιος να μου πει εντυπωσεις?
benn1_gr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Στις 19/7/2020 στις 10:15 ΜΜ, joker99 είπε καλησπερα παιδια μου εχει μπει να παρω ψησταρια υγραεριου γιατι με κουραζει η διαδικασια και ο χρονος να αναβω καρβουνα,χρηματα δεν περισευουν πολλα οποτε κοιταζω για κατι οικονομικο.εχω δει αυτες. UNIMAC 661313 UNIMAC 661314 της εχει καποιος να μου πει εντυπωσεις? Καλημέρα. Εδώ και καμιά βδομάδα πήρα την 661314. Έχω ψήσει δύο φορές. Την μια ψάρια και την άλλη κρεατικά. Ήμουν πάντα λάτρης του κάρβουνου. Την επέλεξα και εγώ λόγω χαμηλού μπάτζετ. Θεωρώ λοιπόν ότι για τα λεφτά της είναι μια πολύ καλή επιλογή. Στα θετικά βάζω ότι είναι μια καλή και σχετικά στοιβαρη κατασκευή, ο καθαρισμός της είναι πολύ εύκολος καθώς από κάτω είναι ανοιχτή και το ταψακι που έχει βγαίνει και καθαρίζει εύκολα, έχει μάτι, και σχάρες μαντεμενιες. Το μόνο που με προβλημάτισε σχετικά, επειδή εδώ στο νήμα ακούω για πολύ ψηλές θερμοκρασίες, είναι ότι δεν την έχω δει να ανεβάζει θερμοκρασία με κλειστό το καπάκι πάνω από 290 βαθμούς. Ίσως ότι έχει τρεις καυστήρες η ότι έχει σχετικά μεγάλο άνοιγμα από πίσω και από κάτω, να παίζει ρόλο. Αν έχει κάποιος άλλος την ίδια ας μας πει για τις θερμοκρασίες που ανεβάζει. Πάντως δεν με πειράζει και ιδιαίτερα γιατί δεν ψήνω σε τόσο ψηλές θερμοκρασίες. Τους 290 βαθμούς τους πιάνει περίπου σε 10 λεπτά. Γενικώς όμως με την εμπειρία μου στα δύο ψησηματα είναι ικανοποιημένος από την γεύση των ψητών, είτε ψάρι είτε κρέας , έγιναν υπέροχα. Αυτά τα ολίγα από ένα νέο στο bbq υγραερίου.
aenaos15 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, benn1_gr είπε Καλημέρα. Εδώ και καμιά βδομάδα πήρα την 661314. Έχω ψήσει δύο φορές. Την μια ψάρια και την άλλη κρεατικά. Ήμουν πάντα λάτρης του κάρβουνου. Την επέλεξα και εγώ λόγω χαμηλού μπάτζετ. Θεωρώ λοιπόν ότι για τα λεφτά της είναι μια πολύ καλή επιλογή. Στα θετικά βάζω ότι είναι μια καλή και σχετικά στοιβαρη κατασκευή, ο καθαρισμός της είναι πολύ εύκολος καθώς από κάτω είναι ανοιχτή και το ταψακι που έχει βγαίνει και καθαρίζει εύκολα, έχει μάτι, και σχάρες μαντεμενιες. Το μόνο που με προβλημάτισε σχετικά, επειδή εδώ στο νήμα ακούω για πολύ ψηλές θερμοκρασίες, είναι ότι δεν την έχω δει να ανεβάζει θερμοκρασία με κλειστό το καπάκι πάνω από 290 βαθμούς. Ίσως ότι έχει τρεις καυστήρες η ότι έχει σχετικά μεγάλο άνοιγμα από πίσω και από κάτω, να παίζει ρόλο. Αν έχει κάποιος άλλος την ίδια ας μας πει για τις θερμοκρασίες που ανεβάζει. Πάντως δεν με πειράζει και ιδιαίτερα γιατί δεν ψήνω σε τόσο ψηλές θερμοκρασίες. Τους 290 βαθμούς τους πιάνει περίπου σε 10 λεπτά. Γενικώς όμως με την εμπειρία μου στα δύο ψησηματα είναι ικανοποιημένος από την γεύση των ψητών, είτε ψάρι είτε κρέας , έγιναν υπέροχα. Αυτά τα ολίγα από ένα νέο στο bbq υγραερίου. Ο αριθμος των καυστηρων δεν παιζει ρολο στις θερμοκρασιες , οσο παιζει η δυναμη που εχουν. Και μενα 3 καυστηρες εχει αλλα ανεβαζει 350-360. Θερμοκρασιες βεβαια που δεν θα ψησεις εκει , αλλα θα της χρησιμοποιήσεις για την πυρολυση μετα το ψησιμο. Για το μεγαλο ανοιγμα δεν ξερω ποσο ειναι και αν παιζει ρολο. Υποθετω οτι αυτοι που κατασκευασαν το bbq, ηξεραν τι εκαναν.
ritualistic Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Εχει κανεις υποψιν καποιον να κανει αλλαγη φιαλης απογευματα μετα τις 18:00 ? Το γνωστο καταστημα στα Νοτια εκοψε το service πριν τις 10 το πρωι και μετα τις 6 το απογευμα και εμεις που δουλευουμε λογικα θα χρειαζομαστε αδεια απο την δουλεια για να παραλαβουμε...
ftso Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Είμαι στην αναζήτηση σούβλας... Έχω Kenton Naterial 4B και Weber Spirit II E-310. Σκέφτομαι να αγοράσω αυτήν την σούβλα: https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/kit-psistarias-ugraeriou-naterial-81873760/ Είναι αξεσουάρ της Kenton αλλά θέλω να ξέρω αν ταιριάζει και στην Weber. Την έχει δοκιμάσει κανείς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα