gsisr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 σόρυ για το "οφ τοπικ". εγώ είμαι οπαδός του κάρβουνου. θέλω να πάρω μια ψησταριά η οποία να έχει τη μορφή που έχουν αυτές του αερίου που έχετε παραθέσει. συμμαζεμένη, με το καπάκι της και μεγάλη όπως η παραπάνω. υπάρχει τίποτα;
AristidisZ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 https://www.skroutz.gr/c/2224/charcoal_barbeque/f/700365_700366/kapaki-rodes.html?o=ψησταρια+καρβουνου&price_max=200.0&price_min=50.001 1
stelios.s Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 19 ώρες πριν, Maktheo είπε επειδη θα την δουλεύω το πολυ 2-3 φορες τον μηνα, τα λεφτα της δεν θα τα βγάλει. Με 2-3 φορές το μήνα, δηλαδή ψήσιμο σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο του μηνα, δεν θα βγαλει τα λεφτα της;;; 🙄 Με μια φθηνή και ψήσιμο με τέτοια συχνότητα σε βλέπω σε κανα 4μηνο να ρωτάς γνώμες για ψησταριές των 600+ 😊
nogoso Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα και από μένα, Έχω λίγο τρέλα με τις πίτσες και επειδή διαβάζω εδώ ότι πιάνουν 300+... Έχει κανείς να μοιραστεί εμπειρία; αξίζει να πάρει κάποιος μια για τέτοια χρήση; ήμουνα έτοιμος να πάρω ξυλοφουρνο για το εξοχικό αλλά αν με μια τέτοια μπορώ να κάνω καλή πίτσα στο σπίτι μου... Το ξανασκεφτομαι. Ευχαριστώ
Maktheo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, stelios.s είπε Με 2-3 φορές το μήνα, δηλαδή ψήσιμο σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο του μηνα, δεν θα βγαλει τα λεφτα της;;; 🙄 Με μια φθηνή και ψήσιμο με τέτοια συχνότητα σε βλέπω σε κανα 4μηνο να ρωτάς γνώμες για ψησταριές των 600+ 😊 Κοιταξε, δεν ειμαι τυπος που στις κρυες μερες του χειμώνα θα βγω στο μπαλκονι να ψηνω και να καθαριζω μετα την ψησταρια.. Οποτε για να το θεσω καλυτερα, δεν νομιζω οτι θα αναβει πανω απο 15 φορες τον χρονο, ισως το 2-3 φορες τον μηνα που ανεφερα παραπανωνα ηταν λιγο αισιόδοξο . Επίσης σκεφτομαι οτι ας κανω την αρχη με μια οικονομική (σχετικα) λύση (θα μπορούσα να παρω και μια με 150ε) και αν μου αρεσει τοσο και δεν την "βαρεθω", παω μετά σε κατι καλυτερο και χαρίζω την παλια σε κανένα αδερφό ή φίλο Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2019 από Maktheo
tsiro7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 https://www.skroutz.gr/s/15650401/Blackbull-Grilly-0102BLB.html?utm_source=android&utm_campaign=Skroutz share επειδή λες μέχρι 150. Έτσι έκανα εγώ, πήρα αυτή μετα από μια με πετρες λάβας που είχα και έχω ξετρελαθεί. Ψήνω τα πάντα με πολύ καλά αποτελέσματα. Αλλά θα την κρατήσω λίγο ακόμα και θα πάω σε King broil ή weber, πραγματικά δεν μπορούν να συγκριθούν σε τπτ με αυτές τις κινεζικές. Από ποιότητα υλικών, ψησίματος κτλ. Οπότε δοκίμασε με μια τέτοια για αρχή και βλέπεις αν σου αρέσει το σπορ. 1 ώρα πριν, nogoso είπε Καλησπέρα και από μένα, Έχω λίγο τρέλα με τις πίτσες και επειδή διαβάζω εδώ ότι πιάνουν 300+... Έχει κανείς να μοιραστεί εμπειρία; αξίζει να πάρει κάποιος μια για τέτοια χρήση; ήμουνα έτοιμος να πάρω ξυλοφουρνο για το εξοχικό αλλά αν με μια τέτοια μπορώ να κάνω καλή πίτσα στο σπίτι μου... Το ξανασκεφτομαι. Ευχαριστώ Στη δική μου με 2 καυστήρες πιάνω αν δεν φυσάει στο μπαλκόνι 250+ και ψήνω πίτσα πάνω σε μαντεμένια πλάκα σε 5-7 λεπτά . King broil και weber έχουν τους 300+ για πλάκα, θα ψήνεις πίτσα και θα παραμιλας.
giorgos_76 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, nogoso είπε Καλησπέρα και από μένα, Έχω λίγο τρέλα με τις πίτσες και επειδή διαβάζω εδώ ότι πιάνουν 300+... Έχει κανείς να μοιραστεί εμπειρία; αξίζει να πάρει κάποιος μια για τέτοια χρήση; ήμουνα έτοιμος να πάρω ξυλοφουρνο για το εξοχικό αλλά αν με μια τέτοια μπορώ να κάνω καλή πίτσα στο σπίτι μου... Το ξανασκεφτομαι. Ευχαριστώ Γίνεται πολύ ωραία η πίτσα, αλλά θες και πέτρινη πλάκα η οποία είναι λίγο ακριβή...Εγώ έχω μια της weber και την πήρα 60 ευρώ.
Maktheo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 58 λεπτά πριν, tsiro7 είπε https://www.skroutz.gr/s/15650401/Blackbull-Grilly-0102BLB.html?utm_source=android&utm_campaign=Skroutz share επειδή λες μέχρι 150. Έτσι έκανα εγώ, πήρα αυτή μετα από μια με πετρες λάβας που είχα και έχω ξετρελαθεί. Ψήνω τα πάντα με πολύ καλά αποτελέσματα. Αλλά θα την κρατήσω λίγο ακόμα και θα πάω σε King broil ή weber, πραγματικά δεν μπορούν να συγκριθούν σε τπτ με αυτές τις κινεζικές. Από ποιότητα υλικών, ψησίματος κτλ. Οπότε δοκίμασε με μια τέτοια για αρχή και βλέπεις αν σου αρέσει το σπορ. Στη δική μου με 2 καυστήρες πιάνω αν δεν φυσάει στο μπαλκόνι 250+ και ψήνω πίτσα πάνω σε μαντεμένια πλάκα σε 5-7 λεπτά . King broil και weber έχουν τους 300+ για πλάκα, θα ψήνεις πίτσα και θα παραμιλας. Δεν ειναι το ταβάνι μου τα 150ε αλλα τα διπλάσια, 300ε.. Ετσι ακριβως το σκεφτομαι και εγω, ας δωσω 300 μαξ για μια (θεωρω οτι θα είναι καλα για αρχη, θα παρω κατι αξιολογο) και αν κολλήσω με το σπορ τοτε παμε για άλλα..
tsiro7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Αν είναι να δώσεις 300 για κινεζική δώσε 500 από την αρχή να τελειώνεις.https://www.skroutz.gr/s/14517978/Broil-King-Gem-320-Black-814-153.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Γνώμη μου δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά σε κάτι που σε 2-3 χρόνια αν χρειαστείς ανταλλακτικά μπορεί και να έχεις θέμα.
Maktheo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Παιδια μαλλον εχω διαφορετική αποψη καθως τα 500ε τα θεωρω πολλα για κατι που μπορει να μην μου αρέσει ή το βαρεθω σύντομα.. Μαλλον θα παω για την VANWARD MAJESTY-S, στα 230-250ε, μισα χρηματα, σε 3 χρόνια παίρνεις αλλη μια ίδια καινουρια στην ουσία.. Δεν αντιλεγω οτι οι επωνυμες ειναι ανώτερες σε ολα τα σημεία, αλλα όπως ειπα θα είναι μια αγορα δοκιμαστική, κραταω πισινή να μην με βολέψει για διάφορους λόγους
giorgos_76 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Πάρε μια φθηνή μαντεμένια με 3+1 εστίες ( vanward ή unimac )...Τα ίδια ψησίματα θα κάνεις με τις ακριβές...καμιά διαφορά
solton57010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, giorgos_76 είπε Πάρε μια φθηνή μαντεμένια με 3+1 εστίες ( vanward ή unimac )...Τα ίδια ψησίματα θα κάνεις με τις ακριβές...καμιά διαφορά Πολλές διαφορές αν ψήνεις σοβαρά....Οι ακριβές-γνωστές μάρκες ασχέτως αν αξίζουν τα λεφτά τους ,αυτό το κρίνει το budget του καθενός και το τι ψήνει , έχουν πολύ καλή κατανομή θερμότητας σε όλη την επιφάνεια τους,πολύ λιγότερες αναφλέξεις ,ποιοτικότερες σχάρες το πάχος-βάρος του μαντεμιού παίζει μεγάλο ρόλο(άρα αποθηκέυουν και περισσότερη θερμότητα),ποιοτικότερους θαλάμους (άρα κρατάνε την θερμοκρασία ευκολότερα) και διαθέσιμα ανταλλακτικά (καυστήρες,σχάρα,φλογοκρύπτες κτλπ).Αν την θες την ψησταριά για να ψήνεις παντσέτες και σουβλάκια (δεν έχω κάτι με τα συγκεκριμμένα ίσα ίσα τα λατρεύω) και σχαροτήγανο να πάρεις την ίδια δουλειά θα κάνεις(απλά με την τσίκνα εκτός σπιτιού) ,αν όμως θες φιλέτα medium-rare ,πίτσες κτλπ τότε μια ακριβή θα σε αποζημιώσει τόσο στο τελικό αποτέλεσμα όσο και από θέμα ψυχικής ηρεμίας δεν θα δεις ποτέ κομμάτι κρέατος να είναι το μισό σχεδόν καμμένο γτ ήταν στο πίσω μέρος της ψησταριάς και το άλλο μισό που ήταν ποιο μπροστά άψητο.... 3
Daliar Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ειχα τη unimac 661307,την οποία ειχα παρει στα 220€. Σου βγαζει καλη ποιότητα για τα λεφτά της με 3 καυστήρες + πλαϊνό μάτι. την έδωσα και πηρα μετα απο πολυ ψάξιμο τη Weber spirit II, με 2 καυστήρες. Μαλλον θα πω, η μέρα με τη νύχτα απο θεμα απόδοσης και ποιότητα ψησίματος. Πολύ πιο σοβαρή κατασκευή και 10 χρόνια εγγύηση σε καυστήρες και κάδο. Περα απο τα γνωστά ψησίματα, σουβλάκια, μπιφτεκια, τα οποία σε ενα τέταρτο τα έχεις σχεδόν βγάλει, εχω ψησει ρόλο κοτόπουλο και πίστες σε pizza stone. ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!! Αν θες να ξεκινησεις για δεις τι παίζει και αν τελικα θα τη χρησιμοποιεις, γνώμη μου να μην πας σε κατι πιο ακριβό απο τα 150-160€ (μπορεί να λεω και πολλά). Εμενα είναι η 3η που παίρνω ως υγραεριου απο 80€, αγόρασα και μια μαντεμενια πλακα, στη unimac και τωρα τη Weber. Με τη weber απλα ευχαριστιεμαι τη κάθε στιγμή ποιοτικά και γρήγορα. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2019 από Daliar
Mansora Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Εγώ αποφάσισα να παροπλίσω την υγραερίου και να την κρατήσω μόνο για μοσχάρι και μπιφτέκια ενώ για λιπαρά κρέατα και ψάρια θα χρησιμοποιώ το παραδοσιακό κάρβουνο. Όσο καλός καθαρισμός και να γίνεται πάντα θα υπάρχει μια λαδίλα απ το λίπος μέσα που δεν με ενθουσιάζει να υπάρχει όσο ψήνεται το φαγητό ούτε με ενθουσιάζει η ιδέα καθαρισμού με ισχυρά καθαριστικά. Με το κάρβουνο απλά πετάς τα καμμένα κάρβουνα και βάζεις καινούργια. Από θέμα χρόνου τα 30-40 λεπτά που γλιτώνεις απ το άναμμα τα τρως στο καθάρισμα ενώ το μόνο πλεονέκτημα είναι η οικονομία της μπουκάλας έναντι του κάρβουνου. 1
Maktheo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Daliar είπε Ειχα τη unimac 661307,την οποία ειχα παρει στα 220€. Σου βγαζει καλη ποιότητα για τα λεφτά της με 3 καυστήρες + πλαϊνό μάτι. την έδωσα και πηρα μετα απο πολυ ψάξιμο τη Weber spirit II, με 2 καυστήρες. Μαλλον θα πω, η μέρα με τη νύχτα απο θεμα απόδοσης και ποιότητα ψησίματος. Πολύ πιο σοβαρή κατασκευή και 10 χρόνια εγγύηση σε καυστήρες και κάδο. Περα απο τα γνωστά ψησίματα, σουβλάκια, μπιφτεκια, τα οποία σε ενα τέταρτο τα έχεις σχεδόν βγάλει, εχω ψησει ρόλο κοτόπουλο και πίστες σε pizza stone. ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!! Αν θες να ξεκινησεις για δεις τι παίζει και αν τελικα θα τη χρησιμοποιεις, γνώμη μου να μην πας σε κατι πιο ακριβό απο τα 150-160€ (μπορεί να λεω και πολλά). Εμενα είναι η 3η που παίρνω ως υγραεριου απο 80€, αγόρασα και μια μαντεμενια πλακα, στη unimac και τωρα τη Weber. Με τη weber απλα ευχαριστιεμαι τη κάθε στιγμή ποιοτικά και γρήγορα. Ετσι ακριβως το σκεφτομαι, αν μου αρέσει τόσο και δω οτι την χρησιμοποιώ, πάω σαφως σε κατι καλύτερο, πίτσα δεν υπάρχει περιπτωση να ψησω εκει, μπιφτεκια, μπριζολα, πανσετα, κοτοπουλο και αντε ισως και ψαρι καμια φορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα