Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπιφτέκια έμειναν αρκετά. Δε το περίμενα πραγματικά. Παίζει να ξαναστοκαρουν τις επόμενες μέρες;

  • Απαντ. 21,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2318

  • ilpapacha

    2065

  • sndev

    1107

  • ηνίοχος

    589

Δημοσ.

IMG_20200702_215905.jpg.e4a993b636902cc59e95537f66360649.jpgΧθεσινό ψήσιμο στην ταπεινή αλλα καλή Alton Νaterial...Στο κέντρο οι περιβόητες Tου Lidl...Aρκετα καλές θα έλεγα... 

  • Like 5
Δημοσ.

ριχνετε ρε καμια ειδοποιηση και για μας που δουλεύουμε 12ωρα όταν βγάζει τετοια κελεπούρια το lidl λιγο νωριτερα. :P

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, zanskou είπε

ριχνετε ρε καμια ειδοποιηση και για μας που δουλεύουμε 12ωρα όταν βγάζει τετοια κελεπούρια το lidl λιγο νωριτερα. :P

Άμα ειδοποιούμε δε θα προλαβαίνουμε ούτε εμείς!! Πλάκα κάνω.. βολεύει πολύ η εφαρμογή του Lidl για τις προσφορές. Τις ανακοινώνει μέσα στην εφαρμογή λίγες μέρες πριν

  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sot_pal είπε

Άμα ειδοποιούμε δε θα προλαβαίνουμε ούτε εμείς!! Πλάκα κάνω.. βολεύει πολύ η εφαρμογή του Lidl για τις προσφορές. Τις ανακοινώνει μέσα στην εφαρμογή λίγες μέρες πριν

ωραιος, δεν το ηξερα

 

Δημοσ.

Λοιπόν, αύριο εγκαινιάζω την campingaz classic 3.

Μια βοήθεια για την πρώτη χρήση..

1. Καίω τις σχάρες για 10 λεπτά στους 350

2. Αφήνω να κρυώσουν

3. Αλοίφω τις σχάρες με ελάχιστο λάδι (ελαιόλαδο?) και είναι έτοιμη για χρήση

4. Ψήνω

5. Αφού τελειώσει το ψήσιμο, την βάζω πάλι να κάψει, και την καθαρίζω με μια βούρτσα

 Σωστά τα έχω καταλάβει ή κάπου κάνω λάθος?

Επίσης, η campingaz έχει κάδο σε κομμάτια που βγαίνει και πλένεται. Στο ταψάκι λέει πως μπορώ να βάλω αλουμινόχαρτο. Σκεφτόμουν να τυλίξω όλα τα κομμάτια του κάδου, και τα πλαϊνά, με αλουμινόχαρτο. Το έχει κάνει κανείς σας?

Δημοσ.

Ήθελα να δοκιμάσω κι εγώ ένα αμερικανικό black angus ωρίμανσης και με τη τιμή που είχε πήρα ένα steak μισό κιλό το οποίο χρυσοπληρωσα. Γιατί είναι τόσο ακριβά αυτά τα κρέατα; Φύλλα χρυσού τα ταιζουνε;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, johnieXoX είπε

Λοιπόν, αύριο εγκαινιάζω την campingaz classic 3.

Μια βοήθεια για την πρώτη χρήση..

1. Καίω τις σχάρες για 10 λεπτά στους 350

2. Αφήνω να κρυώσουν

3. Αλοίφω τις σχάρες με ελάχιστο λάδι (ελαιόλαδο?) και είναι έτοιμη για χρήση

4. Ψήνω

5. Αφού τελειώσει το ψήσιμο, την βάζω πάλι να κάψει, και την καθαρίζω με μια βούρτσα

 Σωστά τα έχω καταλάβει ή κάπου κάνω λάθος?

Επίσης, η campingaz έχει κάδο σε κομμάτια που βγαίνει και πλένεται. Στο ταψάκι λέει πως μπορώ να βάλω αλουμινόχαρτο. Σκεφτόμουν να τυλίξω όλα τα κομμάτια του κάδου, και τα πλαϊνά, με αλουμινόχαρτο. Το έχει κάνει κανείς σας?

Το 1-2-3-4-5 μια χαρα το λες!!

Για τα αλουμινοχαρτα δεν στο συνιστω!!

  • Like 2
Δημοσ.
14 ώρες πριν, johnieXoX είπε

Λοιπόν, αύριο εγκαινιάζω την campingaz classic 3.

Μια βοήθεια για την πρώτη χρήση..

1. Καίω τις σχάρες για 10 λεπτά στους 350

2. Αφήνω να κρυώσουν

3. Αλοίφω τις σχάρες με ελάχιστο λάδι (ελαιόλαδο?) και είναι έτοιμη για χρήση

4. Ψήνω

5. Αφού τελειώσει το ψήσιμο, την βάζω πάλι να κάψει, και την καθαρίζω με μια βούρτσα

 Σωστά τα έχω καταλάβει ή κάπου κάνω λάθος?

Επίσης, η campingaz έχει κάδο σε κομμάτια που βγαίνει και πλένεται. Στο ταψάκι λέει πως μπορώ να βάλω αλουμινόχαρτο. Σκεφτόμουν να τυλίξω όλα τα κομμάτια του κάδου, και τα πλαϊνά, με αλουμινόχαρτο. Το έχει κάνει κανείς σας?

Μην τα τυλίξεις δεν κάνει λένε. Συμβουλή γιατί την πάτησα. Μην τρίψεις τις σχάρες που είναι εμαγιέ με βούρτσα! Τις ξέσκισα εγώ. Πυρόλυση ή ζεστό νερό σαπούνι και  μαλακό πράσινο σφουγγάρι.

Δημοσ.

Όταν δουλεύει η ψησταριά, είναι φυσιολογικό να ακούγεται ένα φφφςςςς από την μπουκάλα/ ρυθμιστή, ή να ανησυχήσω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν μόλις άλλαξα τη διαφανή μπουκάλα προπανίου της fgas με 13 κιλη προπανίου της πετρογκάζ .

οσο και αν φαίνεται παράξενο , η ποιότητα της φλόγας έπιασε την ιδανική εικόνα ( μπλε με ελάχιστη κίτρινη μύτη ) 

Επίσης επειδή η παλια βούρτσα καθαρισμού ήταν γτπ αγόρασα την παρακάτω και η διαφορά η μέρα με τη νύχτα . Εξαιρετική στο καθάρισμα 

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01MXPUT72/ref=ppx_yo_mob_b_track_package_o1_img?ie=UTF8&psc=1

 

 

Επεξ/σία από Xorxhs!
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, johnieXoX είπε

Όταν δουλεύει η ψησταριά, είναι φυσιολογικό να ακούγεται ένα φφφςςςς από την μπουκάλα/ ρυθμιστή, ή να ανησυχήσω?

Ναι. Και ναι εννοώ τον ήχο έτσι; Όχι διαρροή. Ναι ακούγεται

Δημοσ.

Λοιπόν, έγινε το πρώτο ψήσιμο στην campingaz series 3 classic με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Όμως, επειδή ήταν το πρώτο ψήσιμο και δεν είχαν καθόλου λιπανθεί, οι σχάρες γίνανε πισινός... Οι σχάρες είναι επισμαλτωμένες.. Πώς τις καθαρίζω? Τις καίω για κάνα 10λεπτο στους 300++, αφήνω να κρυώσουν, και τις πλένω με ζεστό νερό, καθαριστικό πιάτων και βούρτσα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...