villasg Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Παιδες απο αυτες που εχει βγαλει προσφορα ο Κοτσοβολος εξιζει καποια ? και ειδικα για τις Landmann Triton PTS 3.1 Silver και Landmann Triton PTS 4.1 Inox
Maktheo Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Maktheo είπε Διαβαζω-διαβαζω... Αντε ας ζητησω και εγω μια συμβουλή.. Αύριο θα ψησω πρωτη φορα σπαλομπριζολα στην υγραεριου.. Πως την κανετε εσείς; χρονοι κτλ.. Α, δεν ειμαι γαλλακι, καλοψημενο, ελληνικο ψησιμο θελω.. Τελικα βγήκε οπως την ηθελα, καλοψημενη μεν αλλα οχι γκαγκανιασμενη και στεγνή... Αφου την εβγαλα την σκεπασα με αλουμινοχαρτο, κράτησε τα "ζουμια" της και την γλιτωσε μόνο το κοκκαλο.. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2020 από Maktheo 2
sndev Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 πηρα και την μικρη με 2 καυστήρες naterial του leroy. (180 ε ) max θερμοκρασία σε ζεστή μέρα σχεδόν 280 βαθμους εξωτερικά υλικά για τα χρήματα της, τίμια. σχάρες και πλατο τυπικά οκ να κάνεις ένα μικρο ψήσιμο. οι καυστήρες ειναι ΠΟΛΥ κοντά στη σχάρα με αποτέλεσμα αναφλέξεις για πλάκα όταν καίει φουλ με κλειστό ακόμα το καπάκι. εξωτερικά το κρέας ψημένο εσωτερικά άψητο. (αυτό δεν εινα ιαπαρετητα κακό καθώς κάνεις εξαιρετικές μοσχαρίσιες για τα γούστα μου κ μπιφτέκια burger αλλά σε χοίρινο κ ψάρι νομίζω θα θέλει διαφορετική διαχειρηση δεν χάνει θερμοκρασία εύκολα άλλα λογικό εκεί που είναι οι καυστηρες - γενικά θέλει άλλη διαχείριση στο ψήσιμο- δεν ψηνει παντού το ίδιο στο πάνω κ στο κάτω μέρος της σχάρας είναι εμφανές η διάφορα. σε χοιρινά σουβλάκια όταν στο κέντρο της σχαρας είχαν ξεροψηθεί στα πάνω κ κάτω ήταν κόκκινα ακόμα εσωτερικά στο κρέας. για το μέγεθος της σχάρας οριζόντια χώρεσε 10 τυπικά καλαμάκια. ο καθαρισμός της είναι εύκολος για καποιον που θέλει μικρη μαζεμένη (αφαιρούνται κ τα πλαινα) να ψήνει για έως 2 άτομα βαριά 3 η να κάνει entry στο Αθλημα νομιζω ειναι τιμιοτατη και θα τη παρω κ δωρο σε ενα φιλο που αναβει κάρβουνα στη ταράτσα. δεν ειναι για περισσότερα όμως. για καθημερινή χρήση βάση προηγούμενων εμπειριων απο άλλες ψησταριές δε τη βλεπω να κρατάει πάνω απο 3 χρόνια αλλά σίγουρα θα βγαλει τα 180 της ε. θεωρώ κάπως παρομια θα είναι και η ίδια με 3ς καυστήρες
Skatzivas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Καλημέρα σε όλους. Τους καυστήρες θεωρείται μιλώντας δεν τους πειράζουμε κ δεν τους καθαρίζουμε σωστά; Συνεχίζω την ενημέρωση μου για την μπουκάλα. Πετρογκαζ 10 κιλη κ Campingaz series 3. Έχω ψήσει χοντρικά 18 φορές κ ας πούμε σχεδόν πάντα στο φουλ. Σε ώρες ψησίματος το κρατάω κ το γράφω έχω φτάσει 15 μισό ώρες κ ακόμη η μπουκάλα είναι βαριά πολύ. Αφού πήρα το μαγαζί που την πήρα και μου λέει ουουουου έχεις ακόμη καμία 10αρια ψησίματα άνετα.
axinak Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, villasg είπε Παιδες απο αυτες που εχει βγαλει προσφορα ο Κοτσοβολος εξιζει καποια ? και ειδικα για τις Landmann Triton PTS 3.1 Silver και Landmann Triton PTS 4.1 Inox Με λίγα παραπάνω αγοράζεις την weber spirit 2 που από ότι γράφουν τα παιδιά εδώ είναι αρκετά καλή. Landman είχα δει μια από κοντά όταν έψαχνα αλλά δεν ήταν κάτι φοβερό σε ποιότητα τουλάχιστον το μοντέλο που είχε το μαγαζί που έβλεπα.μου έκανε για ποιοτικο κινεζικό δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι σε αυτό το μοντέλο. 8 λεπτά πριν, sndev είπε πηρα και την μικρη με 2 καυστήρες naterial του leroy. (180 ε ) max θερμοκρασία σε ζεστή μέρα σχεδόν 280 βαθμους εξωτερικά υλικά για τα χρήματα της, τίμια. σχάρες και πλατο τυπικά οκ να κάνεις ένα μικρο ψήσιμο. οι καυστήρες ειναι ΠΟΛΥ κοντά στη σχάρα με αποτέλεσμα αναφλέξεις για πλάκα όταν καίει φουλ με κλειστό ακόμα το καπάκι. εξωτερικά το κρέας ψημένο εσωτερικά άψητο. (αυτό δεν εινα ιαπαρετητα κακό καθώς κάνεις εξαιρετικές μοσχαρίσιες για τα γούστα μου κ μπιφτέκια burger αλλά σε χοίρινο κ ψάρι νομίζω θα θέλει διαφορετική διαχειρηση δεν χάνει θερμοκρασία εύκολα άλλα λογικό εκεί που είναι οι καυστηρες - γενικά θέλει άλλη διαχείριση στο ψήσιμο- δεν ψηνει παντού το ίδιο στο πάνω κ στο κάτω μέρος της σχάρας είναι εμφανές η διάφορα. σε χοιρινά σουβλάκια όταν στο κέντρο της σχαρας είχαν ξεροψηθεί στα πάνω κ κάτω ήταν κόκκινα ακόμα εσωτερικά στο κρέας. για το μέγεθος της σχάρας οριζόντια χώρεσε 10 τυπικά καλαμάκια. ο καθαρισμός της είναι εύκολος για καποιον που θέλει μικρη μαζεμένη (αφαιρούνται κ τα πλαινα) να ψήνει για έως 2 άτομα βαριά 3 η να κάνει entry στο Αθλημα νομιζω ειναι τιμιοτατη και θα τη παρω κ δωρο σε ενα φιλο που αναβει κάρβουνα στη ταράτσα. δεν ειναι για περισσότερα όμως. για καθημερινή χρήση βάση προηγούμενων εμπειριων απο άλλες ψησταριές δε τη βλεπω να κρατάει πάνω απο 3 χρόνια αλλά σίγουρα θα βγαλει τα 180 της ε. θεωρώ κάπως παρομια θα είναι και η ίδια με 3ς καυστήρες Εγώ έχω αυτή με τους 4 λέβητες. Στα 15 λεπτά φτάνει τους 350 βαθμούς.αυτο με το ψήσιμο μου το κάνει και εμένα τώρα τελευταία οπότε δεν ξέρω αν έχει κάποιο θέμα με τον λέβητα.οταν φυσάει αυτό γίνεται ποιο έντονα αντιληπτό ειδικά στο πίσω κομμάτι της.Οταν είναι καθαρή δεν έχω αναφλέξεις,ψάρια την αφήνω να κάψει και χαμηλώνω όταν τα βάζω και δεν έχω κάποιο προβλήμα.
assasertzis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Να ρωτήσω για το ζυμάρι της πίτσας.... Γιατί μου γίνεται σαν ψωμί ρε παιδιά. Και στην πέτρα όταν το βάζω ψήνεται από κάτω και το φούσκωμα περιμετρικά μένει λευκό. Πως να διατηρήσω 300+ όταν πρέπει να έχω τέρμα χαμηλά τους 2κεντρικους καυστήρες ?
slk200gr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 42 λεπτά πριν, assasertzis είπε Να ρωτήσω για το ζυμάρι της πίτσας.... Γιατί μου γίνεται σαν ψωμί ρε παιδιά. Και στην πέτρα όταν το βάζω ψήνεται από κάτω και το φούσκωμα περιμετρικά μένει λευκό. Πως να διατηρήσω 300+ όταν πρέπει να έχω τέρμα χαμηλά τους 2κεντρικους καυστήρες ? ποιος ειπε να εχεις κλειστα τους 2 κεντρικους?βασικα ολα ανοιχτα 4 με 6 λεπτα αναλογα την ψησταρια και καποιοι (οπως εγω βαζω απο κατο απο την πετρα κατι που να σηκωνει την πετρα πιο ψηλα γιατι στο καπακι αναπτυσει μεγαλυτερη θερμοκρασια ,πιο τραγανη πιτσα δεν γινεται
assasertzis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 30 λεπτά πριν, slk200gr είπε ποιος ειπε να εχεις κλειστα τους 2 κεντρικους?βασικα ολα ανοιχτα 4 με 6 λεπτα αναλογα την ψησταρια και καποιοι (οπως εγω βαζω απο κατο απο την πετρα κατι που να σηκωνει την πετρα πιο ψηλα γιατι στο καπακι αναπτυσει μεγαλυτερη θερμοκρασια ,πιο τραγανη πιτσα δεν γινεται Με όλους τους καυστήρες τέρμα η πίτσα καίγεται σε 3 λεπτα
Kostasm45 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Σήμερα μου ήρθε το τσιν- τσαν- τσον μπλιμπλίκι , οπότε ήταν απαιτητό να γίνει test drive . Το "πειραματόζωο" ήταν ένα μυλοκόπι 1.5 kg . Χρειάστηκε ψήσιμο για ένα μισάωρο συνολικά . Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2020 από Kostasm45 8
ηνίοχος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, assasertzis είπε Με όλους τους καυστήρες τέρμα η πίτσα καίγεται σε 3 λεπτα Εγώ στη θέση σου θα έβαζα τη πίτσα με χαμηλότερη αρχική θερμοκρασία περίπου στους 250 με τους όλους τους καυστήρες σε χαμηλή φωτιά Μ αυτό το τρόπο πιστεύω να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα αφού η χαμηλή αρχική θερμοκρασία θα δώσει περισσότερο χρόνο να ψηθεί η πάνω πλευρά χωρίς να καεί στη βάση Πρέπει να κάνεις δοκιμές για να βρεις τους χρόνους και το τρόπο που δουλεύει η ψησταριά Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2020 από ηνίοχος 1
tsiro7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Kostasm45 είπε Σήμερα μου ήρθε το τσιν- τσαν- τσον μπλιμπλίκι , οπότε ήταν απαιτητό να γίνει test drive . Το "πειραματόζωο" ήταν ένα μυλοκόπι 1.5 kg . Χρειάστηκε ψήσιμο για ένα μισάωρο συνολικά . Με τι μέθοδο το έψησες?
Kostasm45 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 11 λεπτά πριν, tsiro7 είπε Με τι μέθοδο το έψησες? Με άμεσο ψήσιμο στους 200 - 220 βαθμούς . 1
ritualistic Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Παιδες μoυ εχει ερθει το παρακατω θερμομετρο υστερα απο μια συναλλαγη που αποζημιωσε η αμαζον αλλα πλεον δεν το χρειαζομαι αφου το ειχα ξαναπαραγγειλει απο ebay. https://www.amazon.co.uk/Inkbird-Bluetooth-Thermometer-Stainless-Waterproof/dp/B01MG7KLCI Αν καποιος βρισκεται στα νοτια προαστια και το θελει χερι με χερι το δινω 25ε, ειναι σφραγισμενο στο κουτι του οπως ηρθε.
sndev Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 @ritualistic θα στο αγοράσω εγώ στείλε μου μυνημα περιοχή που είσαι κτλ να συνενοηθουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα