slk200gr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 8 λεπτά πριν, sargus είπε εε γκουχ γκουχ! Αν είναι να κάνω κάτι τέτοιο φίλε μου, που θα μου κοστίσει μάλλον όσο μερικές ψησταριές, λέω να την αφήσω καλύτερα έξω και κάθε μερικά χρόνια να παίρνω καινούργια! 😁 δεν ειναι τοσο τραγικο το κοστος ,αν πιανουν τα χερια σου το λες και μικρο ,τα εργαλεια σας που τα βαζετε? εδω και μια πραγματικη φωτο ,κουτσουρεμενο λιγο για να κατεβει το κοστολογιο
SagoniasSlutRos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Νομιζω μια μικρη περγκολα σε καποια γωνια να μην πεφτει βροχη απο πανω σε συνδιασμο με χρηση κουκουλας θα ειστε κομπλε. Στην ουσια ιδιες συνθηκες με ενα μπαλκονι. 1
sargus Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Νομιζω μια μικρη περγκολα σε καποια γωνια να μην πεφτει βροχη απο πανω σε συνδιασμο με χρηση κουκουλας θα ειστε κομπλε. Στην ουσια ιδιες συνθηκες με ενα μπαλκονι. Μάλλον αυτό είναι πιο εφικτό.
verylife78 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 47 λεπτά πριν, slk200gr είπε δεν ειναι τοσο τραγικο το κοστος ,αν πιανουν τα χερια σου το λες και μικρο ,τα εργαλεια σας που τα βαζετε? εδω και μια πραγματικη φωτο ,κουτσουρεμενο λιγο για να κατεβει το κοστολογιο ωραια θεα εχεις !!!... εκει να καθεσαι να ψηνεις να τρως να γελας, παρεα μουσικουλα δεν ενοχλεις κανεναν !!! Α, ρε Ελλαδαρα ποσο μας πληγωνεις, αλλα ποσο ωραια εισαι 2 1
assasertzis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα. Φίλος σε kenton nanterial εψησε κατεψυγμένα καλαμαράκια και η πλάκα έγινε έτσι.... Πως καθαρίζει αυτό τώρα?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 18 λεπτά πριν, assasertzis είπε Καλησπέρα. Φίλος σε kenton nanterial εψησε κατεψυγμένα καλαμαράκια και η πλάκα έγινε έτσι.... Πως καθαρίζει αυτό τώρα? Μουλιασμα πεντε λεπτα, τριψιμο με πρασινο σφουγγαρι, καλο ζεσταμα να φυγει η υγρασια και μετα λαδωμα, ξανα ζεσταμα, ξανα λαδωμα κλπ. Εφοσον ειναι μαντεμι. Δεν φαινεται για σκουρια παντως. 2
slk200gr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, assasertzis είπε Καλησπέρα. Φίλος σε kenton nanterial εψησε κατεψυγμένα καλαμαράκια και η πλάκα έγινε έτσι.... Πως καθαρίζει αυτό τώρα? Γιατί έγινε έτσι ?σκεφτόμουν μόλις πάρω και εγώ την ψησταριά να βάλω και εγώ καλαμαράκια που μου αρέσουν πολύ αλλά αν είναι να γίνει έτσι ας το αφήσω καλύτερα
Xorxhs! Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δοκίμασα με πέτρα να ψήσω πίτσα...αλλά πως διάολο μεταφέρω την πίτσα στη ζεσταμένη πέτρα? Δεν εχω φτυάρι προς το παρόν...
slk200gr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 49 λεπτά πριν, Xorxhs! είπε Δοκίμασα με πέτρα να ψήσω πίτσα...αλλά πως διάολο μεταφέρω την πίτσα στη ζεσταμένη πέτρα? Δεν εχω φτυάρι προς το παρόν... Το μεγάλο μου πρόβλημα και σε μένα, πάρε φτυαράκι και πάλι Θέλει προσοχή εγώ το βάζεις το φτυάρι από την αρχή Το πιο σοβαρό είναι να βάλεις Λίγο αλεύρι κάτω από το ζυμάρι Μόνο τότε γλιστράει 1
tsiro7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Πρώτη φορά ψάρι σήμερα στην weber. Καμμία σχέση με οποία άλλη υγραερίου είχα στο παρελθόν, απίστευτη πέτσα και ζουμερό εσωτερικό. Χρόνος ψησίματος περίπου 15min, 600 - 700 gr ψάρια. Τα έβγαλα με εσωτερική θερμοκρασία 62c. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2020 από tsiro7 8
Ψιτ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) ^Μας γ@μησες με αγάπη. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2020 από Ψιτ 1
aenaos15 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 39 λεπτά πριν, slk200gr είπε Το μεγάλο μου πρόβλημα και σε μένα, πάρε φτυαράκι και πάλι Θέλει προσοχή εγώ το βάζεις το φτυάρι από την αρχή Το πιο σοβαρό είναι να βάλεις Λίγο αλεύρι κάτω από το ζυμάρι Μόνο τότε γλιστράει Καλαμποκάλευρο θέλει... 4
georgetst Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 7 ώρες πριν, assasertzis είπε Καλησπέρα. Φίλος σε kenton nanterial εψησε κατεψυγμένα καλαμαράκια και η πλάκα έγινε έτσι.... Πως καθαρίζει αυτό τώρα? Κ εμένα μετά από σολωμο (που δεν έγινε τόσο χάλια, απλα επιασε παχυρευστο λιπος σαν λαδι συμπικνωμενο) ετριψα, ετριψα, δεν γλυτωσα το πλύσιμο, αλλά την στεγνωσα, εκαψα κ λαδωσα αμέσως. Την καθάρισα οπως βλέπετε, ψιλογυαλισε(ακομα είναι καινουργια βέβαια) αλλά το εσωτερικό απο το καπάκι με το καθαριστικό, εκανε αυτα τα νερά κ δεν φεύγουν τα σκασμένα 1
Rembrant Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Καλημέρες SOS, βοήθεια του κοινού! Την Κυριακή θέλω να πετάξω στην campingaz ls3 plus, 500άρες τσιπούρες. Μέχρι εδώ καλά αλλά έλα που θα έρθουν τα πεθερικά και θέλω να μου συμπαρασταθείτε να μου δώσετε κατευθύνσεις ώστε να μην έχω τη πισώπλατη μουρμούρα (άχρηστος ακαμάτης και όλα τα ξόρκια). έχει 3 καυστήρες. Βάζω τα ψάρια (αφού τα λαδώσω ελαφρά και αλατοριγανίσω) στο πλατώ ή στη σχάρα; Ποιούς καυστήρες και με πόση ένταση να τους ανοίξω; Να επιχειρήσω με κλειστό καπάκι ή ανοιχτό για να βλέπω μην γίνουν κάρβουνο; Πόσες φορές να τις γυρίσω; Δείξτε έλεος και κατανόηση
__andreas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 11 ώρες πριν, Xorxhs! είπε Δοκίμασα με πέτρα να ψήσω πίτσα...αλλά πως διάολο μεταφέρω την πίτσα στη ζεσταμένη πέτρα? Δεν εχω φτυάρι προς το παρόν... Φίλε μου καλημέρα, βάλε λαδόκολλα και είσαι μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα