Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, sargus είπε

εε γκουχ γκουχ!

Αν είναι να κάνω κάτι τέτοιο φίλε μου, που θα μου κοστίσει μάλλον όσο μερικές ψησταριές, λέω να την αφήσω καλύτερα έξω και κάθε μερικά χρόνια να παίρνω καινούργια! 😁

δεν ειναι τοσο τραγικο το κοστος ,αν πιανουν τα χερια σου το λες και μικρο ,τα εργαλεια σας που τα βαζετε? εδω και μια πραγματικη φωτο ,κουτσουρεμενο λιγο για να κατεβει το κοστολογιο

kipos11.JPG

  • Απαντ. 21,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2318

  • ilpapacha

    2065

  • sndev

    1107

  • ηνίοχος

    589

Δημοσ.

Νομιζω μια μικρη περγκολα σε καποια γωνια να μην πεφτει βροχη απο πανω σε συνδιασμο με χρηση κουκουλας θα ειστε κομπλε. Στην ουσια ιδιες συνθηκες με ενα μπαλκονι.

  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Νομιζω μια μικρη περγκολα σε καποια γωνια να μην πεφτει βροχη απο πανω σε συνδιασμο με χρηση κουκουλας θα ειστε κομπλε. Στην ουσια ιδιες συνθηκες με ενα μπαλκονι.

Μάλλον αυτό είναι πιο εφικτό. 

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, slk200gr είπε

δεν ειναι τοσο τραγικο το κοστος ,αν πιανουν τα χερια σου το λες και μικρο ,τα εργαλεια σας που τα βαζετε? εδω και μια πραγματικη φωτο ,κουτσουρεμενο λιγο για να κατεβει το κοστολογιο

kipos11.JPG

ωραια θεα εχεις !!!... εκει να καθεσαι να ψηνεις να τρως να γελας, παρεα μουσικουλα δεν ενοχλεις κανεναν !!!
Α, ρε Ελλαδαρα ποσο μας πληγωνεις, αλλα ποσο ωραια εισαι

 

  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, assasertzis είπε

Καλησπέρα. Φίλος σε kenton nanterial εψησε κατεψυγμένα καλαμαράκια και η πλάκα έγινε έτσι....  Πως καθαρίζει αυτό τώρα? 

received_2882231925232466.jpeg

Μουλιασμα πεντε λεπτα, τριψιμο με πρασινο σφουγγαρι, καλο ζεσταμα να φυγει η υγρασια και μετα λαδωμα, ξανα ζεσταμα, ξανα λαδωμα κλπ. Εφοσον ειναι μαντεμι. Δεν φαινεται για σκουρια παντως.

 

  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, assasertzis είπε

Καλησπέρα. Φίλος σε kenton nanterial εψησε κατεψυγμένα καλαμαράκια και η πλάκα έγινε έτσι....  Πως καθαρίζει αυτό τώρα? 

received_2882231925232466.jpeg

Γιατί έγινε έτσι ?σκεφτόμουν  μόλις πάρω και εγώ την ψησταριά να βάλω και εγώ καλαμαράκια που μου αρέσουν πολύ αλλά αν είναι να γίνει έτσι ας το αφήσω καλύτερα

Δημοσ.

Δοκίμασα με πέτρα να ψήσω πίτσα...αλλά πως διάολο μεταφέρω την πίτσα στη ζεσταμένη πέτρα? Δεν εχω φτυάρι προς το παρόν...

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Xorxhs! είπε

Δοκίμασα με πέτρα να ψήσω πίτσα...αλλά πως διάολο μεταφέρω την πίτσα στη ζεσταμένη πέτρα? Δεν εχω φτυάρι προς το παρόν...

Το μεγάλο μου πρόβλημα και σε μένα, πάρε φτυαράκι και πάλι Θέλει προσοχή εγώ το βάζεις το φτυάρι από την αρχή

Το πιο σοβαρό είναι να βάλεις Λίγο αλεύρι κάτω από το ζυμάρι Μόνο τότε γλιστράει

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρώτη φορά ψάρι σήμερα στην weber. Καμμία σχέση με οποία άλλη υγραερίου είχα στο παρελθόν, απίστευτη πέτσα και ζουμερό εσωτερικό. Χρόνος ψησίματος περίπου 15min, 600 - 700 gr ψάρια. Τα έβγαλα με εσωτερική θερμοκρασία 62c.

IMG_20200619_173914.jpg

IMG_20200619_174341.jpg

Επεξ/σία από tsiro7
  • Like 8
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, slk200gr είπε

Το μεγάλο μου πρόβλημα και σε μένα, πάρε φτυαράκι και πάλι Θέλει προσοχή εγώ το βάζεις το φτυάρι από την αρχή

Το πιο σοβαρό είναι να βάλεις Λίγο αλεύρι κάτω από το ζυμάρι Μόνο τότε γλιστράει

Καλαμποκάλευρο θέλει...

  • Like 4
Δημοσ.
7 ώρες πριν, assasertzis είπε

Καλησπέρα. Φίλος σε kenton nanterial εψησε κατεψυγμένα καλαμαράκια και η πλάκα έγινε έτσι....  Πως καθαρίζει αυτό τώρα? 

received_2882231925232466.jpeg

Κ εμένα μετά από σολωμο (που δεν έγινε τόσο χάλια, απλα επιασε παχυρευστο λιπος σαν λαδι συμπικνωμενο)  ετριψα, ετριψα,  δεν γλυτωσα το πλύσιμο,  αλλά την στεγνωσα, εκαψα κ λαδωσα αμέσως. 

Την καθάρισα οπως βλέπετε,  ψιλογυαλισε(ακομα είναι καινουργια βέβαια)  αλλά το εσωτερικό απο το καπάκι με το καθαριστικό,  εκανε αυτα τα νερά κ δεν φεύγουν τα σκασμένα 

 

IMG_20200617_185528.jpg

IMG_20200617_185533.jpg

  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρες SOS, βοήθεια του κοινού!

Την Κυριακή θέλω να πετάξω στην campingaz ls3 plus, 500άρες τσιπούρες. Μέχρι εδώ καλά αλλά έλα που θα έρθουν τα πεθερικά και θέλω να μου συμπαρασταθείτε να μου δώσετε κατευθύνσεις ώστε να μην έχω τη πισώπλατη μουρμούρα (άχρηστος ακαμάτης και όλα τα ξόρκια).

έχει 3 καυστήρες.

Βάζω τα ψάρια (αφού τα λαδώσω ελαφρά και αλατοριγανίσω) στο πλατώ ή στη σχάρα;

Ποιούς καυστήρες και με πόση ένταση να τους ανοίξω; 

Να επιχειρήσω με κλειστό καπάκι ή ανοιχτό για να βλέπω μην γίνουν κάρβουνο;

Πόσες φορές να τις γυρίσω;

 

Δείξτε έλεος και κατανόηση :)

 

 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Xorxhs! είπε

Δοκίμασα με πέτρα να ψήσω πίτσα...αλλά πως διάολο μεταφέρω την πίτσα στη ζεσταμένη πέτρα? Δεν εχω φτυάρι προς το παρόν...

Φίλε μου καλημέρα, βάλε λαδόκολλα και είσαι μια χαρά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...