Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Just now, Xorxhs! said:

Cambo99 όλα καλά με τον αντάπτορα, παίζεις οκ? Σε εμένα δούλεψε κουτί...

Ναι όλα τέλεια. Σε ευχαριστώ...

31 minutes ago, Xorxhs! said:

Cambo99 όλα καλά με τον αντάπτορα, παίζεις οκ? Σε εμένα δούλεψε κουτί...

Τι καθαριστικό χρησιμοποιείς για την genesis σχετικά με το εσωτερικό... καυστήρες κλπ ;

• Like 1
  • Απαντ. 21,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2318

• ilpapacha

2065

• sndev

1107

• ηνίοχος

589

Δημοσ.

Εχει κανένας landmann απ;o εδώ παιδιά? Ενδιαφερεται ενας φίλος για την rexon pts 3.0 από κωτσόβολο  στα 299.. θα παω αύριο να τη δω από κοντά. Ξερουμε για landmann?

Δημοσ.

Ο κύβος ερρίφθη και ακούει στο όνομα Kensington 480 G - OutdoorChef

Μιας και έχω φοβία με τις φλόγες και αναφλέξεις , η μοναδική μετά από τεράστια έρευνα η οποία υπόσχεται ότι δεν θα υπάρξουν αναφλέξεις. Έιναι έτσι κατασκευασμένη με δύο χονια που καλύπτουν το φλόγιστρο. Το video στο Amazon του προϊόντος με έπεισε. 429 με δώρο την μαντεμενια σχάρα. 

• Like 1
Δημοσ.

Eχω γραψει για landmann οτι εχει αντιπροσωπεια στην Ελλαδα με οτι αυτο σημαινει για αντλακτικα κτλ.Εχω βρει μαγαζι στο Χαλανδρι εξ ολοκληρου landmann που εχει απο καρβουνα της εταιριας μεχρι σπατουλες κ οτιδηποτε σχετικα με τις ψησταριες.Για τις τιμες που εχουν φαινονται τιμιες.Η συγκεκριμενη ειδικα εχει τεραστια επιφανεια ψησιματος.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, alimentas είπε

Eχω γραψει για landmann οτι εχει αντιπροσωπεια στην Ελλαδα με οτι αυτο σημαινει για αντλακτικα κτλ.Εχω βρει μαγαζι στο Χαλανδρι εξ ολοκληρου landmann που εχει απο καρβουνα της εταιριας μεχρι σπατουλες κ οτιδηποτε σχετικα με τις ψησταριες.Για τις τιμες που εχουν φαινονται τιμιες.Η συγκεκριμενη ειδικα εχει τεραστια επιφανεια ψησιματος.

Χαλανδρι θα παω και γω να τις δω! Εχει και μια κουκουλα με καλη τιμη που θελω να παρω...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cambo99 είπε

Ναι όλα τέλεια. Σε ευχαριστώ...

Τι καθαριστικό χρησιμοποιείς για την genesis σχετικά με το εσωτερικό... καυστήρες κλπ ;

Χρησιμοποιώ αυτο

https://www.skroutz.gr/s/13854423/Weber-Καθαριστικό-Κάδου-17684.html

και 

https://www.skroutz.gr/s/21856183/Weber-17875.html

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, filippos_kar είπε

Το πρώτο δεν είναι για ψησταριες με κάρβουνα ? Θα παρω και γω αυριο αλλα δεν ξερω ακομα πιο...

Για εμαγιέ σημεία είναι, δηλαδή για τον μαυρο κάδο της ψησταριάς

Δημοσ.
2 ώρες πριν, cambo99 είπε

Όλες οι πέτρες καλές είναι... η ψησταριά παίζει σημαντικό ρόλο και εννοείται να μάθεις τους χρόνους / θερμοκρασία ψησίματος.

Δεν ειναι  ακριβως ετσι.

Παιζει ρολο και  η ποιοτητα της πετρας..

Απο το βαρος αλλα και  απο το υψος εξαρταται η ποιοτητα της.

Δεν υπαρχει περιπτωση η πετρα π.χ. του lidl να ειναι  ποιοτικα ιδια με της weber η  της broil king. Αλλες θερμοκρασιες θα ανεβαζει και  αλλες αντοχες θα εχει η μια και  αλλες η αλλη.

• Like 1
Δημοσ.

Τι διαφορα να υπαρχει σε μια πετρα περα απ το παχος??????Καμια.Και της weber ειδικα δεν ειναι κ καμοια χοντρη.Σαν τσιγαροχαρτο ειναι.Το παχος κανει ολη την διαφορα.

Παρε πυροτουβλα ή μια πυροπλακα που ειναι χοντρα ,θα σου βγει στο μισο κοστος απ οτι μια πετρα weber ,broil king κτλ και ΣΙΓΟΥΡΑ θα δινει καλυτερο αποτελεσμα.

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, alimentas είπε

Τι διαφορα να υπαρχει σε μια πετρα περα απ το παχος??????Καμια.Και της weber ειδικα δεν ειναι κ καμοια χοντρη.Σαν τσιγαροχαρτο ειναι.Το παχος κανει ολη την διαφορα.

Παρε πυροτουβλα ή μια πυροπλακα που ειναι χοντρα ,θα σου βγει στο μισο κοστος απ οτι μια πετρα weber ,broil king κτλ και ΣΙΓΟΥΡΑ θα δινει καλυτερο αποτελεσμα.

https://www.e-wish.gr/petrini-plaka-psisimatos-pitsas-33cm-smile-skp-1/?skr_prm=WyIxMjQ4MjFlOS01ZjQzLTQ1MjgtOWI3OS1kNWU3NjNiN2JkMjYiLDE1OTE4MTYwNjgxMTgseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Μόλις την παρήγγειλα... περαστικά μου :)

Δημοσ.

Mια χαρα ειναι,τιμιοτατη.Το θεμα μ αυτες τις πετρες ειναι οτι ειναι βολικες κ ευχρηστες για οικιακη χρηση.Και του lidl μια χαρα ειναι για τα 8 ε.Εγω εκεινη ξαναπηρα.Ειχα παρει την ιδια πριν 5 χρονια νομιζω,μου ειχε κρατησει 3 κ επειδη λερωθηκε πολυ καποια στιγμη την πεταξα.Κατα τ αλλα κανενα προβλημα.Δεν αξιζει να δωσεις πανω απο 20ε για πετρα επειδη γραφει weber πανω.

Οι πυροπλακες κανουν την καλυτερη δουλεια αλλα αντε βαζε-βγαζε στον φουρνο......μεγαλη φασαρια.

• Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, alimentas είπε

Mια χαρα ειναι,τιμιοτατη.Το θεμα μ αυτες τις πετρες ειναι οτι ειναι βολικες κ ευχρηστες για οικιακη χρηση.Και του lidl μια χαρα ειναι για τα 8 ε.Εγω εκεινη ξαναπηρα.Ειχα παρει την ιδια πριν 5 χρονια νομιζω,μου ειχε κρατησει 3 κ επειδη λερωθηκε πολυ καποια στιγμη την πεταξα.Κατα τ αλλα κανενα προβλημα.Δεν αξιζει να δωσεις πανω απο 20ε για πετρα επειδη γραφει weber πανω.

Οι πυροπλακες κανουν την καλυτερη δουλεια αλλα αντε βαζε-βγαζε στον φουρνο......μεγαλη φασαρια.

Για την πέτρα όταν λερωθεί διάβασα πως την τρίβεις με πολύ ψιλό γιαλοχαρτο

• Like 1
Δημοσ.

Βρήκα έναν κοντά στο σπίτι μου κ ρώτησα για σχάρα ανοξείδωτο ατσάλι. Για τη δική μου 51 μήκος επί 45,χωρίς ποδαράκια εννοείται,μου είπε 50 ευρώ κ σε πάχος 6 χιλιοστά. Καλά είναι;δεν έχω άποψη 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Xorxhs! είπε

Αυτή λογικά θα κάτσει και στο gbs

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...