Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 minutes ago, SagoniasSlutRos said:

Συμφωνω για τον ξυλοφουρνο, αλλα πρεπει να εχεις αυλη, κηπο κλπ. Το ooni μπορει να το εχει οποιοσδηποτε που εχει μπαλκονι. Και οπως ειπες ειναι τρελη ευκολια. Κουμπωνεις την μπουκαλα, σε 10-15 λεπτα εχει ζεσταθει φουλ και ξεκινας το ψησιμο. Αν ηταν εντος μπατζετ και ειχα και χωρο ισως ειχα παρει μεγαλυτερο φουρνο πιτσας αλλα παλι με γκαζι.

Ιδανικα θα ηθελα να εχω ολα τα καλουδια, καπνιστηρι με πελετ, καπνιστιρι με ξυλο, kettle bbq, ξυλοφουρνο, παραδοσιακη σουβλα, και αυτα τα 2 γκαζιου που εχω ηδη, genesis και ooni.

... και θα λείπει μόνο μια Ρωσίδα να μας κάνει αέρα!!! 🤣😂🤣😂

• Απαντ. 21,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2318

• ilpapacha

2065

• sndev

1107

• ηνίοχος

589

Δημοσ.

Aσε κ μ εχει φαει για να προπαραγγειλω το οοni koda 16.Αλλα καθε μερα σκεφτομαι αν αξιζει τα 200ε συν απ το απλο για  3 ιντσες μεγαλυτερη πιτσα.Φαινεται τρομερο εργαλειο κ οτι  εχει διπλη αντισταση σε σγημα ''γ'' λογικα θα κανει τρομερη διαφορα στο ψησιμο.Ενα γυρισμα θα θελει.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Συμφωνω για τον ξυλοφουρνο, αλλα πρεπει να εχεις αυλη, κηπο κλπ. Το ooni μπορει να το εχει οποιοσδηποτε που εχει μπαλκονι. Και οπως ειπες ειναι τρελη ευκολια. Κουμπωνεις την μπουκαλα, σε 10-15 λεπτα εχει ζεσταθει φουλ και ξεκινας το ψησιμο. Αν ηταν εντος μπατζετ και ειχα και χωρο ισως ειχα παρει μεγαλυτερο φουρνο πιτσας αλλα παλι με γκαζι.

Ιδανικα θα ηθελα να εχω ολα τα καλουδια, καπνιστηρι με πελετ, καπνιστιρι με ξυλο, kettle bbq, ξυλοφουρνο, παραδοσιακη σουβλα, και αυτα τα 2 γκαζιου που εχω ηδη, genesis και ooni.

Το ooni όπως γνωρίζεις και έχεις πει πολύ σωστά παλιότερα, μπορείς να το τοποθετήσεις παντού δεν πιάνει χώρο όταν δεν το χρησιμοποιείς και βολεύει απίστευτα. Αλλά ψήνει μόνο πίτσα δυστυχώς. 

Kettle να πάρεις αν μπορέσεις αξίζει τα λεφτά τις και νομίζω ότι ίσως παροπλίσεις την genesis σου για λίγο γιατί μπορείς να κάνεις τα πάντα σε αυτήν...να ψήσεις/καπνίσεις να κάνεις Slow N Sear και ότι μπορείς να φανταστείς. Εγώ πάντως δεν την αλλάζω με τίποτα έχοντας παροπλίσει το χτιστό για μόνο όταν μαζεύετε η σάρα και η μάρα. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, ChrisAce είπε

Το ooni όπως γνωρίζεις και έχεις πει πολύ σωστά παλιότερα, μπορείς να το τοποθετήσεις παντού δεν πιάνει χώρο όταν δεν το χρησιμοποιείς και βολεύει απίστευτα. Αλλά ψήνει μόνο πίτσα δυστυχώς. 

Kettle να πάρεις αν μπορέσεις αξίζει τα λεφτά τις και νομίζω ότι ίσως παροπλίσεις την genesis σου για λίγο γιατί μπορείς να κάνεις τα πάντα σε αυτήν...να ψήσεις/καπνίσεις να κάνεις Slow N Sear και ότι μπορείς να φανταστείς. Εγώ πάντως δεν την αλλάζω με τίποτα έχοντας παροπλίσει το χτιστό για μόνο όταν μαζεύετε η σάρα και η μάρα. :)

To Kettle θα ειναι το επομενο που θα παρω. Ειχα ενα φτηνιαρικο οταν ημουν εξωτερικο και ειχα κηπο, αλλα εδω στο μπαλκονι το γκαζι δεν το αλλαζω. Θα εχω το kettle για πιο σπεσιαλ καταστασεις, πχ καπνισμα κλπ. Ή απλα για το ψησιμο της Κυριακης

Σχετικα με το ooni, ναι ειναι μονο για πιτσα ξεκαθαρα. Ακομα και μπριζολα που λενε οτι μπορεις να κανεις σε μαντεμενιο τηγανι, δεν μπαινω καν στη διαδικασια να το δοκιμασω.

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όσους ενδιαφέρονται αγόρασα πριν από λίγο από το μεγαλύτερο κατάστημα ηλεκτρονικών ( δεν ξέρω αν μπορώ να πω το όνομα) την Weber ii Spirit E310 GBS στα 599 Ευρώ. 90 Ευρώ κάτω  και πρώτη εκτίμηση παράδοσης 11 Ιουνίου. Είχα απογοητευτεί γιατί εδώ και λίγες εβδομάδες ήταν σε έλλειψη και η τιμή ακατέβατη

Επεξ/σία από nodas1960
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, nodas1960 είπε

Για όσους ενδιαφέρονται αγόρασα πριν από λίγο από το μεγαλύτερο κατάστημα ηλεκτρονικών ( δεν ξέρω αν μπορώ να πω το όνομα) την Weber ii Spirit E310 GBS στα 599 Ευρώ. 90 Ευρώ κάτω  και πρώτη εκτίμηση παράδοσης 11 Ιουνίου. Είχα απογοητευτεί γιατί εδώ και λίγες εβδομάδες ήταν σε έλλειψη και η τιμή ακατέβατη

Και δεν το γράφεις ίσως κάποιοι περίμεναν να ξαναπέσει η τιμή τις κάτω από 600.

Απλά να θυμίσω ότι χαμηλότερη τιμή ήταν στα 509 ευρώ αν θυμάμαι καλά από you και πρόσφατα, περίοδο καραντίνας, είχε πέσει ξανά αλλά στα 549 ευρώ. 

Οπότε για όποιον δεν την βιάζετε τώρα είναι σίγουρο ότι θα ξαναπέσει σε τιμή 549 ή και λιγότερο.

EDIT

Στα 507 ευρώ είχε πέσει τελικά, τέλος Φεβρουαρίου 2020 και όλο τον Απρίλιο στα 549 ευρώ.

Οπότε όποιος δεν βιάζετε συμφέρει να περιμένει να ξαναπέσει για να την πάρει.

Επεξ/σία από ChrisAce
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού επιτρέπεται την πήρα από τον Κωτσόβολο. Προς το παρόν την έχει μόνο για παράδοση και όχι στα μαγαζιά του. Η τιμή όντως μπορεί να πέσει και άλλο αλλά επειδή έχω μιλήσει και με μαγαζάτορες οι οποίοι πραγματικά δεν ξέρουν πότε θα έρθουν στην Ελλάδα και στο amazon.com την περασμένη εβδομάδα που κοίταξα ήταν μη διαθέσιμο όταν είδα την προσφορά δεν δίστασα. Είχα μάλιστα συμφιλιωθεί με την ιδέα να την πάρω στην κανονική της τιμή.

Επεξ/σία από nodas1960
  • Like 1
Δημοσ.

Εγινε αγορα.Χαζευα στο leroy Αμαρουσιου κ ειχε σε προσφορα αυτη https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-xulokarvounou/psistaria-karvounou-phoenix-beta-naterial-62356994/

Την ειχε απο 120ε στα 80  διπλα απ την master touch της weber .Πραγματικα αν δεν εγραφε μαρκες δεν καταλαβαινες διαφορα.Το ιδιο βαρυ καπακι το ιδιο βαρυα σχαρα (λιγο πιο λεπτες οι ραβδοι σε σχεση με την weber) κ χωρις το συστημα gbs που εμενα που φαινεται παντελως αχρηστο κ χαλαει κ την δομη της σχαρας.Μου εκανε φοβερη εντυπωση σαν ποιοτητα κ την πηρα.80ε η μια ,360 η αλλη.Κ εναν χρονο να κρατησει που λεει ο λογος θα τα βγαλει τα λεφτα της.

Επισης επειδη λεγαμε για σχαρες απο ατσαλι.Στο λερου εχει αυτη https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/shara-me-podia-62315365/ 

Οποιος ενδιαφεραι για ατσαλινη σχαρα πρεπει να ριξει μια ματια οπωσδηποτε.Πολυ χοντρη σχαρα,πολυ μεγαλη επιγαβεια κ μονο στα 18 ε.Αν βρειτε κ πατεντα να την προσαρμοσεται στις ψησταριες του γκαζιου ειναι οτι πρεπει.

• Like 3
Δημοσ.
6 ώρες πριν, axinak είπε

Κατασκευή σούβλας .

Κάτοχος εδώ και δυο σχεδόν χρόνια της Kenton NATERIAL 4 καυστήρες από τα Leroy .Η πρώτη μου υγραερίου και αρκετά ικανοποιημένος δεδομένου των χρημάτων της .στα δυο χρόνια άρχισαν και σκουριάζουν τα καλυπτρα των καυστήρων και μου φαίνεται λίγο δύσκολη στο καθάρισμα αν και δεν έχω εμπειρία από άλλες .Κατά τα άλλα πολύ χαρούμενος με καθημερινά ψησίματα, γιορτές, χειμώνα, καλοκαίρι κτλπ .

Λοιπόν κατά το διάστημα του κορονοιου έψαχνα για μια σούβλα για την ψησταριά μου διότι ερχόταν Πάσχα και μιας και θα εμένα Αθήνα ήθελα να ψήσω κάτι  .Δύστυχος οι μόνες διαθέσιμες ήταν της webber  στα 200 ευρο (τόσο έχω αγοράσει όλη την ψησταριά ).Στα Leroy δεν είχε διαθέσιμη προς αποστολή ένα άλλο μαγαζί isompes (κάπως έτσι νομίζω )κλειστό λόγο κορονοιου κάποιοι άλλοι πανάκριβοι οπότε έκανα την παρακάτω πατέντα !Το μοτεράκι είναι από κουζίνα (κάποιες κουζίνες έχουν και μοτέρ για σούβλα ) με κόστος 4-5 ευρώ .Μια τετράγωνη σούβλα με 3 ευρώ  (οπού με τον τροχό την έκανα όσο μπορούσα στρογγυλή στα σημεία που ακουμπάει στην βάση ).Λίγη λαμαρίνα σφυρί τρυπάνι λίμα και έτοιμη !Η σούβλα σηκώνει μέχρι 3,5-4 κιλά κρέας και έχω ψήσει 6-7 φορές .Με τις συμβουλές του φίλου aenaos15 τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά !!

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

To καλύτερο μοτεράκι ψησίματος, αθόρυβο και δυνατό σε ισχύ, είναι ο μηχανισμός για υαλοκαθαριστήρες. Κέντρο όσοι μένετε, πάτε σε μια μάντρα με ανταλλακτικά και ζητείστε το, λέγοντας για τι το θέλετε.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, alimentas είπε

Εγινε αγορα.Χαζευα στο leroy Αμαρουσιου κ ειχε σε προσφορα αυτη https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-xulokarvounou/psistaria-karvounou-phoenix-beta-naterial-62356994/

Την ειχε απο 120ε στα 80  διπλα απ την master touch της weber .Πραγματικα αν δεν εγραφε μαρκες δεν καταλαβαινες διαφορα.Το ιδιο βαρυ καπακι το ιδιο βαρυα σχαρα (λιγο πιο λεπτες οι ραβδοι σε σχεση με την weber) κ χωρις το συστημα gbs που εμενα που φαινεται παντελως αχρηστο κ χαλαει κ την δομη της σχαρας.Μου εκανε φοβερη εντυπωση σαν ποιοτητα κ την πηρα.80ε η μια ,360 η αλλη.Κ εναν χρονο να κρατησει που λεει ο λογος θα τα βγαλει τα λεφτα της.

Επισης επειδη λεγαμε για σχαρες απο ατσαλι.Στο λερου εχει αυτη https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/shara-me-podia-62315365/ 

Οποιος ενδιαφεραι για ατσαλινη σχαρα πρεπει να ριξει μια ματια οπωσδηποτε.Πολυ χοντρη σχαρα,πολυ μεγαλη επιγαβεια κ μονο στα 18 ε.Αν βρειτε κ πατεντα να την προσαρμοσεται στις ψησταριες του γκαζιου ειναι οτι πρεπει.

Και γω είχα μια no name μάρκας ενός σούπερ μάρκετ που μου έβγαλε 4 χρόνια απροβλημάτιστα χωρίς σκουριες κλπ. 

Πλέον όμως έχω γίνει fanboy οπότε είναι μονόδρομος 😜

Κάποιος που δεν θέλει να βλέπει το σηματακι της Weber σίγουρα βρίσκει ποιοτικα kettle BBQ με πολύ λιγότερα λεφτά.

1 ώρα πριν, Xorxhs! είπε

To καλύτερο μοτεράκι ψησίματος, αθόρυβο και δυνατό σε ισχύ, είναι ο μηχανισμός για υαλοκαθαριστήρες. Κέντρο όσοι μένετε, πάτε σε μια μάντρα με ανταλλακτικά και ζητείστε το, λέγοντας για τι το θέλετε.

Ένα απλό μοτέρ αρνιού (οπότε είναι και δυνατό) έχει κάπου 20€. Γιατί να κάνει κάποιος πατέντες, ενώ μπορεί να πάρει ένα κανονικό μοτέρ να το κρατήσει χρόνια?

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Και γω είχα μια no name μάρκας ενός σούπερ μάρκετ που μου έβγαλε 4 χρόνια απροβλημάτιστα χωρίς σκουριες κλπ. 

Πλέον όμως έχω γίνει fanboy οπότε είναι μονόδρομος 😜

Κάποιος που δεν θέλει να βλέπει το σηματακι της Weber σίγουρα βρίσκει ποιοτικα kettle BBQ με πολύ λιγότερα λεφτά.

Ένα απλό μοτέρ αρνιού (οπότε είναι και δυνατό) έχει κάπου 20€. Γιατί να κάνει κάποιος πατέντες, ενώ μπορεί να πάρει ένα κανονικό μοτέρ να το κρατήσει χρόνια?

Για την προσωπική ικανοποίηση ότι το έφτιαξε μονος του! 😎

Δημοσ.

Tην εστησα ,μου βγηκε η πιστη.Aπορια για τους μηστες εδω μεσα.

Υπαρχει τροπος με πατεντα να μενει ανοιχτο το καπακι χωρις να πρεπει να το βγαζουμε??? .Η συγκεκριμενη του leroy κρεμεται στο πλαι.Να βαλουμε εναν μηχανισμο σαν weber δηλαδη....Δεν πρεπει να ειναι κ κατι δυσκολο....

weber-17401004-1.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, alimentas είπε

Tην εστησα ,μου βγηκε η πιστη.Aπορια για τους μηστες εδω μεσα.

Υπαρχει τροπος με πατεντα να μενει ανοιχτο το καπακι χωρις να πρεπει να το βγαζουμε??? .Η συγκεκριμενη του leroy κρεμεται στο πλαι.Να βαλουμε εναν μηχανισμο σαν weber δηλαδη....Δεν πρεπει να ειναι κ κατι δυσκολο....

weber-17401004-1.jpg

Σίγουρα θα γίνεται, αλλά θα θέλει τρύπημα. 

Ψάξε στο λερου για κάτι τέτοιο

https://www.amazon.com/dp/B00RNF1Y5K/ref=cm_sw_r_cp_awdb_t1_Se-3EbG097GHJ

Ή σε κάτι τέτοιο να το ακουμπάς.

https://www.amazon.com/dp/B07YY1RPN7/ref=cm_sw_r_cp_awdb_t1_wh-3EbN8NSMC0

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το δευτερο το συστημα το εχει απο μονη της.Εχει 2 "αγκιστρια¨ εσωτερικα στο πανω καπακι που μπορεις κ το κρεμας στο πλαι.Μου φαινεται οτι στο ψησιμο θα ειναι λιγο αβολο,το βαλε - βγαλε.

Ενας γερος μεντεσες θα κανει δουλεια λογικα.4 τρυπες θελει.

Επεξ/σία από alimentas
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...