Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 27/6/2019 στις 12:29 ΜΜ, sndev είπε

μη βαζεις λαδι στα κρέατα κ πιο υγειηνο θα νε εγω δε βάζω κ μια χαρά ΔΕΝ κολανε.

το νερό κάτω είναι ακυρο δε βοηθάει κάπου. δοκιμασε να μην έχεις τη φλόγα στο δυνατό ειδικά τωρα ποθυ ειναι καλοκαιρι με μερικά ψησιματα θα τη μαθεις τη ψησταριά σε τη ένταση φωτιάς πρέπει να ψηνεις. 

να χαμηλωσεις την θερμοκρασια . το εχεις στο τερμα για αυτο στο κανει. δοκιμασε να το χαμηλωσεις λιγο και θα δεις οτι δεν θα στο κανει.

• Απαντ. 21k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2257

• ilpapacha

2034

• sndev

1103

• ηνίοχος

586

Δημοσ.
9 ώρες πριν, alekaras1986 είπε

Λεβέντες κ εγώ συναρμολογησα σήμερα την unimac που πήρα...μου πήρε κάνα 2ωρο...θα επανέλθω με φωτό κ εντυπώσεις...

Και εγώ Unimac έχω...είναι λίγο δύσκολη στην συναρμολόγιση

Δημοσ.

Μόλις έψησα παιδιά 2 καταπληκτικές μοσχαρισιες μπριζόλες για 6 λεπτά από την κάθε πλευρά με ένα και μοναδικό γύρισμα.Το αποτέλεσμά μοναδικό!

received_3490283404375857.jpeg

• Like 2
Δημοσ.
Στις 28/6/2019 στις 10:56 ΜΜ, xexudowef είπε

Καλησπερα στους απανταχου ψυστες!

αγορα την Weber Genesis 2, θα μου ερθει σε κανα 10ημερο. Θελω προτασεις για γυαλη υγραεριου και καποιες πληροφοριες γενικες απο εμπειρους!

2 φιάλες να πάρεις και να αλλάζεις. Δεν θες να σε αφήσει στην μέση του ψησίματος. Ειδικά εαν εχεις καλεσμένους.

• Super Moderators
Δημοσ.
18 hours ago, Maroutas said:

Μόλις έψησα παιδιά 2 καταπληκτικές μοσχαρισιες μπριζόλες για 6 λεπτά από την κάθε πλευρά με ένα και μοναδικό γύρισμα.Το αποτέλεσμά μοναδικό!

Φαντάζομαι ότι τα 6 λεπτά ανα πλευρά στην υγραερίου είναι διαφορετικά από τα 6 λεπτά ανά πλευρά σε τηγάνι...

Δημοσ.

εξαρτάτε τη θερμοκρασία ψησίματος  κ το πάχος της πριζολας κ στις 2 περιπτώσεις.. 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, sndev είπε

εξαρτάτε τη θερμοκρασία ψησίματος  κ το πάχος της πριζολας κ στις 2 περιπτώσεις.. 

Εμένα ήταν μέτριες σε πάχος και τις έψησα στους 180 βαθμούς περίπου

• Super Moderators
Δημοσ.
13 minutes ago, Maroutas said:

Εμένα ήταν μέτριες σε πάχος και τις έψησα στους 180 βαθμούς περίπου

Και βγήκαν medium-rare, medium, medium-well, well done?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θέλετε ακρίβεια στο ψήσιμο σας, ειδικά σε stakes, πάρτε ένα θερμόμετρο ακίδα και κάθε φορά θα τρώτε το κρέας σας όπως επιθυμείτε. Πάντα το κρέας μισή ώρα τουλάχιστο πριν το ψήσιμο έξω από το ψυγείο,  μετά το ψήσιμο τα stakes σε σχαριτσα να ξεκουραστουν για 5-10 λεπτά, μετά καλή μας όρεξη. 

Επεξ/σία από tsiro7
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsiro7 είπε

Αν θέλετε ακρίβεια στο ψήσιμο σας, ειδικά σε stakes, πάρτε ένα θερμόμετρο ακίδα και κάθε φορά θα τρώτε το κρέας σας όπως επιθυμείτε. 

+1, δεν είναι ανάγκη να είναι και τίποτα πανάκριβο, και το αποτέλεσμα πραγματικά αξίζει τα 10-15€ που κάνει

Με έχει βολέψει πολύ, ειδικά με τα πουλερικά

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.hellas-tech.gr/product/86532/psifiako-thermometro-akribeias-mageirikis-me-akida.html?skr_prm=WyI2NDEyOTVjOS0wMGExLTRkMWUtOWU1ZC05ZGZiMDdkYTVmZTEiLDE1NjE5Nzc1NDU0NTEseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0&ref=1

Ένα τέτοιου τύπου 

Αυτό του ikea είναι ωραίο γιατί μπορείς να το έχεις πάνω στο κρέας όσο ψήνεται, αρκεί η ψησταριά να μην ανέβει πάνω από 250. 

Και εδώ ένα χρήσιμο άρθρο για τις θερμοκρασίες https://caruso.gr/thermokrasia-mageiriki-kreas/

Επεξ/σία από tsiro7
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ έχω αυτό 

https://www.banggood.com/2019-Third-Digoo-Carnival-Digoo-DG-FT2103-LED-Touch-Screen-Digital-bluetooth-Cooking-BBQ-Thermometer-with-Temperature-Probe-p-1297244.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN

οτι δηποτε αλλο μεσα στην ψησταριά δε με βόλεψε ειδικα μ ε το άνοιξε κλείσε να δω σε τι θερμοκρασία είναι

αυτο του τύπου με καλώδια  το παρακολουθεις εκτός κλωβού  

αυτο του ικεα του @AristidisZ ειναι πιο οικονομικό κ πιο άμεσο για αγορά / Αυτο του bangood όντως συνδεετε με κινητό κ εχει Αpp αλλα ειναι μια σαχλαμαρα κ μιση σαν εφαρμογή 

Επεξ/σία από sndev
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
46 minutes ago, AristidisZ said:

Μου το είχανε προτείνει (νομίζω ο @billdanos) και είναι μια χαρά

https://www.ikea.gr/proioda/eidi-kouzinas/ergaleia-anameixis-kai-metrisis/fantast-thermometro-kreatos-xronodiakoptis/20103016

βλέπω ότι το ρίξανε και 2-3 ευρώ...

Το οποίο λειτουργεί καλύτερα από ένα των 60 ευρώ που είχα... 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...