nkoumo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Έχει τοποθετήσει κανείς αντιφλογιστικη σχάρα? Τις πουλάνε στα καταστήματα bbq. Λεν να πετάξω τις πέτρες που έχω και να βάλω μία τέτοια. Ξέρει κανείς να μου πει αν θα λειτουργήσει το εγχείρημα?
nogoso Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Στις 6/6/2020 στις 12:13 ΠΜ, nkoumo είπε Γεια σας Αποψη για την 3 Series Classic L - Campingaz ? Την εχει δοκιμασει κανεις? Καλημέρα, Χτες την έστησα οπότε δεν μπορώ να σου πω πολλά. Έκανα δύο ψησίματα κρέατα και 2 φορές πίτσα. Γρήγορο ψήσιμο και Ανεβάζει θερμοκρασία εύκολα. Δεν είχα άλλη υγραερίου για να συγκρίνω.
n4sleep Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Πάντως όσοι σκέφτεστε για ανοξείδωτη σχάρα να ξέρετε ότι θα χάσατε πολύ σε ψήσιμο σε σχέση με το μαντέμι. Ανοξείδωτη θα έβαζα μόνο πάνω από “sizzle zone» δηλαδή υπέρυθρο καυστήρα. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, KostasTk είπε Επειδη ειναι η πρωτη ψησταρια υγραεριου που θα παρω και αντικειμενικά δεν ξερω ποσό θα την βολευτω,(αν και δεν υπαρχει αμφίβολια), δεν θα ηθελα να ξεπερναει κατα πολυ τα 500€ γιατι αλλιως δεν παιρνω έγκριση για το κονδύλι απο την γυναικα.. η spirit 310 στο σκρουτζ παιζει κοντα στα 685 γ αυτο και κοιταζω ή στην 210 ή στην gem 340 που εχει κ πλαινο ματι.. Αν δεν βιαζεσαι περιμενε γιατι μπαινει σε προσφορα 2-3 φορες το χρονο στα 560€ περιπου. Σε αυτα τα λεφτα ειναι οτι καλυτερο μπορεις να βρεις. 1 ώρα πριν, vforvaggelis είπε Καλημερα και καλη εβδομαδα! Εχω μια Campingaz 2 Series Classic L και τωρα αρχιζω τις προσπαθειες μου να μαθω να ψηνω οποτε οποιαδηποτε συμβουλη δεκτη γιατι χαθηκα σε κοντα 200 σελιδες! 4-5 φορες που εχω ψησει ακομα δεν εχω καταφερει να ψησω "σωστα" καθως την μια βγαινει λιγο πιο ψημενο το σουβλακι την αλλη ειναι λιγο ωμο μεσα κλπ. Στις αρχες επειδη δεν γνωριζα ειχα αρκετα συχνα ανοιχτη την ψησταρια και βγαινανε φλογες, μετα καταλαβα πως δεν θελει να ανοιγει συχνα. Το ΣΚ θα παλεψω να κανω κανα μινι κοντοσουβλι, υπαρχει κατι που θελει προσοχη; Πρεπει να παιξεις ειτε με χαμηλοτερες θερμοκρασιες για πιο πολυ ωρα, ειτε indirect να τελειωσεις το μαγειρεμα μεχρι μεσα. Γενικα πειραματισου λιγο να δεις τι προτιμας καλυτερα. Επισης αν θες να εισαι σιγουρος παρε ενα θερμομετρο για να μην τα τρως ωμα ή παραμαγειρεμενα. 1
nkoumo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, nogoso είπε Καλημέρα, Χτες την έστησα οπότε δεν μπορώ να σου πω πολλά. Έκανα δύο ψησίματα κρέατα και 2 φορές πίτσα. Γρήγορο ψήσιμο και Ανεβάζει θερμοκρασία εύκολα. Δεν είχα άλλη υγραερίου για να συγκρίνω. Με ενδιαφέρει πως πάω με τις αναφλέξεις. Έβαλες λιπαρό ή μαριναρισμενο κρέας να μας πεις?
vforvaggelis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 42 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Επισης αν θες να εισαι σιγουρος παρε ενα θερμομετρο για να μην τα τρως ωμα ή παραμαγειρεμενα. Εχει θερμομετρο
aenaos15 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε Εχει θερμομετρο Τα χοιρινα σουβλακια τα κανω σε σχετικα χαμηλη φωτια στους 180-200 , διαφορετικα τα βαζω στη μαντεμενια πλακα. Δεν εχει νοημα το θερμομετρο κρεατος για τα σουβλακια!! Τι ειναι ο καβουρας τι ειναι το ζουμι του!!! Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2020 από aenaos15 1
vforvaggelis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, aenaos15 είπε Τα χοιρινα σουβλακια τα κανω σε σχετικα χαμηλη φωτια στους 180-200 , διαφορετικα τα βαζω στη μαντεμενια πλακα. Δεν εχει νοημα το θερμομετρο κρεατος για τα σουβλακια!! Τι ειναι ο καβουρας τι ειναι το ζουμι του!!! Θα κανω δοκιμες το σκ να δουμε σε τι επιπεδο βρισκομαι
sounis11 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, n4sleep είπε Πάντως όσοι σκέφτεστε για ανοξείδωτη σχάρα να ξέρετε ότι θα χάσατε πολύ σε ψήσιμο σε σχέση με το μαντέμι. Ανοξείδωτη θα έβαζα μόνο πάνω από “sizzle zone» δηλαδή υπέρυθρο καυστήρα. Απο ποιά αποψη το λες αυτο;
Astronautis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Η μαντεμενια σχάρα έχει μεγάλη θερμοχωρητικότητα, επομένως διευκολύνει την γρήγορη μεταφορά θερμότητας στα ψητά. Δεν ξέρω πώς συμπεριφέρεται η ανοξείδωτη, ειδικά αν είναι από ανοξείδωτο σωλήνα και όχι συμπαγές μέταλλο. Έχει κάποιος ινοξ ιδιοκατασκευη για να μας πει.τι γίνεται;
SagoniasSlutRos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Αν είναι μασιφ και όχι σωλήνα, λογικά θα είναι οκ. Είχα δει ένα βιντεάκι που είχε και τις δύο πάνω σε ένα Weber genesis και έκαναν ίδιο searing στην ουσία το μαντεμι με το inox.
zanskou Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Χαλαρό ψησιματακι σήμερα με τον παλιό καλό παραδοσιακό τρόπο. Αρνίσια παϊδάκια τα οποία πριν είχαν μείνει για περίπου δύο ώρες σε μια λεκάνη με μπύρα και γάλα εβαπορε (δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε). Η πιατέλα στο τσακ γλύτωσε το φάγωμα 3
SagoniasSlutRos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Τι προσφέρει η διαδικασία με τη μπύρα και το γάλα? Btw από τότε που δοκίμασα προβατίνα το αρνί μου φαίνεται ανωστο τελείως. 2
zanskou Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Τι προσφέρει η διαδικασία με τη μπύρα και το γάλα? Btw από τότε που δοκίμασα προβατίνα το αρνί μου φαίνεται ανωστο τελείως. Το κρέας γίνεται εντελώς λιώμα και φεύγουν οι πολύ έντονες μυρωδιές (που στο αρνί ας πούμε στη γυναίκα μου δεν αρέσει, ενώ η γεύση της αρέσει. Τι να πεις :P) ενώ παράλληλα κρατάει ατόφια τη γεύση του. Και βέβαια βγαίνει τέρμα ζουμερό όταν το τρως. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα