nkoumo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Γεια σας Αποψη για την 3 Series Classic L - Campingaz ? Την εχει δοκιμασει κανεις?
sargus Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 5 ώρες πριν, aenaos15 είπε Σε ποια περιοχη εισαι κι εχει το περιεχομενο 17 ευρω ????? Ηράκλειο. 1 ώρα πριν, adnis είπε πού ρώτησες για τη σχάρα φίλος; Σε ένα σιδερά που πέτυχα τυχαία. Τελικά μπορεί να τη βγάλω και φτηνότερα διότι ο κολλητός ενός φίλου μου του είπε ότι μπορεί να μου τη φτιάξει και μάλλον θα του δώσω μόνο τα υλικά.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, n4sleep είπε Έχει κανείς καμία καλή πρόταση καταστήματος για αγορα κανενός ωραίου tomahawk από black angus στα βόρεια προάστια (Βριλήσσια, μελισσια, Χαλάνδρι, Μαρουσι κλπ κλπ) αλλά με σχετικά καλές τιμές; Δυστυχώς σε τέτοια κομμάτια υπολογίζεις κάπου 30-40€ το κιλό. Ενδεικτικά δες carnicero και φάρμα Μπραλου εκεί προς Κηφισιά μεριά. 3 ώρες πριν, youngbuck είπε Επισης,ηθελα νσ ρωτησω εαν μια tomahawk προτεινετε αμεσο η εμμεσο? Και αυτη εχει λιπη αρκετα. Πρώτα έμμεσο και τελείωμα άμεσο.
gsisr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 8 ώρες πριν, assasertzis είπε Δυστυχώς δεν ξέρω από εκεί. Από Θεσσαλονίκη πολύ ευχαρίστως να πρότεινα 3ημερο καθοδόν και εύχομαι σε όλους καλή διασκέδαση -ξεκουραση και καλά ψησίματα!! Για πρότεινε αν θέλεις για Θεσσαλονίκη γιατί ψαχνομαι κι εγώ για τέτοια κομμάτια
Vaggelisd66 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 9 ώρες πριν, assasertzis είπε Δυστυχώς δεν ξέρω από εκεί. Από Θεσσαλονίκη πολύ ευχαρίστως να πρότεινα 3ημερο καθοδόν και εύχομαι σε όλους καλή διασκέδαση -ξεκουραση και καλά ψησίματα!! Για πες για Θεσσαλονίκη.
n4sleep Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 5 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Δυστυχώς σε τέτοια κομμάτια υπολογίζεις κάπου 30-40€ το κιλό. Ενδεικτικά δες carnicero και φάρμα Μπραλου εκεί προς Κηφισιά μεριά. Πρώτα έμμεσο και τελείωμα άμεσο. Το γνωρίζω. Τα 30-40 τρώγονται. Κάτι 60αρια Βαράνε κάποιοι ..
SagoniasSlutRos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, n4sleep είπε Το γνωρίζω. Τα 30-40 τρώγονται. Κάτι 60αρια Βαράνε κάποιοι .. Από carnicero έχω ψωνίσει μια φορά μόνο rib eye Αυστραλίας και είχε κάπου 40€/ κιλό. Οπότε μπορεί η tomahawk να έχει παραπάνω. Γενικά να ξέρεις ότι η tomahawk είναι απλά για το εφέ. Πάρε rib eye κομμένο 3-4 δάχτυλα πάχος.
n4sleep Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Από carnicero έχω ψωνίσει μια φορά μόνο rib eye Αυστραλίας και είχε κάπου 40€/ κιλό. Οπότε μπορεί η tomahawk να έχει παραπάνω. Γενικά να ξέρεις ότι η tomahawk είναι απλά για το εφέ. Πάρε rib eye κομμένο 3-4 δάχτυλα πάχος. Αρχικά το carnicero έχει τρομερά κρέατα. Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση. Πήρα μια tomahawk 1,3kg 40€, τρομερο κομμάτι με απίστευτο marbling. 2ον το κόκκαλο στο κρεας προσδίδει παρά πολύ στη γεύση. Και το έχω διαπίστωσει ο ίδιος αλλά το έχω ακούσει και από πολλους γνωστούς ψήστες του YouTube. 1
invisiblesurfer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 24 λεπτά πριν, n4sleep είπε Αρχικά το carnicero έχει τρομερά κρέατα. Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση. Πήρα μια tomahawk 1,3kg 40€, τρομερο κομμάτι με απίστευτο marbling. 2ον το κόκκαλο στο κρεας προσδίδει παρά πολύ στη γεύση. Και το έχω διαπίστωσει ο ίδιος αλλά το έχω ακούσει και από πολλους γνωστούς ψήστες του YouTube. Ο Δημήτρης στην Νέα Σμύρνη που ψωνίζω εγώ έχει τρομερή tomahawk με €13-15/κιλό
n4sleep Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 43 λεπτά πριν, invisiblesurfer είπε Ο Δημήτρης στην Νέα Σμύρνη που ψωνίζω εγώ έχει τρομερή tomahawk με €13-15/κιλό Τέλεια θα το έχω υπόψη και θα περάσω να δοκιμάσω. Αλλά δεν προτιμώ ελληνικά κρέατα συνήθως σε μοσχάρι. Είναι πολύ υποδεέστερα των angus κλπ. 2
invisiblesurfer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, n4sleep είπε Τέλεια θα το έχω υπόψη και θα περάσω να δοκιμάσω. Αλλά δεν προτιμώ ελληνικά κρέατα συνήθως σε μοσχάρι. Είναι πολύ υποδεέστερα των angus κλπ. Ναι είναι αλλά αν το δεις σαν λόγο γεύσης / κόστος νομίζω ότι είναι αξιοπρεπής επιλογή
assasertzis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 9 ώρες πριν, gsisr είπε Για πρότεινε αν θέλεις για Θεσσαλονίκη γιατί ψαχνομαι κι εγώ για τέτοια κομμάτια Meating place διδασκάλου . Έχει μέχρι και σεφ μέσα για να προτείνει τρόπους γαρνιρισματος και ψησίματος. 2 1
filippos_kar Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 7 ώρες πριν, n4sleep είπε Αρχικά το carnicero έχει τρομερά κρέατα. Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση. Πήρα μια tomahawk 1,3kg 40€, τρομερο κομμάτι με απίστευτο marbling. 2ον το κόκκαλο στο κρεας προσδίδει παρά πολύ στη γεύση. Και το έχω διαπίστωσει ο ίδιος αλλά το έχω ακούσει και από πολλους γνωστούς ψήστες του YouTube. Τα κρέατα που είναι κοντά στα κόκκαλα γενικά έχουν καλύτερη γεύση. Τώρα αν το ίδιο το κόκκαλο δίνει κάτι παραπάνω, πρώτη φορά το ακούω. Ξέρεις γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό?
nik16v Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Να κάνω μια ερώτηση σε ότι αφορά το ψήσιμο. Μοσχαρίσια κόντρα χωρίς κόκκαλο, τί είναι προτιμότερο δυνατή φλόγα και ένα γύρισμα (αφήνοντάς το τον μισό χρόνο της πρώτης πλευράς, 4 λεπτά με 2 ας πούμε) ή περισσότερα; Χοιρινός λαιμός; Μήπως είναι καλύτερα με το ένα γύρισμα μόνο για να μην ανοιγοκλείνουμε το καπάκι; Ναι, γνωρίζω ότι το θερμόμετρο είναι απαραίτητο, αλλά.......
sndev Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, filippos_kar είπε Τα κρέατα που είναι κοντά στα κόκκαλα γενικά έχουν καλύτερη γεύση. Τώρα αν το ίδιο το κόκκαλο δίνει κάτι παραπάνω, πρώτη φορά το ακούω. Ξέρεις γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό? Κολλαγόνο μεδούλι.. υπάρχει κ σούπα από κόκκαλα πολύ γευστική κ δυναμοτικη 7 ώρες πριν, invisiblesurfer είπε Ο Δημήτρης στην Νέα Σμύρνη που ψωνίζω εγώ έχει τρομερή tomahawk με €13-15/κιλό Που είναι αυτός; 27 λεπτά πριν, nik16v είπε Να κάνω μια ερώτηση σε ότι αφορά το ψήσιμο. Μοσχαρίσια κόντρα χωρίς κόκκαλο, τί είναι προτιμότερο δυνατή φλόγα και ένα γύρισμα (αφήνοντάς το τον μισό χρόνο της πρώτης πλευράς, 4 λεπτά με 2 ας πούμε) ή περισσότερα; Χοιρινός λαιμός; Μήπως είναι καλύτερα με το ένα γύρισμα μόνο για να μην ανοιγοκλείνουμε το καπάκι; Ναι, γνωρίζω ότι το θερμόμετρο είναι απαραίτητο, αλλά....... Πάχος η μοσχαρίσια; Για χοιρινό δεν έχω αποψη Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2020 από sndev
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα