Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 21,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2318

  • ilpapacha

    2065

  • sndev

    1107

  • ηνίοχος

    589

Δημοσ.
5 ώρες πριν, aenaos15 είπε

Σε ποια περιοχη εισαι κι εχει το περιεχομενο 17 ευρω ?????

Ηράκλειο.

 

1 ώρα πριν, adnis είπε

πού ρώτησες για τη σχάρα φίλος; :)

Σε ένα σιδερά που πέτυχα τυχαία.

Τελικά μπορεί να τη βγάλω και φτηνότερα διότι ο κολλητός ενός φίλου μου του είπε ότι μπορεί να μου τη φτιάξει και μάλλον θα του δώσω μόνο τα υλικά.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, n4sleep είπε

Έχει κανείς καμία καλή πρόταση καταστήματος για αγορα κανενός ωραίου tomahawk από black angus στα βόρεια προάστια (Βριλήσσια, μελισσια, Χαλάνδρι, Μαρουσι κλπ κλπ) αλλά με σχετικά καλές τιμές; 

Δυστυχώς σε τέτοια κομμάτια υπολογίζεις κάπου 30-40€ το κιλό.

Ενδεικτικά δες carnicero και φάρμα Μπραλου εκεί προς Κηφισιά μεριά.

3 ώρες πριν, youngbuck είπε

 

Επισης,ηθελα νσ ρωτησω εαν  μια tomahawk προτεινετε αμεσο η εμμεσο? Και αυτη εχει λιπη αρκετα. 

Πρώτα έμμεσο και τελείωμα άμεσο.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, assasertzis είπε

Δυστυχώς δεν ξέρω από εκεί. Από Θεσσαλονίκη πολύ ευχαρίστως να πρότεινα :)

 3ημερο καθοδόν και εύχομαι σε όλους καλή διασκέδαση -ξεκουραση και καλά ψησίματα!!

Για πρότεινε αν θέλεις για Θεσσαλονίκη γιατί ψαχνομαι κι εγώ για τέτοια κομμάτια

Δημοσ.
9 ώρες πριν, assasertzis είπε

Δυστυχώς δεν ξέρω από εκεί. Από Θεσσαλονίκη πολύ ευχαρίστως να πρότεινα :)

 3ημερο καθοδόν και εύχομαι σε όλους καλή διασκέδαση -ξεκουραση και καλά ψησίματα!!

Για πες για Θεσσαλονίκη.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Δυστυχώς σε τέτοια κομμάτια υπολογίζεις κάπου 30-40€ το κιλό.

Ενδεικτικά δες carnicero και φάρμα Μπραλου εκεί προς Κηφισιά μεριά.

Πρώτα έμμεσο και τελείωμα άμεσο.

Το γνωρίζω. Τα 30-40 τρώγονται. Κάτι 60αρια Βαράνε κάποιοι ..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, n4sleep είπε

Το γνωρίζω. Τα 30-40 τρώγονται. Κάτι 60αρια Βαράνε κάποιοι ..

Από carnicero έχω ψωνίσει μια φορά μόνο rib eye Αυστραλίας και είχε κάπου 40€/ κιλό. Οπότε μπορεί η tomahawk να έχει παραπάνω. 

Γενικά να ξέρεις ότι η tomahawk είναι απλά για το εφέ. Πάρε rib eye κομμένο 3-4 δάχτυλα πάχος. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Από carnicero έχω ψωνίσει μια φορά μόνο rib eye Αυστραλίας και είχε κάπου 40€/ κιλό. Οπότε μπορεί η tomahawk να έχει παραπάνω. 

Γενικά να ξέρεις ότι η tomahawk είναι απλά για το εφέ. Πάρε rib eye κομμένο 3-4 δάχτυλα πάχος. 

Αρχικά το carnicero έχει τρομερά κρέατα. Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση. Πήρα μια tomahawk 1,3kg 40€, τρομερο κομμάτι με απίστευτο marbling.


2ον το κόκκαλο στο κρεας προσδίδει παρά πολύ στη γεύση. Και το έχω διαπίστωσει ο ίδιος αλλά το έχω ακούσει  και από πολλους γνωστούς ψήστες του YouTube. 
 

 

  • Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, n4sleep είπε

Αρχικά το carnicero έχει τρομερά κρέατα. Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση. Πήρα μια tomahawk 1,3kg 40€, τρομερο κομμάτι με απίστευτο marbling.


2ον το κόκκαλο στο κρεας προσδίδει παρά πολύ στη γεύση. Και το έχω διαπίστωσει ο ίδιος αλλά το έχω ακούσει  και από πολλους γνωστούς ψήστες του YouTube. 
 

Ο Δημήτρης στην Νέα Σμύρνη που ψωνίζω εγώ έχει τρομερή tomahawk με €13-15/κιλό

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, invisiblesurfer είπε

Ο Δημήτρης στην Νέα Σμύρνη που ψωνίζω εγώ έχει τρομερή tomahawk με €13-15/κιλό

Τέλεια θα το έχω υπόψη και θα περάσω να δοκιμάσω. Αλλά δεν προτιμώ ελληνικά κρέατα συνήθως σε μοσχάρι. Είναι πολύ υποδεέστερα των angus κλπ.

  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, n4sleep είπε

Τέλεια θα το έχω υπόψη και θα περάσω να δοκιμάσω. Αλλά δεν προτιμώ ελληνικά κρέατα συνήθως σε μοσχάρι. Είναι πολύ υποδεέστερα των angus κλπ.

Ναι είναι αλλά αν το δεις σαν λόγο γεύσης / κόστος νομίζω ότι είναι αξιοπρεπής επιλογή

Δημοσ.
9 ώρες πριν, gsisr είπε

Για πρότεινε αν θέλεις για Θεσσαλονίκη γιατί ψαχνομαι κι εγώ για τέτοια κομμάτια

Meating place διδασκάλου . Έχει μέχρι και σεφ μέσα για να προτείνει τρόπους γαρνιρισματος και ψησίματος. 

  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, n4sleep είπε

Αρχικά το carnicero έχει τρομερά κρέατα. Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση. Πήρα μια tomahawk 1,3kg 40€, τρομερο κομμάτι με απίστευτο marbling.


2ον το κόκκαλο στο κρεας προσδίδει παρά πολύ στη γεύση. Και το έχω διαπίστωσει ο ίδιος αλλά το έχω ακούσει  και από πολλους γνωστούς ψήστες του YouTube. 
 

Τα κρέατα που είναι κοντά στα κόκκαλα γενικά έχουν καλύτερη γεύση. Τώρα αν το ίδιο το κόκκαλο δίνει κάτι παραπάνω, πρώτη φορά το ακούω. Ξέρεις γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό?

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση σε ότι αφορά το ψήσιμο.

Μοσχαρίσια κόντρα χωρίς κόκκαλο, τί είναι προτιμότερο δυνατή φλόγα και ένα γύρισμα (αφήνοντάς το τον μισό χρόνο της πρώτης πλευράς, 4 λεπτά με 2 ας πούμε) ή περισσότερα;

Χοιρινός λαιμός;

Μήπως είναι καλύτερα με το ένα γύρισμα μόνο για να μην ανοιγοκλείνουμε το καπάκι;

Ναι, γνωρίζω ότι το θερμόμετρο είναι απαραίτητο, αλλά.......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, filippos_kar είπε

Τα κρέατα που είναι κοντά στα κόκκαλα γενικά έχουν καλύτερη γεύση. Τώρα αν το ίδιο το κόκκαλο δίνει κάτι παραπάνω, πρώτη φορά το ακούω. Ξέρεις γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό?

Κολλαγόνο μεδούλι.. υπάρχει κ σούπα από κόκκαλα πολύ γευστική κ δυναμοτικη

7 ώρες πριν, invisiblesurfer είπε

Ο Δημήτρης στην Νέα Σμύρνη που ψωνίζω εγώ έχει τρομερή tomahawk με €13-15/κιλό

Που είναι αυτός;

27 λεπτά πριν, nik16v είπε

Να κάνω μια ερώτηση σε ότι αφορά το ψήσιμο.

Μοσχαρίσια κόντρα χωρίς κόκκαλο, τί είναι προτιμότερο δυνατή φλόγα και ένα γύρισμα (αφήνοντάς το τον μισό χρόνο της πρώτης πλευράς, 4 λεπτά με 2 ας πούμε) ή περισσότερα;

Χοιρινός λαιμός;

Μήπως είναι καλύτερα με το ένα γύρισμα μόνο για να μην ανοιγοκλείνουμε το καπάκι;

Ναι, γνωρίζω ότι το θερμόμετρο είναι απαραίτητο, αλλά.......

Πάχος η μοσχαρίσια; Για χοιρινό δεν έχω αποψη

Επεξ/σία από sndev

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...