sot_pal Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 43 λεπτά πριν, fantomas 7 είπε Μια ερώτηση προς τους κατόχους naterial και όποιον άλλο γνωρίζει,αγόρασα την 4αρα Ψησταριά,τι ρυθμιστή παίρνει όσο αφορά την παροχή?τοπικό μαγαζί μου πρότεινε ρυθμιστή 1kg/h, είναι σωστό ή είναι μικρός?βλέπω εδώ (φωτό μανιουαλ) ότι λέει ονομαστική απόδοση 14kw ή 1017g/h Κι εγώ αυτόν που πουλάει το Leroy πήρα. Αλλά νομίζω σου δίνει σωστό ρυθμιστή αυτός που ρώτησες. 1kg=1000g 1
Xorxhs! Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν μας δείχνετε και οι υπόλοιποι πως είναι η φλόγα σας? ;Eχω ξεκινήσει ήδη το πείραγμα του αέρα, και έχει βελτιωθεί αρκετά η φλόγα. Μπλεδίζει περισσότερο με κίτρινες κορυφές. Η ιδανική πάντως φαίνεται παρακάτω https://www.elgas.com.au/blog/1585-why-does-a-gas-flame-burn-blue-lpg-gas-natural-propane-methane https://ibb.co/JnhStRR Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2020 από Xorxhs!
tsiro7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Η φωτο ειναι απο την ψησταρια σου ? τελεια ειναι μην το σκαλιζεις αλλο .
Xorxhs! Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, tsiro7 είπε Η φωτο ειναι απο την ψησταρια σου ? τελεια ειναι μην το σκαλιζεις αλλο . όχι δεν ειναι από τη δικιά μου, θα ανεβάσω αργότερα, να σκοτεινιάσει λίγο, για να έχω καλύτερη οπτική. Αυ΄τη ειναι η ιδανική που έχω ανεβάσει
sndev Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 δε μας πειράζει που γίνεται κιτρινη στο τελείωμα η φλόγα? ειχα καταλαβει οτι πρεπει να ειναι μονο μπλε
Xorxhs! Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, sndev είπε δε μας πειράζει που γίνεται κιτρινη στο τελείωμα η φλόγα? ειχα καταλαβει οτι πρεπει να ειναι μονο μπλε μπλε να είναι και στο τελείωμα κίτρινη (μύτη της φλογας)
PHadji Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 22 ώρες πριν, nkoumo είπε Θα ήθελα την απόψή σου στην γευση , στην ευκολία διαδικασία ψησίματος ,ποιότητα κατασκευής , καθαρισμό. Ισχύει ότι επειδή έχει αυτα τα κυματιστά φύλλα πάνω από το φλόγοστρο ότι δεν κανει αναφλεξεις? Επίσης παρατήρησα ότι στις ακριβες οπως Weber, Broil King η απόσταση ανάμεσα στην σχάρα και τα φύλλα φλογίστρου είναι τουλάχιστον διπλάσια + από όσες άλλες ποιο οικονομικές έχω δει. Να υποθέσω οτι εχει σχέση με τις αναφλέξεις κανένα καλο μαγαζί για BBQ στην Αθήνα? (χωρι να θεωρηθεί διαφήμιση). Πήγα στο psistis στο Χαλάνδρι αλλά....δεν με ήμουν ευχαριστημένος Πριν από αυτή την ψησταριά, δεν είχα ψήσει ποτέ γιατί βάριομουν την διαδικασία με τα κάρβουνα. Οπότε δεν έχω την κατάλληλη εμπειρία. Οπότε έχω να πω πως είναι τρελή ευκολία αφού από μηδέν ψησίματα, τώρα ψήνω κάθε εβδομάδα. Απλή κι εύκολη στην χρήση και στο άναμμα και στο καθαρισμα. Αναφλέξεις κάνει και ως ένα σημείο είναι επιθυμητές, τώρα αν βαλεις κανένα λουκάνικο η παϊδακι θα γίνει λίγο χαμός, αλλά αν κρατάς κλειστό καπάκι, όλα θα πάνε μια χαρά. Με ανοιχτό βέβαια εχεις την αίσθηση του ψηστη περισσότερο. Για τις αποστάσεις δεν ξέρω να σου πω, δεν έχω εμπειρία από άλλη ψησταριά.
sot_pal Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Έχετε δοκιμάσει να ψήσετε παιδακια προβατίνας; Λέτε να έχω πρόβλημα με τις αναφλέξεις λόγω λίπους; Υπάρχει κάποιο κόλπο για να αποφυγω έστω τις πολλες αναφλεξεις; Κάποιοι μου λένε να μη το επιχειρήσω καν... έχω την Kenton από Leroy
sargus Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 9 ώρες πριν, sargus είπε Ρώτησα ένα σιδερά τιμή για να μου φτιάξει ινοξ σχάρα 39*45 cm με 1 cm κυλινδρικο σωλήνα (φ10) και 1 cm κενό. Βγαίνει γύρω στα 10 μέτρα το ινοξ. Μου είπε 50 (υλικά) +30 (εργασία). Σύνολο 80 ευρώ. Πως φαίνεται η τιμή στους γνώστες; Καμία άποψη; 1
tsiro7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Εμένα μου φαίνεται πολύ καλή τιμή. Weber έχεις? Για να συγκρίνεις την τιμή. 1
kostasiour Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 33 λεπτά πριν, sot_pal είπε Έχετε δοκιμάσει να ψήσετε παιδακια προβατίνας; Λέτε να έχω πρόβλημα με τις αναφλέξεις λόγω λίπους; Υπάρχει κάποιο κόλπο για να αποφυγω έστω τις πολλες αναφλεξεις; Κάποιοι μου λένε να μη το επιχειρήσω καν... έχω την Kenton από Leroy Δεν έχω ιδέα για την ψησταριά που λες αλλά στην spirit ii εψησα προβατίνα και δεν το πίστευα. Κάνεις βασικά από την παρέα δεν περίμενε αυτό το αποτελεσμα
SagoniasSlutRos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, kostasiour είπε Δεν έχω ιδέα για την ψησταριά που λες αλλά στην spirit ii εψησα προβατίνα και δεν το πίστευα. Κάνεις βασικά από την παρέα δεν περίμενε αυτό το αποτελεσμα Και γω στη genesis ψήνω συχνά χωρίς πρόβλημα. Απλά δεν πρέπει να τα κουνάς όλη την ώρα πέρα δώθε. Ένα, δύο γυρίσματα και είναι κομπλέ.
skoudinio Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, sargus είπε Καμία άποψη; Γενικά που βολεύει η inox? Εχω την veber spirit ii e310. Προβατίνα όταν ψήνω απλά τα γυρνάω 1 φορά. Γενικά όταν το επιχειρήσεις καλό είναι να είναι καθαρισμένη η ψησταριά
ηνίοχος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 9 ώρες πριν, sargus είπε Καμία άποψη; Θα ξενοιάσεις !! Δεν χρειάζεται καμία φροντίδα , δεν χρειάζεται στοργή , λάδωμα και απαλό τρίψιμο , και άλλα τέτοια ανάβεις τη ψησταριά ζεσταίνεται ένα τρίψιμο με συρματοβουρτσα και τέλος !!
ritualistic Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 10 ώρες πριν, sot_pal είπε Έχετε δοκιμάσει να ψήσετε παιδακια προβατίνας; Λέτε να έχω πρόβλημα με τις αναφλέξεις λόγω λίπους; Υπάρχει κάποιο κόλπο για να αποφυγω έστω τις πολλες αναφλεξεις; Κάποιοι μου λένε να μη το επιχειρήσω καν... έχω την Kenton από Leroy Me spirit ii-310 και εγω κανενα απολυτως προβλημα στα παιδακια και εξαιρετικο αποτελεσμα. Προσοχη ομως το καπακι πρεπει να ειναι κλειστο! Προσωπικα το μοναδικο φαγητο που εβαλα μεχρι στιγμης και μπορω να πω οτι εκανε αναφλεξεις σε σημειο να πω δεν παλευεται ηταν ενα λουκανικο wagyu, το οποιο ειναι παρα πολυ λιπαρο σαν κρεας και εφτασα να πω οτι εκανα λαθος που το εβαλα στην σχαρα. Για ολα τα υπολοιπα σουβλακια, ψαρια, παιδακια, μπιφτεκια μπορω να σου πω οτι οι αναφλεξεις ηταν ελαχιστες εως ανυπαρκτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα