nkoumo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, sndev είπε οι grill grate δεν είναι κατά της ανάφλεξης, ειναι απλα σχαρες να αλλάξεις στη ψησταριά σου άμα σκουριασουν η είναι χάλια υλικό οι υπαρχουσες σχαρες κ θες καποιο upgrade. είναι απο πολυ καλο αλουμίνιο δεν ειναι της πλάκας και κάνουν δουλίτσα. τις είχα πάρει όταν ειχα κάποια στιγμή μια κινεζια απο λερου και τις σχαρες τις εχω ακόμα απλά τις χρησιμοποιώ πλεον σε ηλεκτρόλυση στα μαντέμια λόγω του οτι ειναι φουλ αλουμίνιο. Οταν τις αγοραζεις λες να τις κόψουν στα μετρα της ψησταριάς σου (μονος σου δε μπορεις). αν δεν έχεις πρόβλημα με τις υπάρχουσες σχάρες περιτο έξοδο. Τότε λένε ψέματα, αφου το λεει και το δείχνει ξεκάθαρα , δεξία στην σελίδα στο Νο2 https://bbq.gr/grill-grate Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω γιατί καμία ψησταριά δεν έχει τζαμάκι στο καπάκι. Οταν το κλείσεις δεν βλέπεις τίποτα. Και αν έχεις καμία ανάφλεξη και επιμένει η φλόγα και καει το κρεας? Την εχω πατήσει έτσι αρκετες φορές σε μια παλία ψησταριά με πέτρες
MHTSOSMAN Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 22 λεπτά πριν, ChrisAce είπε Θερμόμετρα στα μπούτια από κοτόπουλο νομίζω είναι υπερβολή. Τα ψήνεις και έμμεσα βλέπω. Ήθελα να τεσταρω το καινούριο θερμόμετρο, σήμερα το παρέλαβα το inkbird 😆
SagoniasSlutRos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δοκίμασα το συγκεκριμένο rib eye από The Mart. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΌ!! Βγαίνει κάπου 7-8€ η μπριζόλα. Αξίζει με χίλια! 7
sndev Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, nkoumo είπε Τότε λένε ψέματα, αφου το λεει και το δείχνει ξεκάθαρα , δεξία στην σελίδα στο Νο2 https://bbq.gr/grill-grate E αφου το λέει εκεί έτσι θα νε μωρέ έχεις δίκιο ,θα λέω εγώ ψέμματα πιθανόν. καλή συνεχεία Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2020 από sndev
ηνίοχος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Εγώ θα έβαζα στο τριλημα και την outdoorchef 315 g έτσι για την αλητεία αλλά και για τους διπλούς καυστήρες , αν και και κοστίζει λίγο περισσότερο (στην περίπτωση της μη ανοξείδωτης λύσης ) και για να το κάνω ακόμη ποίο σύνθετο αυτό μιας εντελώς διαφορετικής προσέγγισης που ακούει στο όνομα exivos
sndev Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, SagoniasSlutRos είπε Δοκίμασα το συγκεκριμένο rib eye από The Mart. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΌ!! Βγαίνει κάπου 7-8€ η μπριζόλα. Αξίζει με χίλια! είναι ένα μεγάλο κομμάτι κ το κόβεις να φανταστώ? πόσο το κιλό ? αν διαβαζω σωστα ηταν 2,5 κιλα?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, sndev είπε είναι ένα μεγάλο κομμάτι κ το κόβεις να φανταστώ? πόσο το κιλό ? αν διαβαζω σωστα ηταν 2,5 κιλα? Ναι είναι ολόκληρο το rib eye. Ήταν 25€ το κιλό με ΦΠΑ και βγήκαν 8 μπριζόλες στα δύο δάχτυλα πάχος. Χωρίς υπερβολή από τις καλύτερες που έχω φάει. Και το ψήσαμε με σκέτο αλάτι και πιπέρι για να καταλάβουμε τη γεύση. Direct ψήσιμο 4' κάθε πλευρά με κλειστό καπάκι και τα βγάλαμε στους 128F. 3 1
karamitsos79 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Παιδιά ψάχνω για ψησταρια υγραερίου. Το μπάτζετ μου είναι 300-400 ευρώ maximum. Δεν με ενδιαφέρει να έχει μεγάλη σχάρα, για 4 με 6 άτομα το πολύ θα ψήνω. Οπότε τι μου προτείνετε; είμαι μεταξύ broil king bk 320, την weber q1200 και vanward 4207s... Τι λέτε;
SagoniasSlutRos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 32 λεπτά πριν, ChrisAce είπε Μπορεί να έψηνες 10 λεπτά νωρίτερα στην υγραερίου, αλλά στο κάρβουνο μετά δεν θα είχες πυρόλυση/καθάρισμα/λάδωμα etc.. που κανείς δεν το λέει αυτό. 😛 Υπερβολές 😜 Εγώ καθάρισμα κάνω πριν από το ψήσιμο μόλις έχει κάψει, οπότε ζέσταμα και πυρόληση γίνεται ταυτόχρονα. Και ξύσιμο της σχάρας στα καπάκια. Λάδωμα μια φορά στις δέκα. 1
Billpireas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα και από εμένα είδα σήμερα στο mart μια ψησταριά υγραερίου 4+1 μου φάνηκε πολύ καλή δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω φώτο η ονομασία της είναι captain cook Την έκοψα όσο μπορουσα
Morosana Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, nkoumo είπε Ξερει κανεις τις barbercook ? Τις ειδα στο cook-shop και μου φανηκαν αρκετα στιβαρες και ποιοτικες. Μ3 3 διακοπτες 363 απο 449€. Επισης εχει δοκιμάσει κανεις τις σχάρες κατά της ανάφλεξης https://bbq.gr/grill-grate Έχω αναφερθεί παλιότερα για Barbecook, ήταν η παλιά που την είχαμε πριν τη Weber και παροπλίστηκε επειδή είχε δυο καυστήρες. Αρκετά ποιοτική κατασκευή την έχουμε πάει στην Άνδρο και την ανάβουμε αρκετά όταν πηγαίνουμε. Γενικα κάτι παραπάνω από τίμια και made in Austria
nikpar00 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε Υπερβολές 😜 Εγώ καθάρισμα κάνω πριν από το ψήσιμο μόλις έχει κάψει, οπότε ζέσταμα και πυρόληση γίνεται ταυτόχρονα. Και ξύσιμο της σχάρας στα καπάκια. Λάδωμα μια φορά στις δέκα. μια από τα ίδια, ψήνω σχεδόν κάθε μέρα. 1
alekaras1986 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Στις 31/5/2020 στις 7:09 ΜΜ, PJK είπε Τα αντιφλογιστικά πρέπει να έχουν κατά το δυνατόν οξεία γωνία ώστε η κάτοψή τους (όταν τα βλέπουμε από πάνω) να είναι μικρή και ότι στάζει επάνω τους να κυλάει και να φεύγει ταχύτερα με αποτέλεσμα λιγότερες και με μικρότερη διάρκεια αναφλέξεις. Αυτός ήταν και ένας από τους βασικούς λόγους εκτός των άλλων που προτίμησα τελικά την weber από την επίσης κορυφαία broil. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά Δηλαδή για να καταλάβω αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που κάποιες έχουν περισσότερες αναφλέξεις από άλλες;;; Δηλαδή αν λυγίσω λίγο τα αντιφλογιστικα τα δικά μου που είναι φαρδιά θα καταφέρω κάτι;;;
sargus Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Δοκίμασα το συγκεκριμένο rib eye από The Mart. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΌ!! Βγαίνει κάπου 7-8€ η μπριζόλα. Αξίζει με χίλια! Εγώ μένω Κρήτη και δεν ξέρω που θα μπορούσα να βρω να πάρω αυτές τις εκλεκτές μοσχαρίσιες που ποστάρονται εδώ μέσα. Δεν έχω φάει και ποτέ μου. Αλλά αυτό που έγραψες με ιντριγκάρει γιατί Mart έχουμε εδώ κάτω. Οπότε θα πάω να το ψάξω και αν το έχουν, θα το πάρω. Καμιά οδηγία; Υποθέτω δε θα θέλει σίτεμα και άλλα τέτοια κόλπα, έτσι; Μόνο θερμοκρασία δωματίου και ψήσιμο; 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, sargus είπε Εγώ μένω Κρήτη και δεν ξέρω που θα μπορούσα να βρω να πάρω αυτές τις εκλεκτές μοσχαρίσιες που ποστάρονται εδώ μέσα. Δεν έχω φάει και ποτέ μου. Αλλά αυτό που έγραψες με ιντριγκάρει γιατί Mart έχουμε εδώ κάτω. Οπότε θα πάω να το ψάξω και αν το έχουν, θα το πάρω. Καμιά οδηγία; Υποθέτω δε θα θέλει σίτεμα και άλλα τέτοια κόλπα, έτσι; Μόνο θερμοκρασία δωματίου και ψήσιμο; Έχει γίνει ήδη το απαραίτητο σιτεμα, οπότε είναι έτοιμη προς κατανάλωση. Απλά κόψε χοντρό κομμάτι στα δύο δάχτυλα περίπου για να πετύχεις ιδανικό ψήσιμο σε συνδυασμό με εξωτερική κρούστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα