Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/5/2020 στις 7:04 ΜΜ, sot_pal είπε

Ερωτηση για τους κατοχους ψησταριων: τα προστατευτικα φλογας σε μια ψησταρια ειναι προτιμοτερο να ειναι φαρδια? Μηπως ετσι η θερμοτητα διαχεεται καλυτερα? επειδη βλεπω μερικες ψησταριες εχουν πιο στενα προστατευτικα και αλλες πιο φαρδια. 

Ειμαι σε αναζητηση ψησταριας μεχρι 250 ευρω και κλεινω πιο πολυ στη Kenton Naterial του Leroy. 

Τα αντιφλογιστικά πρέπει να έχουν κατά το δυνατόν οξεία γωνία ώστε η κάτοψή τους (όταν τα βλέπουμε από πάνω) να είναι μικρή και ότι στάζει επάνω τους να κυλάει και να φεύγει ταχύτερα με αποτέλεσμα λιγότερες και με μικρότερη διάρκεια αναφλέξεις. Αυτός ήταν και ένας από τους βασικούς λόγους εκτός των άλλων που προτίμησα τελικά την weber από την επίσης κορυφαία broil.

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.

Επεξ/σία από PJK
  • Like 2
  • Απαντ. 21,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2318

  • ilpapacha

    2065

  • sndev

    1107

  • ηνίοχος

    589

Δημοσ.

αυθημερον βόλτα στο πόρτο Χέλι στον παππού που είχαμε να τον δούμε μήνες και να του κάνουμε έκπληξη ότι το ένα μωρό θα πάρει το όνομα του. Αν και είχα δώσει παραγγελία για ψάρι ήθελε να φάει λίγο αρνάκι γιατί τρώει ψάρι κάθε μέρα 😛 

Ο καπτα Σωκρατης ακόμα και στα 90 του δεν αφήνει κανέναν άλλο να ακουμπήσει τη ψησταριά και τις σχάρες του 🤣 

3A6294F2-1B5C-45C1-A2CB-117DB04C66D7.jpeg

0F8E4415-8E85-4366-AB82-75590428116C.jpeg

  • Like 16
Δημοσ.
1 ώρα πριν, PJK είπε

Τα αντιφλογιστικά πρέπει να έχουν κατά το δυνατόν οξεία γωνία ώστε η κάτοψή τους (όταν τα βλέπουμε από πάνω) να είναι μικρή και ώστε ότι στάζει επάνω τους να κυλάει και να φεύγει ταχύτερα με αποτέλεσμα λιγότερες και με μικρότερη διάρκεια αναφλέξεις. Αυτός ήταν και ένας από τους βασικούς λόγους εκτός των άλλων που προτίμησα τελικά την weber από την επίσης κορυφαία broil.

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο plus μέχρι τώρα με τη weber σε σχέση με τις κινεζικές που είχα. Σήμερα έψησα 15 μπιφτέκια με πρόβειο κιμα και καμμία 10αρια κοπάνακια κοτόπουλο (με πέτσα) και είχα μηδέν αναφλεξεις, σχεδόν δεν το πίστευα. 

Με την προηγούμενη θα είχα αγανακτήσει με τόσο λιπαρά κρέατα. 

  • Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, sot_pal είπε

Κι εγώ αυτή ζαχαρωνω. Σύμφωνα με τα σχόλια εδώ μέσα αξίζει τα λεφτά της. Την είδα από κοντά μου φαίνεται τίμια συγκρίνοντας με άλλες στην ίδια τιμή χωρίς να είμαι ειδικός 

Εγώ μάλλον μέσα στην βδομάδα θα πάω να την πάρω αλλά με τις 4 εστίες θα ήθελα να μου πείτε τι άλλα θα χρειαστώ, εκτός από μπουκάλα, εννοώ χειρολαβές ξύστρες 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Billpireas είπε

Εγώ μάλλον μέσα στην βδομάδα θα πάω να την πάρω αλλά με τις 4 εστίες θα ήθελα να μου πείτε τι άλλα θα χρειαστώ, εκτός από μπουκάλα, εννοώ χειρολαβές ξύστρες 

κρέατα, πολλά ! :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περιμένω επίσης weber από Αυστρία. Θα έχω το ίδιο θέμα με την μη συμβατότητα, λόγω της μπουκάλας, όπως από Γερμανία;

Επεξ/σία από cambo99
Δημοσ.

Σήμερα κατάφερα να βάλω τη πίτσα στη πέτρα. Με μια μικρή παραμόρφωση βέβαια αλλά είμαι στην αναζήτηση για φτυάρι. Αν έχει κάποιος κανένα οικονομικό στα υπόψιν του θα ήμουν ευγνώμων

IMG_20200531_212943.jpg

  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, assasertzis είπε

Σήμερα κατάφερα να βάλω τη πίτσα στη πέτρα. Με μια μικρή παραμόρφωση βέβαια αλλά είμαι στην αναζήτηση για φτυάρι. Αν έχει κάποιος κανένα οικονομικό στα υπόψιν του θα ήμουν ευγνώμων

IMG_20200531_212943.jpg

τι εβαλες για να μην κολλήσει ; σιμιγδάλι ή καλαμποκάλευρο ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zanskou είπε

τι εβαλες για να μην κολλήσει ; σιμιγδάλι ή καλαμποκάλευρο ;

Με λίγο σιμιγδάλι η δουλειά έγινε μια χαρά. Τι θέμα είναι πως προσπάθησα με ένα ταψί ανάποδα να το κάνω και στο τσακ απέφυγα τη καταστροφή. 

Δημοσ.

Φτυάρι όπως είπα λίγο πιο πίσω έχει στα πρακτικέρ ξύλινο στα είδη κουζίνας εκεί που είναι τα ξύλα κοπής με 9 ευρώ. Το χρησιμοποιήσα σήμερα κ είναι κομπλέ δε κόλλησε 

20200531_224929.jpg

  • Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, sndev είπε

Φτυάρι όπως είπα λίγο πιο πίσω έχει στα πρακτικέρ ξύλινο στα είδη κουζίνας εκεί που είναι τα ξύλα κοπής με 9 ευρώ. Το χρησιμοποιήσα σήμερα κ είναι κομπλέ δε κόλλησε 

20200531_224929.jpg

Το ξύλο είναι το καλύτερο υλικό γι' αυτή τη δουλειά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, tsiro7 είπε

το εχω ειναι λιγο μικρο

λαθος εχω το μικροτερο, αυτο φαινεται μια χαρα.

Επεξ/σία από kostasiour

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...