aloop Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Για τις τιμές το φοβάμαι και εγώ. Το πολύ πολύ θα του δείξουμε τις αναρτήσεις και θα ζητήσουμε έκπτωση. Έχεις δίκαιο για τη δοκιμή σε σουβλάκια, αυτό θα κάνω για αρχή.
sndev Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Σημερινό γεύμα burgeraki ψωμάκι δρακουλης ζεσταμένο σε καυτή σχάρα για 3 λεπτά με σβηστή ψησταριά για να ρουφήξει ότι άφησε ο κιμάς. κιμάς dry aged 30 ημερων - δεν υπήρχε..- ψήσιμο εμεσα στους 190-200 βαθμούς 4 λεπτα από κάθε πλευρά 170 gr κατσικίσιο τυρί , μανιτάρια , μαγιονέζα τρούφας ντομάτα κέτσαπ. 9
aloop Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 7 λεπτά πριν, sndev είπε Σημερινό γεύμα burgeraki ψωμάκι δρακουλης ζεσταμένο σε καυτή σχάρα για 3 λεπτά με σβηστή ψησταριά για να ρουφήξει ότι άφησε ο κιμάς. κιμάς dry aged 30 ημερων - δεν υπήρχε..- ψήσιμο εμεσα στους 190-200 βαθμούς 4 λεπτα από κάθε πλευρά 170 gr κατσικίσιο τυρί , μανιτάρια , μαγιονέζα τρούφας ντομάτα κέτσαπ. Τι κομμάτι πήρες για κιμά, από παραγγελία να φανταστώ. Φαντάζομαι ότι μετά από 30 ημέρες θα είχε απίστευτη γεύση.Την μαγιονέζα έτοιμη ή απλά της προσθεσες λάδι τρούφας; Μας δείχνεις τον δρόμο, συνέχισε έτσι.
sndev Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 9 λεπτά πριν, spyros_vas είπε πως βγηκε με το εμμεσο ? το προτιμας ?? εξαρτάτε το κομμάτι κρέατος αυτό ήταν πολυ λιπαρό κ δεν ήθελα να μυρίζει αυτο το καμένο της φλόγας πανω σε κρέας 30 ήμερων ιδικά μαζί με τη γεύση τρουφας πιστεύω θα έβγαινε χάλια, οπότε δοκίμασα εμεσο ψήσιμο βγήκε ακριβός όπως έπρεπε.. προσαρμοζομαι ανάλογος τι ψησιμο κ γεύση θέλω στο τέλος, τον κλασικό κιμά burger ακόμα κ το κιμά black angus (ελια έχει ο δρακουλης ζητά είναι σουπερ αλλά κάνει 21 ε το κιλό αν θυμάμαι καλά για τα burger θες 400 γρ οποτε θασου βγει κανα 10ρικο) το βάζω full θερμοκρασία όσο πάει η ψησταριά για 2 +2 λεπτά κ εκει ζητάω αναφλέξεις για γεύση 1 λεπτό πριν, aloop είπε Τι κομμάτι πήρες για κιμά, από παραγγελία να φανταστώ. Φαντάζομαι ότι μετά από 30 ημέρες θα είχε απίστευτη γεύση.Την μαγιονέζα έτοιμη ή απλά της προσθεσες λάδι τρούφας; Μας δείχνεις τον δρόμο, συνέχισε έτσι. καπάκι, είναι η συνεχια πίσω απο το κόκκαλο της μπριζόλας στη προηγούμενη φώτο , του χα ζητήσει μαζί με τη πριζολα να το κρατήσει κ αυτό για να τεστάρω. Βtw αφού θα πας δε χρειαζετε να πάρεις ωρίμανσης ζήτα 300 γρ κιμα καπάκι για burger περασμένο μια φορά (έχω πάρει κ απο αυτο ειναι παρα πολύ νόστιμο απλα οριμανσης ήταν απίθανο). Μαγιονέζα hellmans έτοιμη https://www.ab.gr/click2shop/Vasika-typopoiimena-trofima/Saltses-Dressings/Magioneza/MAGIONEZA-TROYFA-235-GR/p/7502074 . προσοχή στη χρηση της ειναι πολύ έντονη θέλει το 1/3 απο τη κλασική μαγιονέζα που βαζουμε στα φαγητα.. 4
aloop Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Την έχω δοκιμάσει τη συγκεκριμένη. Για τα γούστα μου ήταν λιγάκι βαριά η γεύση της και δεν μου έβγαζε αυτό που περίμενα. Αυτό που κάνω εγώ είναι να προσθέσω λίγο λάδι τρούφας στη μαγιονέζα που μου αρέσει και νομίζω έχω καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα ( για τα γούστα μου πάντα). Νόστιμες μαγιονέζες, καθως και καλά προϊόντα τρούφας έχει το παντοπωλειο στην Ομήρου. 1
sounis11 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Καλησπέρα.Σας έχει τύχει να τελειώσει η φιάλη σε ένα μηνά με 6-7 ψησίματα?Ξεκίνησα να φτιάξω burger και κατέληξα να τα τελειώσω στο τηγάνι.Σε λίγα λεπτά απο 250 βαθμούς έπεσε στους 150 και έμενε εκεί σταθερά.
Astronautis Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, aloop είπε Το έχει όσο και το μη ωρίμανσης. Περίπου 13 ευρώ το κιλό αν δεν κάνω λάθος. Επόμενη αγορά από τον συγκεκριμένο πικάνια. Το καλό με τον συγκεκριμένο είναι ότι μπορείς να πάρεις ότι κομμάτι θέλεις και να του πεις να το στο σιτεψει. Ελπίζω μόνο να μην ανεβάσει τις τιμές του. Παιξτο πάλι αυτό. Έχει το ωρίμανσης όσο και το κανονικό; Δεν χάνει βάρος το ωρίμανσης (πέρα από την αύξηση τιμής λόγω ανωτερότητας του προϊόντος) Να μαζευτούμε καμιά δεκαριά και να πάμε να κάνουμε ντιλ με τον τύπο. Θα βγάλουμε διαρκείας. Εγώ θα έρχομαι από 200 χλμ μακριά 😛
sndev Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 18 λεπτά πριν, sounis11 είπε Καλησπέρα.Σας έχει τύχει να τελειώσει η φιάλη σε ένα μηνά με 6-7 ψησίματα?Ξεκίνησα να φτιάξω burger και κατέληξα να τα τελειώσω στο τηγάνι.Σε λίγα λεπτά απο 250 βαθμούς έπεσε στους 150 και έμενε εκεί σταθερά. Ναι εξαρτάται ρε συ πόση ώρα είναι ανοιχτή κ σε τι ένταση
aloop Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) @Astronautis Αφού το κρέας το αγοράζει σε συγκεκριμένη τιμή, το να το αφήσει να σιτεψει στα δικά του ψυγεία, δεν του κοστίζει σχεδόν τίποτα παραπάνω. Το κέρδος του είναι το ίδιο. Έτσι και αλλιώς όπως έχει ειπωθεί ξανά είναι ελληνικά τα κρέατα και η παλαίωση δεν μπορεί να προσφέρει παρά πολλά. Μόνο να είναι πιο μαλακό και λίγο πιο έντονη γεύση κρέατος. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2020 από aloop
archimidis Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 6 ώρες πριν, lambros είπε Αξίζει η πέτρα του Λίντλ αύριο για πίτσα για ψησταριά με κάρβουνο κλασική χωρίς καπάκι;; Εγώ τη χρησιμοποιώ για πίτσα πάνω από 3 χρόνια σε φούρνο αερίου. Πολύ ανθεκτική δεν είχα ποτέ πρόβλημα.
assasertzis Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Οχτώ και πέντε το πρωί σε lidl και πρόλαβα το τελευταίο κομμάτι πέτρας για πίτσα. Ένας πανικός για τα πράγματα bbq Επεξ/σία 28 Μαΐου 2020 από assasertzis
adnis Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 8 λεπτά πριν, assasertzis είπε Οχτώ και πέντε το πρωί σε lidl και πρόλαβα το τελευταίο κομμάτι πέτρας για πίτσα. Ένας πανικός για τα πράγματα bbq Τσίμπησα και εγώ την 30Χ38 Να δούμε τι θα κάνουμε 😊
assasertzis Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 12 λεπτά πριν, adnis είπε Τσίμπησα και εγώ την 30Χ38 Να δούμε τι θα κάνουμε 😊 Ήθελα να την πάρω και αυτή αλλά δεν είχε λεω να πάω σε άλλο κατάστημα.
paylidis Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 αφου αδειασατε ολη τα ψηστικα του lidl ορμηξτε και εδώ...!! https://www.praktiker.gr/p/psistaria-ygraeriou-weber-spirit-ii-e-210-112037 (ετοιμο το εχω το κλικ αλλα με ξενερωνει οτι ειναι με τους 2 καυστηρες και οχι 3 οποτε κρατιεμαι) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα