zanskou Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 8 λεπτά πριν, spyros_vas είπε μας πεθανες και ειμαι ακομα δουλεια !! σαν χοιρινο σιδηροδρομο το ζητας αυτο ? Ναι ή χοιρινά παϊδάκια 1
lambros Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Αξίζει η πέτρα του Λίντλ αύριο για πίτσα για ψησταριά με κάρβουνο κλασική χωρίς καπάκι;;
zanskou Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, lambros είπε Αξίζει η πέτρα του Λίντλ αύριο για πίτσα για ψησταριά με κάρβουνο κλασική χωρίς καπάκι;; χωρις καπάκι δεν νομιζω οτι υπάρχει περίπτωση να σου ψηθει σωστά από πάνω
aloop Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 20 ώρες πριν, sndev είπε Ελληνικό 30 ημερών οριμανσης για σήμερα το βράδυ Είχες ξαναγοράσει από τον συγκεκριμένο; Πως σου φάνηκε το κρέας; Πολύ καλό ψήσιμο και τρομερό searing. Δεν ξέρω αν το έχεις αναφέρει ήδη, αλλά πως το κανείς, γιατί μάλλον μόνο με φλόγιστρο θα μπορέσω να το φτάσω σε αυτό το σημείο.
tsiro7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, Astronautis είπε Στον ηλεκτρικό φούρνο πόση ώρα πριν βάζεις την μαντεμενια πλάκα; Μου φαίνεται κάπως άβολο να βάλω μια ώρα πριν την κουζίνα στο τέρμα, ειδικά τώρα το καλοκαίρι που βράζει ο τόπος. Θυμάμαι καλά ότι έχεις πάρει αυτή από το pizza project; Εκτός από lodge υπάρχει κάποια άλλη καλή μάρκα για μαντεμενια σκεύη; Κοιτάζω στο αμαζον είτε είναι εξαντλημένα είτε βγάζει κάτι απίθανες χρεώσεις για τα μεταφορικά. Μάλλον λόγω βάρους. Μια απλή μαντεμένια πλάκα έχω όχι του pp. Προθέρμανση μέσα στο φούρνο 1 ώρα στο τέρμα,ο δικός μου πάει 250c.
sndev Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, aloop είπε Είχες ξαναγοράσει από τον συγκεκριμένο; Πως σου φάνηκε το κρέας; Πολύ καλό ψήσιμο και τρομερό searing. Δεν ξέρω αν το έχεις αναφέρει ήδη, αλλά πως το κανείς, γιατί μάλλον μόνο με φλόγιστρο θα μπορέσω να το φτάσω σε αυτό το σημείο. Ναι τον τεστάρω ενα μήνα τώρα κ μόλις με βλέπει νομίζω φρικάρει.. πριν μιλήσω πλέον μου λέει έχω αυτό θα το βγάλω από το ψυγείο τότε να σου κρατήσω? πηγα καποια στιγμή να πάρω ενα στήθος κοτόπουλο κ έφυγα με σουβλάκια πικανιας κ σπαλοπριζολες οριμανσης. Τώρα τον παρακαλεσα να μου κρατήσει το ιδιο με αυτό στη φωτο στο ψυγείο ακομα 15 μέρες να φτασει τις 45 να ξανά τεστάρω γεύση κ τους έδωσα ραντευου σε 2 βδομάδες. ότι μου έχει δώσει είναι πολύ τίμιο και νόστιμο για ελληνικά κρέατα άλλα ακριβώς επειδή είναι ελληνικά κρέατα δεν είναι λιπαρά ενδομυϊκα (το λίπος δίνει πρακτικά τη γεύση) όπως τα ξένα που παίρνουμε παρολαυτα ειναι μαλακά. Ειναι πολύ σωστός με τις τιμες του και απο οτι έκοψα κάποιες φορές που περίμενα στο μαγαζί προσέχει όλους τους πελάτες κ τους εξηγεί οχι μόνο εμένα τον περίεργο. επίσης κ τα κοτόπουλα του είναι πολύ νόστιμα. τωρα για το searing πολυ σωστά το μάντεψες , τελείωμα με φλογιστρο. (εχω campingas , στη broil king στο εξοχικό γίνεται παρόμοια χωρίς φλόγιστρο) γενικά το φλόγιστρο στη ψησταριά είναι οτι πιο εύκολο για τελείωμα απλά για να πετύχει κ να μη ξεσκίσεις το κρέας θέλει 2 πράγματα -θερμόμετρο που αν θες 58 θερμοκρασία το βγάζεις στους 55 κ το κάνεις με φλόγιστρο 1 2 λεπτακια και αν εχει κόκαλο δινεις έμφαση στη θερμοκρασία και στο κόκκαλο με το φλόγιστρο -χοντρό κομμάτι, οσο πιο χοντρό τόσο καλύτερα εμένα στη φώτο ηταν 3,5 εκ (αλλά το ζήτησα να το κοψει του έδειχνα εγώ..) και επειδη δε τρως τοσο πολυ η ποσοτητα κρέατος ειναι για 2 ατομα. https://www.praktiker.gr/p/flogistro-ygraeriou-thermogas-32650 Επεξ/σία 27 Μαΐου 2020 από sndev 2 1
ritualistic Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) φλογιστρο λεει... στο τελος θα βγαλουμε σεφ με μισελεν απο εδω μεσα !! Επεξ/σία 27 Μαΐου 2020 από spyros_vas
tsiro7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ένα κολπάκι για searing είναι να βουτήξεις το κρέας σε κλαριφιε βούτυρο και να το κάψουν οι αναφλεξεις. Χασάπης είναι αυτός που είπες στη Ν. Σμύρνη κοντά στην ομήρου? https://youtu.be/Zdfr2lSq8EM Επεξ/σία 27 Μαΐου 2020 από tsiro7
sndev Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) @spyros_vas ρε συ.. οταν σκας 35 ε 1 rib eye να μη το κάνεις σωστά?? 🤣 και να μην το εκτοξεύσεις? προφανώς σε κρεατα "πλεμπα" δε θα ασχοληθείς 😅 2 λεπτά πριν, tsiro7 είπε Ένα κολπάκι για searing είναι να βουτήξεις το κρέας σε κλαριφιε βούτυρο και να το κάψουν οι αναφλεξεις. Χασάπης είναι αυτός που είπες στη Ν. Σμύρνη κοντά στην ομήρου? ναι αυτος. κλαριφιε εχω δοκιμάσει πολύ πολυ λιπαρό το τελικό αποτέλεσμα για τα γούστα μου κ βαραίνει.. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2020 από sndev
ritualistic Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, tsiro7 είπε Ένα κολπάκι για searing είναι να βουτήξεις το κρέας σε κλαριφιε βούτυρο και να το κάψουν οι αναφλεξεις. Χασάπης είναι αυτός που είπες στη Ν. Σμύρνη κοντά στην ομήρου? το ξερω και εγω αυτο αλλα το κλαριφιε βουτυρο δεν εχω βρει ακομα 1 λεπτό πριν, sndev είπε ρε συ.. οταν σκας 35 ε 1 rib eye να μη το κάνεις σωστά?? 🤣 και να μην το εκτοξεύσεις? προφανως σε κρεατα "πλεμπα" δε θα ασχοληθεις 😅 μαζι σου μαζι σου! συνεχισε να ανεβαζεις το επιπεδο εδω μεσα για να εχουμε κ εμεις κινητρο να ασχοληθουμε!
tsiro7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, spyros_vas είπε το ξερω και εγω αυτο αλλα το κλαριφιε βουτυρο δεν εχω βρει ακομα Πάρε αναλατο βούτυρο και ξαφριζε το όσο το ζεσταινεις ελαφρα σε ένα κατσαρόλακι και μετά σουρωσε το με γάζες. 2
aloop Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 5 λεπτά πριν, tsiro7 είπε Ένα κολπάκι για searing είναι να βουτήξεις το κρέας σε κλαριφιε βούτυρο και να το κάψουν οι αναφλεξεις. Χασάπης είναι αυτός που είπες στη Ν. Σμύρνη κοντά στην ομήρου? Ναι, αυτός στην ανηφόρα είναι. Ήθελα να αποφύγω τα επιπρόσθετα λιπαρά και για αυτό δεν βάζω βούτυρο. @sndev σε εμένα όσες φορές του έχω πει να το κόψει χοντρό, ενώ κάνει φιλότιμες προσπάθειες, στο τέλος, η αλήθεια είναι θα το ήθελα πιο χοντρό. Την άλλη φορά θα του πω να το κόψει όσο σε έναν περίεργο που το ζητάει χοντρό 😜 . Πολύ τίμιο είναι και το έτοιμο κοντοσούβλι του (χοιρινό βέβαια)
tsiro7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Ωραία, θα τον επισκεφθώ γιατί ψάχνω στην ευρύτερη περιοχή να βρω ένα χασαπη με 5 γνώσεις, εκτός του δρακουλη και δεν βρίσκω. Από τιμές τι λέει για το μοσχαρι ωρίμανσης?
aloop Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Το έχει όσο και το μη ωρίμανσης. Περίπου 13 ευρώ το κιλό αν δεν κάνω λάθος. Επόμενη αγορά από τον συγκεκριμένο πικάνια. Το καλό με τον συγκεκριμένο είναι ότι μπορείς να πάρεις ότι κομμάτι θέλεις και να του πεις να το στο σιτεψει. Ελπίζω μόνο να μην ανεβάσει τις τιμές του. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2020 από aloop 1
sndev Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 καλα αν πλακώσουμε να σε σίγουρος θα ανεβάσει γτ δε θα προλαβαίνει τη παραγωγή. πρόσεχε η πικανια του γευστικα δεν εχει καμια σχεση γευστικα με τη κλασική που εχεις φάει. ρωτα τον αν εχει καλαμάκια πικανιας να πάρεις 2-3 ξερω γω να δοκιμάσεις κ μετα επενδυσε σε μεγάλο κομμάτι. μπορει να μην σου κανει στη γεύση ειναι πολυ διαφορετική
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα