Vaggelisd66 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, assasertzis είπε Παιδιά έχω κάνει μια ομάδα στο Facebook για το bbq. Είναι κλειστή ομάδα και είναι γενική για το ψήσιμο, απευθύνεται σε όλους όσους αγαπάνε το bbq ασχέτως εξοπλισμού. Θα ήμουν ευγνώμων αν είχατε μια ματιά και βοηθουσατε να μεγαλώσει η παρέα. Την ομάδα θα τη βρείτε με αυτό το σήμα Αν η ανάρτηση ενοχλεί η παραβιάζει κάποιο κανόνα ζητώ συγγνώμη και εννοείται πως θα την σβήσω Γιατί δεν δίνεις link ή όνομα για την ομάδα. Σε αναζήτηση που έκανα δεν βγάζει αποτέλεσμα. 1
Astronautis Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, cambo99 είπε Άψογες οι πίτσες και απόψε... έστω και στην κινέζικη ψησταριά! Ωραίο ψήσιμο φαίνεται να έκανες από κάτω. Μπράβο! Έκανες αυτό που έλεγες νωρίτερα; Πέτρα, αντικολλητικό χαρτί και πίτσα; Θερμοκρασίες και χρόνοι; Πες τα αναλυτικά αν δεν σου κάνει κόπο με την προθέρμανση μαζί. Από πάνω δεν φαίνεται στη φωτογραφία. Ήταν καλά ψημένη; Πόση υγρασία έχεις στη ζύμη όταν ξεκινάς;
cambo99 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 9 minutes ago, Astronautis said: Ωραίο ψήσιμο φαίνεται να έκανες από κάτω. Μπράβο! Έκανες αυτό που έλεγες νωρίτερα; Πέτρα, αντικολλητικό χαρτί και πίτσα; Θερμοκρασίες και χρόνοι; Πες τα αναλυτικά αν δεν σου κάνει κόπο με την προθέρμανση μαζί. Από πάνω δεν φαίνεται στη φωτογραφία. Ήταν καλά ψημένη; Πόση υγρασία έχεις στη ζύμη όταν ξεκινάς; Λοιπόν χονδρικά , λόγω του ότι ψήνω εμπειρικά πιο πολύ, προθερμανση φούρνου με την πέτρα μέσα για 20 λεπτά στο μάξιμουμ ( θερμόμετρο δείχνει 220 βαθμούς max ) . Η πίτσα μπαίνει στην πέτρα με αντικολλητικό χαρτί από κάτω και αμέσως κατεβάζω αρκετά την ένταση στους 3 καυστήρες. Σε 7-8 λεπτά η πίτσα είναι έτοιμη. Σαφώς στους χρόνους και στη θερμοκρασία παίζουν ρόλο η ψησταριά και η πέτρα. Επειδή απόψε έφαγαν και άτομα εκτός οικογένειας τα σχόλια ήταν πολύ θετικά, κυρίως για την τραγανή ζύμη ( έτοιμη χρυσή ζύμη κανάκης , η οποία βγήκε από το ψυγείο 1 ώρα πριν, και προστέθηκε λίγο αλεύρι ) . Σε 2 εβδομάδες θα κάνω πειράματα με weber , την οποία αναμένω!!! 3
lambros Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 9 ώρες πριν, assasertzis είπε Η ομάδα λέγεται BBQ LOVERS Δώσε λινκ δεν μου την βγάζει με αυτό το σήμα στο search
assasertzis Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, lambros είπε Δώσε λινκ δεν μου την βγάζει με αυτό το σήμα στο search Στο Facebook δεν το βγάζει? https://www.facebook.com/groups/551422645518284/ Επεξ/σία 23 Μαΐου 2020 από assasertzis
kostakiss Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 32 minutes ago, assasertzis said: Στο Facebook δεν το βγάζει? εχει πολλα,εγω δε το βρηκα
Morosana Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δεν την κανεις καλύτερα ανοιχτή και δημόσια για εμάς που δεν έχουμε φουμπου;
assasertzis Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Morosana είπε Δεν την κανεις καλύτερα ανοιχτή και δημόσια για εμάς που δεν έχουμε φουμπου; Δυστυχώς την έκανα στην αρχή ιδιωτική και δεν γίνεται τώρα να αλλάξει. Έχει πολλούς που δεν θέλουν να βλέπει ο κόσμος τι ανεβάζουν
skoudinio Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Καλησπέρα παιδιά αξίζει η πέτρα του lidl η να πάω σε κάτι καλύτερο? Αν την πάρω είναι πιο βολική η τετράγωνη η στρογγυλή?
cambo99 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 9 minutes ago, skoudinio said: Καλησπέρα παιδιά αξίζει η πέτρα του lidl η να πάω σε κάτι καλύτερο? Αν την πάρω είναι πιο βολική η τετράγωνη η στρογγυλή? Το σχήμα δεν παίζει ρόλο... είναι ανάλογα τι σχήμα ζυμάρι θα φτιάχνεις ή αγοράζεις. Αν αξίζει η αγορά της είναι καλό ερώτημα! Εγώ θα έλεγα ότι για τα λεφτά της αξίζει έστω και μια δοκιμή!
PortgasDiAce Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Καλησπέρα παιδιά. Τώρα κάνω το πρώτο κάψιμο στην ψησταριά. Όλα καλά 350 βαθμούς στα 10 λεπτά. Πιστεύετε πρέπει να βάλω λάδι στο μαντεμι μετά το κάψιμο; Την αφήνω να κρυώσει πρώτα και μετά αλοιφω; Ευχαριστώ
ritualistic Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 17 λεπτά πριν, PortgasDiAce είπε Καλησπέρα παιδιά. Τώρα κάνω το πρώτο κάψιμο στην ψησταριά. Όλα καλά 350 βαθμούς στα 10 λεπτά. Πιστεύετε πρέπει να βάλω λάδι στο μαντεμι μετά το κάψιμο; Την αφήνω να κρυώσει πρώτα και μετά αλοιφω; Ευχαριστώ Λαδι στο μαντεμι παντα μετα απο καθε χρηση αν θες να την εχεις ετοιμη για χρηση και να μη σου κολλησει ποτε το φαγητο στην σχαρα 1
skoudinio Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, cambo99 είπε Το σχήμα δεν παίζει ρόλο... είναι ανάλογα τι σχήμα ζυμάρι θα φτιάχνεις ή αγοράζεις. Αν αξίζει η αγορά της είναι καλό ερώτημα! Εγώ θα έλεγα ότι για τα λεφτά της αξίζει έστω και μια δοκιμή! Και γω θα πάρω σίγουρα. Μάλλον για τετράγωνη το βλέπω να παίρνω. Θα πάρω και μαλλον θήκη για ψάρι..
nkoumo Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Γεια σας Εχω μια απλή ψησταριά υγραερίου με κεραμικές πέτρες εδω και χρόνια με την κλασική μεταλλική σχάρα. Πολλές φορές ανάλογα και με το κρέας όταν πεφτει το λίπος στις πέτρες εχω αναφλέξεις και πολλές φορές μεγάλης διάρκειας με αποτέλεσμα να καίγονται με το παραμικρό και αν κλείσεις και το καπάκι που δεν βλέπεις τοτε "γειά σας". Λέω να πάω για καινούρια Λίγο που έψαξα στα καταστήματα διαπίστωσα ότι οι νέες ψησταρίες ΔΕΝ θέλουν καποιο έίδος πέτρας και οι σχάρες είναι μαντεμένιες. Εχει κανείς από εσάς καμιά τέτοια να μου πεί πως τα πάει με τις "αναφλέξεις"? και το λίπος που στάζει? κατ,ευθείας στις λαμαρίνες σχήματος "Λ" που είναι πάνω από τα φλογιστρα? Υ.Γ. Ο αδελφός μου πήρε μια με κάρβουνο της Weber , όπου έβαλε μπρικέτες αντι για κάρβουνο, με διάφορα κρεατικά και δεν υπήρξε καμία ανάφλέξη και κάψιμο. Βασικά είδα από τα Leroy https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-kenton-naterial-62209602/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα